Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Babinho

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 14., hétfő 21:25

Amíg ez a rendszer van Garancsi biztos hogy marad. Nagy költekezés nem várható csak a fradinál továbbra is, fogy a pénz mindenhol.
Én továbbra sem látom h kiesne a fehérvár, a Zte, debrecen, Nyíregyháza komoly roncsderbit nyom, ők fognak kiesni a kecskemét mellett, mármint valamelyikük.

Kiment egy nagy csapat fehérváron, most a stabil középszar lesz sztem évekig fehérváron...most a vidéki csapatoknak (felcsút nem vidék...) ennyi jut. Debrecen, Miskolc, Győr el vannak a posványban, de még mindig vannak gyengébbek, mint a kecskemét, de jövőre megint a Kisvárda vagy a Vasas/Barcika.
Főleg hogy már csak 1 fog kiesni fixen, 1 meg osztályozó.

Hogy ha lesz rendszerváltás, ez a fos is még hogy dől össze jobban az más kérdés, de akkor az összes csapatnál gatya.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 14., hétfő 20:37

Babinho írta: Nyíregyháza kivágja Tímárt mert kieső helyen vannak, majd az új edzővel megverik a Fehérvárt, akik ezzel szintén lassan bajba kerülnek, kivágják az edzőt, és gondolkodnak Tímárba :mrgreen:

Egyébként vicces így, főleg ha kiesnének Tímárral, (mondjuk az nem vicces lenne, hanem rohadtul kurva nagy poén), de amúgy Tímár jó edző, meg amúgy sem hiszem hogy komolyan kieső helyre kerülhetnének. Egyébként minőségi váltás lenne.
A sorsolasuk nagyon szar, házon belül is 70-30 a kiesesre az esely.
De van ott nagyobb kérdés is mint eg vagy az edző.
Meddig lesz Garancsi…és ha nem lesz ki lesz.
NBIIes csapatot nem fog átvenni senki nagyon, ha pedig nem lesz love akkor nemhogy első de másodosztály sem lesz, a város nem fog finanszírozni max egy harmadosztályt. Már amennyit persze hozza tudnak tenni, palya, üzemeltetés és támogatás címszó alatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 14., hétfő 20:17

Nyíregyháza kivágja Tímárt mert kieső helyen vannak, majd az új edzővel megverik a Fehérvárt, akik ezzel szintén lassan bajba kerülnek, kivágják az edzőt, és gondolkodnak Tímárba :mrgreen:

Egyébként vicces így, főleg ha kiesnének Tímárral, (mondjuk az nem vicces lenne, hanem rohadtul kurva nagy poén), de amúgy Tímár jó edző, meg amúgy sem hiszem hogy komolyan kieső helyre kerülhetnének. Egyébként minőségi váltás lenne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 14., hétfő 20:07

Vidi edző off. Tímár és Szala vesző at.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 6., vasárnap 21:40

Azert az dobbenet, hogy az Ujpest kozel 10 eve nem tud nyerni a Fradi ellen. :ozil:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 24., hétfő 14:15

ToniKroos írta:
Pipita írta:

a lábbal ahogy a védőknek passzolja, meg ahogy mondja a szögletnél hogy jövök, meg amúgy is az off the ball leadership képessé... hagyjuk.

Gulácsi más polc, nincs kérdés, soha nem is volt.
Na mondjuk pont hülyeséget írtál (legalábbis szerintem). Gula egy jó vonal kapus, de semmi több. Lábbal szerintem kifejezetten gyenge és a kijöveteleknél is határozatlan, jó pár potyát kaptunk is miatta. Attól még, hogy a Lipcsében véd nem kell más polcra helyezni. Ha megcserélnénk a két kapust, nem látnánk lényegi változást a két csapatnál.
Na mondjuk pont hülyeséget írtál, legalábbis szerintem; de ha véletlenül igazad lenne, mint ahogy nincs, akkor Dibuszt miért nem vitte el egyetlen topligás csapat sem, soha? Miért csak az NB1-ben vitézkedhette végig a teljes karriert? Miért nem viszi el valaki, ha ő is képes a Bundesliga (egyik?) legjobb kapusának teljesítményére?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 24., hétfő 14:10

Pipita írta:
Halfkey írta:

Jé egy Fradista :D

Egy mezőnyjátékosnál oké hogy más rendszer, más csapatban nem tudja ugyanazt hozni stb. De egy kapusnál? Ne már.
a lábbal ahogy a védőknek passzolja, meg ahogy mondja a szögletnél hogy jövök, meg amúgy is az off the ball leadership képessé... hagyjuk.

Na mondjuk pont hülyeséget írtál (legalábbis szerintem). Gula egy jó vonal kapus, de semmi több. Lábbal szerintem kifejezetten gyenge és a kijöveteleknél is határozatlan, jó pár potyát kaptunk is miatta. Attól még, hogy a Lipcsében véd nem kell más polcra helyezni. Ha megcserélnénk a két kapust, nem látnánk lényegi változást a két csapatnál.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 24., hétfő 13:18

nzooli93 írta: Mondjuk ez a vbs nyilatkozat elég bátor az Irekkel meg Portugálokkal egy csoportban. Portugalokat nem kell ecsetelni,de az Ireknel is a full kezdő Pl csapatokban alapember,meg ha nem is világklasszisok feltétlenül,de akkor is teljesen más szint.
Az íreket ismerjük, velük készültünk a skótok elleni eb meccsre és szépen meg is vicceltek minket, de attól függetlenül pl-es tucatírektől nem kellene beszarni, ahol a liverpool cserekapusa a legnagyobb név meg az Alkmaaros Parrott, aki a Fradinak beköszönt. Nem lebecsülendőek, de nem más szint, abszolút az a szint, mint mi vagy a skótok. Sőt szerintem 60-40 inkább nekünk. (törökre azt mondtam volna a párharc előtt, hogy 60-40 a törököknek). A portugál nyilván más szint.
Az örményeket sem becsülném le, de miután most kaptak két meccsen 9-et a grúzoktól, talán mondhatjuk, hogy az kötelező kellene legyen.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 12:41

Mondjuk ez a vbs nyilatkozat elég bátor az Irekkel meg Portugálokkal egy csoportban. Portugalokat nem kell ecsetelni,de az Ireknel is a full kezdő Pl csapatokban alapember,meg ha nem is világklasszisok feltétlenül,de akkor is teljesen más szint.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 24., hétfő 12:05

Hőbörögtök itt pedig OV megoldotta a maguar foci utánpôtlását. Kimegy a sok család külföldre, ott vállalnak gyereket, és a tehetségek szépen majd a német, angol stb utánpótlásrendszerben értelmes focistákká válhatnak, távol a magyar akadémiai fertőtől :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 24., hétfő 11:59

Realista24 írta:
Anthony írta:
Volt egy EB kijutás ahol sikerült jól teljesíteni és azóta irreális elvárások vannak úgy a szurkolók, mint az edző/csapat részéről.

De a valóságban ahogy írod ilyen a keret, kicsit komolyabbak az ellenfelek is (Nemzetek Ligája A csoportban nem tudom mi volt az elvárás de komolyan).

Vissza kell térni a valóságba.
Volt egy EB kijutas a kibovitett letszamnak koszonhetoen.
Ott aztan ment a tulteljesites, ahogy NL-ben is nehany alkalommal, amik felejthetetlen emlekeket adnak a szurkoloknak.

De mindez odaig vezetett, hogy mar-mar futball nagyhatalomnak gondoljak sokan a valogatottat, pedig a realitas az, hogy NL B liga, EB talan kijutunk, a VB-re pedig nem, hacsak nem duplazzak meg a resztvevok szamat.
Pontosan, azt már nem is akartam említeni hogy bővitett létszámú EB. A lényeg hogy Rossiék is túl sokat várnak el a csapattól és ezért frusztráltak. Nyilván egy sportoló mindig törekedjen a maximumra és a győzelemre, csak ne az legyen hogy a frusztráció miatt jöjjenek a fura döntések a csapatösszeállításban, görcsösség a pályán, stb.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 24., hétfő 11:59

olyan ez az egesz szar magyar foci, mint a magyar politika.
azt kapjuk, amit érdemlünk bazmeg :lol:

mig elunk nem lesz itt semmi.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 11:54

Anthony írta:
ziro4vr írta: De ahogy tegnap is írtam, ilyen most a keret, jönnek a vb selejtezők, felesleges lenne most edzőt keresni, találni sem találnánk szerintem jobbat így rövid távra nézve.
Volt egy EB kijutás ahol sikerült jól teljesíteni és azóta irreális elvárások vannak úgy a szurkolók, mint az edző/csapat részéről.

De a valóságban ahogy írod ilyen a keret, kicsit komolyabbak az ellenfelek is (Nemzetek Ligája A csoportban nem tudom mi volt az elvárás de komolyan).

Volt egy EB kijutas a kibovitett letszamnak koszonhetoen.
Ott aztan ment a tulteljesites, ahogy NL-ben is nehany alkalommal, amik felejthetetlen emlekeket adnak a szurkoloknak.

De mindez odaig vezetett, hogy mar-mar futball nagyhatalomnak gondoljak sokan a valogatottat, pedig a realitas az, hogy NL B liga, EB talan kijutunk, a VB-re pedig nem, hacsak nem duplazzak meg a resztvevok szamat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 24., hétfő 11:52

ziro4vr írta: De ahogy tegnap is írtam, ilyen most a keret, jönnek a vb selejtezők, felesleges lenne most edzőt keresni, találni sem találnánk szerintem jobbat így rövid távra nézve.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 24., hétfő 11:26

Rossi esetében azt érzem ki lett maxolva már többször is ez a történet, megfáradt, mint egy romló házasság, jönnek az egyre rosszabb interjúk, berögzült válogatási elvek (Fiola teljes wtf például).

De ahogy tegnap is írtam, ilyen most a keret, jönnek a vb selejtezők, felesleges lenne most edzőt keresni, találni sem találnánk szerintem jobbat így rövid távra nézve.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 10:27

Latom a valogatottnal egyseges narrativa van...szurjunk oda mindenkinek, akinek eddig nem, de most mar fontos a Nemzetek Ligaja.

Nem mondom, hogy nincs igazsag abban, amit Szobi vagy eppen Rossi mondott, de az idozites es a talalas szerintem pocsek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 20., csütörtök 14:59

Halfkey írta:
MVPP írta:

Dibusz sokkal jobban teljesít a válogatottban, mint Gula. Persze ha egészséges, akkor ő fog védeni, mivel más szintről jön, csak ezt a teljesítményt a válogatottban nem tudja hozni.

Egy mezőnyjátékosnál oké hogy más rendszer, más csapatban nem tudja ugyanazt hozni stb. De egy kapusnál? Ne már.
Tud számítani azért, de tény nem annyit meg főleg nem válogatottnál.
Példáulegy Ikert nem szívesen néztem volna meg az akkori PLben :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 20., csütörtök 14:30

Halfkey írta:
MVPP írta:

Dibusz sokkal jobban teljesít a válogatottban, mint Gula. Persze ha egészséges, akkor ő fog védeni, mivel más szintről jön, csak ezt a teljesítményt a válogatottban nem tudja hozni.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 20., csütörtök 13:58

Ne felejtsük el, hogy Dibusz hetekig sérült volt. 2 meccse tért vissza, azokon összesen 1db lövés találta el a kapuját, nem igen volt tesztelve, hogy mennyire 100% és milyen formában van most.
Ellenben Gula folyamatosan, legutóbbi meccsén a Dortmund ellen 9 védéssel motm volt, ha egészséges most egyértelműen őt védetném.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 20., csütörtök 13:29

MVPP írta:
Marky írta:

Vegulis csak a Bundesliga legjobb kapusa, aki hetek ota pontokat hoz a csapatanak. Nem szorulunk ra, van kubatov delegaltunk is.

Vissza: