Brazil-Argentin barátság én így szeretlekChancee9 írta:Marcelo elköszönt Angeltől Instagramon
a szöveg nagyjából annyi, hogy "Köszönünk mindent amit a Madridért tettél és hogy ilyen jó ember vagy! Nagy vagy testvér! Szeretlek!"

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:43
Brazil-Argentin barátság én így szeretlekChancee9 írta:Marcelo elköszönt Angeltől Instagramon
a szöveg nagyjából annyi, hogy "Köszönünk mindent amit a Madridért tettél és hogy ilyen jó ember vagy! Nagy vagy testvér! Szeretlek!"
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:43
Tegnap óta nem veszi fel nekem sem a telefontPont erről papoltam a minap, kértem Realistát is, hogy valami többel is bizonyítsuk már hogy mi voltunk a legkorrektebbek és DM pöcsölt,
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:39
Pont erről papoltam a minap, kértem Realistát is, hogy valami többel is bizonyítsuk már hogy mi voltunk a legkorrektebbek és DM pöcsölt, de csak nagyon kétes pletykákkal, "értesülésekkel" lehet alátámasztani. Szubjektíven továbbra is úgy gondolom, hogy amikor felmerült a fizetésemelés akkor 5-6 millióval vígan itt lehetett volna tartani, de mi sajnáltuk megadni neki, közben érkezett James, aztán mikor ráeszméltünk hogy de le fog lépni, akkor benyújtottunk neki 5 misit, csak addigra végképp betelt nála a pohár... Azt nem írom le megint hogy miket tett a csapatért.Chris írta:Bírom, amikor páran úgy csinálnak, mintha tisztán lehetne látni az ügyben. Azt sem tudhatjuk, hogy DM mennyire volt követelőző, meg azt sem hogy a klub mennyire volt tisztességes vele szemben. Én így se ide se oda nem mernék ítéletet hozni.
Na, ehh...El Unico írta:Megérthetnétek már,hogy a klub is és az edző is azt akarta,hogy maradjon. Mindent megtettek,hogy maradásra bírják,de Angel nem akart maradni. Ez van.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:26
Megérthetnétek már,hogy a klub is és az edző is azt akarta,hogy maradjon. Mindent megtettek,hogy maradásra bírják,de Angel nem akart maradni. Ez van.kb. ennyi lett volna a nyár feladata, hogy itt tartsa a vezetőség Di María-t. hát sikerült elbaszni, gratulálni tudok hozzá csak.
Jó lenne! Kéne nekünk,ha minden fronton tényezők akarunk lenni....és kapunk belőle egy Pogbát
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:20
nincs több kérdés. a klub beajánlotta neki a fizetésemelést. neki nem kellett. akkor mehet. biztos hiányozni fog, de az arca nagyobb a kelleténél. a mu-ban már most ő lesz az egyik legjobban fizetett. gratulálok.Az ő döntése volt, a klub minden tőle telhetőt megtett, hogy maradásra bírja. Sok szerencsét neki.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:18
Én is szerettem, a maradása mellett is voltam, de nekem már sok ez ami megy. Bele is törődtem (nem mintha lett volna más választásomdannen írta:nem hinném, voltunk egy páran és nem csak az utolsó évére gondolok.
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:10
Nem vagyok benne biztos, hogy marad... Csak ott még nincsenek olyan konkrétumok mint DM esetében. Most az, hogy nézne ki, hogy lenyilatkozza, hogy megy aztán közben még sehol semmi fix kérő. Akire nekem szükségem van azt játszatom mint az állat...hala real írta:khedira pedig marad...csak sikerült elbaszni ezt az átigazolási szezont.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:48
Ez annál összetettebb jóval, hogy most DM-nek vagy Khedirának kell mennie. Mindegyiknek kéne, de mindegyiknek más az igénye és mindegyikért mások a kérők.hunmadridista írta:Óriási szégyen, hogy DM megy, Khedira pedig marad...számomra ez felfoghatatlan...
Isten veled Angel!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:41
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:40
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem