Ángel di María - 22

Archívum
Fuentealbilla

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 24., vasárnap 16:43

Chancee9 írta:Marcelo elköszönt Angeltől Instagramon
a szöveg nagyjából annyi, hogy "Köszönünk mindent amit a Madridért tettél és hogy ilyen jó ember vagy! Nagy vagy testvér! Szeretlek!"
Brazil-Argentin barátság én így szeretlek :mrgreen:

Chancee9
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:55

Marcelo elköszönt Angeltől Instagramon
a szöveg nagyjából annyi, hogy "Köszönünk mindent amit a Madridért tettél és hogy ilyen jó ember vagy! Nagy vagy testvér! Szeretlek!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:43

Pont erről papoltam a minap, kértem Realistát is, hogy valami többel is bizonyítsuk már hogy mi voltunk a legkorrektebbek és DM pöcsölt,
Tegnap óta nem veszi fel nekem sem a telefont :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:39

Chris írta:Bírom, amikor páran úgy csinálnak, mintha tisztán lehetne látni az ügyben. Azt sem tudhatjuk, hogy DM mennyire volt követelőző, meg azt sem hogy a klub mennyire volt tisztességes vele szemben. Én így se ide se oda nem mernék ítéletet hozni.
Pont erről papoltam a minap, kértem Realistát is, hogy valami többel is bizonyítsuk már hogy mi voltunk a legkorrektebbek és DM pöcsölt, de csak nagyon kétes pletykákkal, "értesülésekkel" lehet alátámasztani. Szubjektíven továbbra is úgy gondolom, hogy amikor felmerült a fizetésemelés akkor 5-6 millióval vígan itt lehetett volna tartani, de mi sajnáltuk megadni neki, közben érkezett James, aztán mikor ráeszméltünk hogy de le fog lépni, akkor benyújtottunk neki 5 misit, csak addigra végképp betelt nála a pohár... Azt nem írom le megint hogy miket tett a csapatért.

Még mielőtt várna tőlem valakit, nem tudok semmivel többet mint a hírek, de valami ezt sugallja számomra. Plusz ha radikálisabb érvet akarok mondani, akkor ne menjünk át vakkatalánba, a mi vezetésünk sem mindig tökéletes.....
El Unico írta:Megérthetnétek már,hogy a klub is és az edző is azt akarta,hogy maradjon. Mindent megtettek,hogy maradásra bírják,de Angel nem akart maradni. Ez van. :roll:
Na, ehh...

Túllépve DM-en, azért az valahol szomorú hogy Carlo-nak mennyire nincs beleszólása az igazolásokba. Nincs közvetlen csatornám a mesterrel, de James-t nyilván nem az ő kérésére igazolta Perez, mint ahogy elég valószínű, az argentin sem a gyenge teljesítménye miatt lett "kitúrva".

Ui: Elképzelem ahogy Ancelotti úgy tervezte az előszezont, hogy a szuperkupa idején és pár nappal a bajnoki nyitány előtt még 2 "fontos" játékos jövője is a levegőben lógjon, és ha ne adj isten mindkettő távozik (amibe nem mindig lehet beleszólásunk), akkor a kalapból előhúzunk egy "jó vételt". Aha, ok...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:26

kb. ennyi lett volna a nyár feladata, hogy itt tartsa a vezetőség Di María-t. hát sikerült elbaszni, gratulálni tudok hozzá csak. :lol:
Megérthetnétek már,hogy a klub is és az edző is azt akarta,hogy maradjon. Mindent megtettek,hogy maradásra bírják,de Angel nem akart maradni. Ez van. :roll:

Ha Khedira is távozik,akkor egyedül Xabi marad védekező középpályásnak. Illarramendi gyenge. Szóval jó lenne ha érkezne még valaki,aki védekezni is tud a középpályán. Kroos és Modric is tudnak labdát szerezni,de akkor veszítünk a támadójátékunkból. Szóval... Ancelottinak meg kell oldania ezt.
...és kapunk belőle egy Pogbát B-)
Jó lenne! Kéne nekünk,ha minden fronton tényezők akarunk lenni.
:goat:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:23

...és kapunk belőle egy Pogbát B-)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:21

Nekem egyedül a rabonák fognak hiányozni. Kedveltem, de nem fogom elbőgni magam. Főleg, ha ennyit kapunk érte...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:20

Az ő döntése volt, a klub minden tőle telhetőt megtett, hogy maradásra bírja. Sok szerencsét neki.” Forrás: Madridom.hu
nincs több kérdés. a klub beajánlotta neki a fizetésemelést. neki nem kellett. akkor mehet. biztos hiányozni fog, de az arca nagyobb a kelleténél. a mu-ban már most ő lesz az egyik legjobban fizetett. gratulálok.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:18

dannen írta:nem hinném, voltunk egy páran és nem csak az utolsó évére gondolok.
Én is szerettem, a maradása mellett is voltam, de nekem már sok ez ami megy. Bele is törődtem (nem mintha lett volna más választásom :lol: ) hogy elmegy, meg ez nagyon nem tetszik, hogy neki nem elég az 5,5 milla. Mindenki pénzből él, de basszus ahogy Realista is írta... Mindenki mellette van, a szurkolók, a csapattársak, Perez (ha már meg adta volna neki az emelést) és Carlo is, mert biztosra veszem, hogy stabil kezdő lett volna, csak annyi változott volna, hogy többet rotálták volna, mint tavaly. Ami rá is fért volna amúgy, mert tavaly is ki volt már.

Ráadásul annak sem örülök, hogy a MU-ba megy, mert valahogy mindig ellenük szurkolok, DM-ez meg kedvelem.
Na mindegy, sok sikert neki, csak ne jobb szélen játszassák (pedig 90%-ra veszem, hogy ott fogják) mert akkor szidni fogják még Manchester-ben... :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:15

Bírom, amikor páran úgy csinálnak, mintha tisztán lehetne látni az ügyben. Azt sem tudhatjuk, hogy DM mennyire volt követelőző, meg azt sem hogy a klub mennyire volt tisztességes vele szemben. Én így se ide se oda nem mernék ítéletet hozni. Már James érkezése előtt rebesgették, hogy elmegy szóval nem hiszem, hogy a hogy (csak) a miatt távozott.
Mindenesetre érdekes volt DM fejlődését látni. A képességei az első pillanattól kezdve mutatták, hogy a Realba való, de azért ment is el meccs a szertelensége miatt. Tavaly meg TOP 5-ös szezont hozott. Érdekes az élet, mert tavaly ilyenkor kis híján 25-ért elszórták, végül Özil ment. Így végül is nagyban hozzájárult a tavalyi sikerekhez és most hoz egy rakás pénzt, a klub mindenképp jól járt.
Viszont eltekintve ettől Kroos érkezése nagy igazolás volt, azonban így hogy az argentin és vélhetően Khedira is megy az a túlzott bőség nem hogy fogyni látszik, hanem a végén még kevés lesz. Olyan játékos kéne aki bírja a padot, de minőséget is képvisel. Hát ez eléggé lehetetlennek tűnik. Így nem biztos, hogy rossz lenne Khedira maradása.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 24., vasárnap 15:10

hala real írta:khedira pedig marad...csak sikerült elbaszni ezt az átigazolási szezont. :agree: :lol: :lol: :lol:
Nem vagyok benne biztos, hogy marad... Csak ott még nincsenek olyan konkrétumok mint DM esetében. Most az, hogy nézne ki, hogy lenyilatkozza, hogy megy aztán közben még sehol semmi fix kérő. Akire nekem szükségem van azt játszatom mint az állat...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:57

Üdv öreg. talán az egyetlen igazi rajongód voltam amig itt melóztál. szerettem a focidat....az állandó veszélyt amit produkáltál...azt a kiszámíthatatlan és lendületes játékot ami nem az a mai faxomatbeleverem semmitérő passzolgatás........de főleg azt a különleges képességed amivel állandó nyomás és gyötrelem volt a védőkön veled szemben. ha edző lennék mindenképpen szükségem volna egy ilyen stilusra......sokat védtelek.....de ha ilyen vagy akkor jó utat. nekem első a klub.
sok sikert.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:48

hunmadridista írta:Óriási szégyen, hogy DM megy, Khedira pedig marad...számomra ez felfoghatatlan...
Isten veled Angel! :-(
Ez annál összetettebb jóval, hogy most DM-nek vagy Khedirának kell mennie. Mindegyiknek kéne, de mindegyiknek más az igénye és mindegyikért mások a kérők.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 24., vasárnap 14:35

James érkezése után azért egyértelművé vált, hogy Isco meg DM ez a hármas problémás lesz, DM megy, kapunk érte sok lóvét, nem lesz annyi rinyálás, ugyanakkor taktikailag és lehetőségileg gyengülünk. Már ha nem lesz pótlás.
Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:57

remélem a United lesz a végállomás, legalább 1 évig nem törhet borsot a csapat orra alá.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:45

Óriási szégyen, hogy DM megy, Khedira pedig marad...számomra ez felfoghatatlan...
Isten veled Angel! :-(

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:45

kb. ennyi lett volna a nyár feladata, hogy itt tartsa a vezetőség Di María-t. hát sikerült elbaszni, gratulálni tudok hozzá csak. :lol:

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:41

és Khedira marad, tegyük hozzá. bár nem az a topik de: sgdfsgdfgfd a véleményem így, mert igazolni a német miatt nem fogunk már ezt 99%-ra veszem

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:41

khedira pedig marad...csak sikerült elbaszni ezt az átigazolási szezont. :agree: :lol: :lol: :lol:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 24., vasárnap 13:40

Akkor ez holnap már hivatalos is lesz kb... Perez ezóta remélem Torinóban segít csomagolni Pogbának :lol:

Vissza: