A videoiban tetszik,hogy befele is mer cselezni,es nem csak az oldalvonalat ismeri.
Ez pl egy Mbappe,Vinicius fele jatekosnak oriasi elony lehet.
Rengeteg teruletet csinalhat nekik ezzel.
Álvaro Carreras - 18
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Álvaro Carreras
Rohadt drága volt, ahhoz képest, hogy 1 felnőtt szezon van mögötte, abból is inkább tavasszal volt jó, ősszel még kereste a helyét.... Nagyon remélem, hogy beválik.
(középpályára inkább jól bevált, idősebb, tapasztaltabb kéne, sok lesz a fiatalból)
(középpályára inkább jól bevált, idősebb, tapasztaltabb kéne, sok lesz a fiatalból)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetértek, hasonlót érzek. Nagyon intelligens játékos benyomását kelti összefoglalók alapján, szerintem Huijsenhez hasonló remek igazolás lehet.Kerlon írta:Fran es Mendy boldogok lehetnek, hogy eldonthetik, hogy mashol jatszanak vagy padoznak.Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.![]()
En nagy fogasnak erzem ot.
Elsőszámú lesz de Frannal (ha marad) jól kiegészítenék egymást, különböző profilokkal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Sok sikert neki, nem lattam jatszani, de az nekem eleg, hogy Xabi keresere jott, pedig hozhattuk volna Grimaldot, Miguelt vagy Theot is. Osszessegeben abban bizom, hogy Xabi es Arbeloa alatt nagyobb figyelem jut majd az utanpotlasra, mert eleg nagy luxus, hogy 50 millaert veszunk vissza sajat nevelesu jatekosokat.
- Galacticos
Remelem mostmar 2/10et megkapja a vezetoseg.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fogalmam nincs kinél jobb, nem láttam még a srácot, de olyan posztra jött, ahol kell a váltás. Remélem beválik.
Sajna nincs nagy valasztek, de jobb frantól es mendytől is, ezert előrelepes lesz, szerintem jó lesz, plane egy rendszerfociban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Álvaro Carreras - 18
Üdv Nalunk!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema