Trent Alexander-Arnold - 12

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Trent Alexander-Arnold - 12

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. szeptember 15., hétfő 18:45

https://sport365.hu/januarban-veget-erh ... -kalandja/

Ez vajon igaz lehet? :ozil:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. augusztus 30., szombat 23:37

Jó taktikai elem lesz, Carvajallal remekül kiegészíthetik egymást. Kicsit vakon van még, szerencsére ingyen volt. 80 millióért már zavarna. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. augusztus 30., szombat 23:21

nzooli93 írta: Tuchel nem hívta be
Lefott. :D
Viheti a City januarban 50-ert. :coffee:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 30., szombat 7:57

Realista24 írta:
R. Carlos írta: Szerintem még korai őt elítélni. Nekem se volt meggyőző, de nem is azonnal várom ezt el tőle. Leginkább azt szeretném, hogy edző többféle taktikát alkalmazva, akár mérkőzés közben vele vele váltson, ha szükséges. Elvileg sok oldalú játékos volt a Poolban, legalábbis az ottaniak ezt írták, ki kellene ezt használni.

Amúgy tegnap olyan hírek is felröppentek, hogy mivel nem kezdőként számolnak vele, ezért menni akar és vinné a City. :mrgreen: Nem tudom, hogy lehet-e ilyet egy átigazolási ablakban. Mondjuk valószínűleg, nem most fog ez megtörténni, de azért ezek után nézném meg igazán a Pool szurkolók arcát. :mrgreen:
Legidealisabb forgatokonyv, hogy lehozza az oszt backupkent, ha szukseg van ra, amig Dani 120%-os nem lesz, aztan a teli atigazolasi szezonban eladjuk 50 korul a Citynek. :mrgreen:
Arab kitérő, 100millióért? :shifty: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 30., szombat 7:47

R. Carlos írta: Szerintem még korai őt elítélni. Nekem se volt meggyőző, de nem is azonnal várom ezt el tőle. Leginkább azt szeretném, hogy edző többféle taktikát alkalmazva, akár mérkőzés közben vele vele váltson, ha szükséges. Elvileg sok oldalú játékos volt a Poolban, legalábbis az ottaniak ezt írták, ki kellene ezt használni.

Amúgy tegnap olyan hírek is felröppentek, hogy mivel nem kezdőként számolnak vele, ezért menni akar és vinné a City. :mrgreen: Nem tudom, hogy lehet-e ilyet egy átigazolási ablakban. Mondjuk valószínűleg, nem most fog ez megtörténni, de azért ezek után nézném meg igazán a Pool szurkolók arcát. :mrgreen:
Legidealisabb forgatokonyv, hogy lehozza az oszt backupkent, ha szukseg van ra, amig Dani 120%-os nem lesz, aztan a teli atigazolasi szezonban eladjuk 50 korul a Citynek. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 30., szombat 6:27

Szerintem még korai őt elítélni. Nekem se volt meggyőző, de nem is azonnal várom ezt el tőle. Leginkább azt szeretném, hogy edző többféle taktikát alkalmazva, akár mérkőzés közben vele vele váltson, ha szükséges. Elvileg sok oldalú játékos volt a Poolban, legalábbis az ottaniak ezt írták, ki kellene ezt használni.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 29., péntek 17:43

KAG írta:
flori írta: Ez a liverpooli kirándulás biztosan nem lesz kellemes neki. :D
Padon ülve nem fogjak fütyülni :ike:
Pedig most megmutathatná az a híres szurkolótábor, hogy nem divatból tették meg klubhimnusznak a neverwalkalonet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 29., péntek 17:14

Tuchel nem hívta be

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. augusztus 29., péntek 16:58

flori írta: Ez a liverpooli kirándulás biztosan nem lesz kellemes neki. :D
Padon ülve nem fogjak fütyülni :ike:
ZIDANE

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. augusztus 29., péntek 16:56

Ez a liverpooli kirándulás biztosan nem lesz kellemes neki. :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 21., csütörtök 10:25

ziro4vr írta: Xabi focijához (amennyire látjuk egyelőre mit akar játszani) nagyon kell hogy szélesen is játszunk, létszámfölények, beindulások stb..
Carvajal megoldja, ne aggódj.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. augusztus 21., csütörtök 10:23

Korábban írtam, hogy békeidőben nem igazán kéne tényezőnek lenni úgy összességében egy Real Madriban h ki a jobbhátvéd, de azért nem békeidő ez. Xabi focijához (amennyire látjuk egyelőre mit akar játszani) nagyon kell hogy szélesen is játszunk, létszámfölények, beindulások stb.. na erre a pali elég alkalmatlannak tűnik, borzasztóan lassú és kényelmes, és amiben állítólag erős, passzolás meg technikai tudás, hát abban ez a performansz olyan biciklicselező LV szint volt.

Biztos lesznek jó meccsei, a legtöbb spanyol csapat ellen elég lesz ez is vszeg, de a BL-ben édeskevés, oda a gluténes kell.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 21., csütörtök 7:19

Akkor kiegeszitem: ha allitolag a vilag egyik legjobb jhvje vagy
thereisonly1ronaldo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 21., csütörtök 4:32

hehetheoriginal írta: Azert labdat illik tudni atvenni anelkul, hogy meterekre pattan.... :coffee:
Manapság? Mendy, Vini balszél és LV jobbos után? Szerintem ez már nem szempont. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 21., csütörtök 3:45

Azert labdat illik tudni atvenni anelkul, hogy meterekre pattan.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 21., csütörtök 0:54

jaj ugyanez a műsor ment tavaly a bappé topikban. Én se őt hoztam volna de messze nem egy világtalan. Nyilván egész életében liverpoolban élt aludt kelt feküdt focizott. Idő kell neki is. Vázqez után meg nem fog tudni olyan szezont hozni ami nem számít javulásnak. Persze ne ez legyen elvárás egy Realnál de jelenleg ő a legkissebb gondunk főleg, hogy már Carvajal is bevethető.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 20., szerda 22:56

poronty írta: Ott van Carreras, vele pont lehet hasonlítgatni. A spanyol gyerek ment, mint a hülye és felszántotta pályát (nem volt kimagasló a teljesítménye), az angol meg végig lötyögött. Lehet itt ilyenekbe kapaszkodni, hogy új csapat, meg új rendszer (mindenkinek az), de a hazai debütálsáon az lenne a minimum, hogy kihajtod a beled, pláne, ha csak 60-70 percet játszol. Ennél többet nem is várhat el szerintem senki elsőre, de ezt se sikerült megugrania és az igazi probléma, hogy a Pool-nál is látható volt ez a szar hozzáállás, szóval jó lesz, ha ezen változtat.
Hogy lehetne már összehasonlítani, de most komolyan? Egyik spanyol és itt nőtt fel, ebben a kultúrában, a másik meg 3 hete lakik kb Madridban. Kurvara nem mindegy és sokaknak kell is idő míg megszokják és ahogy egyre otthonosabban érzik magukat úgy javul a teljesítmény is. Ez a kihajtod a beled meg mi? Nálunk volt végig a labda, amikor elvesztettük sprintelt vissza. Támadásban folyamatosan ott volt fent, nem volt több hely és alapból kevesebben voltak a jobboson, mint a balon. Szóval nem tudom miben nyilvánult meg az, hogy lötyögött.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. augusztus 20., szerda 22:34

Ott van Carreras, vele pont lehet hasonlítgatni. A spanyol gyerek ment, mint a hülye és felszántotta pályát (nem volt kimagasló a teljesítménye), az angol meg végig lötyögött. Lehet itt ilyenekbe kapaszkodni, hogy új csapat, meg új rendszer (mindenkinek az), de a hazai debütálsáon az lenne a minimum, hogy kihajtod a beled, pláne, ha csak 60-70 percet játszol. Ennél többet nem is várhat el szerintem senki elsőre, de ezt se sikerült megugrania és az igazi probléma, hogy a Pool-nál is látható volt ez a szar hozzáállás, szóval jó lesz, ha ezen változtat.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 20., szerda 22:23

mentamas írta:
ToniKroos írta:

Jó, hát Bappe is mikor idejött még üres kapura is kihagyta. Neki is még idő kell, látszik, hogy még sokszor keresi a helyét a pályán. Nincs 1 hónapja, hogy Madridban él, kell idő az aklimatizálódáshoz.
Egyetértek veled.
Kelleni fog neki egy kis idő, mire át fog tud állni a spanyol focira a PL-ben töltött évek után. Ha jól emlékszem, nem ő az első angol játékos, akinek nehézséget okoz az adaptálódás.
Az első félévben nem is várok tőle kiemelkedő teljesítményt, de jövőre már megmutathatja, mit tud. Addig Carvajallal ketten meg fogják oldani azt a posztot.
Persze,felevet egy jobbhatvednek..Hagyjuk mar azert.
Nem golokat kell lonie meccsenkent,meg eldonteni a rangadokat.
Mbappe a vilag legjobb jatekosakent erkezett ide,ne vele hasonlitsuk ossze,ott kicsit masok az elvarasok.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 20., szerda 21:54

Azt kinek indítgasson mikor 10en bekkelnek a 16oson?
Kinek adogasson be?
Max Jude aki értelmesen tud fejelni, meg Gonzalo csak az angol is ha ritkán oda is ér sose kerül a fejére :lol:

Vissza: