Soha életében nem játszott volna ez a szerencsétlen többet.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 13., csütörtök 0:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 27., csütörtök 17:36
Mert ez nem az olimpia békaugrás aztán kevésbé megy az értelmezéseferni írta:De ott a passz volt hosszú és Neuer hibázott.realbeckham írta: Kroos is rossz/hosszú passzt adott vininek, mikor kiugratta. Neuer akkor nem jött. Ha jön, siman kisepri.
Van mikor szar döntést hoznak a kapusok.
Itt Remiro tökéletes helyen volt, látta tökéletes a passz és hátrált be ahogy kell.
Ezzel a kapus nem kalkulálhat, hogy mi van ha hosszan veszi át, vagy itt hátrálásból el kellett volna kezdenie sprintelnie előre?
Én még mindig nem látom mit hibázott Remiro.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 27., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 27., csütörtök 17:15
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 27., csütörtök 17:11
Zseni volt a meglátás de Neuer ott valóban hibázott, elérte volna.realbeckham írta: Kroos is rossz/hosszú passzt adott vininek, mikor kiugratta. Neuer akkor nem jött. Ha jön, siman kisepri.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 27., csütörtök 17:10
De ott a passz volt hosszú és Neuer hibázott.realbeckham írta: Kroos is rossz/hosszú passzt adott vininek, mikor kiugratta. Neuer akkor nem jött. Ha jön, siman kisepri.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 27., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. február 27., csütörtök 15:48
Szerintem itt nem is a döntéshozás a kérdéses, hanem a kapus stílusa. Egy Neuer vagy egy Palop tuti jött volna, mint a hülye, mert azok söprögetők is voltak, de a kapusok többsége nem rohangál ki 30 méterre a kapuból, pláne egy olyan helyzetnél, ahol tökéletes indítást kap a csatár. Én ezt tuti nem varrom Remiro nyakába.Igazad van, a jó kapus pontatlan megfogalmazás volt. Jó döntést hozó kapus. Körte is hibázott már életében, itt a Soci kapusa tette. Így megfelel?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 27., csütörtök 15:32
Igazad van, a jó kapus pontatlan megfogalmazás volt. Jó döntést hozó kapus. Körte is hibázott már életében, itt a Soci kapusa tette. Így megfelel?ToniKroos írta:Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ki a jó kapus? A sociedad kezdő kapusára (aki válogatottban is ott van) azt mondani, hogy rossz, azért az elég erős. Ezek a feltételezések a legnagyobb hülyeségek. Persze, ha meg jobban védekeznek, akkor el sem jutunk a kapuig, de ha előtte jól befejezik a támadást, akkor meg ők vezettek volna 1-0ra.Halfkey írta: Szép labdaátvétel? Ha ott jó kapus van akkor vége.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 27., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 27., csütörtök 14:22
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ki a jó kapus? A sociedad kezdő kapusára (aki válogatottban is ott van) azt mondani, hogy rossz, azért az elég erős. Ezek a feltételezések a legnagyobb hülyeségek. Persze, ha meg jobban védekeznek, akkor el sem jutunk a kapuig, de ha előtte jól befejezik a támadást, akkor meg ők vezettek volna 1-0ra.Halfkey írta: Szép labdaátvétel? Ha ott jó kapus van akkor vége.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 27., csütörtök 13:57
100% egyetértek.wZoLee7 írta: Én élőben is azt hittem, hogy a rossz átvétel miatt a kapusé lesz, szerencsére a kapus nem volt határozott, befutotta, megoldotta. Ezt várjuk egy csatártól, engem aztán nem érdekel mivel és hogy szerez gólt amíg az gól, de ha az átvételt nézzük az tényleg nem volt jó. Egy meccshiányos fiatal brazil akinek technikailag baromi sokat kell érnie, nem meglepő. Adjunk neki több lehetőséget, ne facsarjuk ki a támadóinkat és kész. Van benne kakao.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 27., csütörtök 12:27
Ez mar nekem is feltűnt. Pedig alacsony es combos. Igazi kis köpcös alak. Ellenkezőjének kéne történnie.ziro4vr írta: de mezőnyben eléggé súlytalan, állandóan leütközik, esik-kel.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 27., csütörtök 11:40
Örülök, hogy másnak is feltűnik ezRealista24 írta: Amugy befosok, hogy mennyire nem lehet "kritikat" megfogalmazni![]()
Mindenki dicserte a kivitelezes miatt, ahogy a golt rugta, nekem kulon tetszett, ahogy indulasnal mar mutatta, hogy hova keri a labdat.
De a teljes kephet hozzatartozik az is, hogy SZERINTEM (meg sokak szerint) kellett a szerencse is a golhoz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 27., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 27., csütörtök 11:25
Persze, kapus mozgását megnézed tökéletesen helyezkedett, ha hosszú az indítás eléri, de ez telibe lábhoz ment Endricknek, az van számonkérve, hogy mi van ha balfasz a kapus és szarul csinálta volna a dolgát.filatáska írta: Hosszan vette át valóban, de ezt a kapus nem tudhatta előre, ha meg kijön 16-ig, hogy készenlétben legyen kimozdulni, és jól veszi át Endrick, akkor meg simán átemelheti.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 27., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 27., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 27., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 27., csütörtök 10:37
Marmint szerinted/tek.Pad'em írta:Erre a helyzetre az volt amit Mbappé csinált, a tegnapira meg amit Endrick![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem