Andriy Lunin - 13
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Andriy Lunin - 13
Kettőt fogott, bocsánat. Az én anyámat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Sokat baszogattam, de megkovetem magam, teljesen hulye ez is. Brutal meccse volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Koszonom. Szívből köszönöm.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Egy hete erzem ezt a forgatokonyvet.
Szavazasnal is tizikre nyomtam.
Annyira ereztem bazdmeg egy hete ez van a fejemben.
Koszi LUNIN!
Szavazasnal is tizikre nyomtam.
Annyira ereztem bazdmeg egy hete ez van a fejemben.
Koszi LUNIN!
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
ДЯКУЄМО!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Nagyon nagy a faszod papa, nagyon nagy.
Hogy középen maradt ez a kcsg
Onnantól vége volt a Citynek.
Hogy középen maradt ez a kcsg

Onnantól vége volt a Citynek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Balta arc... Imádom a faszit
Na faszikam, intezz magadnak egy zsiros szerzodest. Eddig is mom.
Nyilvan vannak hianyossagai, azert o a masodik szamu kapus csak alap esetben. Amugy meg a Citynel is serult az 1. szamu kapus, ugyhogy nem ezen fog mulni a tovabbjutas.illgner írta: Nehéz lesz vele a továbbjutás, vannak hiányosságai.
Így hogy fordítottunk kb azonnal mindegy volt az egész, igazából jól jöttünk ki a hibájából, csak szokás szerint nem éltünk vele.
Van egy tippem, de biztos rasszista vagyok.kiserik írta:Ott az elrúgás előtt Vini hátra nézett, és beljebb lépett vagy kettőt. A helyén tudta elrúgni Bernardo. Hogy ezt Lunin kérte, vagy Vini önállóan volt ilyen ""okos"" az lenne a fő kérdés.wZoLee7 írta:
semmit nem ér már az idegenben lőtt gól
Csóró Lunin azt ott nagyon benézte, valszeg a sorfal állításnál rontották el nagyon a dolgot. Viszont ez az egész nem rajta múlt, a továbbjutás ugyan olyan nehéz lenne az élvonal kapusainak jelentés részével

Jól van.Realista24 írta:Hagyjad, ide jott feszkot levezetni, mert a Bayern is csak dontetlent jatszott.doncsontos írta:
mert a nemet kollegajanak nincsenek? bekell baszkodni a helyzeteket, ha vini belovi a zicceret 2-1nel nincs mirol beszelni, de sajnos egyszeruen nem jo befejezo.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem nincs kapus, aki kérné, hogy álljanak be közvetlenül közé és labda közé, hogy takarásban legyen a labda. Komoly hiba ha esetleg megtörtént, de szvsz Vinicius csak egyszerűen arrébb ment. Jobb lenne ha nem tenné többet.kiserik írta:Ott az elrúgás előtt Vini hátra nézett, és beljebb lépett vagy kettőt. A helyén tudta elrúgni Bernardo. Hogy ezt Lunin kérte, vagy Vini önállóan volt ilyen ""okos"" az lenne a fő kérdés.wZoLee7 írta:
semmit nem ér már az idegenben lőtt gól
Csóró Lunin azt ott nagyon benézte, valszeg a sorfal állításnál rontották el nagyon a dolgot. Viszont ez az egész nem rajta múlt, a továbbjutás ugyan olyan nehéz lenne az élvonal kapusainak jelentés részével
Ott az elrúgás előtt Vini hátra nézett, és beljebb lépett vagy kettőt. A helyén tudta elrúgni Bernardo. Hogy ezt Lunin kérte, vagy Vini önállóan volt ilyen ""okos"" az lenne a fő kérdés.wZoLee7 írta:semmit nem ér már az idegenben lőtt gólMarioCirolo írta:
Mondjuk a hazai palyan bekapott harom gol is kozrejatszhat majd.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Az elsőben benne volt, de abban inkább Bernardo zsenijét kell kiemelni. A másik két gólt pedig nincs kapus aki kiszedi.
Nincs baj vele, ha nem lenne egy TBO akkor simán el tudnám a jövőt képzelni Luninnal, magas szinten van.
Nincs baj vele, ha nem lenne egy TBO akkor simán el tudnám a jövőt képzelni Luninnal, magas szinten van.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hagyjad, ide jott feszkot levezetni, mert a Bayern is csak dontetlent jatszott.doncsontos írta:mert a nemet kollegajanak nincsenek? bekell baszkodni a helyzeteket, ha vini belovi a zicceret 2-1nel nincs mirol beszelni, de sajnos egyszeruen nem jo befejezo.illgner írta: Nehéz lesz vele a továbbjutás, vannak hiányosságai.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema