Sok mindenen nem változtat, de nem bepasszolta. Bal külsővel akarta eltekerni a kapus mellett, csak nem adta kiGalacticos írta: Ez ma jol nezett, lejovetel is korrekt volt.
De a kapu elotti a befejezesek tovabbra is komedia. Ket ziccer egyszer harmatgyenge loves masiknal meg bepasszolta ugyhogy o volt legelol kozepen meg senki mert mbappe ugratta ki.
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Galacticos
Ez ma jol nezett, lejovetel is korrekt volt.
De a kapu elotti a befejezesek tovabbra is komedia. Ket ziccer egyszer harmatgyenge loves masiknal meg bepasszolta ugyhogy o volt legelol kozepen meg senki mert mbappe ugratta ki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Teljesen mindegy mi történik egy megye kettes csapatnál, nem húzható rá a Realra.Pad'em írta:Valami ilyesmit nyugodtan:Realista24 írta: Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?
Strasbourg captain Emanuel Emegha has been handed a one-game suspension by his own club this Wednesday. The Alsatians have justified this rather rare decision by Emegha’s failure to “respect the values and expectations set in the club’s rules.” Emegha will therefore miss this Saturday’s Ligue 1 game against Toulouse FC.
Ez alomvilag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Vagy irjon ala szezon vegeig vagy nyaron tavozzon. Ha ki akarna tolteni a szerzodeset, be kell fenyiteni, hogy 0 percet fog jatszani. Nem latok ra eselyt, hogy lenne tokunk ezt meghuzni.Pad'em írta: NEW: There is a high likelihood that Vinícius Junior will enter his final contract year without renewing.
Talks have already begun about resuming negotiations after the 2026 World Cup.
At Real Madrid, there is still optimism that he will renew, although there is some displeasure for not having done so in May.
— @Rodra10_97
- Pad'em
Valami ilyesmit nyugodtan:Realista24 írta: Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?
Strasbourg captain Emanuel Emegha has been handed a one-game suspension by his own club this Wednesday. The Alsatians have justified this rather rare decision by Emegha’s failure to “respect the values and expectations set in the club’s rules.” Emegha will therefore miss this Saturday’s Ligue 1 game against Toulouse FC.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Remélem, be se lép az utolsó évbe, hanem megy el szépen nyáron. Én magam fogok becsomagolni neki.Pad'em írta: NEW: There is a high likelihood that Vinícius Junior will enter his final contract year without renewing.
At Real Madrid, there is still optimism that he will renew, although there is some displeasure for not having done so in May.
— @Rodra10_97
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
CR-t se engedtek el ingyen pedig ő kicsivel többet rakott le az asztalraBLevi96 írta:Hazard után már nem számítcart írta: Túl nagy értéket képvisel ahhoz hogy nyiltan belealljanak. Gondolom senki nem akarja megkockáztatni hogy csak nyomott áron vagy esetleg ingyen lépjen le.45m ért jött, bőven vissza hozta az árát és ha ingyen távozna az rá nagyobb szégyen lenne. Innen csak lefele van neki, angliába már szétszedték volna ilyen teljesítmény után.
- Galacticos
Rosrygo is egy higfos, mentalitasarol nem is beszelve.
De gondolom a nyaron szolt xabinak hogy balszelen akar lenni eleg volt az off pozibol. Versenyt elbukta, de az ev elejen cserekent azert meg voltak hasznos meccsei aztan o is megtort a clasico ota. Azota jobbszelre van becserelve.
A legjobb megoldas a januari eladas lenne, de legkesobb nyaron. Nem hogy szerzodest hosszabbitani.. ertem az uzleti reszet csak rohadt szar uzenet a keret tobbi tagja fele hogy igy viselkedsz, szarba se nezed az edzot nyiltan ellene mesz es akkor a vezetoseg hosszabbit veled. Nem csoda hogy elhiszi hogy barmit megtehet, amiota itt van senki nem ment ellene, mindenki csak taplalta es adta ala a lovat.
De gondolom a nyaron szolt xabinak hogy balszelen akar lenni eleg volt az off pozibol. Versenyt elbukta, de az ev elejen cserekent azert meg voltak hasznos meccsei aztan o is megtort a clasico ota. Azota jobbszelre van becserelve.
A legjobb megoldas a januari eladas lenne, de legkesobb nyaron. Nem hogy szerzodest hosszabbitani.. ertem az uzleti reszet csak rohadt szar uzenet a keret tobbi tagja fele hogy igy viselkedsz, szarba se nezed az edzot nyiltan ellene mesz es akkor a vezetoseg hosszabbit veled. Nem csoda hogy elhiszi hogy barmit megtehet, amiota itt van senki nem ment ellene, mindenki csak taplalta es adta ala a lovat.
De nem kell csodálkozni a történteken, Xabi folyamat kapkodtak le Vinit, csere is volt, de jól működött a dolog.
Azóta meg látjuk mi van, le se meri cserélni.
Persze hogy elvesztette Xabi a tekintélyét valamennyire.
Azóta meg látjuk mi van, le se meri cserélni.
Persze hogy elvesztette Xabi a tekintélyét valamennyire.
Pontosan.P. Krisz írta:Amit Capello csinált Beckhammel.Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?
Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
- P. Krisz
Amit Capello csinált Beckhammel.Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?
Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Hazard után már nem számítcart írta: Túl nagy értéket képvisel ahhoz hogy nyiltan belealljanak. Gondolom senki nem akarja megkockáztatni hogy csak nyomott áron vagy esetleg ingyen lépjen le.
- Pad'em
NEW: There is a high likelihood that Vinícius Junior will enter his final contract year without renewing.
— @Rodra10_97
— @Rodra10_97
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Túl nagy értéket képvisel ahhoz hogy nyiltan belealljanak. Gondolom senki nem akarja megkockáztatni hogy csak nyomott áron vagy esetleg ingyen lépjen le.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De mivel alázták meg viniciust? Jó az áldozat szerep csak nem biztos h valós. Még szerintem sem érdemelt aranylabdát, sőt szerintem vicc volt a top 3, de ez nem vinicius ellen szólt hanem alapból vicc az egész. Azt sem lehet mondani hogy minden kategóriában elfelejtettek bennünket mert nem. Az van, hogy a klub kinyalja a brazil hátsóját hol ott két pofont érdemelne. Megalázza saját magát is szinte már hétről-hétre, nem kell ehhez az uefa...
Mivel alaztak meg? Ujsagok pletykaltak a gyozelmet nem az FF-UEFA kettos.Realista24 írta:Akarkit alazott volna meg az UEFA, nem megyunk el, legyen az Mendy vagy Vinicius.poronty írta:
Nem neveztem volna a következő meccskeretbe, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, hogy bünti be van és nem lesz, ekkora ordenáréság elnézve. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor lehet menni máshova, ha meg beáll a sorba és csinálja a dolgát, ahogy az elvárható, akkor majd lehet a pályán bizonyítani, hogy kihagyhatatlan minden körülmények között, ahogy Bappé.
Ide még annyit, hogy szerintem az aranylabda gála kihagyása a klubtól, pont kellően nagy lépés volt, hogy lássuk Vini mekkora bizalmat élvez a vezetőségnél.
Amugy is folyamatosan tamadja a klub oket, fura is lett volna barmi mas reakcio.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akarkit alazott volna meg az UEFA, nem megyunk el, legyen az Mendy vagy Vinicius.poronty írta:Nem neveztem volna a következő meccskeretbe, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, hogy bünti be van és nem lesz, ekkora ordenáréság elnézve. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor lehet menni máshova, ha meg beáll a sorba és csinálja a dolgát, ahogy az elvárható, akkor majd lehet a pályán bizonyítani, hogy kihagyhatatlan minden körülmények között, ahogy Bappé.Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Ide még annyit, hogy szerintem az aranylabda gála kihagyása a klubtól, pont kellően nagy lépés volt, hogy lássuk Vini mekkora bizalmat élvez a vezetőségnél.Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
Amugy is folyamatosan tamadja a klub oket, fura is lett volna barmi mas reakcio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
En, mint egy egyszeru szurkolo, azt varnam, hogy fegyelmi okokbol kovetkezo meccsen a padon kezdjen.Realista24 írta:Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?realmadrid95 írta:
Szerintem mar az El Clasico utan megkaptuk a valaszt sajnos.
De azt is elvarnam, hogy a mindenkori elnok hangot emeljen az edzo mellett, akar mediaban, akar csapaton belul. “Vinicius vehemenes jatekos, aki mindig nyerni es jatszani akar, de az edzo szava szent es serthetetlen”, vagy egy ehhez hasonlo, nyilt uzenet Vinicius fele.
Aztan lehet alomvilagban elek, halistennek nem en vagyok az elnok,( aki nekem amugy az etalon), de ezt nem kezelte jol szerintem.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem neveztem volna a következő meccskeretbe, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, hogy bünti be van és nem lesz, ekkora ordenáréság elnézve. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor lehet menni máshova, ha meg beáll a sorba és csinálja a dolgát, ahogy az elvárható, akkor majd lehet a pályán bizonyítani, hogy kihagyhatatlan minden körülmények között, ahogy Bappé.Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Ide még annyit, hogy szerintem az aranylabda gála kihagyása a klubtól, pont kellően nagy lépés volt, hogy lássuk Vini mekkora bizalmat élvez a vezetőségnél.Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
zárt ajtók mögött tisztázni, lezárni és valami közös cél felé venni az irányt mert lehet erre sokmindent ráfogni de elég hamar csak kifogások lesznek belőle. van ezer meg ezer más nagyobb probléma is jelenleg mint egy ilyen faszság.