Hogy mi? Úgy érted hogy a pool kb 15 meccsét egy laliga es bl gyozelemmel lehet csak felülmúlni?RaúlCF írta: Passz. Elől olyan anyag van nálunk ami ha eldurran bármi lehet belőle. De ahhoz, hogy ezt az őszt lenyomják biztos, hogy liga+bl kell minimum. Vagy valami kolosszális leépülés a Liverpooltól.

Aranylabda
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Aranylabda
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Passz. Elől olyan anyag van nálunk ami ha eldurran bármi lehet belőle. De ahhoz, hogy ezt az őszt lenyomják biztos, hogy liga+bl kell minimum. Vagy valami kolosszális leépülés a Liverpooltól.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jelenleg nem látom, hogy melyik játékosunk hozna statban extrát. De nem is érdekel, ha nyerünk anélkül is. Pool bajnok lesz meg tol mondjuk egy BL elődöntőt, akkor én nem sajnálnám Salahtól. Egyik legalulértékeltebb korszakos játékos az elmúlt 15 évből.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
25 meccsen 19g 15a. Ezt nem kell semerre se magyarázni. Nagyon erős tavasz és bl kellene mondjuk a Realtól, hogy ne Salah legyen a befutó. Kérdés mennyi kupával zár a Liverpool és ki nyeri a blt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából most ti vagytok a hisztiző oldal. December végén megsértődve mutogatni a korábbi szezonokra.realbeckham írta:
Számomra az a lesz a lényeg, hogy aki nyeri, annak érdekében ne nyomjanak le a torkunkon megint valami bullshit, instant kitalált kriteriumot, vagy valami xg stat szerű faszsagot.
Most van Salah és kész pont.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hogyne lett volna Bellingnam hypeolva? Belligold kampany is volt meg minden, de januartol leszallo agba volt es nem tartott ki pedig osszessegeben szerintem tovabbra is komolyabb szezonja volt, mint Vininek.ferni írta: Jaja, Jude is itt tartott tavaly decemberben, mint KPs.
Nem egy 90+ góllal amikkel nyertünk.
Valahogy az nem lett egekig hypeolva mint most Salah, majd az Aranylasztinál is le lett tojva, mert jött a megváltó, a Rodri, ki megszabadította a népet egy újabb Realos sikertől.
Azóta se kerül szóba a tag sehol csak ha épp Pep siránkozik utána miközben lekaparja az arcát.
Nekem nem lenne baj ha Yamalt meg Salaht sztárolják fel főleg ha jogos csak valahogy mi max utálatot kapunk meg lekicsinylést bármit is tesz a csapat bármivel is kapcsolatban.
Előző szezonban 1szer kaptunk ki rendes játékidőben, nem hallottam hogy sűrűn szóba került volna. Ott is az első gólnál a bíró indított el minket a lejtőn, majd hosszabbításban az Atma ellen a kupában mert meg kellett kapnunk a legnehezebb sorsolást az arab szuperkupás bohóckodás után...
Jó menet volt az az Atma-Barca-Atma meccsek 10 napon belül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
Nem volt felháborodás kerlon részemről ez ügyben. En nem vagom mi folyik a pl ben. Tabellara ránézek es kb ennyi elég. Statok meg teljesítményrol fogalmam sincs. Pool meccset se nezek. City-mu, chelsea-arsenalt láttam végig az idei szezonból onnan, mast nem.
De mar felvilágosítást kaptam, hogy mi ez a "salah heritage" most.
Mivel a bl nem számít, ezt megtudtuk. Vilagverseny sem lesz. Igy egy pl siker, pár jótékonykodás simán elég lehet neki. Aztan jude/vini/bapi fejre is állhatnak majd.
Amugy nem lenne gond salah. Van annyira jo játékos, hogy elnyerje. Ramos miatt es a bosszúszomjas nyilatkozatai miatt van benne egy kis szálka iranyaba csak. De nem nagy ügy.
Számomra az a lesz a lényeg, hogy aki nyeri, annak érdekében ne nyomjanak le a torkunkon megint valami bullshit, instant kitalált kriteriumot, vagy valami xg stat szerű faszsagot.
De mar felvilágosítást kaptam, hogy mi ez a "salah heritage" most.
Mivel a bl nem számít, ezt megtudtuk. Vilagverseny sem lesz. Igy egy pl siker, pár jótékonykodás simán elég lehet neki. Aztan jude/vini/bapi fejre is állhatnak majd.
Amugy nem lenne gond salah. Van annyira jo játékos, hogy elnyerje. Ramos miatt es a bosszúszomjas nyilatkozatai miatt van benne egy kis szálka iranyaba csak. De nem nagy ügy.
Jaja, Jude is itt tartott tavaly decemberben, mint KPs.
Valahogy az nem lett egekig hypeolva mint most Salah, majd az Aranylasztinál is le lett tojva, mert jött a megváltó, a Rodri, ki megszabadította a népet egy újabb Realos sikertől.
Azóta se kerül szóba a tag sehol csak ha épp Pep siránkozik utána miközben lekaparja az arcát.
Nekem nem lenne baj ha Yamalt meg Salaht sztárolják fel főleg ha jogos csak valahogy mi max utálatot kapunk meg lekicsinylést bármit is tesz a csapat bármivel is kapcsolatban.
Előző szezonban 1szer kaptunk ki rendes játékidőben, nem hallottam hogy sűrűn szóba került volna. Ott is az első gólnál a bíró indított el minket a lejtőn, majd hosszabbításban az Atma ellen a kupában mert meg kellett kapnunk a legnehezebb sorsolást az arab szuperkupás bohóckodás után...
Salah top mindenhol, bajnoki statjai mar a Balon d'or Viniet verik feltavnal... Szal nem ertem a felhaborodast.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
Raphinha jobb

Dominik miatt nézem a Pool meccsek nagyrészét, és csatlakozni tudok az előttem szóló kollégákhoz, top kategóriás félszezont hozott Salah. Magyar kommentelők szidják őt jobbra-balra az önzősége miatt, és hogy Szobonak nem passzol, de tény hogy az ember bármilyen ellenfélel szemben életveszély a kapu előtt, és sorban veri a gólokat meccsről-meccsre.
Még csak az sincs igazán, hogy a kicsiket szórná meg és pár meccs felhúzza a számait. Szerintem a playmakingje is elit lenne, mert komoly ütempasszokat is tud adni a társaknak, a szeme is megvan hozzá, persze csak akkor választja ezt az opciót ha kisodródik és a kapuralövésre nincs lehetősége.
Még csak az sincs igazán, hogy a kicsiket szórná meg és pár meccs felhúzza a számait. Szerintem a playmakingje is elit lenne, mert komoly ütempasszokat is tud adni a társaknak, a szeme is megvan hozzá, persze csak akkor választja ezt az opciót ha kisodródik és a kapuralövésre nincs lehetősége.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
BL, PL ellovasanak huzoembere 19 gollal es 15 golpasszal 25 meccsen. Szerintem egyertelmuen ove a legjobb osz, dehat a barca is bajnok volt novemberben aztan latjuk hol vannak most.
- RealMadridFanatic
Azon lehet vitatkozni, hogy ilyenkor van-e ertelme Aranylabda eselyekrol beszelni, de amennyiben a valasz igen, akkor teljesen jogosan van felkapva.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk most simán jogos. Brutál őszt tolt az ember.realbeckham írta: Most egy mosalah vonat indult? Már ilyen korán, nagy lendülettel? Vagy mi történik? Mo salah folyik a telefonbol konkrétan napok óta.nekem
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
Most egy mosalah vonat indult? Már ilyen korán, nagy lendülettel? Vagy mi történik? Mo salah folyik a telefonbol konkrétan napok óta.nekem
- Pad'em
Emerging Player: Yamalzsírosdeszka írta:Melyik díj nem a miénk?Pad'em írta: Real Madrid dominated Globe Soccer Awards
Best Player: Vinicius
Best Forward: Vinicius
Best Midfielder: Jude Bellingham
Maradona award: Jude Bellingham
Best Club: Real Madrid
Best President: Florentino Perez
Best Coach: Carlo Ancelotti
Career Award: Thibaut Courtois![]()
Best Sporting Director: Piero Ausilio
Meg volt még pár karrier award meg CR all time góllövő díja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Melyik díj nem a miénk?Pad'em írta: Real Madrid dominated Globe Soccer Awards
Career Award: Thibaut Courtois

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na végre valami komoly díjátadó

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Real Madrid dominated Globe Soccer Awards 
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Feltételezem megint vakon van és rossz sorokat néz.

K
K