Dehogy csinálszcart írta:Azt hinné az ember de ezeknel a különböző felkapott díjnyertes pizzeriaknal a leggtobnel én is jobbat csinálok a 100 ezres elektromos kemencevel. Kb egy kezemen meg lehet számolni Budapesten hány helyen tudják megsutni úgy a pizzát hogy ne legyen szetegetve az alja vagy ne maradjon az abroncs közepe nyers.hehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni![]()
![]()
OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Fieldvik
Passata Szentendrén és Budapesten is van. Hibátlan mindig, pedig már sokszor próbáltam.
Az Igen nálunk is nagy kedvenc a feleségemmel.
Pit-Stop Esztergomban, hogy vidéki helyet is írjak.
A többi tippet köszi!
Az Igen nálunk is nagy kedvenc a feleségemmel.
Pit-Stop Esztergomban, hogy vidéki helyet is írjak.
A többi tippet köszi!
Circo, salve, belli di mamma
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Riso, La Piccola Napoli, Salvekodo írta: Mondjátok már akkor azt a top 3-4 helyet bpen.![]()
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Dellarosso meg az igen az jó, ponte az okés, a többi ajánlás jöhet ide iskodo írta: Mondjátok már akkor azt a top 3-4 helyet bpen.![]()
Forni di Napoli például az egyik leginkább felhypolot igénytelen lehuzos hely Budapesten, ott például adtak ki nekem szenesre égett pizzát.
te milyen helyeken jarsz? en meg nem ettem se szetegett se nyers pizzat se bpn se masholcart írta:Azt hinné az ember de ezeknel a különböző felkapott díjnyertes pizzeriaknal a leggtobnel én is jobbat csinálok a 100 ezres elektromos kemencevel. Kb egy kezemen meg lehet számolni Budapesten hány helyen tudják megsutni úgy a pizzát hogy ne legyen szetegetve az alja vagy ne maradjon az abroncs közepe nyers.hehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni![]()
![]()
ui dislikeot nem tolem kaptad
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Azt hinné az ember de ezeknel a különböző felkapott díjnyertes pizzeriaknal a leggtobnel én is jobbat csinálok a 100 ezres elektromos kemencevel. Kb egy kezemen meg lehet számolni Budapesten hány helyen tudják megsutni úgy a pizzát hogy ne legyen szetegetve az alja vagy ne maradjon az abroncs közepe nyers.hehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni![]()
![]()
Sima pizzára nem is költöttem ennyit, ahogy írtam is egy 40 ezres gépem van rá amit egyébként emag kuponért vettem, szóval emlékeim szerint talán 1000 forint cash volt amit beleraktamhehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni![]()
![]()
De mivel konkrétan nincs normális gluténmentes pizza Magyarországon egyetlen étteremben sem, így sajnos ezt vagy megoldjuk így vagy nem eszik soha ilyet. Meghívom majd Carvajalt is.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt megértem, nekem bassza az agyam mikor valaki jön hogy milyen speckó profi cuccot vett, de már akkor tudjuk hogy úgysem fogja (ki)használni. Persze az ő dolguk, csak számomra ez felesleges pénzkidobás, még ha nem is az én pénzem, mert értelmetlen.hehetheoriginal írta: hat vannak olyan napok, hogy felbontok egy lidl salátát meg ráborítok egy tonhalkonzervet, aztán voilá michelincsillag![]()
ilyen szinten nem erdekel az evés téma, vannak ismerőseim, akik vallásos szinten vannak ezzel, e körül forog az életük - kb ez lehet az egyetlen örömük az életben -, probalok nagyjabol egeszsegesen enni, de konkrét specific pizzasütő... nem értem annyira. de oké, azt elfogadom, hogy mikor jonnek vendegsegbe vagy hetente, kethetente osszeul a család pizzázni, akkor talán van értelme. de nem a milliós nagyipari cuccnak, bitchplease. komolytalan. ez olyan, hogy muszáj a legujabb iphone másfél millióért, de közben csak youtube meg whatsapp megy rajta egesz nap...miafasznak
szüleim anno megvették a nagy nice kenyérsütőt, használták kb 3-szor.... ebbol indulok ki, hogy nálam csak a helyet foglalná kb![]()
Én egyszer konyhai robotgépet vettem csak a dagasztó funkció miatt, szintén pizzához
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kb. ugyanigy vagyok vele en is. De mondom, ez olyan osszegu cucc, ami nem ordogtol valo.hehetheoriginal írta: hat vannak olyan napok, hogy felbontok egy lidl salátát meg ráborítok egy tonhalkonzervet, aztán voilá michelincsillag![]()
ilyen szinten nem erdekel az evés téma, vannak ismerőseim, akik vallásos szinten vannak ezzel, e körül forog az életük - kb ez lehet az egyetlen örömük az életben -, probalok nagyjabol egeszsegesen enni, de konkrét specific pizzasütő... nem értem annyira. de oké, azt elfogadom, hogy mikor jonnek vendegsegbe vagy hetente, kethetente osszeul a család pizzázni, akkor talán van értelme. de nem a milliós nagyipari cuccnak, bitchplease. komolytalan. ez olyan, hogy muszáj a legujabb iphone másfél millióért, de közben csak youtube meg whatsapp megy rajta egesz nap...miafasznak
szüleim anno megvették a nagy nice kenyérsütőt, használták kb 3-szor.... ebbol indulok ki, hogy nálam csak a helyet foglalná kb![]()
Kenyersuto, alig vartam, hogy ra tudjam sozni valakire
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hat vannak olyan napok, hogy felbontok egy lidl salátát meg ráborítok egy tonhalkonzervet, aztán voilá michelincsillag
szüleim anno megvették a nagy nice kenyérsütőt, használták kb 3-szor.... ebbol indulok ki, hogy nálam csak a helyet foglalná kb
szüleim anno megvették a nagy nice kenyérsütőt, használták kb 3-szor.... ebbol indulok ki, hogy nálam csak a helyet foglalná kb
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, ugy gondoltam, hogy neked ez mar a csinalashehetheoriginal írta:csinálni, nem (csak) sütni te nagyfejűRealista24 írta:
Az 5 euros ristorante gourmet dobozos pizza 250 fokon valo megsutesere gondolsz?![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csinálni, nem (csak) sütni te nagyfejűRealista24 írta:Az 5 euros ristorante gourmet dobozos pizza 250 fokon valo megsutesere gondolsz?az tény, de simán normális pizzát csinálok normál sütőben is.![]()
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az 5 euros ristorante gourmet dobozos pizza 250 fokon valo megsutesere gondolsz?az tény, de simán normális pizzát csinálok normál sütőben is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema