Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 24., kedd 21:41

Jah, az kimaradt :)

Még pár:
Ha ölni kell
Primal fear
Ne bántsátok a feketrigót
Az ügyfél
"And my heart will leave you never."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 24., kedd 21:35

Az ördög ügyvédje
Múlt héten néztem újra , Al nagyon adja . :D
Philadelphia
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 24., kedd 21:29

Az ördög ügyvédje
Tizenkét dühös ember.

Utóbbi bár ősrégi, majd 60 éves, de színtiszta remekmű.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 24., kedd 21:24

Tudnátok mondani pár filmet, ami kb. csak a joggal foglalkozik? Pl. A bíró, Egy becsületbeli ügy. Ha lehet újabbat. Köszi :)

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 24., kedd 21:21

Az új Hunger gamest nézte valaki? A storyra kíváncsi vagyok, de a film nekem nagyon nem jött be... Erősen gondolkozom, hogy megnézzem-e egyáltalán.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 24., kedd 14:45

Éjjeli féreg jó volt, nyócfél nálam. Interstellar is.
Theory of everythinget az este néztem meg, valamivel többet vártam, gyenge 7.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 24., kedd 14:32

pheco írta:Gyllenhaal is végig irritált a kis tenyérbemászó ripacs fejével :mrgreen:
Akkor jól csinálta amit csinált. :lol:
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 24., kedd 14:29

Éjjeli féreggel úgy jártam, mint sokan a Birdmannel. Vártam a nagy csodát a kritikák alapján, de óriási csalódás volt nekem. Két részletben tudtam csak végignézni, nekem nagyon lapos volt az egész. Gyllenhaal is végig irritált a kis tenyérbemászó ripacs fejével :mrgreen: Majdnem megnéztük haverokkal moziban, örülök, hogy mégse.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 24., kedd 12:45

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a gázos részt illetően... persze tényleg ahány ember, annyi féle felfogás... de annál a résznél pont, hogy a záró jelenet a sokat mondó. A sikolyok, amiket hall, az ugye ugyanaz. Valami mocskos, undorító dolog, hogy mi pontosan, és miért, az lényegtelen, de ez még rányomta a súlyát kőkeményen a faszi életére, és elméjére. Nem véletlen hallja, és nem feltétlen csak egyszeri alkalmakra kell gondolni. Lehet, hogy éveken át, hosszú éjszakákat tölt álmatlanul, az őrület határán (szerintem a templomos és az asztal alatt fekvős rész is hasonló). Persze ehhez már kellett volna vagy 90 perc (mellesleg ez így jó ahogy van, így röviden), de nekem valami ilyesmi gondolatom támadt. Engem pl a is elgondolkodtatott, amit a felesége mondott a végén. Lehet túl sokat látok bele, és csak egy sima átlagos hétköznapra utal, de az ugrott be, hogy mivan, ha valami hasonlóra, mint az elején. De ez már nagyon belemagyarázós dolog.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 24., kedd 12:29

Szerintem

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kisember összes félelme bennevan az egészben, az, ahohy meg kell békélni mindennel ami középszerű (az a lakás, munka, kocsi, az egész élete egy semmi a faszinak), a gázos résszel nem vagyok tisztában de szerintem ott valami nagyobb dologként akarták az egészet ábrázolni. Szerintem ahány ember, annyiféle értelmezés.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 24., kedd 12:21

A hangulata brutális, az első jelenetre meg nincsenek szavak.
Nekem bejött.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont az, hogy nincsen a szádba rágva minden, hanem hogy meg kell találnod az összefüggéseket. A faszi ledarált néhány dolgot olyan Sheldon: Fun with Flags-re emlékeztető stílusban, a mögöttes dolgokba pedig neked kell belelátni. Persze egyáltalán nem biztos, hogy jók a következtetések, amiket levontam a filmről, sőt lehet a film lényegét is rosszul ragadom meg, de számomra hasonló jött le.
Tegnap még kicsit idegesített ez a része, de ma már ez tetszik benne igazán, nekem ez teszi igazán nyomasztóvá.
Szerintem az, hogy mi a kínzás lényege, vagy hogy mit tetoválnak, meg hasonlók, pont nem lényegesek. Kis mozzanatok a faszi életéből, amik pont azért lesznek beszédesek, mert nincsenek túlmagyarázva. Szerintem az, hogy látod ezeket, de kissé olyan balladai homályba burkolva, és nem érted minden részletét, bennem pont ez keltett gondolatokat, érzelmeket, és ez tette ütőssé.

Ha hülyeségeket írok, Faust majd úgyis fejbe kólint és korrigál :mrgreen: Amúgy is kíváncsi vagyok, hogy mit lát, hogy lát, vagy mi az amit tud.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!EGyébként az mekkora már, hogy így időként csak úgy szép lassan belebámulnak a kamerába. Barátnőmet pl ez készítette ki.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 24., kedd 10:48

Én is megnéztem, elég brutálisan van tálalva.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár összefüggést nem találtam az első jelenet és a többi között, kivéve a sikolyt a végén, az az első jelenetből van, ja és a kövér tag is megjelenik utána, de azon kívűl nem tudom mit akarnak ábrázolni azzal a teherautós kínzással. Az asztal alatti jelenetet sem tudom hová tenni. És jó lenne tudni mit tetováltak a fiú fejére.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 24., kedd 1:19

Ja, most hogy végignéztem én is megtaláltam :lol: :lol:

De egyébként a hangulata már így is brutális, azok a kompozíciók kissé nyomasztóak. Fasza :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 24., kedd 1:08

Van angol felirat. Elég fontos.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 24., kedd 1:04

A szöveg fontos? mert nem sok mindent értek..

Az első képsorok alapján elég beteg...

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 23., hétfő 22:39

Kőkemény svéd rövidfilm 91-ből. Ma beszélgettünk az operatőrrel, Borbás Istvánnal, és megnéztük, óriási szerintem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 19:55

hamesz írta:Annak se lennék ellenére, mert nagy kedvenc Nolan. Az összes filmje hatalmas, de én nagy Batman fan vagyok így értelemszerűen annak örülnék a legjobban, ha meggondolná magát és csinálna még. :D Na meg a Ben Affleck féle Batmanből nem sokat nézek ki. Szerintem csak egy sima látványfilm lesz, mint az Acélember.
A batman témát kimaxolta a sötét lovaggal, most már ideje saját ötleteket megvalósítania, neki szerencsére annyi pénzt adnak, amennyit akarnak ezekre. Szerencsés ember. Persze meg is dolgozott érte.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 19:55

hamesz írta:Annak se lennék ellenére, mert nagy kedvenc Nolan. Az összes filmje hatalmas, de én nagy Batman fan vagyok így értelemszerűen annak örülnék a legjobban, ha meggondolná magát és csinálna még. :D Na meg a Ben Affleck féle Batmanből nem sokat nézek ki. Szerintem csak egy sima látványfilm lesz, mint az Acélember.
Igazából Nolan elmesélt mindent, amit csak lehetett Batmannel kapcsolatban, szóval újat már nem nagyon lehetne mutatni. Hőssé válás, bukás, felemelkedés, jó és rossz harca, kockáztatás, stb... Nolan kijárt egy utat, amin már felesleges továbbmenni. Itt jön a képbe az új Batman, ami Miller képregényein alapul. Más lesz, másként kell rá nézni. Amúgy meg nem biztos minőségileg rosszabb lesz új. A különálló Batman filmet Affleck rendezheti, aki azért rendezőként nem kutyaütő. Miller denevére pedig tökéletes alapanyag. Hibázni nem nagyon lehet, csak ha Nolant akarják másolni, amit viszont kétlek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. március 22., vasárnap 19:52

Ez az Interstellar...Brutális. Én nem találok rá szavakat. Ma láttam először,itthon HD-ban. Magával ragadott,és elvarázsolt. 10/10 :salute:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 22., vasárnap 19:49

Annak se lennék ellenére, mert nagy kedvenc Nolan. Az összes filmje hatalmas, de én nagy Batman fan vagyok így értelemszerűen annak örülnék a legjobban, ha meggondolná magát és csinálna még. :D Na meg a Ben Affleck féle Batmanből nem sokat nézek ki. Szerintem csak egy sima látványfilm lesz, mint az Acélember.

Vissza: