Srácok, nem magyarul fogalmaztam, hogy ennyire félreérthető? Fórumtárs feldobta a kérdést, hogy "a dk pl miért lenne alkalmatlan a kormányzásra? Ismeri a szavazóbázis nagyrésze a szakmai kompetenciáját és hogy mit tesznek az emberekért? Nem. Azért alkalmatlanok mert a kesma alkalmatlannak akarja hitetni őket velünk".Süti írta:Isten ments hogy ők opciók legyenek, de teljhatalmú tizensokév kormányzás mellett az ország jelentős része romokban. Szóval a mostaniakról is pontosan tudjuk mennyire alkalmatlanok (nagyon).node írta:
Hol éltél és mennyi idős voltál a Gyurcsány-kormányok idején? Róluk pontosan tudjuk, mennyire alkalmatlanok (nagyon).
A 15 évvel ezelőtti dolgokra visszamutogatást amúgy se értettem soha, de ha úgy hozol fel valamit, hogy azóta nem lett jobb, akkor az kinek a hibája?
Erre válaszoltam, hogy pont sikerült egy olyan politikai formációt kiválasztania példaként, akik saját maguk, empirikus úton bizonyították 2004 és 2010 között, hogy ténylegesen alkalmatlanok a kormányzásra. Tehát nem, ők nem azért alkalmatlanok, mert a KESMA alkalmatlannak akarja láttatni őket, hanem azért, mert alkalmatlannak bizonyultak, amikor kormányoztak. Ez gyakorlatilag ténykérdés minden 30-35 évesnél idősebb, 2004 és 2010 között Magyarországon élt, gondolkodni képes választópolgár számára. És éppen ezért volt ennyire hatékony propagandafogás a gyurcsányozás a KESMA részéről, azaz a teljes ellenzék összemosása Gyurcsány Ferenccel: az embereknek konkrét, valós tapasztalata volt a Gyurcsány-kormány(ok) ténykedésének következményeivel, és 90%-uk nem kért belőle folytatást.