OFF
Re: OFF
De amúgy ez a Karácsony mit hisz magáról?Most ő tényleg ennyire jónak tartja magát?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én nem tudom elképzelni hogy ne Dobrev nyerje meg a három indulós versenyt. Bízom benne hogy holnap délig félrerántja a kormányt valamelyik.'shutterisland írta: siman el tudom kepzelni, hogy ha 3-an kuzdenek meg abbol meg kijon mzp gyoztesen, de osszhang nelkul es a hata moge sertodottsegtol mentesen beallo dk nelkul keves lenne aprilisban.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy respect az ellenzéknek az újabb Fidesz győzelemért
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
MZP mindig annyit mondott azért lépne vissza, hogy Dobrev megválasztása esetén ne a lelkén száradjon a kétharmad majd.
Most ha érez magában annyit, hogy egyedül megnyerje és megnyeri, akkor ebbe a kijelentésébe nem lehet nagyon belekötni.
karigeri meg egy paraszt volt ebben az egészben azt majd kulloghat a 3. helyen.
Most ha érez magában annyit, hogy egyedül megnyerje és megnyeri, akkor ebbe a kijelentésébe nem lehet nagyon belekötni.
karigeri meg egy paraszt volt ebben az egészben azt majd kulloghat a 3. helyen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mzp reakcioja szerintem nagyon profi es kimert volt, ezzel egyutt az egesz lassan tenyleg atmegy bohockodasba.
siman el tudom kepzelni, hogy ha 3-an kuzdenek meg abbol meg kijon mzp gyoztesen, de osszhang nelkul es a hata moge sertodottsegtol mentesen beallo dk nelkul keves lenne aprilisban.
siman el tudom kepzelni, hogy ha 3-an kuzdenek meg abbol meg kijon mzp gyoztesen, de osszhang nelkul es a hata moge sertodottsegtol mentesen beallo dk nelkul keves lenne aprilisban.
Kezdődik a buliiiiii
karigeri írta:Elmondtam pénteken, elmondtam szombaton, vasárnap, hétfőn, kedden és szerda este is Márki-Zay Péternek: Magyarország újraegyesítésének programjához, a szociális és zöld fordulathoz hívok szövetségeseket. Hatalomtechnikai alkudozások, egymásnak ellentmondó közvélemény-kutatások nem számítanak akkor, amikor Magyarország jövője a tét. Bár én soha nem kértem, Márki-Zay Péter hónapok óta azt hangoztatja, visszalép a javamra az előválasztás második fordulójában. A választás előtti utolsó pillanatban azonban ennek pont az ellenkezőjére jutott. Döntését természetesen tiszteletben tartom. Ennek nyomán külön indulunk a második fordulóban, de mindketten elkötelezettek vagyunk az ellenzéki egység megőrzése és megerősítése mellett.
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Az lehet hogy hosszabb távon az lenne a jó...de itt most a kormányváltás esélyeire gondoltam és ott szerintem pont kontraporduktív. De nekem mondjuk majdnem 8 mi lesz. Elég hogy nálunk nyakunkig ér a trutyi politikai téren...géza írta:+1babaking írta:
Az nem tenne jót. Olyan polarizacio alakulna ki mont az USA-ban. Lenne 2 nagy. Jobb meg bal. A mostani választásra ez a narrativa , meg szükség is van az osszefogasra, de hosszú távon a sokszínűség tesz jót
Hosszú távon a német helyzethez hasonló lenne jó szerintem, a legnagyobb párt olyan 25-30 százalék között maximum. Politikának jót tesz, ha a legnagyobb párt párbeszédre kényszerül.
Mondjuk sok különbség nincs!füst írta: Néha kezdek belekavarodni hogy épp a szaros tojásról van szó vagy Karácsonyról, de igyekszem fókuszálni és nem összekeverni.![]()
+1babaking írta:Az nem tenne jót. Olyan polarizacio alakulna ki mont az USA-ban. Lenne 2 nagy. Jobb meg bal. A mostani választásra ez a narrativa , meg szükség is van az osszefogasra, de hosszú távon a sokszínűség tesz jótProfessore írta: Nem tudom de szerintem ha tényleg a kormányváltás volt a cél akkor első körben le kellett volna csökkenteni a baloldali pártok számát lehetőleg 2 vagy 1 re. Ha a szavazatokért nagyjából ugyanazért célcsoportért megy a harc akkor mégis hogy lehet reális a konszenzus és a közös jelölt támogatása. Ez szerintem naivitás a köbön... de ők tudják.
Hosszú távon a német helyzethez hasonló lenne jó szerintem, a legnagyobb párt olyan 25-30 százalék között maximum. Politikának jót tesz, ha a legnagyobb párt párbeszédre kényszerül.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az nem tenne jót. Olyan polarizacio alakulna ki mont az USA-ban. Lenne 2 nagy. Jobb meg bal. A mostani választásra ez a narrativa , meg szükség is van az osszefogasra, de hosszú távon a sokszínűség tesz jótProfessore írta: Nem tudom de szerintem ha tényleg a kormányváltás volt a cél akkor első körben le kellett volna csökkenteni a baloldali pártok számát lehetőleg 2 vagy 1 re. Ha a szavazatokért nagyjából ugyanazért célcsoportért megy a harc akkor mégis hogy lehet reális a konszenzus és a közös jelölt támogatása. Ez szerintem naivitás a köbön... de ők tudják.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem tudom de szerintem ha tényleg a kormányváltás volt a cél akkor első körben le kellett volna csökkenteni a baloldali pártok számát lehetőleg 2 vagy 1 re. Ha a szavazatokért nagyjából ugyanazért célcsoportért megy a harc akkor mégis hogy lehet reális a konszenzus és a közös jelölt támogatása. Ez szerintem naivitás a köbön... de ők tudják.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Gyonyoru volt a sajtotajekoztato, ahogy a hatterben vigyorogva felsorakozott mindenki
Legalabb nem kell hezitalnom, amikor behuzom az ikszet a kutyakra.
Legalabb nem kell hezitalnom, amikor behuzom az ikszet a kutyakra.
A 80-as evekben lehet az volt, de mara mar vannak jobb alternativak az orszagban es a Balatonnal is, ami az arakon is latszik.ANDS írta: A Club Tihany szvsz luxusszálloda. Amikor megépítették, kb. 2 milliárd forintos beruházás volt a 80- as évek közepén.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó szálloda, jó szolgáltatasokkal.de nem luxus, arra nem fussa admin pénzből.Süti írta:Jól fizet az adminkodás, kiröhögjük itt a 4 csillagos kutyaólakat.Realista24 írta:
Mert két vagy három éve voltam ott és tapasztaltam. Sima négy csillagos szálloda.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Normalis orszagban o vinne el a balhet az ujabb tonkreveres utan, de mind tudjuk, ki lesz az elsoszamu szemetlada, es ki lesz az aldozat…
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat, igy meg mar azt sejtem, hogy barki is nyeri ezt az elovalasztast, ilyen forgatokonyv utan mar szerintem senki nem fog senki moge beallni es marad a fidesz ketharmad, illetve nyertek 4 evet, hogy lejarassak mzp-t aki szvsz most azert rajuk ijeszt.
MZP belengette lehet mégis beleáll a hármas versenybe a közvélemény kutatások miatt.
karigeri jó nagy hülye volt
karigeri jó nagy hülye volt
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
füst írta: Néha kezdek belekavarodni hogy épp a szaros tojásról van szó vagy Karácsonyról, de igyekszem fókuszálni és nem összekeverni.![]()
Pont ezek a gondolataim miutan ma eloszor beneztem a forumra
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Süti
Jól fizet az adminkodás, kiröhögjük itt a 4 csillagos kutyaólakat.Realista24 írta:
Mert két vagy három éve voltam ott és tapasztaltam. Sima négy csillagos szálloda.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert két vagy három éve voltam ott és tapasztaltam. Sima négy csillagos szálloda.ANDS írta:Az igaz, hogy nem csak a tojástól alakulhat ki. De a tojás héján 99%- ban ott van, a tojás belsejében meg 1% az esélye, hogy fertőzött.Realista24 írta:
Luxusszálloda?Attól azért elég messze van.
Pro tipp: nem csak tojástól alakulhat ki.
A Club Tihany szvsz luxusszálloda. Amikor megépítették, kb. 2 milliárd forintos beruházás volt a 80- as évek közepén.
Az Atriumházakban van klíma, a szállodai szobák fele klímatizált.
Van tenniszpálya, játékterem, éttermek, uszoda, gyerekjátszótér, külön gyerekmedencék,
ajándékbolt, vizieszköz kölcsönző, safe, minibar, éjszakai bár, konferencia terem , minigolf pálya, vizicsúszda, strandfoci pálya, stb.
Miért van szerinted messze a luxusszállodától?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema