Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 31., kedd 0:12

Sierra írta:
Faust írta:Annál a két Star Trek filmnél nem lehet nagy kunszt jobbat csinálni.
Most miért mondod? :) Tök jó hangulatú, történetű film, humoros, kalandos, izgalmas, jó színészekkel, és persze baromi látványos.
És mondom mindezt úgy, hogy sose szerettem a Star Treket.

Lehet pont ezért mondod.
Sok olyat hallottam már, hogy a nagybetűs fanok szemében nem túl közkedvelt a film.
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 30., hétfő 23:55

Faust írta:Annál a két Star Trek filmnél nem lehet nagy kunszt jobbat csinálni.
Most miért mondod? :) Tök jó hangulatú, történetű film, humoros, kalandos, izgalmas, jó színészekkel, és persze baromi látványos.
És mondom mindezt úgy, hogy sose szerettem a Star Treket.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 23:31

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brad ugye a végén eltemette a szerelmét és volt ott egy tábor hely. És a haldokló Mörf is arról beszél, hogy Cooper keresse fel őt és építsék együtt fel az új hazát vagy mentse meg. Addig oké, hogy a csaj jött rá az elméletre, de akkor most pontosan hol a Cooper állomás, Cooper, hogy jutott ki a fekete lyukból? Vagy az csak így kihányta magát a szaturnusz közelében?
primrose írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most, akkor a csaj csinálja az új hazát vagy Cooper a fekete lyukban? Vagy mi?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ötletadó a papa, a kivitelező a lánya. :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!világos volt, mint a nap, de Cooper és Brad akkor, hogy maradtak egy idősek, amikor az egyik egy feketelyukban volt, a másik egy galaxisban és még voltak a Földiek, akik tényleg idősödtek 80 évet nagyjából
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 30., hétfő 23:21

Úgy van! Sz_rd is le a spoilert! :lol:

Mákod hogy nem vagyok admin, mert 2 hetedbe kerülne a spoiler kapcsoló használata. :)

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 30., hétfő 23:06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper a fekete lyukban csak hozzásegítette Murph-öt, hogy megértse a dimenziók közötti kapcsolatot, ami ugyebár a gravitáció akart lenni. Ugyebár a végén mondják is, hogy Cooper állomás, de ezt már a lányáról nevezték el, tehát a csaj csak a megoldást kínálta, hogy hogyan lehetne megvalósítani azt, amit feltételeztek és kutattak a film során. Legalábbis szerintem. Ha szarul írom, akkor tudjuk be annak, hogy 11 óra elmúlt már...

PS:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper "átesett" a fekete lyukon, mondják is akkor, amikor felébredt a kórteremben, hogy egy ranger találta meg a Szaturnusz környékén. Tehát ő onnan nem épít semmit, mert nem maradt bent, csak addig, amíg mutatták. Amikor bezárul a kocka, akkor ő is "kiesik" belőle. Ekkor fogott kezet a doktornővel, amikor olyan szürkés-ezüstös minden.

Vagy nem erre gondolsz?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 22:58

Interstellar kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor az utolsó Mörf monológ meséli el, hogy mi lett, hogy vagy mi a tosz? ? ? Bakker. Most, akkor a csaj csinálja az új hazát vagy Cooper a fekete lyukban? Vagy mi?
Lehet nem ebben a lelki állapotban kellett volna megnéznem, nem is pontozom inkább.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 30., hétfő 21:20

Annál a két Star Trek filmnél nem lehet nagy kunszt jobbat csinálni.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: matador » 2015. március 30., hétfő 18:23

peti_madrid írta:Majd a Nagy Hadronütköztetőben (LHC) megtalálják a miérteket és hogyanokat, remélhetőleg pár évtizeden belül. Addig meg lehet hozni az ilyen filmeket, mert ezt csípik az emberek (én is). :salute:
Azt nem az LHC-ban fogják megtalálni, mert nem is ott keresik. Akkor már inkább a LIGO, a LISA vagy esetleg az Einstein-teleszkóp fog ezekhez hozzásegíteni.
Sportfilozófia: Roger Federer

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 30., hétfő 18:05

nagyon nagy spoiler veszély... én se olvastam végig... de kimásolom a lényeget... picit rosszul emlékeztem a mondatra sorry. De a lényeg, hogy ha ez igaz a szivárogtató szerint akkor nem lesz szar. :)
"sokkal jobb lett a két új Star Trek-filmnél! Sőt, ez a rész még A Birodalom visszavágnál is komorabb!"

http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... mosztagos/

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 30., hétfő 17:44

Kik mondták?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 30., hétfő 17:11

A most készülő hetedik részről azt mondták, hogy ez lesz Abrams mesterműve és hogy jobb lesz még a Birodalom visszavágnál is. Kíváncsi vagyok. :roll:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 30., hétfő 17:09

megbachatja magát a dizni :(
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 30., hétfő 17:03

Ez a hivatalos Star Wars kánon .
:fpalm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 30., hétfő 14:08

Majd a Nagy Hadronütköztetőben (LHC) megtalálják a miérteket és hogyanokat, remélhetőleg pár évtizeden belül. Addig meg lehet hozni az ilyen filmeket, mert ezt csípik az emberek (én is). :salute:

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2015. március 30., hétfő 9:25

Anyaka írta:Én ezt már olvastam tavaly, csak az eredeti forrásból valamivel bővebben, és ez a fikciókat nem említi meg. De idézek innen is:

"nem a Csillagok között a legvalóságosabb tudományos-fantasztikus film, hiába a tudományos tanácsadó."
"elméleti koncepció"
"nincs megfigyeléssel szerzett bizonyítékunk arról, hogy a féregjáratok tényleg léteznek"

Így már megérted remélem, mit akartam mondani, és miért nem igaz, hogy "tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség".

Azért alapvetööen így működik. Az Einstein-Rosen-híd létezhet. Az, hogy nincs spontán féreglyukról közvetlen tapasztalatunk nem jelenti azt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy fejletebb civilizáció ne tehette volna oda mesterségesen.

Egy kicsike kamu maga a féreglyukba való belépés, az nem ilyen LSD-tripes látvány, csak olyanra kellett csinálni, hogy faszául nézzen ki. Mióta Han Solo hátraüvölt Chewienak, hogy fénysebesség fölé ugrunk, megránt egy kart, és fények villódznak, azóta kötelezöö így ugrani a téridööben.

A szingularitásban magában meg nem tudjuk mi van. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért kell kiküldeni onnan az infót, hogy megértsük a gravitációt. Az a legtökéletesebb gravitáció laboratórium. Az, hogy ott felcsavarodik az idöö és tér egymásra, egyáltalán nem mond ellen a mai tudásunknak. (Az hogy nem tudjuk mi van, azért nem jelenti azt, hogy nem tudjuk mi nincs.)

Más potenciális hibáról nem tudok, de ha ti ismertek ilyet, mondjátok. :hmmm:
Sportfilozófia: Roger Federer

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 29., vasárnap 22:15

Én ezt már olvastam tavaly, csak az eredeti forrásból valamivel bővebben, és ez a fikciókat nem említi meg. De idézek innen is:

"nem a Csillagok között a legvalóságosabb tudományos-fantasztikus film, hiába a tudományos tanácsadó."
"elméleti koncepció"
"nincs megfigyeléssel szerzett bizonyítékunk arról, hogy a féregjáratok tényleg léteznek"

Így már megérted remélem, mit akartam mondani, és miért nem igaz, hogy "tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség".

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 29., vasárnap 22:04

Anyaka írta:
peti_madrid írta: a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...
Ez nem igaz. Senki sem tudja jelenleg, hogy működik, maximum feltételezés van. Bár lehet Nolan tudja. :mrgreen:
Olvasmány

De nem tudom mire értetted a "Ez nem igaz" mondatod. :) De kíváncsian várom.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 29., vasárnap 21:16

peti_madrid írta: a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...
Ez nem igaz. Senki sem tudja jelenleg, hogy működik, maximum feltételezés van. Bár lehet Nolan tudja. :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 29., vasárnap 20:59

na majd meglesem, koszi. en is szeretek ilyeneken agyalni.

aztmondjak meg ez is jo: utazas az univerzum peremere.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 29., vasárnap 20:42

peti_madrid írta:
Toti írta:most jutottam oda, h megnezzem az interstellart. ezt emésztenem kell még. nem tudom mikor lattam utoljara ilyen filmet, ami utan nem tudok ertelmes gondolatokat leirni. total beszippantott. zsenialis
Én spec csak ültem és remegtem, hogy mennyire brutális dolog az univerzum. És a legdurvább az, hogy a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...

Ha kicsit érdekel valakit a tömegvonzás és az idő relativitása, ajánlom, hogy keressen utána Stephen Hawking univerzumos műsorának, amit adtak anno a Discoveryn vagy a NatGeon. Iszonyatosan elgondolkodtató dolgok vannak ezzel a témával kapcsolatban érintve... :|
Én múltkor végignéztem, nem gyenge... imádok ilyeneken agyalni :)

Vissza: