A 6. rész 7.2-n áll (az 5. meg 7.3), esélytelen, hogy lemenjen 7 alá, de Walker halála miatt inkább 8 körülire tippelném a végét. 7.7-8 között.Anyaka írta:5 ezer szavazó az semmi. Lesz rajta vagy 250 ezer, ha lement a premier. Ez még bőven lehet 6 alatt is.Remy írta:Kíváncsi vagyok hol végez majd az imdb-n a Halálos iramban 7. Paul Walker miatt repkednek rá majd a 10/10-ek, az tuti. Most is 5k szavazat után 9.1
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az is rohadt jó. Kár hogy a folytatásokat elcseszték, de szerencsére abba már nem ő játszik.Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.
Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.
am az új filmbe jön még Statham is... Atom lesz. Megnéznénk egy Rock vs Stathamet
Dehogyis, full b az egész. Ne idegesíts már fel.Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.
Ezt a Walkert is úgy gyászolta mindenki mintha legalábbis Al Pacino ment volna el. Halottról vagy jót, vagy semmit, de ez az ember...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
5 ezer szavazó az semmi. Lesz rajta vagy 250 ezer, ha lement a premier. Ez még bőven lehet 6 alatt is.Remy írta:Kíváncsi vagyok hol végez majd az imdb-n a Halálos iramban 7. Paul Walker miatt repkednek rá majd a 10/10-ek, az tuti. Most is 5k szavazat után 9.1
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szerencsére ő nem szerepel ilyen alja filmekbenRemy írta: Nem értheted te ezt... Bezzeg, ha Főnix benne lenne... 10/10![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ahogy a sorozatoknál is, mutatok itt is igazi filmeketúgy látszik különbözik az ízlésünk.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
soadroli írta:Ellentmondást érzekRemy írta: Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.
Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
úgy látszik különbözik az ízlésünk.Realista24 írta:Paul Walker egyik legjobb filmje és simán 9/10![]()
![]()
Ne hagyd abba
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ellentmondást érzekRemy írta: Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Paul Walker egyik legjobb filmje és simán 9/10
Ne hagyd abba
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
Kíváncsi leszek mekkora bevétele lesz az új Halálos Irambannak. Paul Walker miatt menni fognak rá rendesen szerintem.
Egyébként ajánlom a Halálos hajsza című filmet. Paul Walker egyik legjobb filmje és simán 9/10
Egyébként ajánlom a Halálos hajsza című filmet. Paul Walker egyik legjobb filmje és simán 9/10
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Humor az vanRemy írta:Viszont Diesel azt mondta a 7-ről, hogy megnyeri majd a legjobb film díjat a kövi Oscar-gálán.
Ja amúgy NFSU 1-2 is legnagyobb császárság, azóta sem gyártottak azoknál élvezhetőbb és hangulatosabb autós játékot.
Mondjuk aki igazán szereti ezeket a filmeket, az totál leszarja mi áll egy koszos imdb-n. Az emberek mindig is tudni fogják, hogy Keresztapa pl mennyire zseniális. Remény rabjai mondjuk szerintem nem, én "lehúztam" egy hetesseldanianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
Nyugi. Vin Diesel is megmondta, hogy ez a film lesz a legjobb idén és Oscart is kap érte. Még egy részt sem láttam de én hiszek neki.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az első 2 semmilyen, az 5. egész jó, a 6.-al visszatértek az alapokhoz: kuka.
Egyébként valami mérhetetlen sebváltó-fetisizmus van a szériában, az amerikaiknak biztos érdekes lehet...
A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
- Remy
- Kapcsolat:
Azért ott az NFS Underground 1-2 környékén igencsak nagyot szóltak ezek a filmek. Az első film 2001-es, a 2. 2003-as, biztos vagyok benne, hogy közrejátszottak abba, hogy a az NFS akkoriban nagy sláger legyen. Az én környezetemben mindenki azt tolta.
Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.
Popcorn filmek. Ennyi, nem több.
Viszont Diesel azt mondta a 7-ről, hogy megnyeri majd a legjobb film díjat a kövi Oscar-gálán.
Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.
Popcorn filmek. Ennyi, nem több.
Viszont Diesel azt mondta a 7-ről, hogy megnyeri majd a legjobb film díjat a kövi Oscar-gálán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
a középső kettő tényleg szar, az utóbbiakat meg, ha nem akarjuk komolyan venni, akkor eléggé jó kis akciófilmek. Nyilván nem a realitást kell keresni bennük, de kitudják kapcsolni az embert. Nálam is az 5. a legjobb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hamesz. Nem meglepő, ne aggodj. Az viszont mar baj hogy sokan "vagytok"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát tré is az összes, minőségileg egy rakás trágya, ha komolyan vesszük, azonban az elég nagy hiba ezen filmek esetében. Az első kettő azokat fogta meg, akik szerelmesek az autókba. Egy mesét kaptak róluk. Az utolsó kettő pedig nem veszi magát komolyan és mindegyik igazi agyradírozó akciófilm lett, autóközpontú környezetben.
A középső kettő pedig szimplán csak szar, azok tényleg szemétbe valóak, még szórakoztatásra sem jók.
A középső kettő pedig szimplán csak szar, azok tényleg szemétbe valóak, még szórakoztatásra sem jók.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
egyet se láttam.... az gáz?
igazából rosszul vagyok az autós üldözésektől, és az akció filmeknek is csak kis rétege jön be igazán..
igazából rosszul vagyok az autós üldözésektől, és az akció filmeknek is csak kis rétege jön be igazán..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
+1soadroli írta: Az cink, hogy még csak az elsőt láttam? De szerintem az is tré volt
Engem sem vitt rá a lélek a folytatásokra.
Ráadásul hívtak moziba erre a mostanira, én meg kiröhögtem őket, hogy majd akkor megyek, ha valami filmet is vetítenek.