Sorozatok, TV műsorok
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Sorozatok, TV műsorok
South Park s18
Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
SoA
Hát röviden annyi, hogy én pár butasága és egyszerűsége ellenére is imádom ezt a sorozatot, egyszerre emberi és kegyetlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sutter valóban nem bízta a véletlenre, ráhúzott mindent Jaxre aztán magával vitt minden szart a halálban. A kezdőképsor a síroknál is kurva jó volt, szerintem egy kicsit megható is, mint ahogyan ezek a testvéri kapcsolatok a bandatagok között. Tényleg néhány karakternél igaz volt, hogy az életét adná a másikért (ezért nem is csíptem Juicet, már csak akkor lett volna képes erre, amikor szart sem ért az élete, egy igazi patkány lett). Ja és nagyon örülök, hogy Sutter legalább pont annyi heppiendet hagyott, ami belefér. Tig (
kész a faszi), Happy és ugye már presidentként Chibs... a legjobb kezekben maradt a klub, ez kellett azért szerintem a nézők legnagyobb részének.
Amit érdekesnek találtam a csöves nő. Ez a bor meg kenyér elég keresztény lett, meg kicsit erőltetett, de semmiképp nem zavaró. Sutter lelki világának tükre gyakran megjelent úgyis, ezt is csak ő érti miért kellett bele.
A záró képsorok meg...
Kilométer hosszan lehetne erről beszélni, írni, szerintem is egy 10/10-es sorozat.
Hát röviden annyi, hogy én pár butasága és egyszerűsége ellenére is imádom ezt a sorozatot, egyszerre emberi és kegyetlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sutter valóban nem bízta a véletlenre, ráhúzott mindent Jaxre aztán magával vitt minden szart a halálban. A kezdőképsor a síroknál is kurva jó volt, szerintem egy kicsit megható is, mint ahogyan ezek a testvéri kapcsolatok a bandatagok között. Tényleg néhány karakternél igaz volt, hogy az életét adná a másikért (ezért nem is csíptem Juicet, már csak akkor lett volna képes erre, amikor szart sem ért az élete, egy igazi patkány lett). Ja és nagyon örülök, hogy Sutter legalább pont annyi heppiendet hagyott, ami belefér. Tig (

Amit érdekesnek találtam a csöves nő. Ez a bor meg kenyér elég keresztény lett, meg kicsit erőltetett, de semmiképp nem zavaró. Sutter lelki világának tükre gyakran megjelent úgyis, ezt is csak ő érti miért kellett bele.
A záró képsorok meg...

Kilométer hosszan lehetne erről beszélni, írni, szerintem is egy 10/10-es sorozat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Flash
Rendesen odabaszott ez a rész.
De most már végképp nem értek semmit.
Rendesen odabaszott ez a rész.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Z Nation 1x01
Nem találok szavakat. A jó ízlés határain belül nehéz nyilatkozni.
0/10
Nem találok szavakat. A jó ízlés határain belül nehéz nyilatkozni.
0/10
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Kirsten Dunst és Jesse Plemons a Fargo második évadjában. Nem hiszem, hogy felül lehet múlni Billy Bob Thornton alakítását, de azért kíváncsian várom.

.
- h3x0r
Suits negyedik evad milyen?
- nmate
Hú nálam is 10/10 az évadzáró. A sorozat is megérdemli. Imádtam. Majd írok bővebben is.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
soa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nehéz bármit is írni. nálam top3 sorozat köszönt el.
sutter nem kockáztatott, inkább lehozta a biztosat.
a végén azt hittem a falnál, hogy a rendőr fogja lelőni, aki shawn ryan lesz. de így még durvább lett.
fantasztikus 7 (=6,5) évad volt, felejthetetlen élmény volt.
https://www.youtube.com/watch?v=FltfjztIiAU
10/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nehéz bármit is írni. nálam top3 sorozat köszönt el.
sutter nem kockáztatott, inkább lehozta a biztosat.
a végén azt hittem a falnál, hogy a rendőr fogja lelőni, aki shawn ryan lesz. de így még durvább lett.
fantasztikus 7 (=6,5) évad volt, felejthetetlen élmény volt.
https://www.youtube.com/watch?v=FltfjztIiAU
10/10
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
nmate írta:Na este le is checkolom a SoA végét, tűkön ülök... tipp: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sutter nem rendez vérfürdőt, de odavág az érzelmeknek valami kedveltebb szereplő kegyetlen halálával. Nem Jackieboyra tippelek, ő nem lepne meg ha letenné a kanalat. Sőt, szerintem elvárt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jackie elhalálozik. A gyerekek meg Wendy megy Neroval tehenésznek. A klubnak annyi, rendőrnőt lelövik, Chibs vele hal kéz a kézben. Ilyesmikre gondolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Na este le is checkolom a SoA végét, tűkön ülök... tipp: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sutter nem rendez vérfürdőt, de odavág az érzelmeknek valami kedveltebb szereplő kegyetlen halálával. Nem Jackieboyra tippelek, ő nem lepne meg ha letenné a kanalat. Sőt, szerintem elvárt.
- h3x0r
Miert lenne felesleges? Egy percet se lattam belole, szoval nem tudom hogy jo vagy sem, viszont ha valami jo sorozat, arrol pont hogy beszelni kell. Mert sok esetben en is inkabb azokat kezdem el, amiket latom hogy forumon hetrol hetre dicsernek a tobbiek.VanillaSky írta:Egyáltalán ki kell emelni egy ilyen sorozatot? Mármint néhány napja linkelt valaki valamilyen blogger ajánlását. FX, Netflix meg AMCs sorozatok ajánlgatásával. Ez kb ugyanaz. Full alap dolgokról felesleges beszélni.Végre valaki? Kikérem magamnak
nehogy már baj legyen.VanillaSky írta:Egyáltalán ki kell emelni egy ilyen sorozatot? Mármint néhány napja linkelt valaki valamilyen blogger ajánlását. FX, Netflix meg AMCs sorozatok ajánlgatásával. Ez kb ugyanaz. Full alap dolgokról felesleges beszélni.Végre valaki? Kikérem magamnak
egyrészt én azt az ajánlást nem láttam, nem olvastam.
másrészt emlékszem, h csabi írta még be hetekkel ezelőtt. h adja a sorozat, gondoltam megpróbálom és tényleg. így beírtam gondolván, h mások érdeklődését is felkelti.
illetve kíváncsi voltam, h csabi reagál-e és lám.

meg mi az, h "egy ilyen sorozatot?"
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyon nagy zúzás voltEl Tigre írta:Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!badass Quinn

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Egyáltalán ki kell emelni egy ilyen sorozatot? Mármint néhány napja linkelt valaki valamilyen blogger ajánlását. FX, Netflix meg AMCs sorozatok ajánlgatásával. Ez kb ugyanaz. Full alap dolgokról felesleges beszélni.Végre valaki? Kikérem magamnak

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végre valaki? Kikérem magamnakCsabi írta:na, végre valaki rákapott.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jézusom.
ez az orphan black.
végeztem első évaddal.
gyors megnéztem a második évad első részét. nem lehet abbahagyni.
ez az orphan black.
végeztem első évaddal.
gyors megnéztem a második évad első részét. nem lehet abbahagyni.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Over the Garden Wall
Rajtam kivul beprobalta meg valaki? Cartoon Network mese, 10 osszefuggo reszbol all, mindegyik 10 perces. 2 testverrol szol, akik eltevedtek az erdoben es megprobalnak hazajutni, kozben persze minden fele furcsasaggal talalkoznak. Legalabb az elso 2 reszt nezzetek meg, mert rovid es nagyon jo.
Rajtam kivul beprobalta meg valaki? Cartoon Network mese, 10 osszefuggo reszbol all, mindegyik 10 perces. 2 testverrol szol, akik eltevedtek az erdoben es megprobalnak hazajutni, kozben persze minden fele furcsasaggal talalkoznak. Legalabb az elso 2 reszt nezzetek meg, mert rovid es nagyon jo.
- P. Krisz
Döglégynek szarul mehet a szekér , ha már a Showderbe megy leégetni magát .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Én most a Davinci után elkezdem a Kemény motorosokat. Állítólag jó. _D