Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lőtt gólról írtam, nem a pontszámrólrealistahuni írta:2007-ben 76 pont volt, nem 66.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez így nagyon gyenge
Hazardnak jönnie kell, de ő és Benzema mellé a mostani felhozatalból fogunk választani
továbbra sem értem (én sem ), hogy Isco miért marad,
Ceballos és Llorente miért nem kell Zizunak

Hazardnak jönnie kell, de ő és Benzema mellé a mostani felhozatalból fogunk választani

továbbra sem értem (én sem ), hogy Isco miért marad,
Ceballos és Llorente miért nem kell Zizunak

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Felesleges bármit is levonni a jövőt illetően a mai meccsből.
Amire kíváncsi voltam, arra a választ megkaptam, meccsek óta.
Brahimban van potenciál, valahol, valami nagyobb csapatban csúcsra kellene járatni kölcsönben.
Asensio és Isco nálam kuka. Iscoban lehetett volna karrier, epizódista lett. Asensio 3 gól után a padról beállva aut hitte ő egy top focista, hát nem az.
Szerintem mehetnek nyugodtan. Sem csereként, se kezdőként nem érnek semmit. LV szerényebb képességű, mint Isco szerintem, mégis LV a jobb játékos. Őt tartanám meg a padra, amúgy meg igazolnék a kezdőbe.
Amire kíváncsi voltam, arra a választ megkaptam, meccsek óta.
Brahimban van potenciál, valahol, valami nagyobb csapatban csúcsra kellene járatni kölcsönben.
Asensio és Isco nálam kuka. Iscoban lehetett volna karrier, epizódista lett. Asensio 3 gól után a padról beállva aut hitte ő egy top focista, hát nem az.
Szerintem mehetnek nyugodtan. Sem csereként, se kezdőként nem érnek semmit. LV szerényebb képességű, mint Isco szerintem, mégis LV a jobb játékos. Őt tartanám meg a padra, amúgy meg igazolnék a kezdőbe.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kíváncsi vagyok nagyon a nyárra mert ez így nem állapot

Ha ez így van, akkor megvan ZZ első nagy hibája.Csabi írta: de mégis. miért hajtana akárki is. a játékosok 90%-a mostanra már tudja, hogy ki marad, és kit akark eladni zz. akit elad, minek hajtson, aki meg marad, az szintén.
Kicsit formálja a taktikát, inkább hajaz a felállás egy 4231-re, kevesebb a beadás, jobban hátul maradnak a szélső hátvédek (akik viszont védekezésnél sokszor befelé mozognak, ez nem tetszik). Pár apróság. Illetve vissza pakolta a fékeket szép lassan a csapatba (az ok majd kiderül szeptemberre). Még mindig azt mondom, hogy Solarihoz képest annyival vagyunk előrébb, hogy ZZ beleszólhat a keret összeállításába (reméljük akar is beleszólni, illetve változtatni).flori írta: Tudom, és valószínűleg jövőre sok minden változni fog, de láttatok bármi változást mióta visszajött ZZ? Azt gondoltam kicsit össze lesz kapva a brigád. Senki nem hajt, nincs taktika, nulla motiváció.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2007-ben 76 pont volt, nem 66.
Elképesztő milyen mélyre süllyedtünk. 63 lőtt gólnál járunk 37 meccs után. És ez a produktum elég a 3. helyhez. Ilyen gyengén legutóbb a 2006-2007-es szezonban végeztünk, akkor 66 volt a vége, az meglehet még.realistahuni írta: Ennél rosszabb szezon amióta követem a csapatot tényleg csak a 05-06-os volt, ott a bajnokságban elértünk 70 pontot, most van 68.![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most néztem meg az összefoglalót. brahim gólja elég messisre sikeredett. mindenkit megszopatott aztán beverte. de a többi.
curtoistól mik voltak ezek a gólok. szerintem mindháromban benne volt. marcelót meg hagyjuk. ha kezdő lesz jövőre, zidanet karácsony előtt menesztik. remélem mendy összejön ÉS beválik mihamarabb.

curtoistól mik voltak ezek a gólok. szerintem mindháromban benne volt. marcelót meg hagyjuk. ha kezdő lesz jövőre, zidanet karácsony előtt menesztik. remélem mendy összejön ÉS beválik mihamarabb.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
egy ilyen meccs után Ramos miért nem talpalja mellbe mindegyiket?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mondjuk becks utána kb az egyetlen tényleg jó szezonját lehozta.
Szóval Bale felkészül...
Szóval Bale felkészül...

ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ennél rosszabb szezon amióta követem a csapatot tényleg csak a 05-06-os volt, ott a bajnokságban elértünk 70 pontot, most van 68.
Kupában a 6-1-es zakó a Zaragozatól viszont arra billenti a mérleget. Amúgy meg rengeteg a hasonlóság a mostani kerethez, pl. a kiégett sztárok: R9, RC - Marcelo, Modric; kutyaütő britek: Beckham-Bale. Max annyi a különbség, hogy a simán szar Gravesen vonal helyett most örök spanyol ígéreteink vannak.

Kupában a 6-1-es zakó a Zaragozatól viszont arra billenti a mérleget. Amúgy meg rengeteg a hasonlóság a mostani kerethez, pl. a kiégett sztárok: R9, RC - Marcelo, Modric; kutyaütő britek: Beckham-Bale. Max annyi a különbség, hogy a simán szar Gravesen vonal helyett most örök spanyol ígéreteink vannak.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de mégis. miért hajtana akárki is. a játékosok 90%-a mostanra már tudja, hogy ki marad, és kit akark eladni zz. akit elad, minek hajtson, aki meg marad, az szintén.
- flori
Tudom, és valószínűleg jövőre sok minden változni fog, de láttatok bármi változást mióta visszajött ZZ? Azt gondoltam kicsit össze lesz kapva a brigád. Senki nem hajt, nincs taktika, nulla motiváció.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megnéztem ma a 17es spanyol szuperkupa visszavágóját. egyszerűen a földbe voltak döngölve. és semmi extra nem volt benne. a sztárok pörögtek, futottak, beletették a munkát. folyamatos mozgások labda nélkül, megállás nélkül gyorsan folyt a labda, egyszerű elfutások, beindulások, labdavesztés után azonnali visszatámadás 3 mp alatt visszavettük a labdát, ki se jöttek a kapujuk elől. a slusszpoén a támadó 3asunk. Asensio-Benz-LV és sanszuk nem volt. középen nem volt lassú suta Casemiro, Kroos futott és nem 20négyzetméteren hátrafele alibiziett. abszolút megvan a recept és képesség a Barca ellen csak attól függ hogy a sztárok méltatnak e megizzadni vagy csak az arcoskodás megy. nyilván játékosállományban is de főleg mentalitásban és hozzáállásban várok nagyon nagy javulást. elég volt a Barcából. minimum elvárás a bajnokság.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahogy pheco mondta, nalam is maradna mind2 es a ket spanyol menne inkabb, ha valaki megy.Babinho írta: Egyébként mennyire látszott a valós futball tudás különbség és valódi tehetség megléte, Brahim és közte, miután váltotta a kis spanyolt...
Nekem továbbra sem meggyőző a brazil, és nem vennék rá mérget, hogy nem ő lesz inkább kölcsönben jövőre...
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg mindketto elfer, foleg, hogy jobbszelre nem tudom lesz e normalis jatekosunk. Asensiot es LV-t hagyjuk. Ha nem jon oda a kezdobe ember, akkor Vini es Brahim kozott elosztanam a jatekidot.Babinho írta: Egyébként mennyire látszott a valós futball tudás különbség és valódi tehetség megléte, Brahim és közte, miután váltotta a kis spanyolt...
Nekem továbbra sem meggyőző a brazil, és nem vennék rá mérget, hogy nem ő lesz inkább kölcsönben jövőre...
Egyébként mennyire látszott a valós futball tudás különbség és valódi tehetség megléte, Brahim és közte, miután váltotta a kis spanyolt...
+1, néha meglepődik azon, hogy elmegy a védő mellett. Rettentően esetlen mozgása van.Süti írta: Vininél néha még a labdavezetés se tűnik tudatosnak.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K