Tényleg ő hol van ? Azért egy féloldalas regényre kíváncsi lennék,hogy miért is kell leváltani Carlotmorientes írta: Hiszed te.De kérdezd csak meg matt-ot,majd felvilágosít.
.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 12:17
Tényleg ő hol van ? Azért egy féloldalas regényre kíváncsi lennék,hogy miért is kell leváltani Carlotmorientes írta: Hiszed te.De kérdezd csak meg matt-ot,majd felvilágosít.
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 12:15
Hiszed te.De kérdezd csak meg matt-ot,majd felvilágosít.dzsi91 írta:Szerintem nem csak számunkra,vannak hibái mint mindenkinek,de jelenleg ő a legjobb a szakmában ezen a szinten.matador írta:Ezt ma Carlo hozta. Ha kell, foci van; ha nem lehet, akkor előjön az olasz vér.
Nem akarok eufóriában úszva nagy szavakkal dobálózni, de nincs nála jobb edző számunkra most a világon.
Egy évet mindenképpen megérdemel még - egy egészséges Modriccsal.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. április 23., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 23., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 0:25
Szerintem nem csak számunkra,vannak hibái mint mindenkinek,de jelenleg ő a legjobb a szakmában ezen a szinten.matador írta:Ezt ma Carlo hozta. Ha kell, foci van; ha nem lehet, akkor előjön az olasz vér.
Nem akarok eufóriában úszva nagy szavakkal dobálózni, de nincs nála jobb edző számunkra most a világon.
Egy évet mindenképpen megérdemel még - egy egészséges Modriccsal.
HozzászólásSzerző: matador » 2015. április 22., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. április 22., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 18., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 18., szombat 18:33
Nekem inkabb az a gondom ezzel a BBC mindig jatszik szlogennel, hogy ez a motivalas tokeletes ellentete. Minek hajtsanak, torekedjenek akik a palyan vannak, nincs felnivalojuk ugyis jatszanak. Minek igyekezzenek akik a padon ulnek, ugyse jatszanak... Ez hatalmas hiba Ancelotti reszerol.morientes írta:A BBC meg nem fáradt,hanem szerencsétlen mostanában,önmagához képest.Mármint fontos meccseken.Mert a kicsik ellen azért megy.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 18., szombat 14:09
Fel nem ismerném.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 18., szombat 12:47
Ezt fölül írják különböző üzleti szempontok egyszer,a másik meg az hogy pont ott nem látok fáradságot,Benzema akkor érzi jól magát,ha játszik,Bale meg nemtom mibe fáradt volna el...Arra referalok hogy ha legalább rotalva lett volna a BBC-bol 2 ember
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 18., szombat 12:33
Arra referalok hogy ha legalább rotalva lett volna a BBC-bol 2 ember lehet most nem faradnanak el ők sem a második félidőre!!! Jelen esetben a 60ik percre se közepén se elől semmit nem érünk egy TOP csapat ellen! Oke hogy Bale Benzema alap kezdő de akkor legalább a 60ik percbe levette volna őket es középről 1 embert. Más lenne most a fizikai állapot! Emlékszem hogy enrique már ősszel cserélt rotalt es röhögtem hogy miért teszi. Hát ezt nagyon jól csinálta és erősen ugy tűnik hogy a legnagyobb gol arányú győzelmeket mi szereztük de a legtöbbet nem mi fogjuk. Es ez mind mind vissza vezethető arra hogy kar kifacsarni egy kezdőt már ősszel. Plussz meg motiváció is van benne ha egy jol játszó chica jese cserink lennének akkor benzema bale is elgondolkodna hogy rmedben az enyem a kezdő tagság de ha nem jonnek a golok lehet en leszek az aki pihentetem majd a masikat es nem engem pihentetnek. Szépen elmondta carlo hogy inkább 9x 1-0 mintsem egyszer 9-1! Mi viszont inkább az utóbbihoz vagyunk közelebb mintsem az elobbi állítashoz!morientes írta:Nem értem...Bár a budos életben nem tudjuk meg hogy ha benzema bale - chicarito Jesé cserék lettek volna akkor most hogy működne a BBC.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 18., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 18., szombat 12:20
Nem értem...Bár a budos életben nem tudjuk meg hogy ha benzema bale - chicarito Jesé cserék lettek volna akkor most hogy működne a BBC.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 18., szombat 12:09
Hát ha ebből az irányból nézed a dolgokat akkor biztosan kirugnak ancelottit egy sikertelen szezon után. Emlékszel gondolom hogy Martino sem maradt tavaly nyaron de ez nem hinnem az atma miatt történt.csabi87 írta:Már megint ez az edző csere
Aki meg azzal jön hogy,mert az Atletico ellen.Tavaly az Atletico a Barcelonát szivatta egész évben...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 12:04
Szerintem írd ezt még le 50x,utoljára válaszolok rá.Miron kívül szerintem nincs ember, aki Bale-t a kezdőben akarja látni, erre még is kezd.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 18., szombat 12:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 18., szombat 11:46
Ancelotti reputációjával? Elég sokan. Nem egy jött-ment edzőről beszélünk, akit ha kirúgnak, megy vissza a kiscsapatokba szórakozni, hanem olyanról, akit bármelyik top klub vinne, ugyanilyen fizuért. Miért kéne azt csinálni, amit a főnök mond? Ki tudja, hogy mit mond neki a főnök? Mond-e bármit.Azért megnézném, hogy hányan mernénk azt mondani a főnökünk, hogy ez így szar és csináljuk máshogy ahelyett, hogy megpróbálnánk azt csinálni, amit ő kér.
Ha van egy olyan ember, akkor szerinted nem lehet több? Khediránál egy embert se tudtál mondani, aztán Mourinho mégis bepakolta a kezdőbe. A különböző szavazásokon is bőven van olyan, aki Balet a kezdőbe tenné. Ne állítsuk már be ezt csodának, és csak azzal magyarázhatóvá, hogy Perez rakatja be a kezdőbe. Zidane nyilatkozatai alapján a franciánál még biztosabb kezdő lenne...Miron kívül szerintem nincs ember, aki Bale-t a kezdőben akarja látni, erre még is kezd.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 18., szombat 11:19
Nem azt mondom hogy nincs jobb,hanem azt hogy jelen pillanatban nincs jobb,le is írtam miért,nem akarom ismételni magam.Egyebkent szerintem azt te is belathatod, hogy attol hogy mi itt a forumon nem tudunk alkalmasabbat mondani, az meg nem jelenti azt hogy nincs is jobb
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem