Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 29., péntek 7:17

miro. írta:
___Samy___ írta: Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat. :lol:
2000 fobol, eleg ha 10 korrupt, de azok a legtetejen vannak. Nem bonyolult ez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 29., péntek 7:11

___Samy___ írta: Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 29., péntek 7:06

hat a hangfelvetel utani videojat elnezve nem volt sikeres a gulyasgeri gerinc beultetese. :-(

mp most epp dajcstomirol sztorizik, bar ez mar egy regi tortenet, de ahogy latom, meglovagolva a nepszeruseget az online terben, bedob neha par emlekezet frissito posztot. :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 29., péntek 3:04

Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2024. március 29., péntek 2:18

___Samy___ írta:
Pipita írta: Gulyás Gergely: "Gerincműtéten estem át"

Nagyon magas labda, nagyon magasra dobva. :mrgreen:
Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia :kalapos:

De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
Az egész ügyészség korrupt? Azért ez elég meredek állítás egy több, mint 2000 embert foglalkoztató szervezet kapcsán. Érdekelne, hogy milyen konkrét tények alapján gondolod azt, hogy az egész ügyészség korrupt. Korrupció szinte minden állami szervben van, de pont az ügyészség és a bíróság szervezeti felépítése olyan, hogy a többszörös jogorvoslat miatt gyakorlatilag alig van lehetőség a korrupcióra, olyan sok fórumon mennek át az ügyek.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 28., csütörtök 23:06

mikor lesz ahhoz gerince hogy comingoutoljon?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. március 28., csütörtök 22:59

Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia :kalapos:

De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. március 28., csütörtök 22:53

Gulyás Gergely: "Gerincműtéten estem át"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 28., csütörtök 22:43

https://telex.hu/zacc/2024/03/28/bencsi ... pl8WdHmMRs

az exkomcsi bencsik bandi a kalman fele "film"rol :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 28., csütörtök 21:35

zsuninnyo írta:
BLevi96 írta:
Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magam :lol:
de abba a sötét lyukba is néha leér a fény és megkérdőjelezik a dolgokat.
5 komment után legszívesebben eladnám az országot, mert ennél lejebb nincs.
Akkor ajanlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=bzKH_kj6XSk. Ez is jo.
Az elején nem tudtam hogy kinek az írása, a lírikus stílusból(amit én utálok) azt hittem fideszes, de amikor kimondta hogy "covid diktatúra" ott már tudtam hogy Mi hazánk lesz :lol:
Fejtörőnek jó volt meló közbe.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 28., csütörtök 20:47

petiamadridista írta:
kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?

És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.

És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.

Szerintem nagyon szórakoztató. :lol:
Most ennek a kommentnek csak akkor van értelme, ha Te egy tájékozott, hithű Fidesz szavazó vagy. Szerintem itt sokakat érdekelne, hogy miért?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 28., csütörtök 20:40

BLevi96 írta:
petiamadridista írta:
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.
Akkor ajanlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=bzKH_kj6XSk. Ez is jo.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 28., csütörtök 20:20

petiamadridista írta:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 28., csütörtök 19:51

'shutterisland írta:
A főpolgármester jelenleg 39, Vitézy Dávid 22, Szentkirályi Alexandra 16, Grundtner András, a Mi Hazánk jelöltje két és Brenner Koloman, a Jobbik jelöltje egy százalékos támogatást tudhat magáénak.

nyilvan ezek a meresek sokszor melle mennek, de ezek alapjan szentkiralyit kenytelenek lesznek visszaleptetni vitezy "javara" mert gyakorlatilag semmi eselye a leanyzonak es csak kart okozna.
Az egyertelmu lenne. Azert inditottak egy eleve vesztes jeloltet, hogy bemondhassak, hogy Vitezy fuggetlen. Legalabbis ennek van ertelme.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 19:48

A főpolgármester jelenleg 39, Vitézy Dávid 22, Szentkirályi Alexandra 16, Grundtner András, a Mi Hazánk jelöltje két és Brenner Koloman, a Jobbik jelöltje egy százalékos támogatást tudhat magáénak.

nyilvan ezek a meresek sokszor melle mennek, de ezek alapjan szentkiralyit kenytelenek lesznek visszaleptetni vitezy "javara" mert gyakorlatilag semmi eselye a leanyzonak es csak kart okozna.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. március 28., csütörtök 19:45

kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?

És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.

És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 28., csütörtök 18:28

Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!

Ezek hülyék esküszöm :lol: :lol: :lol:
Szerintem ez szerencsés. Jó eséllyel lebőgnek, mint az állat, aztán lehet oszolni. Bárcsak... :shifty:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 16:45

szerintem a dk-nak igy is ugy is vege lenne majd a szavazobazis eloregedese miatt.
ha jol emlekszem, a szavazoik tobb mint ketharmada 40 feletti korosztaly es nem hiszem, hogy a 4 evente beeso uj szavazokat pont ok fogjak majd legjobban megszolitani.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 28., csütörtök 16:00

ferni írta: És most kell bejelenteni hogy tudjon a Fidesz csámcsogni valamin... Nem gyanús kicsit sem :lol:
Szerintem ez tokeletes, ahhoz, hogy a fidesz bukjon 26ban eloszor az ellenzeknek kell buknia. Ha juniusban, Bp megtartasa ellenere is lesz egy nagy bukta, ami erosen benne van a kalapban, akkor MP, MZP, Vona, Kutyak nagyon meg fognak erosodni es az evek ota tulelesre jatszo eloskodo partok vegre eltunnek a sullyesztobe. Utana johet majd a Dk es vegul a fidesz.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. március 28., csütörtök 15:41

viszont az nem lenne hazugság.
Amikor karácsony lett polgi akkor a közmű cégekhez mszps és dks embereket állított vezetői poziba.
Ahol dolgozom ott rengeteg osztályvezetőnek az a szuperképessége, hogy gyurcsányt ismeri. Szakmailag inkább nem jellemezném őket.

Erről amúgy korábban még az index (mostani telex) cikkezett. Szóval sajna Karácsony tényleg be van csicskulva.

Vissza: