2000 fobol, eleg ha 10 korrupt, de azok a legtetejen vannak. Nem bonyolult ez.miro. írta:Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat.___Samy___ írta: Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.![]()

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Alig van lehetoseg,de pont sikerult nekik bemenni es kihuzatni dolgokat.___Samy___ írta: Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat a hangfelvetel utani videojat elnezve nem volt sikeres a gulyasgeri gerinc beultetese.
mp most epp dajcstomirol sztorizik, bar ez mar egy regi tortenet, de ahogy latom, meglovagolva a nepszeruseget az online terben, bedob neha par emlekezet frissito posztot.

mp most epp dajcstomirol sztorizik, bar ez mar egy regi tortenet, de ahogy latom, meglovagolva a nepszeruseget az online terben, bedob neha par emlekezet frissito posztot.

- ___Samy___
Megkovetem magam, csak egy resze korrupt, nem kollektiven.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az egész ügyészség korrupt? Azért ez elég meredek állítás egy több, mint 2000 embert foglalkoztató szervezet kapcsán. Érdekelne, hogy milyen konkrét tények alapján gondolod azt, hogy az egész ügyészség korrupt. Korrupció szinte minden állami szervben van, de pont az ügyészség és a bíróság szervezeti felépítése olyan, hogy a többszörös jogorvoslat miatt gyakorlatilag alig van lehetőség a korrupcióra, olyan sok fórumon mennek át az ügyek.___Samy___ írta:Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia![]()
De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
mikor lesz ahhoz gerince hogy comingoutoljon?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- ___Samy___
Most akkor kapott hat fenyegeto uzenetet vagy sem? Judit szerint pedig neki is kellett volna kapnia

De tenyleg elkepeszto, hogy meg mindig ez a tema, es nem az, hogy korrupt az egesz ugyeszseg meg minden.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
https://telex.hu/zacc/2024/03/28/bencsi ... pl8WdHmMRs
az exkomcsi bencsik bandi a kalman fele "film"rol
az exkomcsi bencsik bandi a kalman fele "film"rol

valamelyik univerzumban:

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Az elején nem tudtam hogy kinek az írása, a lírikus stílusból(amit én utálok) azt hittem fideszes, de amikor kimondta hogy "covid diktatúra" ott már tudtam hogy Mi hazánk leszzsuninnyo írta:Akkor ajanlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=bzKH_kj6XSk. Ez is jo.BLevi96 írta:
Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magam![]()
de abba a sötét lyukba is néha leér a fény és megkérdőjelezik a dolgokat.
5 komment után legszívesebben eladnám az országot, mert ennél lejebb nincs.

Fejtörőnek jó volt meló közbe.
Most ennek a kommentnek csak akkor van értelme, ha Te egy tájékozott, hithű Fidesz szavazó vagy. Szerintem itt sokakat érdekelne, hogy miért?petiamadridista írta:Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?
És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.
És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.
Szerintem nagyon szórakoztató.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Akkor ajanlom ezt: https://www.youtube.com/watch?v=bzKH_kj6XSk. Ez is jo.BLevi96 írta:Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magampetiamadridista írta:
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.
![]()
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én vadhajtásokkal szoktam kínozni magampetiamadridista írta:
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.

Az egyertelmu lenne. Azert inditottak egy eleve vesztes jeloltet, hogy bemondhassak, hogy Vitezy fuggetlen. Legalabbis ennek van ertelme.'shutterisland írta:A főpolgármester jelenleg 39, Vitézy Dávid 22, Szentkirályi Alexandra 16, Grundtner András, a Mi Hazánk jelöltje két és Brenner Koloman, a Jobbik jelöltje egy százalékos támogatást tudhat magáénak.
nyilvan ezek a meresek sokszor melle mennek, de ezek alapjan szentkiralyit kenytelenek lesznek visszaleptetni vitezy "javara" mert gyakorlatilag semmi eselye a leanyzonak es csak kart okozna.
- 'shutterisland
A főpolgármester jelenleg 39, Vitézy Dávid 22, Szentkirályi Alexandra 16, Grundtner András, a Mi Hazánk jelöltje két és Brenner Koloman, a Jobbik jelöltje egy százalékos támogatást tudhat magáénak.
nyilvan ezek a meresek sokszor melle mennek, de ezek alapjan szentkiralyit kenytelenek lesznek visszaleptetni vitezy "javara" mert gyakorlatilag semmi eselye a leanyzonak es csak kart okozna.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én mondjuk mindent olvasok. Általában a kuruc.info kommentazekciója után a 444es cikkeket pörgetem.kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy megint nem látják sokan a fától az erdőt. Itt van Puzsér videója: https://www.youtube.com/watch?v=uRiLShdi3tM Felmondja, amit Magyar Pétertől hallott. Felszippantja a kicsi pártok szavazóit, pár százalék eddig nem szavazót és akkor máris patt helyzet, mert lesz a DK 15% meg Magyar Péter, mint harmadik erő, és akkor majd vagy koalíciót alkot a Fidesz valamelyikkel, vagy kormányoz kisebbségben. De könyörgöm, mitől lenne kisebbségben a Fidesz? Mitől gyengülne meg annyira, hogy 2/3-ad után kevesebb, mint 50%-a lesz ebben a választási rendszerben? Erről miért nem beszélnek?
És itt térnék ki még egy dologra: ma itthon létezik Magyarország és Nernia. 2 teljesen különböző valóság 1 területen. És nincs átjárás. Aki az M1-TV2-Origo Bermuda-háromszögben van, az ott is marad. Attól, hogy hetente fellépek a 444, Telex, Atv oldalakon meg belekötök a HVG-ben, vagy hetente majálisozik majd X ezer ember Budapesten, attól még a Fidesz szavazó Fidesz szavazó marad. Persze van lemorzsolódás, de a nagy részének eszébe sem jut, mert Magyarországon Magyar Péter (az indíttatását még nem tudjuk pontosan) meg akarja buktatni a kormányt, Nerniában meg Magyar Péter feleségverő, erőszaktevő, Gyurcsányista, csak bosszút akar állni, mert kiszorult a húsosfazék mellől.
És nehogy valaki azt gondolja, hogy Nerniában csak 1bitesek, zombi nyuggerek, haszonélvezők meg külhoniak vannak. Rengeteg a diplomás értelmiségi, ügyvédek, bírók, építészek, stb. És úgy mint saját bevallása szerint a most kiálló Magyar Péter, ők is elhiszik a mesét több, mint 10 éve. Nerniai lakosok.
Szerintem nagyon szórakoztató.

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem ez szerencsés. Jó eséllyel lebőgnek, mint az állat, aztán lehet oszolni. Bárcsak...Anthony írta: És az "ellenzék" közös miniszterelnök jelöltje....tadaaaam: Dobrev Klára!!!
Ezek hülyék esküszöm![]()
![]()
![]()

- 'shutterisland
szerintem a dk-nak igy is ugy is vege lenne majd a szavazobazis eloregedese miatt.
ha jol emlekszem, a szavazoik tobb mint ketharmada 40 feletti korosztaly es nem hiszem, hogy a 4 evente beeso uj szavazokat pont ok fogjak majd legjobban megszolitani.
ha jol emlekszem, a szavazoik tobb mint ketharmada 40 feletti korosztaly es nem hiszem, hogy a 4 evente beeso uj szavazokat pont ok fogjak majd legjobban megszolitani.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem ez tokeletes, ahhoz, hogy a fidesz bukjon 26ban eloszor az ellenzeknek kell buknia. Ha juniusban, Bp megtartasa ellenere is lesz egy nagy bukta, ami erosen benne van a kalapban, akkor MP, MZP, Vona, Kutyak nagyon meg fognak erosodni es az evek ota tulelesre jatszo eloskodo partok vegre eltunnek a sullyesztobe. Utana johet majd a Dk es vegul a fidesz.ferni írta: És most kell bejelenteni hogy tudjon a Fidesz csámcsogni valamin... Nem gyanús kicsit sem![]()
-
viszont az nem lenne hazugság.
Amikor karácsony lett polgi akkor a közmű cégekhez mszps és dks embereket állított vezetői poziba.
Ahol dolgozom ott rengeteg osztályvezetőnek az a szuperképessége, hogy gyurcsányt ismeri. Szakmailag inkább nem jellemezném őket.
Erről amúgy korábban még az index (mostani telex) cikkezett. Szóval sajna Karácsony tényleg be van csicskulva.
Amikor karácsony lett polgi akkor a közmű cégekhez mszps és dks embereket állított vezetői poziba.
Ahol dolgozom ott rengeteg osztályvezetőnek az a szuperképessége, hogy gyurcsányt ismeri. Szakmailag inkább nem jellemezném őket.
Erről amúgy korábban még az index (mostani telex) cikkezett. Szóval sajna Karácsony tényleg be van csicskulva.