elnyuhetetlen a pali.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. június 17., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 17., csütörtök 21:23
Hát kíváncsi leszek... ha nem jön Bappé vagy Haaland, simán rámentem volna Dakára. Van benne fantázia.poronty írta: Patson Daka is set to join Leicester, done deal. The official proposal has been accepted by RB Salzburg board today and #LCFC are planning to announce the new signing next week. Here we go soon!
Eszméletlen szimpatikus, ahogy évek óta építkeznek. Elvileg lehet, hogy Edouard is náluk köt ki, illetve Soumaré is gyakorlatilag hivatalos.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. június 17., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. június 17., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. június 10., csütörtök 13:26
Én úgy tudom, hogy barcasTheBull6 írta: Tuchel 90-es évekbeli játékosokból összerakott csapata
Mondjuk azért sok választási lehetősége nem volt, megnéztem volna hogyha ő választ mindenhova mit rak össze. Az tetszik, hogy szereti a régi madridi játékosokat, Redondot is hiányolta. Jól kijön majd itt Raúlékkal.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. június 10., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. június 10., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 10., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 10., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 10., csütörtök 1:09
Nekem valamiert az remlik, hogy Haalandrol voltak olyan hirek, abszolut nem akar a chelseabe menni. Szerintem ezen egy bl gyozelem sem sokat valtoztatott.BlancoMark írta: Roman Abramovich is willing to pay up the 154.5 million pounds (179m euros) that Borussia Dortmund are asking for Erling Haaland. There is also talk that Chelsea will offer Tammy Abraham as part of the deal, which would provide Dortmund with a ready replacement up front.
A következőre évekre elég komoly kis csapat alakulna Londonban ezzel.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. június 9., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 9., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 6., vasárnap 14:37
Ezért nem is értettem pl a kicsik "ágálását" az amerikai meccsek ellen. Értékesebbé csak akkor válik a laliga, ha többen nézik tv-n...Fenoo írta:ToniKroos írta: Na ez itt a baj és ettől tart Perez is, hogy egy United, aki évek óta sehol sincs kb. most is több 100 milliót tervez eltapsolni, azok után, hogy alig volt bevétel ebben az évben. Sajnos ennek a pénzügyi fölénynek az előszele volt már szerintem a BL-ben ez az angol házidöntő is és nem nagyon látom, hogy ez a közeljövőben változna.
Ezt az ESL nem oldotta volna meg. A spanyol ligának kéne piacképesebbé válnia de amíg a kisebb csapatok csak bunkereznek a nagyok ellen addig ez esélytelen szerintem.
A másik dolog, hogy mi sokkal többet költünk fizetésekre mint az angol csapatok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 6., vasárnap 14:34
Annal nehez versenykepesebbnek lenni, hogy az europa ligaban a villareal legyozte a dontoben a m.unitedet. A spanyol csaoatok mas vezetesi es tulajdonosi strukturara epulnek. Itt nem amerikai milliardosok a csapatok tulajdonosai.Fenoo írta:ToniKroos írta: Na ez itt a baj és ettől tart Perez is, hogy egy United, aki évek óta sehol sincs kb. most is több 100 milliót tervez eltapsolni, azok után, hogy alig volt bevétel ebben az évben. Sajnos ennek a pénzügyi fölénynek az előszele volt már szerintem a BL-ben ez az angol házidöntő is és nem nagyon látom, hogy ez a közeljövőben változna.
Ezt az ESL nem oldotta volna meg. A spanyol ligának kéne piacképesebbé válnia de amíg a kisebb csapatok csak bunkereznek a nagyok ellen addig ez esélytelen szerintem.
A másik dolog, hogy mi sokkal többet költünk fizetésekre mint az angol csapatok.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. június 6., vasárnap 14:23
ToniKroos írta: Na ez itt a baj és ettől tart Perez is, hogy egy United, aki évek óta sehol sincs kb. most is több 100 milliót tervez eltapsolni, azok után, hogy alig volt bevétel ebben az évben. Sajnos ennek a pénzügyi fölénynek az előszele volt már szerintem a BL-ben ez az angol házidöntő is és nem nagyon látom, hogy ez a közeljövőben változna.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. június 6., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. június 6., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 6., vasárnap 11:58
Meglepne. Ha lesz Sancho, végre lesznek szélsőik, nem kell Martialnak/Rashfordnak a széleken kavarnia, mehetnek középre a helyükre.. (+Martial rengeteget volt sérült idén)Remy írta: Ha Sancho megy a vörösökhöz, akkor Martial out?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 6., vasárnap 11:47
És ez az ár még nem is olyan hű de vészes szerintem. Fiatal, elég jó szintet hoz évek óta már.Anthony írta: Pont ez a lényege, hogy a PL tele van pénzzel, nekik nincs szükségük a Szuperligára.
Az angol játékosok alapból drágák, igaz Sancho német csapatból fog érkezni, de akkor is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 6., vasárnap 11:43
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem