Nem feltétlen abból a 5-8 politikusból kell kiindulni, akik folyamatosan az arcodba vannak tolva.hehetheoriginal írta: Ha kormanyvaltas van, akkkr jon a fullalkalmatlan kormanyzas

Hozzáteszem Vona barátod is azóta ilyen éles látású, amióta nem ebből él. A Jobbik vezetőjeként nála is ugyanúgy ment a cukiskodás, lájkvadászat, populista ígérgetés. Akkor nem is volt ennyire népszerű.
Van több dolog is amiben egyetértünk, de szerintem sajnos olyan párt/ mozgalom sohasem fog összejönni, amit leírtál. De nemcsak itt, hanem nagyon sok helyen sem.
Szerintem vannak nagyon kompetens, hozzáértő szakemberek az ellenzékben, akik bizonyították is ezt, polgármesterként stb. Egyébként a Fideszben is vannak ilyen emberek természetesen, eddigi szakmai pályafutásom alatt kb 90%-ban fideszes vezetés alatt dolgoztam, és voltak nagyon értelmes, szakmailag elismert vezetők. Csak a Fidesz nagyon eltalálta ezt a ellenzék/Karácsony alkalmatlan mantrát, sokaknál tudatalatt is betalált.
Én nem is akarok belefolyni ebbe a témába, én is nagyon örülnék, ha konzekvensen felépített programok csatáznának egymással, de ameddig ez nincs így, addig nekem apukaként elég erős érv, hogy nem szeretném, hogy a gyerekem egy gyűlölet vezérelt kultúrában nőjön fel.