TransfermarktEl Sie7e írta:mondjuk nem is arról volt szó, hogy ZZ hány pontos hátrányban vette át a csapatoth3x0r írta:
Ez a stat hibas. Amikor ZZ atvette a csapatot, 18 fordulo utan az Atletinek 41 pontja volt, a Barcanak 39, nekunk 37. (a Barca 1 meccsel kevesebbet jatszott).
szerk.: szezon vegere Barca 91, Real 90, Atleti 88 lett a vege.![]()
hol lehet megnézni korábbi szezonok tabelláit, tetszőleges fordulót követően?

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem kell kinevetni őket. Ők megvertek minket elég alaposan. Ezzel teljesítették, amit beterveztek erre az évre.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
mondjuk nem is arról volt szó, hogy ZZ hány pontos hátrányban vette át a csapatoth3x0r írta:Ez a stat hibas. Amikor ZZ atvette a csapatot, 18 fordulo utan az Atletinek 41 pontja volt, a Barcanak 39, nekunk 37. (a Barca 1 meccsel kevesebbet jatszott).Realista24 írta:
Real Madrid was 12pts behind Barcelona under Benitez. Zizou cut the gap to just 1 point AND won the Champions League.
Xavi managed to get Barcelona knocked out of Europe twice and go completely hopeless in winning any domestic titles.
szerk.: szezon vegere Barca 91, Real 90, Atleti 88 lett a vege.

hol lehet megnézni korábbi szezonok tabelláit, tetszőleges fordulót követően?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Attól függ, ki-hogy lesz a city meccs után.. Akinél rezeg az eü léc, az üljön a seggén a bajnokin..sonic írta:En is csatlakozok. Pedal to the metal. Ez a szezon mar sikernek tekintheto de nyomjuk meg a veget, vesziteni valo nincs. Megint underdogkent megyunk (Realista24 írta:
Adom, pont ezt akartam írni.
Nekünk a nyomás a dopping, ha kiengedünk, ahogy a BM szokta, akkor abból csúnya szopó lehet.
Legyen egy tisztes, kemény párharc, aztán lesz, ami lesz.).
De amúgy jogos, majd lehet felküldeni a
Lunin
LV-Vallejo-Nacho-Marci
Ceba-Cama-Isco
Ase-Mariano-Rodry csapatot, ha zsebben a cím...
Bár egy Modric, Kroos, Benz szintű zsenit nem fog megviselni, hogy kiesik egy körből, de a legfontosabb, hogy ekkora előnyben azért nem muszáj mindenkinek játszani..
Mondjuk azt se bánom, ha az a csapat csak 1 góllal nyer cityben, azért ne legyen telj. érdektelen a visszavágó, elkényelmesedni nem szabad senkinek sem

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Ez a stat hibas. Amikor ZZ atvette a csapatot, 18 fordulo utan az Atletinek 41 pontja volt, a Barcanak 39, nekunk 37. (a Barca 1 meccsel kevesebbet jatszott).Realista24 írta:Real Madrid was 12pts behind Barcelona under Benitez. Zizou cut the gap to just 1 point AND won the Champions League.Realista24 írta: Quick stat: Xavi has lost his 7th game as a manager for Barcelona.
When Zidane lost his 7th game as the Real Madrid manager, he had already won 8 trophies for the club.
![]()
Xavi managed to get Barcelona knocked out of Europe twice and go completely hopeless in winning any domestic titles.
szerk.: szezon vegere Barca 91, Real 90, Atleti 88 lett a vege.
És? Ők szépen játszanak.Realista24 írta:Real Madrid was 12pts behind Barcelona under Benitez. Zizou cut the gap to just 1 point AND won the Champions League.Realista24 írta: Quick stat: Xavi has lost his 7th game as a manager for Barcelona.
When Zidane lost his 7th game as the Real Madrid manager, he had already won 8 trophies for the club.
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid was 12pts behind Barcelona under Benitez. Zizou cut the gap to just 1 point AND won the Champions League.Realista24 írta: Quick stat: Xavi has lost his 7th game as a manager for Barcelona.
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jó hát igazából ezt a bajnokságot a barcelona vesztette el nem a real nyeri meg.... ha xavi kezdi a szezont kérdés sincs.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En is csatlakozok. Pedal to the metal. Ez a szezon mar sikernek tekintheto de nyomjuk meg a veget, vesziteni valo nincs. Megint underdogkent megyunk (Realista24 írta:Adom, pont ezt akartam írni.dzsi91 írta: Pihentek a srácok egy hetet. 3 Tétmeccsünk van még, én már végig nyomnám ezt a city visszavágóig a kezdővel,hogy formában maradjunk. Max 1-2 100 évesünk pihenhet az espanyol ellen de nagyon nem variálnék. City meccs után lehet bohóckodni akárkivel.
Nekünk a nyomás a dopping, ha kiengedünk, ahogy a BM szokta, akkor abból csúnya szopó lehet.
Legyen egy tisztes, kemény párharc, aztán lesz, ami lesz.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Quick stat: Xavi has lost his 7th game as a manager for Barcelona.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adom, pont ezt akartam írni.dzsi91 írta: Pihentek a srácok egy hetet. 3 Tétmeccsünk van még, én már végig nyomnám ezt a city visszavágóig a kezdővel,hogy formában maradjunk. Max 1-2 100 évesünk pihenhet az espanyol ellen de nagyon nem variálnék. City meccs után lehet bohóckodni akárkivel.
Legyen egy tisztes, kemény párharc, aztán lesz, ami lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Pride in defeat.p.csabi1 írta: Na de a stílus kérem szépen!
Nekik van egy stílusuk.
Az van...
![]()
![]()
![]()
Lassan cserélhetik a mes que un club székmintákat erre a stadionban.

Na de a stílus kérem szépen!
Nekik van egy stílusuk.
Az van...
Nekik van egy stílusuk.
Az van...

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pihentek a srácok egy hetet. 3 Tétmeccsünk van még, én már végig nyomnám ezt a city visszavágóig a kezdővel,hogy formában maradjunk. Max 1-2 100 évesünk pihenhet az espanyol ellen de nagyon nem variálnék. City meccs után lehet bohóckodni akárkivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mi akar lenni ez az új avatar?Faust írta: Szépen játszottak?
![]()
![]()
![]()

Hát ezt szépen hozták nekünk, egyik mostani meccsükre sem néztem rá (kivéve a Frankfurt elleni, 3-0-nál kezdtem el nézni), így nem is kellett izgulni nekem, sem másnak, mert általában én vagyok a jinx, a kézilabda válogatottainknál nem jött be, hogy elkezdtem nem követni élőben a közvetítést, Barcánál pedig szerencsére igen.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Szépen játszottak?

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én azt gondolom, hogy a legjobb forgatókönyv ha egy ahogy írták A-B vegyescsapattal bebiztosítjuk a bajnoki címet az Espanyol ellen, egyrészt tudjuk már le matematikailag is ezt az egészet, másrészt óriási pluszt tudna adni a hazai visszavágóhoz ha előtte megvan a bajnokság. Még nagyobb eufóriával tudnánk belemenni a visszavágóba. A közönség méginkább ott lenne a csapat mögött. Egyfajta véres kard lenne a már megnyert trófea.
Szerintem.
Szerintem.
- flori
Megfőtt idénre a xavineta.
42 beadásuk volt a meccsen, igazi stílusos foci.
Okosan kell menedzselni a pihentetést, mert játékban kell lennünk, nem lehet majd a fotelből beszállni ilyen szintű bl meccsekre. Az Espanyolt meg kell verni egy A-B vegyes csapattal, ünnepelni, majd szerdán továbbjutni, és várni a hétvégi sorfalat a Wandában.

Okosan kell menedzselni a pihentetést, mert játékban kell lennünk, nem lehet majd a fotelből beszállni ilyen szintű bl meccsekre. Az Espanyolt meg kell verni egy A-B vegyes csapattal, ünnepelni, majd szerdán továbbjutni, és várni a hétvégi sorfalat a Wandában.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyetértekSteve írta: Jó lenne, de le kell szarni az Espanyolt és a bajnokságot innentől.A lényeg, hogy ami a csövön kifér a két City meccsen,200% egész meccsen.Nagyon kemény meccsek lesznek.

3 meccs van a BL szezonból
csak meg kéne nyerni

a bajnokság megvan, 5 meccsen még Vallejo, Mariano stb sorral is hoznánk 1 pontot
- Pad'em
Egy x-et az Espanyol ellen a Bernabeuban talán a B csapatunk is összehoz majdSteve írta:Jó lenne, de le kell szarni az Espanyolt és a bajnokságot innentől.A lényeg, hogy ami a csövön kifér a két City meccsen,200% egész meccsen.Nagyon kemény meccsek lesznek. Jó fejek a katalánok, hogy hagynak minket felkészülni.Pad'em írta:
Ezt már te se tudod eljinxelni![]()
Atma köteles sorfalat állni remélem. Az még egy ritka szép pillanat lesz.![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"