Beckham-mel nyilvan nem a futballtudasat akartam osszehasonlitani, le is irtam.hehetheoriginal írta: devid bekem azert allt be a sorba, mert felismerte es sajat maga is belatta, hogy kanyarba nincs focistakent a csapattarsaihoz kepest, es csak igy tud hasznos lenni a csapat javara.
hagyjuk most a reklámértéket, maradjunk a sportnál.
bappe az a galaktikus igazolas, ami figo, zidane es ronaldo volt focistakent, bekemet meg kb belihez tudom hasonlitani, egy jo eros stabil felso kategoria, mindenben jó, de semmiben sem extra kiemelkedo.
ugyhogy ha az kell, hogy beli bealljon a sorba, hogy kiszolgalja bappet, akkor az kell, szimplan azert , mert utobbi a jobb focista, utobbi ert el tobbet a palyafutasa soran.
es ne gyere biniciusszal, hogy o beallt sokszor a sorba es sprintben tamad le, nem mindenki tudja azt megcsinalni tamadokent, hogy utana meg energiaja maradjon 1v1-re meg befejezni a kapu ele erve.
amugy ez is carlon mulik, megertetni a csapattal, hogy ha egyutt, összedolgozva, meghajtva azt a pár másodpercet, még az ellenfél térfelén szerezzük vissza a labdát, akkor a támadóknak se kell annyit futni kifulladásig, van több idő regenerálódni két sprint között, es nem állandóan 40-50 métereket kell visszapsrintelni pl az ellenfél szélsőivel meg szélsővédőivel...
de ez kurva nehez ezzel a szarbalfasz vedelemmel, en egyaltalan nem hibaztatom se a csatarokat, se a kozeppalyat jelenleg.
ami hatul folyik, az a kibaszott verlazito, mind egy halom nyomorék balfasz, tisztelet rüdinek, aki legalább támadásban probal kompenzalni 1-1 góllal néha...
Ez a gyerek aranylabdat akar,a legjobb jatekos akar lenni a vilagon.
Golt kell lonie,meccseket eldonteni.
Nem vedekezni.
Ugy kell a taktikat meg a felallast megtalalni,hogy a ket jomadar szarja a golokat.
A tobbi majd melozik helyettuk,de nem nekik kell a real madridert.