Floodoljak a madridom forumot 444 cikkekkel, az meghozza a kormanyvaltast elobb vagy utobb.Realista24 írta:
Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal?
Politika
Re: Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En ertem, hogy az inga visszaleng hehe, csak az van amit irsz de tovabbviszem a dolgot.hehetheoriginal írta: Teljesen ertheto a tiszasok / rendszerellenesek indulata, Realista ezt nem kerheted szamon, vagy nem lehetsz meglepodve annyi szar utan, amit itt muveltek a kormanyok es fokepp a fidesz evtizedeken at. Teljes az elkeseredettseg, a kilatastalansag, az, hogy mindennel szarabb a helyzet az orszagban, azok tenyek, ezekkel nem lehet vitatkozni. Az inga meg visszaleng, most vagy 5 ev mulva meg durvabb lesz a helyzet.
Nalam csak tenyleg az a meglepo, hogy ennyi mocsok utan, amit a fidesz elkovetett, a lista kb végeláthatatlan, hogy meg mindig csak langyos tiltakozasok es skandalasokkal tarkitott kis gyulesek vannak, mindenki elhiszi, hogy itt demokratikusan, hivatalosan kiirt valasztasokkal barmi valtozni fog .... ilyen balhek utan mas orszagban mar langolnanak az utcak es minimum bortonben lennenek a bunosok, europaban minimum, mas, nem annyira felvilagosult helyeken meg negybevagva lognanak valami hidforol.
Mi meg nezzuk, az egesz tarsadalom nezi, viselkedik megilletodotten, mint kisiskolas az elso tanevnyiton 6 evesen, hogy barmit megtehetnek.
Tudom tudom, miert nem en dontom le az elso kordont, miert csak a szam jar....
Az osszes ilyen csak a neten, monitor meg kepernyo mogott nagyfiu meg kemenylegeny, de tenni nem tesznek semmit. Sokkal konnyebb felmenni egy forumra kurvaanyazni meg linkeket megosztani hatvhet darab smileval, meg egysorosokat irni EVEK ota, mintsem tenni valamit.
Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal? Budos nagy semmit, csak nethuszarkodnak, es biznak abban, hogy majd elegen teszik az ikszet jo helyre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egyszer volt 56. Most nincs tele a tarsadalom haborut megjart, megnyomoritott emberekkel, ezert nem is lesz tenyleges felkeles. Ha a civilek kicsit is radikalizalodnanak, akkor az agyatlan feketepolosokat raeresztene Kubatov, aztan orokre bebetonozodna a Fidesz.
A nyaron a Pride egyebkent egy eleg hatasos kiallas volt a tarsadalom reszerol, napokon at nem is tudott mit reagalni a rendszer. Tobb ilyen kell, megmutatni, hogy nem felunk es kiallunk a jogainkert.
Egyebkent Viktornak most mar az a taktikaja, hogy undoritova tegye a politikat es inkabb el se menjunk szavazni.
A nyaron a Pride egyebkent egy eleg hatasos kiallas volt a tarsadalom reszerol, napokon at nem is tudott mit reagalni a rendszer. Tobb ilyen kell, megmutatni, hogy nem felunk es kiallunk a jogainkert.
Egyebkent Viktornak most mar az a taktikaja, hogy undoritova tegye a politikat es inkabb el se menjunk szavazni.
Kadar nepetol mit varsz, hehito? Jobbagy nep, mindig is az volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Teljesen ertheto a tiszasok / rendszerellenesek indulata, Realista ezt nem kerheted szamon, vagy nem lehetsz meglepodve annyi szar utan, amit itt muveltek a kormanyok es fokepp a fidesz evtizedeken at. Teljes az elkeseredettseg, a kilatastalansag, az, hogy mindennel szarabb a helyzet az orszagban, azok tenyek, ezekkel nem lehet vitatkozni. Az inga meg visszaleng, most vagy 5 ev mulva meg durvabb lesz a helyzet.
Nalam csak tenyleg az a meglepo, hogy ennyi mocsok utan, amit a fidesz elkovetett, a lista kb végeláthatatlan, hogy meg mindig csak langyos tiltakozasok es skandalasokkal tarkitott kis gyulesek vannak, mindenki elhiszi, hogy itt demokratikusan, hivatalosan kiirt valasztasokkal barmi valtozni fog .... ilyen balhek utan mas orszagban mar langolnanak az utcak es minimum bortonben lennenek a bunosok, europaban minimum, mas, nem annyira felvilagosult helyeken meg negybevagva lognanak valami hidforol.
Mi meg nezzuk, az egesz tarsadalom nezi, viselkedik megilletodotten, mint kisiskolas az elso tanevnyiton 6 evesen, hogy barmit megtehetnek.
thereisonly1ronaldo
Dehogy olyan mint a sebzett vad. A fidesz a vadasz, aki kiirtotta az erdoben mar majdnem az osszes elolenyt, majd amikor az utolso mokus megharapta a hereit, akkor bosszut kiallt, hogy ot bantjak, es most mar aztan nincs megallas, mindent el fog pusztitani mert jogaban all. Ezzel validalta is a sajat "korlatait" (amik sosem voltak), hogy most mar tenyleg gatlastalanul pusztithasson.ferni írta:
A fidesz jelenleg olyan, mint egy sebzett vad, miután meglőtték, bármire képes, hogy életben maradjon, semmi se érdekli már.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Tisza szavazok egy resze is ezt tamogatta hosszu eveken at. Akkor azt az iget hirdettek, most eppen ezt, negy ev mulva majd valami mast.Csak az egyik azt támogatja tudatosan vagy tudat nélkül, hogy pedofilokat mosdassanak és még tovább romba döntsék az országot, a másik meg változást akar.
A hozzaszolasom pedig inkabb arra iranyult, hogy undorito ez a lenezo magatartas, ami jellemzo, es ami arad legtobbszor guti hszeibol. Nem lehet mindenki olyan kurvaokos mint itt egy paran.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak az egyik azt támogatja tudatosan vagy tudat nélkül, hogy pedofilokat mosdassanak és még tovább romba döntsék az országot, a másik meg változást akar.Realista24 írta:Kozel annyi, ahany Tiszas azt gondolja magarol, hogy o a vilag esze. Mind a ket veglet eleg rossz.gutihaz14 írta: https://youtu.be/1ftc8qRYLKI?si=JhVbNM5vQQ7MoOyl
fideszesek roviden
kivancsi vagyok hany irastudataln fidesz szavazo van, az az erzesem hogy eleg nagy szamban vannak
Egyetértek, egyik se jó, de mikor ekkora szakadék van, akkor felesleges itt moralizálni ilyeneken, nem ennek van itt az ideje jelenleg, mert 10000szer komolyabb dolgok történnek jelenleg, amik morálisan elítélendőbbek, mint ezek és csak elveszti az ember a fókuszt arról ami igazán számít.
Az egész országot komolyan fenyegeti a tevékenységeivel fidesz konkrétan pártállástól függetlenül, ha meg aztán nem velük vagy meg már tényleg bármire képesek.
A fidesz jelenleg olyan, mint egy sebzett vad, miután meglőtték, bármire képes, hogy életben maradjon, semmi se érdekli már.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kozel annyi, ahany Tiszas azt gondolja magarol, hogy o a vilag esze. Mind a ket veglet eleg rossz.gutihaz14 írta: https://youtu.be/1ftc8qRYLKI?si=JhVbNM5vQQ7MoOyl
fideszesek roviden
kivancsi vagyok hany irastudataln fidesz szavazo van, az az erzesem hogy eleg nagy szamban vannak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kipukkadt a lufihehetheoriginal írta: vicces, hogy 1 eve meg tudomasul se akartak venni, hogy letezik a tisza![]()
szanalmas nyomorultak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
vicces, hogy 1 eve meg tudomasul se akartak venni, hogy letezik a tisza
szanalmas nyomorultak.
szanalmas nyomorultak.
thereisonly1ronaldo
https://youtu.be/1ftc8qRYLKI?si=JhVbNM5vQQ7MoOyl
fideszesek roviden
fideszesek roviden
valamelyik univerzumban:
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Fidesz teljesen elengedte, hogy a saját erényeit mutogassa. Rámentek a megfélemlítésre, hogyha a Tisza kerül hatalomra, akkor Magyarországnak lőttek. Ez mindent elmond egy kormányról. Ha a saját eredményeivel nem tud választást nyerni, akkor az a kormány szarul végezte a munkáját. “Én nem vagyok Fideszes, de ez a Magyar Péter még rosszabb.” Ez a céljuk. Ha ez valaki szájából elhangzik, akkor lehet tudni, hogy a propaganda elérte hatását.
Viszont szerintem ezeket az embereket még meg lehet győzni. Az ősfideszeseket nem.
Orbán szinte összes posztjában már a Tiszával foglalkozik.
Viszont szerintem ezeket az embereket még meg lehet győzni. Az ősfideszeseket nem.
Orbán szinte összes posztjában már a Tiszával foglalkozik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2025. október 8., szerda 8:26-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
Már készülnek a bújtatott propagandára is, rakat influenszert kerestek meg, hogy csináljanak videókat pl a migránsokról, kimentek Bécsbe azt telibe videózták őket meg de jó a 3%os hitel, a buta paraszt meg nem fogja fel ,hogy ha ő nem veszi fel, akkor ő is fogja fizetni mások hitelét...reeed_ati írta: Ha valaki nem tudná, miért van elárasztva a fészbúk szeméttel, megállás nélkül..(Forrás: Tarjányi)
Amúgy rohadtul nem érdekelne az egész, ha nem épp a mi pénzünkből csinálnák ezt..![]()
![]()
Fidesz neve egyszer se hangzik el, de a kormány propagandára épülő témákból kell videókat csinálniuk.
MP mentelmi jogát természetesen nem függesztették fel ma az EP-ben, Vityáék meg mindent is rázúdítottak ez ügyben.
Gondolom mikor Deutsch mentelmi joga nem lett felfüggesztve, akkor nem volt a Fidesz Brüsszel bábja...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha valaki nem tudná, miért van elárasztva a fészbúk szeméttel, megállás nélkül..
(Forrás: Tarjányi)
Amúgy rohadtul nem érdekelne az egész, ha nem épp a mi pénzünkből csinálnák ezt..
Amúgy rohadtul nem érdekelne az egész, ha nem épp a mi pénzünkből csinálnák ezt..
Se nem védő, se nem támogató, csak érdekesség volt. Ha igaz a szám, amit a végén írt, azt a proaganda beszüntetésével is lehet fedezni. Legutóbbi Vétót érdemes megnézni, beszél róla részletesen Ruff Bálint, hogyan van kiszervezve az állami pénz propagandára magáncégekhez, szervezetekhez (cöf, nem, mcc, stb.)Realista24 írta:Ez komoly cikk lettswfan írta: Mennyire valósítható meg a Tisza adóterve?https://kozlegelo.hu/gazdasag/megvalosi ... t_adoterve![]()
Ez most tamogatni akarta a Tiszat vagy ellene ervelni? Nem tudom eldonteni.
De ha mar igy felmerultek az adovaltozassal kapcsolatos dolgok.
Vagyonado - kerdes nelkul mehet.
Az afacsokkentesek eredmenyessegeben mindig ketelkedem, es valahogy majdnem mindig az a vege, hogy ugyanazt fizetjuk ki a vegen, csak tobb marad a kereskedonel.
SZJA kedvezmeny is pozitiv, de szerintem ez egyszeri hatast fog elerni, majd a varhato/elvart fizetesemeleseknel a munkaltato majd belematekozza es oda a megszerzett elony.
Komoly kontroll es ellenorzes mellett nyilvan ezeknek a hatasa vedheto lenne hosszutavon is, csak erre nem lesz kapacitasa nekik, mert az eletukert kell majd kuzdeni a kormany mogott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minden uj reget azonnal kiteszek.hehetheoriginal írta: csinálok új reget észre se veszed
(csak rímmel válaszolhatsz)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt te csak hiszed.hehetheoriginal írta: Beirom fulcimpaval is geci ha ugy van senki se allithat meg![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema