HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 21., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 21., vasárnap 21:33
PerszeBecksy23 írta:Nem jó a névmemóriám, és rengeteg sorozatot nézekRealista24 írta:Azért az kemény, hogy letoltál három évadot, és nem vagy tisztában a főszereplők nevével :ĐEllenben ha valaki mond nekem egy számot, arra még 20 év múlva is emlékezni fogok, de a nevek azok jönnek ki-be
De a kérdésre is tudnál válaszolni?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 21., vasárnap 21:32
Nem jó a névmemóriám, és rengeteg sorozatot nézekRealista24 írta:Azért az kemény, hogy letoltál három évadot, és nem vagy tisztában a főszereplők nevével :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 21., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 21., vasárnap 21:18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gideon a gyilkos elmékből, a homeland-es neve nem ugrott beEl Tigre írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Milyen Gideon ?Az idegölő szőkeség nélkül?Becksy23 írta:Akkor megéri újrakezdeni a Homeland-et? Én az előző évad végén kaszáltam, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végig arra vártam hogy nyírja már ki magát Brody, a bombás jelenetnél majd megkattantamErre mire megkedvelem, meghal.... Most amúgy "új" sorozatként indult? Az idegölő szőkeség nélkül? Gideon maradt?
Valószínű,hogy a fő-főszereplőt csak úgy eltüntetik. Ha meg annyira idegesít,nem értem,hogy nézted végig a 3 évadot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 21., vasárnap 21:05
Naponta hatszor eszembe jut, tegnap is betoltam helyette a Kamuzsarukatziro4vr írta:R24 cimbi, azért lassan a mentális felkészülést már beizzítottad remélem...meg a sávszélességet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 21., vasárnap 20:58
Gideon = Saul BerensonEl Tigre írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Milyen Gideon ?Az idegölő szőkeség nélkül?Becksy23 írta:Akkor megéri újrakezdeni a Homeland-et? Én az előző évad végén kaszáltam, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végig arra vártam hogy nyírja már ki magát Brody, a bombás jelenetnél majd megkattantamErre mire megkedvelem, meghal.... Most amúgy "új" sorozatként indult? Az idegölő szőkeség nélkül? Gideon maradt?
Valószínű,hogy a fő-főszereplőt csak úgy eltüntetik. Ha meg annyira idegesít,nem értem,hogy nézted végig a 3 évadot
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. december 21., vasárnap 20:49
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Milyen Gideon ?Az idegölő szőkeség nélkül?Becksy23 írta:Akkor megéri újrakezdeni a Homeland-et? Én az előző évad végén kaszáltam, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végig arra vártam hogy nyírja már ki magát Brody, a bombás jelenetnél majd megkattantamErre mire megkedvelem, meghal.... Most amúgy "új" sorozatként indult? Az idegölő szőkeség nélkül? Gideon maradt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 21., vasárnap 19:09
Eddigi legjobb evad nalam.Becksy23 írta:Akkor megéri újrakezdeni a Homeland-et? Én az előző évad végén kaszáltam, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végig arra vártam hogy nyírja már ki magát Brody, a bombás jelenetnél majd megkattantamErre mire megkedvelem, meghal.... Most amúgy "új" sorozatként indult? Az idegölő szőkeség nélkül? Gideon maradt?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 21., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 21., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. december 21., vasárnap 1:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 21., vasárnap 0:57
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. december 21., vasárnap 0:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 20., szombat 10:02
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. december 18., csütörtök 22:41
Newsroom első része nagyon komoly voltGondolom nem adja alább a szintet. Jeff Daniels uralja a képernyőt, nagyon jól sikerül átadni a karakterét. Ezt pörgetni fogom, ha meg marad enerdzsi meg idő mehet a Homeland is, az is tetszik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 18., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 18., csütörtök 19:44
Na jo, olyan szepen osszefoglaltad, hogy tobbet nem is tudok rola mondani.tucsoki írta:..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 18., csütörtök 6:49
Többit nem láttam, a poi-ról hallottam még jókat.nmate írta:Na mivel itt sokaknak ismerem valamennyire az ízlését. Segítsetek dönteni melyikbe vágjak bele. Mindegyikről tudom, hogy minőségi, mindegyiknek érdekel is a témája.
a) Boss
b) Person of Interest
c) Newsroom
d) Homeland.
Tudom Realista, a többin ne is gondolkozzak, legyen a d)
De ha a többit mondjuk a Homelandhez kéne hasonlítani...akkor mit mondanátok.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem