de azert vicces volt a tojas mosasra feljonni az off topicba, itt mindig van valami.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 6., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 10:17
nmate írta:Aki csak ezt a kommentet látja először, tuti kiköti az internetet örökreRealista24 írta: Bytheway én is csak akkor mosom meg, ha látom, hogy még a tyúk valagáról a tollak is a tojáson vannakcsak nem értem, miért olyan ördögtől való ez a mosogatás.
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 6., szerda 10:17
Aki csak ezt a kommentet látja először, tuti kiköti az internetet örökreRealista24 írta: Bytheway én is csak akkor mosom meg, ha látom, hogy még a tyúk valagáról a tollak is a tojáson vannakcsak nem értem, miért olyan ördögtől való ez a mosogatás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 6., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 6., szerda 9:28
Én pl a panelben ahol standard 25 fok van kis túlzással nem tehetem meg h nem rakom be, spájz értelemszerűen nincsikelemen5 írta: Miért a hűtőben tároljátok a tojást?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. október 6., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 6., szerda 9:24
És meg élsz, hihetetlenRemy írta: Mondjuk... Sose mostam meg tojást. Ez nekem új.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 6., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 6., szerda 9:21
Mert ott fel is használják még aznap vagy max másnapANDS írta:Érdekes, az összes vendéglátóhelyen kötelező hypós vízben fertőtleníteni.füst írta: A tojást pont hogy nem szabad megmosni tárolás előtt...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 6., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 8:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 6., szerda 8:50
Nyilvan ha van egy rohadt nagy szar darab a tojason, azt lemosod, majd azt a tojast hasznalod el eloszor. De ANDS arrol irt, hogy az osszes tojast meg kene mosni, mielott berakod a hutobe.Realista24 írta:Az összefüggést értem, de mégsem.h3x0r írta:
Remy irta valamelyik nap, hogy milyen fura volt maszk nekul vasarolni. En is par hete voltam Debrecenben, Tescoba beugrottam par kiflit venni. Altalaban a kocsiban szoktam felvenni a maszkot, reflexbol nyitottam is ki a kesztyutartot, majd a bejaratnal is egy pillanatra megalltam es nyultam volna a zsebembe. Sajtos kifli elott bacsi, a 10 kiflibol 8-at vegig tapogatott, persze egyet se vett meg, majd a tapogatas vegen ha nem is fujta bele a taknyot a kezebe, de azert az orrat belulrol megpiszkalta. (szerencsere 1-2 percen belul hoztak a friss kifliket) Ilyenkor azert eszembe jut, lehet hogy a tejes doboz nem szaros, de hogy mik lehetnek rajta, az jo kerdes.
Az egyik látható dolog adott esetben, mert ott van a szar a tojáson. Ha tud és akar tenni ellene az ember, miért ne tehetne? Értem, hogy száz másik baktérium forrás van ezen kívül, de ha csak egyet ki lehet iktatni könnyedén, miért ne?
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 6., szerda 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 8:08
Az összefüggést értem, de mégsem.h3x0r írta:Remy irta valamelyik nap, hogy milyen fura volt maszk nekul vasarolni. En is par hete voltam Debrecenben, Tescoba beugrottam par kiflit venni. Altalaban a kocsiban szoktam felvenni a maszkot, reflexbol nyitottam is ki a kesztyutartot, majd a bejaratnal is egy pillanatra megalltam es nyultam volna a zsebembe. Sajtos kifli elott bacsi, a 10 kiflibol 8-at vegig tapogatott, persze egyet se vett meg, majd a tapogatas vegen ha nem is fujta bele a taknyot a kezebe, de azert az orrat belulrol megpiszkalta. (szerencsere 1-2 percen belul hoztak a friss kifliket) Ilyenkor azert eszembe jut, lehet hogy a tejes doboz nem szaros, de hogy mik lehetnek rajta, az jo kerdes.Realista24 írta:
A tejes dobozon azért kevesebb eséllyel van szar.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 6., szerda 8:07
Remy irta valamelyik nap, hogy milyen fura volt maszk nekul vasarolni. En is par hete voltam Debrecenben, Tescoba beugrottam par kiflit venni. Altalaban a kocsiban szoktam felvenni a maszkot, reflexbol nyitottam is ki a kesztyutartot, majd a bejaratnal is egy pillanatra megalltam es nyultam volna a zsebembe. Sajtos kifli elott bacsi, a 10 kiflibol 8-at vegig tapogatott, persze egyet se vett meg, majd a tapogatas vegen ha nem is fujta bele a taknyot a kezebe, de azert az orrat belulrol megpiszkalta. (szerencsere 1-2 percen belul hoztak a friss kifliket) Ilyenkor azert eszembe jut, lehet hogy a tejes doboz nem szaros, de hogy mik lehetnek rajta, az jo kerdes.Realista24 írta:A tejes dobozon azért kevesebb eséllyel van szar.h3x0r írta:
A tojason van egy termeszetes kulso reteg, ami vedi, nehogy valami fertozes bejusson a belsejebe. Ha lemosod, kevesebb ideig all el a tojas. Nekunk vannak tyukjaink, amikor sar van es a labukkal osszejarkaljak, akkor is ugy ahogy van, rakom be a karton tojastartoba, hasznalat elott ugyis mindig megmosom.
ANDS, te a zoldsegeket meg gyumolcsoket is megmosod, mielott a hutobe raknad? Vagy a tejes dobozt, mert hat az is megy a kajak koze
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 7:45
A tejes dobozon azért kevesebb eséllyel van szar.h3x0r írta:ANDS írta: Vagy mondjuk, hány ember hozza haza a boltból a tojást, és rakja be a hűtőbe, anélkül, hogy előtte legalább lemosná?
A tyúk hátsójából pottyan ki, és megy a hűtőbe a kaják közé...A tojason van egy termeszetes kulso reteg, ami vedi, nehogy valami fertozes bejusson a belsejebe. Ha lemosod, kevesebb ideig all el a tojas. Nekunk vannak tyukjaink, amikor sar van es a labukkal osszejarkaljak, akkor is ugy ahogy van, rakom be a karton tojastartoba, hasznalat elott ugyis mindig megmosom.füst írta: A tojást pont hogy nem szabad megmosni tárolás előtt...
ANDS, te a zoldsegeket meg gyumolcsoket is megmosod, mielott a hutobe raknad? Vagy a tejes dobozt, mert hat az is megy a kajak koze
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 6., szerda 6:47
ANDS írta: Vagy mondjuk, hány ember hozza haza a boltból a tojást, és rakja be a hűtőbe, anélkül, hogy előtte legalább lemosná?
A tyúk hátsójából pottyan ki, és megy a hűtőbe a kaják közé...
A tojason van egy termeszetes kulso reteg, ami vedi, nehogy valami fertozes bejusson a belsejebe. Ha lemosod, kevesebb ideig all el a tojas. Nekunk vannak tyukjaink, amikor sar van es a labukkal osszejarkaljak, akkor is ugy ahogy van, rakom be a karton tojastartoba, hasznalat elott ugyis mindig megmosom.füst írta: A tojást pont hogy nem szabad megmosni tárolás előtt...
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 6., szerda 0:17
Miert tunne el? Maximum legyengul, ahogy egyre tobb ember szerez immunitast.ANDS írta:Egy orvos ismerősöm szerint mar rég eltűnt volna ez a vírus, ha alapvető higiéniás szabályokat betartanának az emberek.Realista24 írta: Maszk zárt térben alap kellene hogy legyen... Én sem értem miért nem kötelező.
De még a kézmosást is tanulják sokan.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 5., kedd 23:47
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem