Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 3., péntek 16:11

Kerlon írta:
Remy írta:r-rated lesz a Deadpool

FUCK YEAH!!!! :salute:
Fúú nagyon várós szuperhős film. Mostanában nem igazán volt jó film ebben a kategóriában.
Mostanában nem? Akkor mikor igen? :D

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. április 3., péntek 16:07

köszi! :sziv:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 3., péntek 16:02

mocsok írta:mikor volt kb ez a film a filmklubban?
kiváncsi lennék a véleményekre.
Pontszámok.
A "régi" fórumon dobtam még be, a dátum 2012.11.19. 01:02. Utána több oldalt kell majd lapozni, mert többen késve értékelték, voltak akik azonnal. Ha nem találod, akkor írj PÜ-t. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 15:05

Remy írta:r-rated lesz a Deadpool

Fúú nagyon várós szuperhős film. Mostanában nem igazán volt jó film ebben a kategóriában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. április 3., péntek 14:56

mikor volt kb ez a film a filmklubban?
kiváncsi lennék a véleményekre.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 14:54

hamesz írta:Halálos iramban 7 9/10
Szerintem rohadt jó volt belekötni bele lehet, ahogy kb minden filmbe de tök felesleges. Látványos és akciódús hozza azt amit az előző részek. A búcsú pedig szép volt. :-( Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Statham remélem benne lesz a következő részbe is... nagyon adta :D
Kerlon írta:
hamesz írta:Na majd holnap én is pontozom a Furious 7. részét :Đ
felesleges, 9/10 +-0,5 :mrgreen:
köszi, puszi :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 3., péntek 13:46

lordgabi írta:Nekem is nagyon tetszett, a Filmklub elején be is dobtam a közösbe, sajna csak egy-két vélemény egyezett a miénkkel...a hiba az önök készülékében van. :Đ
Nem volt szerencséd, hogy rögtön utána bedobtak egy bizonyos Die Welle c. filmet :D , ami pl nálam picit magasabb szintet képvisel és óhatatlanul is össze lett hasonlítva a két film másoknál is. Egyébként érdemes, hogy nálunk a Die Welle nyert, mert imdb-n a Klass jobb 5 tizeddel.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 3., péntek 6:56

Imitation Game, Theory of everything:

Ez a ket film nalam durvan egy kaptafa. Raadasul egymas utan megnezve ez meginkabb kijott. Ket olyan sztori ami mar jo kivitelezes nelkul is erdekes, es nezeti magat. Tipikusan az amibol viszonylag konnyu jo filmet kihozni. Melle tarsul ket eros alakitas a foszereploktol. Mind a ketten nagyon jol lehoztak a lead-et. Mondjuk Hawking es Turing elegge halas feladatok, lehet lubickolni a szerepben, van mit eljatszani, persze a szineszek erdemeit nem akarom elvitatni. Viszont magaval a filmmekkel az a gondom, hogy ha nem lenne a ket elkepeszto igaz tortenet, akkor semmi extrat nem hoz, "csak" siman jo. Lehet en vagyok telhetetlen, de ilyen eletrajzi filmekbol van mar annyi, hogy szarasig nezhetjuk. Nade amig legalabb ezt a szintet megutik addig johetnek... Nalam mindketto 7.5.

Interstellar:

Nem szallt el az agyam annyira mint a hype alapjan vartam. Lehet meg kellene neznem meg egyszer, vagy jobb lett volna mozivasznon hogy ertekelni tudjam a latvanyt... De az tagadhatatlan hogy faszan ossze van teve. Volt rola szo hogy a legelethubb sci-fi. Nekem ezzel alapbol az a problemam, hogy a sci-fi ne legyen valosaghu, probaljon meg elrugaszkodni, es kilepni a tudomany korlataibol, ezert fiction. Feltem kicsit attol hogy foldhozragadtan "valosaghu" lesz a film, de szerencsere nem volt az. Olyan temakat kerulget amiken tok jo elfantazialgatni. Jopar moralis kerdest is felvet, es szerintem ezek az erdekesebb reszei a filmnek a tudomanyos dolgokkal szemben, az inkabb csak a korites. Elgondolkodtato volt, es ez a lenyeg. Egyszer meg biztos nekimegyek ennek is. Illetve ezutan a 2001 is a listamra kerult. :) 8

The Drop:

Ez kellemes meglepetes volt nekem, mert a velemenyek alapjan azt vartam hogy egy kozepes valami lesz. Ezzel szemben egy nagyon jol eltalalt hangulatu filmet kaptam. Tom Hardy egyre inkabb a kedvencem lesz. Egyszeruen nincs olyan szerep amit nem hoz le kivaloan. Ezerarcu. Szerintem itt is zseni volt es siman elviszi a filmet. Mellette itt van meg ez a Matthias Schoenaerts aki szinten tetszett. Jo film volt, orulok hogy raszantam magam. 7
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. április 2., csütörtök 22:04

Voltam Halálos Iramban 7-en moziba,sztem korrekt. Igaz h sztem ez volt az első tagja a sorozatnak amit végig láttam :mrgreen: TG néhány beszólásán jót röhögtem. Autók,zene,szereplők, nekem ennyi elég volt h jól érezzem magam :D
Annyi h kiszámítható,de ez nem lepett meg.
Pontszámot mondjuk nem adok mert nem értek hozzá :P
Amúgy nekem van olyan érzésem hogy még lesz rész. (vagy ezt lehet tudni?)Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Statham kiszabadul...

HASZNÁLD AZT A KUMMA SPOILER GOMBOT. R24
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 22:01

Halálos iramban 7 9/10
Szerintem rohadt jó volt belekötni bele lehet, ahogy kb minden filmbe de tök felesleges. Látványos és akciódús hozza azt amit az előző részek. A búcsú pedig szép volt. :-( Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Statham remélem benne lesz a következő részbe is... nagyon adta :D

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 2., csütörtök 17:32

Köszönöm mindenkinek. Igazából mindegyik nagyon régóta pihen már, nehezen visz rá a lélek, de ha egyszer már beszereztem őket... :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 2., csütörtök 16:05

lordgabi írta:Sunshine (2007), Oblivion (2013), A holnap határa (2014), Equilibrium (2002) - ezek pihennek most a gépen "hasonló" (egymáshoz) kategóriában, melyik a legjobb szerintetek, melyikkel kezdjem majd?
Sunshine: igazából inkább űropera. Gyönyörű képek, remek zene és eléggé elnagyzolt, pátoszos történet. Nem a legjobb Boyle-tól, de az egyik kedvencem tőle.
Oblivion: más filmekből át-átvettek dolgokat, egyszernézős, semmi extra.
A holnap határa: a tavalyi év egyik legjobb blockbustere. Látványos, pörgős meg van egy kis humor is benne.
Equilibrium: kicsit Mátrix-klón, meg Huxley Szép új világ c. könyvének lebutított filmes utópiája. Korrekt film, de nem must see.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 2., csütörtök 15:22

lordgabi írta:Sunshine (2007), Oblivion (2013), A holnap határa (2014), Equilibrium (2002) - ezek pihennek most a gépen "hasonló" (egymáshoz) kategóriában, melyik a legjobb szerintetek, melyikkel kezdjem majd?
Kezdd azzal, hogy az Obliviont törlöd a gépről :mrgreen:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 2., csütörtök 15:21

lordgabi írta:
Sunshine (2007), Oblivion (2013), A holnap határa (2014), Equilibrium (2002)

Szerintm a Sunshine inkább katasztrófa film.
Ezek közül nekem az Equilibrium a legjobb, bár sokan nem szeretik. A holnap határa is egész jó, bár tomkrúz már unalmas kicsit.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 2., csütörtök 14:34

Nekem is nagyon tetszett, a Filmklub elején be is dobtam a közösbe, sajna csak egy-két vélemény egyezett a miénkkel...a hiba az önök készülékében van. :Đ

Sunshine (2007), Oblivion (2013), A holnap határa (2014), Equilibrium (2002) - ezek pihennek most a gépen "hasonló" (egymáshoz) kategóriában, melyik a legjobb szerintetek, melyikkel kezdjem majd?
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. április 2., csütörtök 5:01

Megneztem az osztalyt, eszt drama.
Es hat.. anyad. Eleg eros. Gondoltam elaludni jo lesz, de iszonyatosan beszippantott.

Ket dolog nem tetszett viszont, vagyis fura volt.
Az egyik azok a cimek.. nemelyiken felrohogtem. Ami egy ilyen dramahoz annyira nem passzol.
A masik pedig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vegen az ebedloben levo embereke reakcioja. Alapbol mar az epp kifele indulo lany is fura volt ahogy nyugodtan megkerdezi, hogy elmehet-e, semmi panik. De oke. Nyugost termeszet meg biztos leszarja hogy meghal-e vagy sem. De az hogy utana halal konnyeden el tudnak setalni az ebedlo vegebe ugy fegyverekkel a kezben, ugy hogy senki nem sikit egyet, nem kezd el rohanni kifele mint az allatt.. hat nem ertem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 2., csütörtök 0:26

Ergo eddig csak szopattak minket, szép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 1., szerda 23:49

r-rated lesz a Deadpool

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 1., szerda 23:48

Demes írta:Viszont sokaknak nem jön be. Én egyszer láttam annyi bőven elég volt.
Mint minden filmnél itt is van ilyen, igen.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. április 1., szerda 23:40

miro írta:
ziro4vr írta: Csak a világ egyik legjobb thrillerje...nem kell megnézni... :mrgreen:
A legjobb? Akkor mind1.. :mrgreen: :mrgreen:
Viszont sokaknak nem jön be. Én egyszer láttam annyi bőven elég volt.

Vissza: