Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 5., vasárnap 11:18

wxyz írta:Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő
Hát én sem mondanám, hogy a legszebb, de neki legalább van stílusa.. :D Katie Holmes meg végig olyan fejet vágott, mintha trágya lenne az orra alatt..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 11:08

Kerlon kissé nyers stílusa elveszi a mondandója élét, de nyomokban én is adom amit mond. :D
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 5., vasárnap 11:07

Egyetértek veled Kerlon. :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 5., vasárnap 11:02

Az állomás helye világos volt, arra nem figyeltem, hogy Coopert hol találták meg, de az tényleg csak figyelmetlenség volt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kidobták oda a jövőből, aztán szevasz. egyedül azon agyaltam, hogy Brand miért egy idős vele, de én már ezt is elengedtemés nem akarok belemenni még egyszer.

A többi továbbra is az, hogy SZERINTEM TÚLÉRTÉKELT. Ez van, szprájt, én nem tárgyalom tovább a dolgot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 5., vasárnap 10:54

Kerlon írta: Attól, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. A történet világos egy részletbe kötöttem bele, arról nem tehetek, hogy te nem bírod felfogni ezt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hiszem 3 kérdésed volt, és az egyik ezek közül az, hogy pontosan hol a Cooper állomás, holott a végén a doki tök világosan elmondja, hogy a Szaturnusz közelében. Most akkor hogyan van ez a vizes dolog?
Kerlon írta:Gondolom kurva okosnak gondoltad magad mikor ezt leírtad meg, hogy az idő relatív RELATÍV. Most akkor a nézőre van rábízva, hogy valamit elbasztak vagy az a jó, amit te gondolsz és véletlenül se látsz bele többet?

Ezt sem nekem szántad, de múltkor pont én magyaráztam el 3x is, hogy miért maradtak egyidősek a kérdezett személyek, de szerinted még továbbra is a film van elb..szva..
Van egy filmes oldal, ott egy csávó rendez egy ámokfutást már 6 hónapja (remélem nem te vagy :D), mondjuk oda nem írtam, de lényeg, hogy elkezdte leírni a véleményét, amit azzal kezdett, hogy ő ezért a filmért nem adna pénzt, mert egyrészt tök logikátlan az egész (utána minden kérdésére 25 válasz érkezett, de szerinte akkor is logikátlan), másrészt sem a látvány nem volt szép és a hangeffektektől nem lehetett hallani, hogy mit beszélnek. Megkérdezték tőle, hogy moziban nézte? Elmondta, hogy nem hülye, ő nem fog pénzt adni ezért, úgy szedte le netről cam-os verzióban, de attól még szar film. És ezt azóta is bizonygatja, azóta sem látta normális verzióban :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 5., vasárnap 10:30

pheco írta:
Kerlon írta:Popcornmozi. Jee. Igen, de tudod mi akkor a bántó az Interstellarral? Hogy jóval többnek van beállítva, pedig tényleg csak egy családi drámára épül. Számomra nem több, mint egy jól felfuttatott közepes film némi tudománnyal.
Ahhoz képest, hogy "csak egy családi drámára épül" és még azt is írtad, hogy kiszámítható az egész 40 perc után, mégse értettél benne egy csomó mindent, amit itt magyaráztak el neked a fórumon. :lol:
Attól, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. A történet világos egy részletbe kötöttem bele, arról nem tehetek, hogy te nem bírod felfogni ezt.
sentry írta:Én csak azt nem értem miért akar bárki is a másikat meggyőzni a véleményéről. Főleg olyan témában amiben érettségtől, ízléstől, tapasztalattól stb sok mindentől függ.

Engem hidegen hagy már, hogy xy szerint a Ponyvaregény vagy interstellar nem jó film a másik yx szerint meg a Halálos Iramban 97342. része a csúcsfilm.

Max k*rva jó kat röhögök egy-egy értékelésen. :lol:

De ne egyétek már meg itt egymást, inkább ajánljatok egymásnak filmeket. :)

Kezdem én: Kerlon az ámokfutásod helyett inkább nézd meg Kubrick 2001 - Űrodüsszeia című mesterművét.
Aztán írd le a véleményed, érdekel. Nem fogok belekötni, semmibe!
Múltkor csak visszafogottságból nem reagáltam az utolsó PÜ-dre, mert egyszerűen nem volt kedvem átmenni taplóba, de érett már.
Idézlek:
És olyan dolgokat akarsz megoldani, amihez kevés az információ, vagy egyszerűen a nézőre van bízva hogy képzeli el azt. Te meg itt megerőszakolod az egész történetet, mintha egy kibaszott egyenlet lenne.
Gondolom kurva okosnak gondoltad magad mikor ezt leírtad meg, hogy az idő relatív RELATÍV. Most akkor a nézőre van rábízva, hogy valamit elbasztak vagy az a jó, amit te gondolsz és véletlenül se látsz bele többet?

Az ámokfutásról meg annyit, hogy ez a véleményem, neked is van, nem muszáj elfogadni, de felfogni fel kellene.

És a Halálosabb Iramoktól sem vágom magam hanyat, kb az első 3 rész, ami tetszett. De ebben a nagyszerű közösségben mindenki kurva okos és kurvára neki van igaza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 10:23

Egyébként én úgy tudom, hogy nem Nolan cserélte le Holmest, hanem utóbbi nem vállalta a folytatást....nem ehhez a minőséghez szokott, nah. :lol:

Amúgy meg női karakterekben sose volt erős. De most megyek, mert Remy csúnyán leolt. :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 5., vasárnap 8:41

wxyz írta:Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő
Holmes még oké, mert neki nem sok tehetsége van, de Anne Hathaway azért nem egy utolsó színésznő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 5., vasárnap 0:47

Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 5., vasárnap 0:26

Most újráztam a Batman: Begins-t. Nem mostanában láttam, 14 évesen 2005-ben meg nem igazán értettem, hogy mi a baj Katie Holmes-szal. Hát most már értem, hogy miért cserélték le a második részben, de azt továbbra sem, hogy Nolan, hogy a fenébe tudta szerződtetni, de még a próbák után is egyáltalán megtartani ezt a nőt erre a filmre. Te jó ég mennyit ront a filmen, még szerencse, hogy alig akad jelenete... Pedig színészek terén nem nagyon szokott a rendező mellényúlni...

Az még hagyján, hogy egyáltalán nincs kisugárzása, de nem is szép, tehetségtelen és azok az artikulálások...

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 4., szombat 23:59

Én csak azt nem értem miért akar bárki is a másikat meggyőzni a véleményéről. Főleg olyan témában amiben érettségtől, ízléstől, tapasztalattól stb sok mindentől függ.

Engem hidegen hagy már, hogy xy szerint a Ponyvaregény vagy interstellar nem jó film a másik yx szerint meg a Halálos Iramban 97342. része a csúcsfilm.

Max k*rva jó kat röhögök egy-egy értékelésen. :lol:

De ne egyétek már meg itt egymást, inkább ajánljatok egymásnak filmeket. :)

Kezdem én: Kerlon az ámokfutásod helyett inkább nézd meg Kubrick 2001 - Űrodüsszeia című mesterművét.
Aztán írd le a véleményed, érdekel. Nem fogok belekötni, semmibe!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 4., szombat 22:56

Kerlon írta:Popcornmozi. Jee. Igen, de tudod mi akkor a bántó az Interstellarral? Hogy jóval többnek van beállítva, pedig tényleg csak egy családi drámára épül. Számomra nem több, mint egy jól felfuttatott közepes film némi tudománnyal.
Ahhoz képest, hogy "csak egy családi drámára épül" és még azt is írtad, hogy kiszámítható az egész 40 perc után, mégse értettél benne egy csomó mindent, amit itt magyaráztak el neked a fórumon. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 20:04

P. Krisz írta: Igen , majd az idő eldönti . Viszont az elmúlt 20 évből van időtálló sci-fi . A Matrix 16 éves film 8.7-es értékeléssel .
Ne nekem mond. :D Én a Mátrixot jobbnak és többnek tartom, ha már sci-fi.

King Kong és Komfortos mennyország. Jackson szerintem nem említhető egy lapon Nolannel, még ha ott van a LOTR és mondjuk a Hobbit első 2 része. Scorsese már más, de ő alapból nem dolgozik annyi pénzzel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 4., szombat 20:03

Jelenleg nincs olyan rendező rajta kívül, aki képes folyamatosan a nagy pénzzel tökéletesen bánni + még minőségi cuccot is készíteni.
Ez így nem állja meg teljesen a helyét . A nagy pénzt leginkább a rohadt drága CGI viszi el . Akinek nem olyan látványos a filmje lehet hogy fele annyiből megáll .
A rendezőkhöz pedig Scorsese vagy Jackson is megállná a helyét .
majd évek múlva elválik, hogy hová lehet besorolni a filmet. Lehet, hogy magas a pontszáma, de mégse tudsz 1 olyan filmet se mondani, mondjuk az elmúlt 20 évből, ami sci-fi és jobban megérdemelné, hogy ott legyen az Interstellar helyén.
Igen , majd az idő eldönti . Viszont az elmúlt 20 évből van időtálló sci-fi . A Matrix 16 éves film 8.7-es értékeléssel .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 19:44

Elég szomorú, ha te - mint nagy filmkritikus - úgy gondolod, hogy azért kell ott lennie ahol, mert a többi film sokkal szarabb a kategóriájában.
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 19:40

Kerlon írta:8.8-as értékelés IMDB-n, a csapból is ez folyik, tehát korszak alkotó mű, nem? Szerintem nem.
Lehet, hogy nem az... majd évek múlva elválik, hogy hová lehet besorolni a filmet. Lehet, hogy magas a pontszáma, de mégse tudsz 1 olyan filmet se mondani, mondjuk az elmúlt 20 évből, ami sci-fi és jobban megérdemelné, hogy ott legyen az Interstellar helyén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 19:36

8.8-as értékelés IMDB-n, a csapból is ez folyik, tehát korszak alkotó mű, nem? Szerintem nem.
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 19:31

Kerlon írta: Miért kéne mondanom más filmet? Mit befolyásolna ennek a megítélésén? Amúgy egyet sem tudok.
Akkor mi alapján túlértékelt az Interstellar?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 4., szombat 19:28

Remy írta:
Kerlon írta:Egy szóval nem mondtam, hogy hülye bárki is. Túlértékelt. TÚLÉRTÉKELT. Lehet neked tényleg ennyire tetszik, de szinte biztos vagyok abban, hogy valakinek már annyi elég volt, hogy Nolan rendezte, látványos, hangzatos, bumm 9/10.
Akkor írj példákat, hogy mely filmek érdemelték volna meg a hypeot és nem kapták meg, és persze nem Nolan volt a rednező. Sci-fit írj.
Űrgolyhók.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 4., szombat 19:25

Kerlon írta:Valamiért ti hiszitek azt, hogy most nagyon Nolan ellenes vagyok
Maga az antikrisztus vagy :lol:

Vissza: