Hát én sem mondanám, hogy a legszebb, de neki legalább van stílusa..wxyz írta:Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 5., vasárnap 11:18
Hát én sem mondanám, hogy a legszebb, de neki legalább van stílusa..wxyz írta:Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 5., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 5., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 5., vasárnap 10:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hiszem 3 kérdésed volt, és az egyik ezek közül az, hogy pontosan hol a Cooper állomás, holott a végén a doki tök világosan elmondja, hogy a Szaturnusz közelében. Most akkor hogyan van ez a vizes dolog?Kerlon írta: Attól, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. A történet világos egy részletbe kötöttem bele, arról nem tehetek, hogy te nem bírod felfogni ezt.
Kerlon írta:Gondolom kurva okosnak gondoltad magad mikor ezt leírtad meg, hogy az idő relatív RELATÍV. Most akkor a nézőre van rábízva, hogy valamit elbasztak vagy az a jó, amit te gondolsz és véletlenül se látsz bele többet?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 5., vasárnap 10:30
Attól, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. A történet világos egy részletbe kötöttem bele, arról nem tehetek, hogy te nem bírod felfogni ezt.pheco írta:Ahhoz képest, hogy "csak egy családi drámára épül" és még azt is írtad, hogy kiszámítható az egész 40 perc után, mégse értettél benne egy csomó mindent, amit itt magyaráztak el neked a fórumon.Kerlon írta:Popcornmozi. Jee. Igen, de tudod mi akkor a bántó az Interstellarral? Hogy jóval többnek van beállítva, pedig tényleg csak egy családi drámára épül. Számomra nem több, mint egy jól felfuttatott közepes film némi tudománnyal.
Múltkor csak visszafogottságból nem reagáltam az utolsó PÜ-dre, mert egyszerűen nem volt kedvem átmenni taplóba, de érett már.sentry írta:Én csak azt nem értem miért akar bárki is a másikat meggyőzni a véleményéről. Főleg olyan témában amiben érettségtől, ízléstől, tapasztalattól stb sok mindentől függ.
Engem hidegen hagy már, hogy xy szerint a Ponyvaregény vagy interstellar nem jó film a másik yx szerint meg a Halálos Iramban 97342. része a csúcsfilm.
Max k*rva jó kat röhögök egy-egy értékelésen.![]()
De ne egyétek már meg itt egymást, inkább ajánljatok egymásnak filmeket.![]()
Kezdem én: Kerlon az ámokfutásod helyett inkább nézd meg Kubrick 2001 - Űrodüsszeia című mesterművét.
Aztán írd le a véleményed, érdekel. Nem fogok belekötni, semmibe!
Gondolom kurva okosnak gondoltad magad mikor ezt leírtad meg, hogy az idő relatív RELATÍV. Most akkor a nézőre van rábízva, hogy valamit elbasztak vagy az a jó, amit te gondolsz és véletlenül se látsz bele többet?És olyan dolgokat akarsz megoldani, amihez kevés az információ, vagy egyszerűen a nézőre van bízva hogy képzeli el azt. Te meg itt megerőszakolod az egész történetet, mintha egy kibaszott egyenlet lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 5., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 5., vasárnap 8:41
Holmes még oké, mert neki nem sok tehetsége van, de Anne Hathaway azért nem egy utolsó színésznő.wxyz írta:Szokott ő azért mellényúlni. Jó példa a lóarcú Macskanő
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 5., vasárnap 0:47
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 5., vasárnap 0:26
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 4., szombat 23:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 4., szombat 22:56
Ahhoz képest, hogy "csak egy családi drámára épül" és még azt is írtad, hogy kiszámítható az egész 40 perc után, mégse értettél benne egy csomó mindent, amit itt magyaráztak el neked a fórumon.Kerlon írta:Popcornmozi. Jee. Igen, de tudod mi akkor a bántó az Interstellarral? Hogy jóval többnek van beállítva, pedig tényleg csak egy családi drámára épül. Számomra nem több, mint egy jól felfuttatott közepes film némi tudománnyal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 20:04
Ne nekem mond.P. Krisz írta: Igen , majd az idő eldönti . Viszont az elmúlt 20 évből van időtálló sci-fi . A Matrix 16 éves film 8.7-es értékeléssel .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 4., szombat 20:03
Ez így nem állja meg teljesen a helyét . A nagy pénzt leginkább a rohadt drága CGI viszi el . Akinek nem olyan látványos a filmje lehet hogy fele annyiből megáll .Jelenleg nincs olyan rendező rajta kívül, aki képes folyamatosan a nagy pénzzel tökéletesen bánni + még minőségi cuccot is készíteni.
Igen , majd az idő eldönti . Viszont az elmúlt 20 évből van időtálló sci-fi . A Matrix 16 éves film 8.7-es értékeléssel .majd évek múlva elválik, hogy hová lehet besorolni a filmet. Lehet, hogy magas a pontszáma, de mégse tudsz 1 olyan filmet se mondani, mondjuk az elmúlt 20 évből, ami sci-fi és jobban megérdemelné, hogy ott legyen az Interstellar helyén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 19:40
Lehet, hogy nem az... majd évek múlva elválik, hogy hová lehet besorolni a filmet. Lehet, hogy magas a pontszáma, de mégse tudsz 1 olyan filmet se mondani, mondjuk az elmúlt 20 évből, ami sci-fi és jobban megérdemelné, hogy ott legyen az Interstellar helyén.Kerlon írta:8.8-as értékelés IMDB-n, a csapból is ez folyik, tehát korszak alkotó mű, nem? Szerintem nem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 19:31
Akkor mi alapján túlértékelt az Interstellar?Kerlon írta: Miért kéne mondanom más filmet? Mit befolyásolna ennek a megítélésén? Amúgy egyet sem tudok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 4., szombat 19:28
Űrgolyhók.Remy írta:Akkor írj példákat, hogy mely filmek érdemelték volna meg a hypeot és nem kapták meg, és persze nem Nolan volt a rednező. Sci-fit írj.Kerlon írta:Egy szóval nem mondtam, hogy hülye bárki is. Túlértékelt. TÚLÉRTÉKELT. Lehet neked tényleg ennyire tetszik, de szinte biztos vagyok abban, hogy valakinek már annyi elég volt, hogy Nolan rendezte, látványos, hangzatos, bumm 9/10.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 4., szombat 19:25
Maga az antikrisztus vagyKerlon írta:Valamiért ti hiszitek azt, hogy most nagyon Nolan ellenes vagyok
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem