Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 10., vasárnap 14:54

Marky írta:a rotálást említitek sokszor.. de valószínűleg nem hiába nem cserélgette a játékosokat. a középpályán meglátszik, mennyit érünk modric vagy éppen kroos nélkül. a játék rajtuk áll vagy bukik már hónapok óta. a támadósorban nem is nagyon van hova cserélgetni, csak james-bale illetve benzema-chicharito alternatívák vannak, amiből az első páros forgatva is volt azért rendesen.
a védelemben pedig könnyedén tudott cserélgetni, lévén bitang erős a védelem, mind a kezdőben, mind a padon.

ha itt bűnbakot kell találni, az az a személy lesz, aki ilyen szűk kerettel indította el a csapatot, illetve a sanitas, amiért képtelenek normálisan összedrótozni modricot.

Erről egyrészt Carlo, másrészt meg az az idióta Pérez tehet. Nem értem, hogy miért nem mondja azt Péreznek: "nem, ő nem kell". Ezek után ha neadjisten nem sikerül a döntőbe jutás vagy vesztünk a döntőben (bármelyik előfordulhat), akkor Pérez szerintem el fogja küldeni Carlo-t az "eredménytelen szezon" után, amiért egyértelmű hogy nem csak az edző a hibás.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 14:52

Egy normális világban most az lenne, hogy Perez leül vele, megbeszélik mi volt a baj, hol hibáztak...aztán megpróbálják együtt kijavítani, kemény munkával egész nyáron. Mint 2012/13-ban a BM a bukott BL döntő után.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 10., vasárnap 14:48

Marky írta:a rotálást említitek sokszor.. de valószínűleg nem hiába nem cserélgette a játékosokat. a középpályán meglátszik, mennyit érünk modric vagy éppen kroos nélkül.
Én egy szót nem szólnék, ha pl. nem kellett volna végigjátszatni Kroos-al egy többszörösen lefutott kupameccsnek a visszavágóját, és még sorolhatnám...

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 10., vasárnap 14:45

oké, a bajnokság elúszott, a bl-ben sem túl jól állunk, akármennyire is elég egy 1-0 a továbbjutáshoz.
arról nem az edző tehet, hogy a kezdőben mondjuk mindenki 10 pontot ér, a padon meg csak egy erős 6 pontos cserelehetőség van, vagy még az se - lásd kroos. ő a legjobbat hozta ki a helyzetből tavaly is, mikor dimariat alkalmazta hátrébb és idén is, amikor iscot tudta berakni hasonló szerepkörbe. az itt töltött majdnem két éve alatt két, azaz két meccs volt, ahol szimplán az ő buta döntése okozta a buktát. tavaly a barca elleni első meccse ősszel és idén a juve. mindkét meccsen rosszul mérte fel az ellenfél középpályáját és ramost betolta egy olyan szerepkörbe, ahol semmit nem tud csinálni, merthogy a támadásépítéshez teljesen nulla az öreg sergio. az atma ellen ez jól sült el, mert nem neki kellett a támadásokat építeni, hanem csak biztosított, nehogy megtudjon indulni előre az ellen.

a rotálást említitek sokszor.. de valószínűleg nem hiába nem cserélgette a játékosokat. a középpályán meglátszik, mennyit érünk modric vagy éppen kroos nélkül. a játék rajtuk áll vagy bukik már hónapok óta. a támadósorban nem is nagyon van hova cserélgetni, csak james-bale illetve benzema-chicharito alternatívák vannak, amiből az első páros forgatva is volt azért rendesen.
a védelemben pedig könnyedén tudott cserélgetni, lévén bitang erős a védelem, mind a kezdőben, mind a padon.

ha itt bűnbakot kell találni, az az a személy lesz, aki ilyen szűk kerettel indította el a csapatot, illetve a sanitas, amiért képtelenek normálisan összedrótozni modricot.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 10., vasárnap 14:36

realistahuni írta:
nagy ferdítések mennek itt.. én azt értem, hogy vannak hibái, de azért a pozitív oldalt ne ferdítsük már el..
Nem ferdítsük el, de a múltból nem lehet építkezni. Engem az irány aggaszt amerre tartunk, persze sok a sérült de bőven van hiányérzetem. Én bele sem merek gondolni mi lesz ha Bale marad jövőre is.Ancelottinak ha nem lesz töke/szeme orvosolni ezt akkor hatalmasat csökken a szemembe.Úgy megyünk neki a szezonnak megint, hogy 10 emberrel állunk ki a legtöbb meccsen.Nehogymár edzői képesítés kelljen ehhez, a hülye is látja ezt.Ez azért óriási hiba, hiába a pozitívumok. Beárnyékolja az egészet. Aztán még ott van a rotáció, a szar cserék, felesleges igazolások stb.
Ezek engem is aggasztanak, nagyon kíváncsian várom, hogy nyáron milyen keretépítés lesz.. Sok mindent meg fog határozni..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 10., vasárnap 14:33

de amugysem jobb csapat a Barcelona mint a Real Madrid
Itt van a lényeg. Mégis ők állnak úgy, hogy triplázhatnak a szezon végén (bajnokság gyakorlatilag zsebben, BL döntő szintúgy, a kupadöntő meg biztos). Mi elbuktunk eddig 2 kupát, és hátrányból kell fordítani a Juve ellen. Nagy különbség a két helyzet között.

Oké nekünk hiányzik Luka, náluk meg az edző nem jön ki a csapat legfontosabb játékosával. Suarez a szezon kezdete után 2 hónappal játszhatta az első meccsét, az itt kb. Khedira szintnek tartott Matyi kb. alap kh, szóval vannak ott is gondok. Miért? Két lehetséges okot látok, de valószínű, hogy a 2 együtt. 1. Carlo túl sok hibát követett el. 2. CR nem olyan jó játékos, mint Messi és nem tudja a csapatot úgy a hátán cipelni, mint Messi. Mindkét ok nagyon fáj itt egy-egy csoportnak.

De mindebben az a durva, hogy egy edzőként eddig sorra bukó (CA-nál jóval gyengébb) LE éri ezt el a Barcával. Ez nekem azt mutatja, hogy nem az edző személye számít elsősorban, hanem maga a keret minősége. Most akkor Carlo a csapat képességeihez mérten alulteljesít, vagy csak hozza a minimumot. Akármelyik is az igaz, nem hiszem, hogy nincs valahol egy edző, aki képes ennek a csapatnak többet adni, mint az olasz.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 10., vasárnap 14:31

Matt009 írta:2 Olyan meccs volt a sorozatban, ahol nem a Real volt az egyértelmű esélyes.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként melyik 2? Legyünk igazságosak, max. 1, és ha 0-1-nél belövi Messi a ziccerét, akkor ugye ott is megbukik Carlo taktikailag. :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 10., vasárnap 14:31

nagy ferdítések mennek itt.. én azt értem, hogy vannak hibái, de azért a pozitív oldalt ne ferdítsük már el..
Nem ferdítsük el, de a múltból nem lehet építkezni. Engem az irány aggaszt amerre tartunk, persze sok a sérült de bőven van hiányérzetem. Én bele sem merek gondolni mi lesz ha Bale marad jövőre is.Ancelottinak ha nem lesz töke/szeme orvosolni ezt akkor hatalmasat csökken a szemembe.Úgy megyünk neki a szezonnak megint, hogy 10 emberrel állunk ki a legtöbb meccsen.Nehogymár edzői képesítés kelljen ehhez, a hülye is látja ezt.Ez azért óriási hiba, hiába a pozitívumok. Beárnyékolja az egészet. Aztán még ott van a rotáció, a szar cserék, felesleges igazolások stb.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 10., vasárnap 14:21

nmate írta:
Matt009 írta:Miért nem tudta meglepni az Atmát idén? A döntőben is kikapott tőlük taktikailag.
Egyéni hiba miatt "kaptunk ki" (amúgy nyertük, de nem baj), esélyük nem volt.
Matt009 írta:Kikap a Valenciától taktikailag, kikap a Juvétól.
3 kapufa, elhibázott 11-es. Mindet Carlo rúgta.
Matt009 írta: Majdnem kiestünk a Schalke ellen (tavaly a BVB ellen).
Itt jobban felkészíthette volna a játékosokat fejben, ez tény, mert szokásuk lazán venni a dolgokat kényelmes helyzetben.
Matt009 írta:A BM-et meg itt olyan nagy sikereként emlegetitek, amikor az itt nem elismert Pep az edző, aki olyan stílust erőltet a BM-re, ami nem passzol a csapatához. Lehet azon vitatkozni, hogy a két edző közül melyik a nagyobb balek.
Tehát taktikai siker volt, vagy nem? BM-t is meg kellett verni, ne vegyük már el tőle :lol:
Nem tudom, hogy miért álltok le vele még ebben a témában. Én annyit tudok mondani, hogy mióta Carlo az edzőnk, azóta érzem először, hogy bárki ellen mi vagyunk az esélyesebbek. Nem kedveltem soha, nem is szerettem volna őt itt látni, de örülök, hogy végül itt kötött ki és, ha kiesünk vagy nem lesz BL siker, akkor sem küldeném el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 10., vasárnap 14:19

Szóval CArlo csak a kötelezőket tudta hozni..
viszont nem is oly rég, volt egy nagyra tartott edző, akinek ugyan rengeteget köszönhetünk, viszont ezt a kötelezőt nem tudta hozni, az utolsó ugrás, ami hiányzott, 3-ból kétszer kötelező lehetett volna.. de Carlo "csak" ezt a kötelezőt hozta.
vagy én érzem itt a buktatót?

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 10., vasárnap 14:15

Végülis nem a legfontosabb harom nap jon amikor az lenne a legfontosabb, hogy mindenki a csapat mellett álljon barki es bármennyi sérült is van.... Szerdan bárhogy, akarhogy bemegyünk a döntőbe akkor mit fogtok mondani? Mert nemhogy egy meccsen, de amugysem jobb csapat a Barcelona mint a Real Madrid, vagyis teljesen ki-ki meccsen minden reális esely megvan a cimvedesre. De emlegessetek regi dolgokat, ki mit mikor miert rontott el... Tudjatok mit? Szerda fényében mar a tegnapi nap sem szamit. Mikor idekerultem dolgozni, hibaztam, napokig magam alatt voltam. Főnököm észrevette, majd a következőt mondta: "tudod mi a kukonbseg a profi es az kozott aki sajnálja magat? Az, hogy a profinak nem szamit, hogy tegnap mit rontott el, hanem megy elore. Ez nem hazassag es párkapcsolat, hogy a múlton ragodjunk, egy dolog a lenyeg, hogy ma megtedd amit megtudsz." (Na ez nem a magyar mentalitas, es en bizom abban, hogy a Real Madrid, az en csapatom, a mi csapatunk sem ilyen hanem kimegy szerdan es olyat fog meccselni, hogy az Nso lelövi a szervereit). Szurkoljatok mar ne olyanokat írjatok mintha ti értenének annyira hozza, hogy mit kell tenni, plane nem most hat jon az ev meccse! Ami engem illet en idiota kritikák es elemzések helyett abban a csapatban bizom akiknek gyerekkorom ota szurkolok. Ennyi.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 10., vasárnap 14:14

Ha egészséges lett volna a hiányzó játékos, akkor nem ez lett volna
sok a ha, meg a volna, ráadásul ez az állítás sem biztos egyáltalán
viszont a kényszer helyzetben olyan megoldást választott, ami bejött....de én nem is értem igazából

úgy fel vagytok háborodva, ha egy néhány ember megpróbálja bemutatni carlo pozitív döntéseit is a ti lehúzásotok mellett, mintha embert öltek volna
de természetesen ti vagyok az okosak, ti vagytok az alfahímek, senki másnak nem lehet igaza, ha meg igaza is lenne, akkor az is csak szerencse meg mák volt az olasz részéről

bullshit
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 14:08

Matt009 írta:Miért nem tudta meglepni az Atmát idén? A döntőben is kikapott tőlük taktikailag.
Egyéni hiba miatt "kaptunk ki" (amúgy nyertük, de nem baj), esélyük nem volt.
Matt009 írta:Kikap a Valenciától taktikailag, kikap a Juvétól.
3 kapufa, elhibázott 11-es. Mindet Carlo rúgta.
Matt009 írta: Majdnem kiestünk a Schalke ellen (tavaly a BVB ellen).
Itt jobban felkészíthette volna a játékosokat fejben, ez tény, mert szokásuk lazán venni a dolgokat kényelmes helyzetben.
Matt009 írta:A BM-et meg itt olyan nagy sikereként emlegetitek, amikor az itt nem elismert Pep az edző, aki olyan stílust erőltet a BM-re, ami nem passzol a csapatához. Lehet azon vitatkozni, hogy a két edző közül melyik a nagyobb balek.
Tehát taktikai siker volt, vagy nem? BM-t is meg kellett verni, ne vegyük már el tőle :lol:

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 10., vasárnap 14:01

Ez hogy jön ide?
Leírtad, mit unsz abban, amit írok. Én leírtam, mit unok abban, amit olvasok.
Össze-vissza beszéltek. Tavaly egész évben 433, BM ellen váltottunk 442-re, gondolom az csak véletlen volt. Meg az is hogy nem azt nyomtuk amire számított a München.
Miért nem tudta meglepni az Atmát idén? A döntőben is kikapott tőlük taktikailag. Kikap a Valenciától taktikailag, kikap a Juvétól. Majdnem kiestünk a Schalke ellen (tavaly a BVB ellen). Sorra hozza a taktikai vereségeit, itt meg sokak által a legjobb edzőnek van tartva. A BM-et meg itt olyan nagy sikereként emlegetitek, amikor az itt nem elismert Pep az edző, aki olyan stílust erőltet a BM-re, ami nem passzol a csapatához. Lehet azon vitatkozni, hogy a két edző közül melyik a nagyobb balek.
22 meccses sorozat: 442->kényszer, győzelmek->mák
2 Olyan meccs volt a sorozatban, ahol nem a Real volt az egyértelmű esélyes.
tavalyi bl->mák.
dm posztja->kényszer
atleti elleni visszavágó: Ramos->kényszer; továbbjutás->má
Kényszer döntések. Ha egészséges lett volna a hiányzó játékos, akkor nem ez lett volna. Ráadásul a tavalyi BL-ben egyedül a BM volt olyan csapat amelyik ellen nem mi voltunk az esélyesek. Attól valaki nem nagy edző, hogy hozza a kötelezőt. De a bajnokságban már nem sikerül neki a nehezebb kötelezőket hozni.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 10., vasárnap 13:58

Én elismerem CArlo hibáit, de engem az basz fel, hogy az előnyei egy ilyen fikázás közben senki nem említi. Nem is az, hogy nem említi, hanem, ha valamit jól csinál, akkor az csak kényszer, véletlen, mák. Ettől kapok agyfaszt.
tavalyi bl->mák.
dm posztja->kényszer
atleti elleni visszavágó: Ramos->kényszer; továbbjutás->mák
tavaly bm ellen->mák
22 meccses sorozat: 442->kényszer, győzelmek->mák
őszi BArca verés->BArca szar formája+mák
tavaszi BArca ellen: épphogy kikaptunk->nagyon elvertek; amikor lefociztuk őket->mák
3 bl->mák
30 kapufa->Carlo halálos bűne
stbstb
ahajólvan.

de a lényeg: takarodjCarlo, tönkretettélegyklubot,szétbasztálegycsapatot

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 13:40

Össze-vissza beszéltek. Tavaly egész évben 433, BM ellen váltottunk 442-re, gondolom az csak véletlen volt. Meg az is hogy nem azt nyomtuk amire számított a München.

Elfogultan támadjátok Carlot, mintha 100 meg 100 hibátlan edző mászkálna a világban.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 10., vasárnap 13:34

Matt009 írta:Hogy van az, hogy az edzőnk az összes fontos meccsen taktikailag kikap. Mióta itt edző, volt kb. 20 fontos meccs, azokból kb. 4 meccsen nem kapott taktikailag. Ez edző?
Sajnos ez itt a lényeg. Carlo egy "one trick pony". Csapassuk a 433-at akárhol, akárkikkel, szoktassuk át a játékosokat más posztra, hogy mehessen a 433. Mindenkinek nyitott könyv Carlo csal vannak csapatok, akik a játékosokból adódó különbségek miatt nem vehetik fel a versenyt a Reallal. De ha már kicsit is neccesebb az ellenfél akkor jönnek a gondok.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 13:23

Matt009 írta:Unhatjátok azt amit írunk, én meg azt unom, hogy a kis CR noname csapatok elleni mesterhármas után a világ legjobbja, de amikor a világ legjobbjának elő kellene lépnie, még egy tizenegyest sem tud berúgni. Messi eldöntötte egyedül a BM ellen. CR még a Valencia ellen sem képes.
Ez hogy jön ide? CR magához képest fos idén, ezt senkis em vitatja. Lehet a sérülése miatt, lehet azért, mert öregszik, de tett le már annyit az azstalra, hogy egy kevésbé sikerül 50 gólos szezon után ne kívánjuk a halál faszára. Iker is csak fél évtizedes mélyrepüléssel érdemelte ki a rendszeres füttyszót. Messi sem volt az igazi két évig, ő is csak sétálgatott, stb. Ez benne van a fociban, ezért CR-ből még nem lesz rossz. Ott van Bale vagy az általad említet Isco, aki átvehetné a vezérbika szerepét, csak ahhoz rendszeres teljesítmény is kell, amit Ronaldo már nem egyszer letett az asztalra.

A többire nem reagálok. Kb ugyanaz a válaszom, amit Benőnek is írtam. Egy csúcsformában lévő Messivel renlekező Barca volt az ellenfél mindhárom fronton, nekünk meg hihetetlenül balszerencsés szezon van a hátunk mögött. Nálunk kulcsjátékosok dőltek ki hosszú hónapokra, őket elkerülték a sérülések. Nekünk minden kapufa volt, ők az utolsó utáni pillanatban valahogy befingottak egyet a Valencia ellen, és még sorolhatnám. Tavaly fordítva alakultak a dolgok, annyi különbséggel, hogy az Atleti mellett is ott volt Fortuna, ráadásul a végére lesérült a fél támadósorunk is.
Merci Zizou!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 10., vasárnap 13:19

Hát az ember étvágya el megy attól ami itt folyik... :|

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 10., vasárnap 13:04

sebydani írta:Mert a Real Madrid megteheti, hogy csak úgy elenged kupákat, mert minek az . Még az FM-ben is azok a célkitűzések minden évben hogy nyerjél meg minden kupát, de Carlo hibája, hogy ha már a való életben is edző nem csak FM előtt ül, a szemét fordítani is akart :kivagyhe: Bezzeg ha kiállt volna a fél Castillával azért ment a mocskolódás. Uncsi. Mourinho volt a tökös amikor fél lábbal a BL döntőben voltunk 2-0 után a Bayern ellen majd mit ad isten vissza lett zavarva mindenki méghátrébb. Annyira fárasztó már ez az egész.
A Real nem engedhet el kupát, a meccs előtt akarjon nyerni, ez elvárás. De akkor rakja be a kezdőbe Danit és Marcit, és menjünk teljes erővel neki a Valenciának. Ne 0-2 után, kihagyott tizi után, Kroos nélkül akarjon hirtelen nyerni. A csapat meg kihajtotta magát, és kibaszott nagy baj lesz, ha szerdán véletlenül 120 percet kell nyomni, mert arra is van reális esély. 90-et sem fogunk bírni a tegnapi után, nemhogy 120-at. Az ellenfél meg egy Pogbával még erősebb is lesz.
nem megoldhatatlan feladat, még esetlegesen Kroos nélkül sem.
Persze, hogy nem az, de Kroos nélkül az esélyeink jelentősen csökkennek. Illara elvolt a valencia ellen, de nem véletlen, hogy a Juve van a BL elődöntőben, és nem a Valencia. A Juve (pláne a kp közepén) sokkal erősebb a Valenciánál.
ez nem trollkodás de én azt írtam hogy az volt a hiba hogy khedira kezdett. erre írtad te hogy nem ez volt a hiba
Ebben nem értek egyet Bbenoval. Khedira volt az egyetlen értelmes opció. Illarában nem bíztunk, Isco túl támadó lett volna, Ramos/Pepe meg hát látjuk mire képesek kp-sként. Maradt Khedira, aki addig élvezte Carlo bizalmát.
tök őszintén te hittél egy picit is abban hogy az atma megteszi nekünk azt hogy pontot lop a barcától? függetlenül attól hogy amúgy képes-e rá vagy sem. ha legyőzzük a valenciát. akkor ismét nincs versen a harmadik helyért. ma megverik a levantét és úgy fekszenek le a barcának ahogy nem szégyellik. itt egyedül a sociedad volt az utolsó reális remény a bajnoki címre hamár kiadtuk a kezünkből az irányítást a remek villarreal és bilbao elleni meccs után.
Ez kb. a realitás. Az Atma úgy sem tudta megverni a Barcát, hogy számított neki a meccs. A bajnokságban és a kupában relative simán alulmaradtak. Majd pont egy számukra tét nélküli meccsen fogják megverni a Barcát, amelyik 100%-on fog pörögni?
Jólvan Benő. Tavaly ugyanez ment tőled is, meg Matt haverodtól is, aztán a 10. megnyerése után szépen elkussolatatok 3 hónapra, szeptemberben pedig újra nyomtátok a sok semmit. Én már rohadtul unom ezt, és szerintem a fórum többsége is
Unhatjátok azt amit írunk, én meg azt unom, hogy a kis CR noname csapatok elleni mesterhármas után a világ legjobbja, de amikor a világ legjobbjának elő kellene lépnie, még egy tizenegyest sem tud berúgni. Messi eldöntötte egyedül a BM ellen. CR még a Valencia ellen sem képes. De világ legjobbja. Meg azt is unom, hogy minden meccs után a fórum fele Carlo hibáiról beszél, de csak azért akarjátok megtartani, mert összemákolta a Realnak a BL győzelmet. Hogy van az, hogy az edzőnk az összes fontos meccsen taktikailag kikap. Mióta itt edző, volt kb. 20 fontos meccs, azokból kb. 4 meccsen nem kapott taktikailag. Ez edző? Ez csak egy pszichológus, akinek a segge alatt klasszis csapatok vannak, és lepottyan 1-2 kupa. De csak azért, mert jó a csapat hangulata.

Most Isco az áldozati bárány. A nagy egojú játékosoknak játszaniuk kell, hogy boldogok és elégedettek legyenek, ezért kezdő Bale. A konfliktuskerülés miatt (ha már nem Perez utasítása). Kiváló pszichológia a konfliktuskerülés. Egy 30 millás játékos hápoghat, a kutyát nem érdekli, de ha Bale vagy James hápogna, attól a sajtó is hangos lenne. Na ezt Carlo elkerüli, és bízik benne, hogy az a kis plusz, amit Bale padon tartásával nyernénk, nem hiányozna. De kurva érdekes, hogy amikor nincs Bale, a csapat felszabadult, néhol ötletes futballt játszik. De ha van a walesi, akkor egy az egyben szenvedés, és a játékosok egy része még tőle idegen poszton játszik.

Vissza: