sebydani írta:Mert a Real Madrid megteheti, hogy csak úgy elenged kupákat, mert minek az . Még az FM-ben is azok a célkitűzések minden évben hogy nyerjél meg minden kupát, de Carlo hibája, hogy ha már a való életben is edző nem csak FM előtt ül, a szemét fordítani is akart

Bezzeg ha kiállt volna a fél Castillával azért ment a mocskolódás. Uncsi. Mourinho volt a tökös amikor fél lábbal a BL döntőben voltunk 2-0 után a Bayern ellen majd mit ad isten vissza lett zavarva mindenki méghátrébb. Annyira fárasztó már ez az egész.
A Real nem engedhet el kupát, a meccs előtt akarjon nyerni, ez elvárás. De akkor rakja be a kezdőbe Danit és Marcit, és menjünk teljes erővel neki a Valenciának. Ne 0-2 után, kihagyott tizi után, Kroos nélkül akarjon hirtelen nyerni. A csapat meg kihajtotta magát, és kibaszott nagy baj lesz, ha szerdán véletlenül 120 percet kell nyomni, mert arra is van reális esély. 90-et sem fogunk bírni a tegnapi után, nemhogy 120-at. Az ellenfél meg egy Pogbával még erősebb is lesz.
nem megoldhatatlan feladat, még esetlegesen Kroos nélkül sem.
Persze, hogy nem az, de Kroos nélkül az esélyeink jelentősen csökkennek. Illara elvolt a valencia ellen, de nem véletlen, hogy a Juve van a BL elődöntőben, és nem a Valencia. A Juve (pláne a kp közepén) sokkal erősebb a Valenciánál.
ez nem trollkodás de én azt írtam hogy az volt a hiba hogy khedira kezdett. erre írtad te hogy nem ez volt a hiba
Ebben nem értek egyet Bbenoval. Khedira volt az egyetlen értelmes opció. Illarában nem bíztunk, Isco túl támadó lett volna, Ramos/Pepe meg hát látjuk mire képesek kp-sként. Maradt Khedira, aki addig élvezte Carlo bizalmát.
tök őszintén te hittél egy picit is abban hogy az atma megteszi nekünk azt hogy pontot lop a barcától? függetlenül attól hogy amúgy képes-e rá vagy sem. ha legyőzzük a valenciát. akkor ismét nincs versen a harmadik helyért. ma megverik a levantét és úgy fekszenek le a barcának ahogy nem szégyellik. itt egyedül a sociedad volt az utolsó reális remény a bajnoki címre hamár kiadtuk a kezünkből az irányítást a remek villarreal és bilbao elleni meccs után.
Ez kb. a realitás. Az Atma úgy sem tudta megverni a Barcát, hogy számított neki a meccs. A bajnokságban és a kupában relative simán alulmaradtak. Majd pont egy számukra tét nélküli meccsen fogják megverni a Barcát, amelyik 100%-on fog pörögni?
Jólvan Benő. Tavaly ugyanez ment tőled is, meg Matt haverodtól is, aztán a 10. megnyerése után szépen elkussolatatok 3 hónapra, szeptemberben pedig újra nyomtátok a sok semmit. Én már rohadtul unom ezt, és szerintem a fórum többsége is
Unhatjátok azt amit írunk, én meg azt unom, hogy a kis CR noname csapatok elleni mesterhármas után a világ legjobbja, de amikor a világ legjobbjának elő kellene lépnie, még egy tizenegyest sem tud berúgni. Messi eldöntötte egyedül a BM ellen. CR még a Valencia ellen sem képes. De világ legjobbja. Meg azt is unom, hogy minden meccs után a fórum fele Carlo hibáiról beszél, de csak azért akarjátok megtartani, mert összemákolta a Realnak a BL győzelmet. Hogy van az, hogy az edzőnk az összes fontos meccsen taktikailag kikap. Mióta itt edző, volt kb. 20 fontos meccs, azokból kb. 4 meccsen nem kapott taktikailag. Ez edző? Ez csak egy pszichológus, akinek a segge alatt klasszis csapatok vannak, és lepottyan 1-2 kupa. De csak azért, mert jó a csapat hangulata.
Most Isco az áldozati bárány. A nagy egojú játékosoknak játszaniuk kell, hogy boldogok és elégedettek legyenek, ezért kezdő Bale. A konfliktuskerülés miatt (ha már nem Perez utasítása). Kiváló pszichológia a konfliktuskerülés. Egy 30 millás játékos hápoghat, a kutyát nem érdekli, de ha Bale vagy James hápogna, attól a sajtó is hangos lenne. Na ezt Carlo elkerüli, és bízik benne, hogy az a kis plusz, amit Bale padon tartásával nyernénk, nem hiányozna. De kurva érdekes, hogy amikor nincs Bale, a csapat felszabadult, néhol ötletes futballt játszik. De ha van a walesi, akkor egy az egyben szenvedés, és a játékosok egy része még tőle idegen poszton játszik.