HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 6., kedd 10:36
Meg le se adtak a resztmathers írta:Az Agent Carternek nem kéne már fent lenni? Mert sehol se találom.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 6., kedd 10:33
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 5., hétfő 23:44
Ha bele tudod magad élni a történet világába, akkor mindenképp könyveket javasolnám előbb (bár jómagam még nem végeztem az összessel). Ráadásul most megjelent egy történelemkönyvhöz hasonló, színes képekkel illusztrált kiadvány, ami eddig nem ismert háttérinfókat is tartalmaz, valamint egy novelláskötet is kijött, aminek a története cirka 100 évvel a filmes események előtt játszódik. És még ezeken kívül is van két kisebb novella még korábbi sztorikkal. Bár utóbbi kettő nem jelent meg magyarul, de a lefordított verzió letölthető.Pipita írta:Nem, de állítólag nem rossz. Majd lehet belenézek.Te is láttad már Pipita?![]()
![]()
Amúgy a Game of Thrones durván addiktív, tegnap fél évadot végignéztem pedig lett volna dolgom bőven.![]()
A könyveket így is megéri elolvasni, hogy a sorozat első két évadát már láttam, vagy nagyjából ugyanaz történik? Félek hogy unalmasnak tartanám.
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. január 5., hétfő 22:23
A könyveket még így is bőven megéri elolvasni. Rengeteg háttérinformációt tartalmaznak. Valamint ahogy haladnak a történések egyre több különbség fedezhető fel a sorozat és a könyvek között.Pipita írta:Nem, de állítólag nem rossz. Majd lehet belenézek.Te is láttad már Pipita?![]()
![]()
Amúgy a Game of Thrones durván addiktív, tegnap fél évadot végignéztem pedig lett volna dolgom bőven.![]()
A könyveket így is megéri elolvasni, hogy a sorozat első két évadát már láttam, vagy nagyjából ugyanaz történik? Félek hogy unalmasnak tartanám.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. január 5., hétfő 22:20
Szerintem simán megéri, sokkal részletesebben ismerheted meg a sztorit és több karakter jellemképe más, mint ahogy a sorozatban megismered.Pipita írta:A könyveket így is megéri elolvasni, hogy a sorozat első két évadát már láttam, vagy nagyjából ugyanaz történik? Félek hogy unalmasnak tartanám.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 5., hétfő 22:13
Nem, de állítólag nem rossz. Majd lehet belenézek.Te is láttad már Pipita?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 22:01
Te is láttad már Pipita?Pipita írta:Szerintem halaszd el a pilotot is. Vagy részvétem a jegyeidért.Amúgy szerintem a vizsgaidőszak végével nekilátok, ma meg szerintem megnézem a pilotot![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 5., hétfő 22:00
Szerintem halaszd el a pilotot is. Vagy részvétem a jegyeidért.Amúgy szerintem a vizsgaidőszak végével nekilátok, ma meg szerintem megnézem a pilotot![]()
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. január 5., hétfő 21:58
Akkor valami gebasz van, mert még mindig tudok hsz-t írniRealista24 írta:Megéri-e? HOGY MEGÉRI-E? 2 hét, amiért még nem láttad, hogy legyen időd megnézni. :Đpeti_madrid írta:House of Cardsot migiri elkezdeni?
előre is kösz a választ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 21:37
Megéri-e? HOGY MEGÉRI-E? 2 hét, amiért még nem láttad, hogy legyen időd megnézni. :Đpeti_madrid írta:House of Cardsot migiri elkezdeni?
előre is kösz a választ
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. január 5., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 5., hétfő 18:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 5., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 5., hétfő 17:20
Remy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
Ki fogja nézni? Amúgy csatlakozni fog az Arrow/Flash sorozatokhoz.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 5., hétfő 16:22
Én.Remy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 5., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 5., hétfő 11:48
CBS átmegy CW-beRemy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 5., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 5., hétfő 11:08
Magas labda...Remy írta:Gemma Atkinson lehet a CBS-nél készülő Supergirl főszereplője.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem