Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 12., vasárnap 16:47

nmate írta:Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.
Filmkritikákat, pláne mainstream filmekről nagyon sokan készítenek.
Ő viszont a szar magyar filmekről készít(ett), én anno itt kedveltem meg. Az igaz, hogy ma már nem csak magyar filmekről szól.
Ezen kívül timelapse videók, Szakszerűen videók, Azok a 90-es évek, vlog paródiák, és egyéb paródiák.

Többek között ezért. :)
pheco írta:Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.
Ez lehet azért van, mert az Interstellar egy darabig k.va jó, aztán még fél órával tovább tart a film. :mrgreen:

A Batmant meg nem szereti, hát ez van, akkor minek mondjon róla jót. Ugyanakkor annak a videónak nagyobb nézettsége van, na nem a rádióműsorosnak, hanem amikor bement a mokkába, kis fanboyok megőrültek. :lol:
De egyik sem azt mondta, miért jó a Dark Knight, hanem miért szar a Puzsér... :hmmm:

Ja és miért mondtam, hogy hallgass meg másikat is, mert többnyire nagyon jó filmeket ajánlottak, amiket érdemes megnézni.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 12., vasárnap 14:49

András93 írta:
pheco írta:Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.
Talán hallgass meg pár másikat is. :kivagyhe:
Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 12., vasárnap 14:45

nmate írta:
András93 írta:Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.
Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.
Erről jut eszembe, amikor egy teljesen fehér festményre mondták azt, hogy mennyire egyedi

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 14:44

András93 írta:Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb.
Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. április 12., vasárnap 14:36

nmate írta:Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát :lol:
Ami mondjuk sokkal jobb és egyedibb. :x
cart írta:Szerintem azért nem vehető komolyan, mert mocskosul elfogultak az értékelései. Ami film tetszik neki, abba próbál minden erőltetett dolgot is belemagyarázni, meg többnek beállítani a filmet, mint amennyit ér valójában. Amit meg elvből nem szeret ott meg csak a fikázásra meg a negatívumok keresésére megy rá.
Ja, micsoda g*ci, azt dicséri, ami tetszik neki, más nem így csinálja. Ja, de. :lol:
pheco írta:Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.
Talán hallgass meg pár másikat is. :kivagyhe:
Remy írta:Amúgy ahány ember, annyi vélemény. Nem lehet teljesen objektíven értékelni, sőt szerintem nem is szabad. Szirmai még bőven határokon belül van szerintem. Puzsér már már tészta, ő csak a showt próbálja csinálni az elvakult, direkt szemben úszok az árral beszédeivel.
Nem lehet teljesen objektíven értékelni? :lol:
Ja, mert talán ez nem objektív, hanem szubjektív műfaj.
És Puzsér direkt szembe megy az árral? Ja, kivétel, mikor nem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 11:59

Engem az zavar, hogy nagyjából olyan módon beszél, mint amikor Szirmai Vin Dieselt utánozza. Persze neki is van 1-2 jó poénja, de amint ezek elfogynak borzasztó erőltetett tud lenni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 11:51

nmate írta: Pl. vegyük csak a videómániát :lol:
A szakszerűen videói még nem is rosszak, azokon lehet röhögni, de amúgy iszonyatosan idegesít az ember. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 12., vasárnap 11:45

Mondjuk nekem nagy bajom nincs vele, még ha zavaró is néha a stílusa, legalább tud értelmesen fogalmazni és van érzéke a showhoz.
Egyetérteni vele pedig egyáltalán nem fontos, én sem mindig vagyok így. Viszont szerintem jó nézőpontokból közelíti meg a dolgokat és legtöbbször egész érdekes témákat húz elő.
Szóval azért szívesen nézem, bármelyik magyar vloggernél jobb. Pl. vegyük csak a videómániát :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 12., vasárnap 11:35

Szirmai az elején nekem is tetszett, aztán átment erőltetettbe és tök unalmas. Nagy ritkán még megnézek egy-egy kritikát tőle, de hogy csüngjek a youtube-ján...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 11:34

Nem tudom miért mondod ezt. Szerintem semmi elfogultság nem volt benne. :lol: :lol: :lol:

Amúgy ahány ember, annyi vélemény. Nem lehet teljesen objektíven értékelni, sőt szerintem nem is szabad. Szirmai még bőven határokon belül van szerintem. Puzsér már már tészta, ő csak a showt próbálja csinálni az elvakult, direkt szemben úszok az árral beszédeivel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 12., vasárnap 11:33

Én a legelejétől követem Szirmait , de észre lehet venni hogy megváltozott a stílusa .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 12., vasárnap 11:27

Puzsérnél még így is jobb. Meghallgattam tőle a Sötét Lovag és az Interstellar kritikát. Szánalmas.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 12., vasárnap 11:18

Szerintem azért nem vehető komolyan, mert mocskosul elfogultak az értékelései. Ami film tetszik neki, abba próbál minden erőltetett dolgot is belemagyarázni, meg többnek beállítani a filmet, mint amennyit ér valójában. Amit meg elvből nem szeret ott meg csak a fikázásra meg a negatívumok keresésére megy rá.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 12., vasárnap 10:15

Remy írta:
Sunsky írta: Talán ha nem poénkodná el, nem ripacskodna és nem akarna olyan nagyon okosnak látszani (mert nem hiszem, hogy minden második szava természetesen jön) akkor még nézném is a kritikáit, de csakis olyan filmekről, amiket már láttam, mert szerintem túl sokat hibázott ahhoz, hogy látatlanban bízzak abban, hogy tényleg úgy van e, ahogy ő mondja...
Ha nem poénkodná el és nem ripacskodna, akkor fele ennyire se lenne sikeres. El kell adnia magát, és így sikerül neki. Lehet, ha kicsit komolyabb hangvétellel nyomatná a videóit, akkor te néznéd, de lehet, hogy másik 100 ember meg nem, szóval biztos vagyok benne, hogy neki így jobban megéri az egész. :)
Ez jogos. :)

De attól még rühellem. :D

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 10:06

Sunsky írta: Talán ha nem poénkodná el, nem ripacskodna és nem akarna olyan nagyon okosnak látszani (mert nem hiszem, hogy minden második szava természetesen jön) akkor még nézném is a kritikáit, de csakis olyan filmekről, amiket már láttam, mert szerintem túl sokat hibázott ahhoz, hogy látatlanban bízzak abban, hogy tényleg úgy van e, ahogy ő mondja...
Ha nem poénkodná el és nem ripacskodna, akkor fele ennyire se lenne sikeres. El kell adnia magát, és így sikerül neki. Lehet, ha kicsit komolyabb hangvétellel nyomatná a videóit, akkor te néznéd, de lehet, hogy másik 100 ember meg nem, szóval biztos vagyok benne, hogy neki így jobban megéri az egész. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 12., vasárnap 9:46

Sunsky írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem bántásból, de akkor kicsit még olvasgass a féreg és fekete lyukakról, mert eléggé nem értetted és kevered a kettőt. A fekete lyuk és féreglyuk két különböző dolog. A féreglyuk az elvisz egy másik galaxisba.. Azon keresztül mentek át a másik naprendszerbe Cooperék, ahol aztán a többi bolygó és a fekete lyuk létezett. A fekete lyuk az az, ahonnét a fény sem jut ki, ahol az eseményhorizontot úgy ábrázolták Coopernek, mint egy kislány szobája. Ezt zárták be, nem a féreglyukat. Legalábbis utóbbiról szó nincs. :)
Köszi,így már világos.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak nekem a két dolog összemosódott. Azt hittem,amin bejöttek féreglyuk,azon is akart Cooper kimenni,és abban történtek ezek a dolgok vele,eseményhorizont,stb...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 12., vasárnap 3:17

sentry írta:Én bírom, mert végre valaki mer beszélni a hibákról és szerintem jól is teszi. De nem vagyok Szirmai fan.
De sokan azért nem bírják, mert az elfogultságtól, elvakultságtól nem látják a kedvenc filmjeik hibáit, és Gergő meg szerintem teljesen jogosan beszél a film hibáiról. Legyen az bármelyik is. Az önérzetes kis (latol :lol: ) rajongok meg személyes sértésnek veszik, és támadnak mint az anyaoroszlán. :lol:

Szerintem vicces és jó lett ez a kritika is. Bár az szürke 50 árnyalatát, meg az alkonyat kritikát nehéz lesz überelni :lol:

Szerintem meg full kretén a csávó. Én pl. nem hiszem, hogy a Pókember sokak kedvence lenne, de amit ott lenyom.. hát az valami fergeteges. "A nagyobb erő nagyobb felelősséggel jár". Ez hangzik el a filmben, erre az egész kritikája arra épül, hogy ez mekkora bullshit, merthogy a nagyobb pénz nem jár nagyobb felelősséggel, nem fogja körmét rágni az, akinek sok pénze van, hogy mit vegyen meg, nem fog a sarokban kuporogni, stb... WTF??? ez miről beszél? A filmbéli idézet totál nem erre utal, aki látta, az tudja miről beszélek. Még a normális kommentelők is egytől egyig leírják, hogy ezzel bizony mellé lőtt, a többiek meg oltják nem kicsit. Azért ezek után illene bocsánatot kérni, hogy igen, ezt elszúrtam, elnéztem, mert bizony ezt nem lehet másképp értelmezni, és mint filmkritikus, ajánló, nem illik egy 12 perces videót erre felépíteni és azon 6 percig a hülyeséget beszélni és mások kedvét elvenni. És mielőtt még jönnél, hogy védem a kedvenc filmet, egyáltalán nem tetszik a pókember, de akkor is tök másról beszél, mint ami a filmben van.

Emellett minden filmnél óriásira nagyítja a hibákat és mindenből poént csinál, úgy adva elő, mintha mindegyik hatalmas b..romság lenne. Holott pl az FF sorozat, ahogy itt is ki lett beszélve, nem is akar többnek látszani, mint ami. Amúgy a kritikát elnézve természetesen igaza van (ezt a videót nem néztem meg, de az előző részét igen, ahol elsüti, hogy a család szó összesen 800x hangzik el a filmben, nyilván itt is elmondja, meg hogy milyen lehetetlen helyzetek vannak a filmben). Talán ha nem poénkodná el, nem ripacskodna és nem akarna olyan nagyon okosnak látszani (mert nem hiszem, hogy minden második szava természetesen jön) akkor még nézném is a kritikáit, de csakis olyan filmekről, amiket már láttam, mert szerintem túl sokat hibázott ahhoz, hogy látatlanban bízzak abban, hogy tényleg úgy van e, ahogy ő mondja...

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 12., vasárnap 2:49

csababarca írta:Megnéztem végre valahára az Interstellart.
Nagyjából értettem a lényegét,utánaolvastam cikkeknek, tudományos oldalaknak,stb, itt is visszakerestem,amikor kibeszéltétek,de egy valami nem hagy nyugodni,és nem tiszta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper a végén a Cooper-állomásról elindul ugye Brandhez, a lánya javaslatára. Nah de hogy akar oda eljutni? Az a fekete lyuk vagy féreglyuk,nem tudom,hogy minek nevezzem megszűnt létezni miután Cooperék megoldották a dolgot benne nem? Mert kidobta magából,meg összehajlott,stb...nem tudom mi történt vele,vagy csak Cooper került ki onnan?
Lehet benéztem valamit,de ezt nem igazán értem,hogy ha nincs ott a féreglyuk, akkor hogy akarja megtenni Brand bolygójáig azt a távot,az több ezer év is lehet, de több száz minimum.

Szóval erre valaki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem bántásból, de akkor kicsit még olvasgass a féreg és fekete lyukakról, mert eléggé nem értetted és kevered a kettőt. A fekete lyuk és féreglyuk két különböző dolog. A féreglyuk az elvisz egy másik galaxisba.. Azon keresztül mentek át a másik naprendszerbe Cooperék, ahol aztán a többi bolygó és a fekete lyuk létezett. A fekete lyuk az az, ahonnét a fény sem jut ki, ahol az eseményhorizontot úgy ábrázolták Coopernek, mint egy kislány szobája. Ezt zárták be, nem a féreglyukat. Legalábbis utóbbiról szó nincs. :)

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 12., vasárnap 0:54

Megnéztem végre valahára az Interstellart.
Nagyjából értettem a lényegét,utánaolvastam cikkeknek, tudományos oldalaknak,stb, itt is visszakerestem,amikor kibeszéltétek,de egy valami nem hagy nyugodni,és nem tiszta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper a végén a Cooper-állomásról elindul ugye Brandhez, a lánya javaslatára. Nah de hogy akar oda eljutni? Az a fekete lyuk vagy féreglyuk,nem tudom,hogy minek nevezzem megszűnt létezni miután Cooperék megoldották a dolgot benne nem? Mert kidobta magából,meg összehajlott,stb...nem tudom mi történt vele,vagy csak Cooper került ki onnan?
Lehet benéztem valamit,de ezt nem igazán értem,hogy ha nincs ott a féreglyuk, akkor hogy akarja megtenni Brand bolygójáig azt a távot,az több ezer év is lehet, de több száz minimum.

Szóval erre valaki?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 12., vasárnap 0:06

nekem egyik kedven videósom, imádom ahogy kivégzi a szar filmeket :lol:
bár ezt most nagyon megkímélte