Filmkritikákat, pláne mainstream filmekről nagyon sokan készítenek.nmate írta:Mire érted, hogy egyedibb? Mert a jobbat nem vitatom, abban látom nem értünk egyet.
Ő viszont a szar magyar filmekről készít(ett), én anno itt kedveltem meg. Az igaz, hogy ma már nem csak magyar filmekről szól.
Ezen kívül timelapse videók, Szakszerűen videók, Azok a 90-es évek, vlog paródiák, és egyéb paródiák.
Többek között ezért.

Ez lehet azért van, mert az Interstellar egy darabig k.va jó, aztán még fél órával tovább tart a film.pheco írta:Köszönöm, de nem. Igazából nekem azzal a fröcsögő stílussal van bajom, amit előad. Legalább az Interstellarnél elmondta azokat a dolgokat is, ami tetszett neki. Viszont a Sötét Lovag kritika az tényleg szánalmas. Úgy beszél róla, mintha egy zs kategóriás akciófilmről lenne szó. Még az a szerencse, hogy csak pár száz megtekintés van ezeknél a videóinál.

A Batmant meg nem szereti, hát ez van, akkor minek mondjon róla jót. Ugyanakkor annak a videónak nagyobb nézettsége van, na nem a rádióműsorosnak, hanem amikor bement a mokkába, kis fanboyok megőrültek.

De egyik sem azt mondta, miért jó a Dark Knight, hanem miért szar a Puzsér...

Ja és miért mondtam, hogy hallgass meg másikat is, mert többnyire nagyon jó filmeket ajánlottak, amiket érdemes megnézni.