Dél-amerikai foci

Foci a Real Madridon túl...
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Dél-amerikai foci

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 28., vasárnap 15:31

Off de légyszíves egy hosszabb vételű írásban leírnátok(James topicban) ,hogy az idei szezon után mi ez a hatalmas unszimpátia ellene ? Főleg tőled és numbertől látom, hogy állandóan szapuljátok bármi is van ... Mert az idei szezon alapján nem szolgált rá, de kíváncsi vagyok a véleményetekre .
Na...akkor van itt egy kis félreértés.
Senki sem mondta hogy Hamesz kilógott volna az idei Relból.(Én legalább is nem)
Hanem itt arról volt szó,(vagy is nálam),hogy összehasonlítottam Coutinhoval,merthogy róla volt szó,és én azt mondom,hogy a kolumbiai semmivel sem jobb mint a brazil.És ettől fogva,ha őt,(mármint Coutinhot),egy sevilla vagy egy valencia szintű csapatba definiálta a barcás kollega,erre mondom én azt,hogy akkor evvel az erővwl a Realba is beférne,ha már Hamesz befér...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 28., vasárnap 15:29

Azon felül, hogy 80 millió volt, semmi baj nincs vele.

Ja meg... Egylábas, lassú, fgy etc.. blabla. Mindezek ellenére egy jó szezont hozott, nem lehet rá panasz. Ha fele ennyibe került volna, akkor semmi probléma nem lenne vele, de komolyan.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. június 28., vasárnap 14:48

morientes írta:
Csak csere lenne. Vagy getafe. Talán ott kezdő. De az sem biztos
Lehet ironizálni,de nem jobb mint Coutinho.Az más kérdés hogy nem minden hülye ad ki egy közepes játékosért 80 gurigát.
Amúgy az MTK-ba beférne...
Off de légyszíves egy hosszabb vételű írásban leírnátok(James topicban) ,hogy az idei szezon után mi ez a hatalmas unszimpátia ellene ? Főleg tőled és numbertől látom, hogy állandóan szapuljátok bármi is van ... Mert az idei szezon alapján nem szolgált rá, de kíváncsi vagyok a véleményetekre .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 28., vasárnap 14:43

Lehet ironizálni,de nem jobb mint Coutinho.Az más kérdés hogy nem minden hülye ad ki egy közepes játékosért 80 gurigát.
Amúgy az MTK-ba beférne...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 28., vasárnap 14:38

R.M.C.F írta:
morientes írta: Pedig lehet hogy egyszer ott köt ki...
Egy normalis vilagban....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 28., vasárnap 14:18

M1Ö írta:Iniesta utódként elképzelhető. A Poolba is kb azt játsza, mint Ini a Barcaba. És jobb az ilyen Rafinha féléknél. A k.pályája elég rövid a Barcanak, Iniesta sem lesz fiatalabb, úgyhogy szerintem nem lenne rossz választás neki.
A mostani Barcában nem, Ini se véletlen, hogy nem villogott idén klubszinten, míg a válogatottban egész jó volt - Ukránok ellen legalábbis, azt láttam csak. Sokkal kötöttebbek a középpályásaink, sokkal többet kell védekezni, Coutinhot meg ez a szerepkör csak kiherélné. Ha ismét kreatívabb középpályánk lesz, és átalakulnak a szerepek valamelyest, akkor szerintem is jó Ini utód lehetne, de most nem.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 28., vasárnap 13:47

morientes írta:
R.M.C.F írta:James nem férne be a valenciába.
Pedig lehet hogy egyszer ott köt ki...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 28., vasárnap 12:43

Én is egykét évre vetettem fel a Valeincia/Sevilla vonalat, mégis BL-ben indulnak és szokná a spanyol élvonalat. Másrészt én nem érzem még késznek, hogy a világ elitjének valamelyikében, vegye át a karmesteri pálcát, mert mégiscsak irányító a posztja, de persze ez csak az én felvetésem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 28., vasárnap 12:31

alexoxladjackoxi írta:A Barcába nem lenne alapember
Iniesta utódként elképzelhető. A Poolba is kb azt játsza, mint Ini a Barcaba. És jobb az ilyen Rafinha féléknél. A k.pályája elég rövid a Barcanak, Iniesta sem lesz fiatalabb, úgyhogy szerintem nem lenne rossz választás neki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 28., vasárnap 12:22

A Barcába nem lenne alapember, ezt szinte biztosra veszem. A Juvéból egyébként Vidal is távozhat, ha esetleg Pirlo és Pogba(?) nem lenne elég. PL-be meg tényleg max. a Citybe tudnám még elképzelni.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 28., vasárnap 12:18

alexoxladjackoxi írta:Teszem azt mondjuk a Juvébe 4-3-1-2-be Morata és Dybala mögött, 10-es poszton... liga egyik legjobbja lehetne. De a Milannak is elférne a kreativitás a középpályára, + az Inter is támadóközéppályást/szélsőt keres.
Én értem, a Juvéba még csak-csak. De a Milan meg az Inter nemzetközileg még jó pár évig nem lesz tényező. A Juve is érdekes lesz, nem tudom elképzelni, hogy még egy ilyen szezont lenyomnának. Nem lesz Pirlo, Pogba-t nem hiszem, hogy még évekig meg tudnák tartani. Én a helyében Anglián belül váltanék klubot. Bár esetleg a Barca is szóba jöhetne, mert az Ő posztján nincsenek telítve. De szerintem maradni fog Ő még jó pár évig a 'Poolban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 28., vasárnap 12:16

remélem nem baj, hogy ezt bemásolom, de fura, hogy ezt jóformán bármely értelmes fociszerető vagy brazil focit kedvelő drukker látja, de akinek kéne az nem.
NSO-n egy komment írta:T. Dunga úr! Amennyiben nem térnek vissza ahhoz egyedülálló hagyományhoz, filozófiához,amit a brazil futball képviselt egykoron, marad a középszer... nem értem a taktikai "elképzeléseit", a csapat szerkezeti felállását, az egy csatáros játékot s azt sem, hogy egy negyedóra után miért kell "visszaállni"... mindenki tudja, hogy az egy gólos előny, mint Ön ezt jól bebizonyította, hátrány is lehet... arról nem is szólva, hogy aki 3 percet van a pályán (Ribeirónak nevezett "futballista"), azzal nem rúgatok tizenegyest avagy nem engedem... elnézést kérek minden Kovács nevűtől, de Kovács123 a járási hatod osztályban jobban rúgja a büntetőt, mint fent nevezett... és azt sem értem, hogy annyi tehetség közül nem lehet egy épkézláb, virtuóz csapatot összehozni... ez nem Iparos Egylet, kedves Dunga úr!!! szomorú szívvel kívánok jobb időket Önöknek,egy évtizedek óta a brazil válogatottért szorító szurkoló.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 28., vasárnap 12:08

M1Ö írta:
Kerlon írta:Dehogy harcol, esélyük sem volt idén. A BL-ben is leégtek. Mondjuk egy Valencia-Sevilla kettős sem (nagy) előrelépés a számára.
A Cityben el tudnám képzelni. Bőven lenne helye ott is. Ha már újjá akarják építeni a csapatuk, akkor én ilyen játékosokban gondolkodnék. Igaz, a City sem akkora előre lépés, de ők legalább a bajnoki símért harcolnak és nem csak a BL helyezésekért.
Akármelyik csapatban sztár lehetne,
Az lehet, csak ha van esze, akkor a karrierjére koncentrál és nem arra, hogy Ő legyen a sztár. Neki egyébként nem biztos, hogy feküdne az olasz foci. Igaz, hogy még "tini" volt, mikor az Interben játszott, de ott közel nem volt annyira jó, mint a 'Poolban.
Teszem azt mondjuk a Juvébe 4-3-1-2-be Morata és Dybala mögött, 10-es poszton... liga egyik legjobbja lehetne. De a Milannak is elférne a kreativitás a középpályára, + az Inter is támadóközéppályást/szélsőt keres.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 28., vasárnap 12:00

Kerlon írta:Dehogy harcol, esélyük sem volt idén. A BL-ben is leégtek. Mondjuk egy Valencia-Sevilla kettős sem (nagy) előrelépés a számára.
A Cityben el tudnám képzelni. Bőven lenne helye ott is. Ha már újjá akarják építeni a csapatuk, akkor én ilyen játékosokban gondolkodnék. Igaz, a City sem akkora előre lépés, de ők legalább a bajnoki símért harcolnak és nem csak a BL helyezésekért.
Akármelyik csapatban sztár lehetne,
Az lehet, csak ha van esze, akkor a karrierjére koncentrál és nem arra, hogy Ő legyen a sztár. Neki egyébként nem biztos, hogy feküdne az olasz foci. Igaz, hogy még "tini" volt, mikor az Interben játszott, de ott közel nem volt annyira jó, mint a 'Poolban.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 28., vasárnap 11:57

Akkor úgy mondom, hogy az a célkitűzés. Ha már mindenképpen el, akkor Seria A. Akármelyik csapatban sztár lehetne, és azért a braziloknak általában szokott feküdni az olasz foci. Picit ugyan elüt a jelenlegi témától, de Pastorét is nagyon szívesen látnám már ismét Olaszországban. Az a neki való vidék.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 28., vasárnap 11:52

alexoxladjackoxi írta:
morientes írta: Persze,mert az egész pályafutása abból állt hogy gólt kezelt az angoloknak :lol: Meg utánna rágyógyult a kokainra :D
Na mondjuk azon a meccsen,volt egy olyan cselsorozata,amivel besétált a kapuba,hogy olyat sem azelőtt,sem azóta,nem láttam B-)
http://m.youtube.com/watch?v=3z-qm-Sb_4s

Más.
Valaki írta,hogy Coutinho simán elférne a valenciaba vagy a sevillaba...hát nemtom.Ha Hamesz befér a Realba,akkor ő is...simán.
De egyébként miért nincs ő jó helyen a Poolban? Hétről hétre a PL-ben edződik egy nagy múltú, patináns klubban. A csapata a TOP4-ért harcol, amihez ő is nagyban hozzájárulhat. Szerintem jó helyen van ő, ott ahol van egyelőre.
Dehogy harcol, esélyük sem volt idén. A BL-ben is leégtek. Mondjuk egy Valencia-Sevilla kettős sem (nagy) előrelépés a számára.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 28., vasárnap 11:37

R.M.C.F írta:James nem férne be a valenciába.
Pedig lehet hogy egyszer ott köt ki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 28., vasárnap 11:37

morientes írta:
Lehet a sok argentin drukker is a kezes kokós Maradona miatt drukkol argentínának :lol:
Persze,mert az egész pályafutása abból állt hogy gólt kezelt az angoloknak :lol: Meg utánna rágyógyult a kokainra :D
Na mondjuk azon a meccsen,volt egy olyan cselsorozata,amivel besétált a kapuba,hogy olyat sem azelőtt,sem azóta,nem láttam B-)

Más.
Valaki írta,hogy Coutinho simán elférne a valenciaba vagy a sevillaba...hát nemtom.Ha Hamesz befér a Realba,akkor ő is...simán.
De egyébként miért nincs ő jó helyen a Poolban? Hétről hétre a PL-ben edződik egy nagy múltú, patináns klubban. A csapata a TOP4-ért harcol, amihez ő is nagyban hozzájárulhat. Szerintem jó helyen van ő, ott ahol van egyelőre.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 28., vasárnap 11:26

James nem férne be a valenciába.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 28., vasárnap 11:24

Lehet a sok argentin drukker is a kezes kokós Maradona miatt drukkol argentínának :lol:
Persze,mert az egész pályafutása abból állt hogy gólt kezelt az angoloknak :lol: Meg utánna rágyógyult a kokainra :D

Más.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: