hát az igen nagy eredmény mer annyi IZMOT max a profik raknak magukra fél év alattKercsó írta:heti 3 edzés és 2 hónap alatt plusz 4 kiló izmot raktam magamra.
semmi tápszer és étrend-kiegészítő nélkül
ez jó eredménynek számít?
figyelembe véve azt, hogy nehéz ügy nálam a tömegnövelés.
szaragenetikám

persze ha most voltál elöször kondiba és ez az első 2hónapod akkor talán 2kiló még hiteles is...
én le se mennék kondiba ezért, 2hónap semmit nem ér ha aztán 2hónap szünet jön, ha a felesleg nagy szimplán nyomj egy normális diétát, otthon alap saját súlyos gyakorlatok plusz az aerob edzések, aztán kezdj el járni normálisan szeptembertől...h3x0r írta:Az utobbi idoben eleg sokat szedtem fel magamra, sportolni se nagyon van kivel, szoval eldontottem, hogy holnap elmegyek terembe. Par evvel ezelott jartam kb fel evig, de abbamaradt. Milyen gyakorlatokat ajanlotok, ugy hogy most kb 2 honapig tudok jarni, majd julius, augusztus szunet, utana pedig folyamatosan lesz ra idom.
XDfilatáska írta:Törzs vastagítására, de inkább szélesítésére milyen gyakorlatok vannak? Túl karcsú vagyok. Konditeremben láttam valami gépet, amire rá lehet állni és akkor jobbra-balra forogni vele. Ez ér valamit?Vagy ez mégjobban karcsúsít?

amúgy kétlem, hogy létezik ilyen ami "vastagít" de én akkor a felhúzást meg a t rudas evezést nyomnám
vitamin, fehérje, omega 3 (sucre írta:Étrendben és kiegészítő szerekben tudna valaki segíteni (fehérje etc).
Mit ajánlatok nekem? 190 cm magas és 95 kiló vagyok, 2 hónapja edzek heti 3x, és szeretném még jobban megnövelni az izmaim és szálkásítani. Ez így megy egyszerre? Milyen étrend illetve kiegészítő cuccokkal tudnám maximalizálni az eredményességet?![]()
Előre is köszi a választ.

én most épp szálkásítok egy elég pontos terv alapján kiegészítő téren is, a Kreatin HCL és Beta Alanine kombó ezalatt elég szépen megtartja az erőmet, sőt.

amúgy én a helyedben vennék egy mega daily one plus-t, egy tejsavót edzés utánra (múlt héten rendeltem 13ér 2kiló hidrolizátumot profigym-röl, elég jó deal volt úgy érzem

plusz ha van pénzed valami amino készítmény/bcaa én eddig BSN Amino X-et toltam, igen jó volt, most épp Muscle Pharm Amino1-t fogok mer csak 5 most profigym-en ez megy edzés közben + sima bcaa lefekvés elött

plusz ha sok pénzed van akkor kazein estére (4500/kg az ízesítetlen muscleteam-nél, undoritó íze van és nem micellar de a célnak megfelel)
plusz a lenmagolaj szintén hasznos, én spárba veszem 600ér a 200ml-est és simán kitart egy hónapig