Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudjuk nevezni csak júli 1-től? Ha döntőig jutunk, akkor júliusban lesz már a negyeddöntő is tippre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
totál felesleges ezen fennakadni. ha továbbjutunk a csoportból majdnem a duplája jár érte. érthető miért akarjuk előtte. nem vártam, hogy a Pool ennyire lemegy proli kutyába, hogy ezen szívózik. egyék meg ezt a pénzt. persze erre senki nem mondja milyen kicsinyesek csak csúnya Real ingyen viszi az embereket és Trent mekkora áruló.
ha nem elektronikus lenne a pénz komolyan 10 talicska apróban kéne letenni nekik. mondanám, hogy jó lenne velük találkozni ezen a haknin de ki se jutottak rá...
ha nem elektronikus lenne a pénz komolyan 10 talicska apróban kéne letenni nekik. mondanám, hogy jó lenne velük találkozni ezen a haknin de ki se jutottak rá...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Puhulnak a 10 milliós hírek.
Az alap az 5 millió, és max 10 lehet ha minden záradék teljesül, például klub VB percek, gyozelem, stb.
Az alap az 5 millió, és max 10 lehet ha minden záradék teljesül, például klub VB percek, gyozelem, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ornstein szerint 40et fizettünk volna januárban.Newman írta:Ez teljesen jogos, ha a mi játékosunk hivatalosan, akkor elvárható, hogy mi fizessük.Realista24 írta: A junius es juliusi fizeteseket is atvallalta a Real a 10 millio mellett.
Kölcsönadáskor szokott felmerülni, hogy ki fizesse a játékos bérét vagy milyen arányban.
Viszont a 10 M euró, ha igaz, akkor szerintem is túl sok, főképpen annak tükrében, hogy a Marca szerint januárban 20 millió eurót ajánlottunk, ha fél évvel hamarabb elengedi TAA-t a Liverpool.
Mindenesetre, most már nem mondhatják a Liverpool szurkolók, hogy ingyen távozott.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Ez teljesen jogos, ha a mi játékosunk hivatalosan, akkor elvárható, hogy mi fizessük.Realista24 írta: A junius es juliusi fizeteseket is atvallalta a Real a 10 millio mellett.
Kölcsönadáskor szokott felmerülni, hogy ki fizesse a játékos bérét vagy milyen arányban.
Viszont a 10 M euró, ha igaz, akkor szerintem is túl sok, főképpen annak tükrében, hogy a Marca szerint januárban 20 millió eurót ajánlottunk, ha fél évvel hamarabb elengedi TAA-t a Liverpool.
Mindenesetre, most már nem mondhatják a Liverpool szurkolók, hogy ingyen távozott.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta:Szoval nekem ertene kene, hogy mit irsz, de kozben amikor hehet lehet rugdalni, akkor ott vagy az elso sorban, mert felreerhetoen irta, amit, holott ertenunk keneRemy írta: Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.![]()
Az az ember meg nem szuletett meg!

Egyebkent mindket oldal ertheto, az is, aki sokallja, az is, aki szerint belefer. Inkabb elvezzuk ezt az atigazolasi ablakot, ritkan van ilyen, hogy igy bekemenyitunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A junius es juliusi fizeteseket is atvallalta a Real a 10 millio mellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kit érdekel. az is vicces, hogy sírnak, hogy nincs pénz igazolni közben ilyet sose mondtak, csak annyit, hogy megfontoltan vásárolnak. kicsinyes piti húzás a Liverpool részéről ez az egész. Odadobnak nekik valami aprót, cserébe hamarabb idejön a jövő évi kezdő ember, hamarabb edz a csapattal és a klub vb-n is ott lehet ahol kb 2 meccsel vissza is jön ez az alamizsna. kenjék a hajukra. látszik, hogy próbálnak minél több igazolást a klub vb előtt megoldani. ha ennyi kell hozzá hát na.
Realnak apró a Liverpool meg pattog ennyiért
most jól lehúznak minket
mindezt úgy hogy a saját nevelésű legendájukkal szívóznak, gyakorlatilag ott rúgnak bele ahol tudnak hetek óta. classy club.
Realnak apró a Liverpool meg pattog ennyiért

Nem teljesen értem mire gondolsz, sőt igazából egyáltalán nem. Milyen dolgokat írjak helyesen? A hangnemben sem látok semmi kivetni valót, de bocsánat ha megsértettelek, csak egy szimpla visszakérdezés volt.Realista24 írta:Jol alszom, koszonom, de gondoltam leirom az allaspontom. De ha mar ilyen hangnemben irsz, akkor irnad helyesen a dolgokat.ToniKroos írta:
Mondjuk nem értem neked miért baj, ha azt Alaba kapná. Ha csak 5-t keresne jobban aludnál vagy mi változna? A te életedben és a realban se történne semmi. Látod az erősítések ugyan úgy jönnek, szóval tényleg nem értem mi történne, ha most ezt a 10est megspóroljuk. Ezt szerintem egyértelműen a kapcsolat javítására fizettük, ami pedig fontos ( már ha igaz egyáltalán).
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, mert ez nem faszsag, mint amit hehe szokott irni.Realista24 írta:Szoval nekem ertene kene, hogy mit irsz, de kozben amikor hehet lehet rugdalni, akkor ott vagy az elso sorban, mert felreerhetoen irta, amit, holott ertenunk keneRemy írta: Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szoval nekem ertene kene, hogy mit irsz, de kozben amikor hehet lehet rugdalni, akkor ott vagy az elso sorban, mert felreerhetoen irta, amit, holott ertenunk keneRemy írta: Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jol alszom, koszonom, de gondoltam leirom az allaspontom. De ha mar ilyen hangnemben irsz, akkor irnad helyesen a dolgokat.ToniKroos írta:Mondjuk nem értem neked miért baj, ha azt Alaba kapná. Ha csak 5-t keresne jobban aludnál vagy mi változna? A te életedben és a realban se történne semmi. Látod az erősítések ugyan úgy jönnek, szóval tényleg nem értem mi történne, ha most ezt a 10est megspóroljuk. Ezt szerintem egyértelműen a kapcsolat javítására fizettük, ami pedig fontos ( már ha igaz egyáltalán).Realista24 írta:
Ja ertem, akkor az sem baj, ha Alaba kapja a fizeteset peldaul, mert hat mi az a 10 millio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk nem értem neked miért baj, ha azt Alaba kapná. Ha csak 5-t keresne jobban aludnál vagy mi változna? A te életedben és a realban se történne semmi. Látod az erősítések ugyan úgy jönnek, szóval tényleg nem értem mi történne, ha most ezt a 10est megspóroljuk. Ezt szerintem egyértelműen a kapcsolat javítására fizettük, ami pedig fontos ( már ha igaz egyáltalán).Realista24 írta:Ja ertem, akkor az sem baj, ha Alaba kapja a fizeteset peldaul, mert hat mi az a 10 millio.Remy írta:
Meg mindig Lucas a hatvedunk, es egy tamadobb focit jatszo edzonk van. Meg nagyobb eletveszely lenne.
Ugy sirtok, mintha a ti penzeteket vettek volna el. 10 misi. Ezen a szinten, mintha meg se tortent volna.
Meg ha 40-50 lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az alapfelvetesed az volt, hogy a 10 millio nem a mi penzunk es nem szamit a Realnak.Remy írta: Mondjuk TAA legalabb palyara lep valoszinuleg. Nem nagy kulonbseg, de na…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En leszarom ki jon meg ki nem, csak pusztan nem latom ertelmet 10 milliot kifizetni csak azert, hogy a Klub VB-n ott legyen.Eddig az volt a baj hogy nem igazolunk, most meg az a baj hogy igazolunk meg keringenek a nevek. Most akkor mi van?
Az hogy jon, az ertheto, meg akkor is, ha en pl. nekem nem szimpatikus.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kit fogunk még igazolni a klub-vb-ig. Carreras sztem tuti jön, esetleg visszajön Nico Paz, de Stiller nem hinném, hogy érkezik, ahogyan sajnos Miguel Guti sem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nincs sok kedvem meg időm irogatni mostanában, de nagyon súlyos demencia meg skizofrénia van itt a fórumon mostanság. Eddig az volt a baj hogy nem igazolunk, most meg az a baj hogy igazolunk meg keringenek a nevek. Most akkor mi van?
Én értem, hogy kibaszottul el voltunk kényeztetve, magasan van a mérce, de fel kéne ismerni a hehe féle retro arcoknak is, változik a foci, csökken az egyén szintű színvonal, nő a csapat szintű, ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni. Nekem sem a Carreras, TAA, belsővédőgyerek, Stiller a standard amit megszoktam (Nuno Mendes, Hakimi, Salibá, Vitinha ha valaki kérdezné, kb rájuk mondanám hogy a legvágyottabb igazolások lettek volna ezekre a posztokra, ebből 3 psg, szóval nyilván teljesen irreális..), de ez van, ilyen a piac, a legfontosabb hogy jött egy edző aki rendszerben gondolkodik, van elképzelése, vélhetően abba igazítva jönnek kirakós elemek, nem top elemek, mert az ott van elöl 2 már.
Az hogy egy 10est most kiperkáltunk, nem értem miért akkora gond, egyrészt egy üzenet hogy ez még mindig nem az arabok vagy a gettónégerek klubja hanem a RM, nagyvonalúság is van, plusz jó kapcsolat fenntartása, ahogy eddig is egy BM, Pool esetében megvolt, tehát azon klubbokkal, akik még nem adtál el (teljesen?) a lelküket, hozzánk hasonlóan.
Chill out és várjuk a kövi szezont.

Én értem, hogy kibaszottul el voltunk kényeztetve, magasan van a mérce, de fel kéne ismerni a hehe féle retro arcoknak is, változik a foci, csökken az egyén szintű színvonal, nő a csapat szintű, ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni. Nekem sem a Carreras, TAA, belsővédőgyerek, Stiller a standard amit megszoktam (Nuno Mendes, Hakimi, Salibá, Vitinha ha valaki kérdezné, kb rájuk mondanám hogy a legvágyottabb igazolások lettek volna ezekre a posztokra, ebből 3 psg, szóval nyilván teljesen irreális..), de ez van, ilyen a piac, a legfontosabb hogy jött egy edző aki rendszerben gondolkodik, van elképzelése, vélhetően abba igazítva jönnek kirakós elemek, nem top elemek, mert az ott van elöl 2 már.
Az hogy egy 10est most kiperkáltunk, nem értem miért akkora gond, egyrészt egy üzenet hogy ez még mindig nem az arabok vagy a gettónégerek klubja hanem a RM, nagyvonalúság is van, plusz jó kapcsolat fenntartása, ahogy eddig is egy BM, Pool esetében megvolt, tehát azon klubbokkal, akik még nem adtál el (teljesen?) a lelküket, hozzánk hasonlóan.
Chill out és várjuk a kövi szezont.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk TAA legalabb palyara lep valoszinuleg. Nem nagy kulonbseg, de na…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots