Politika
-
nuevo_ericco
Re: Politika
Abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy a közélet iránt aktívabban érdeklődő, politikával rendszeresen foglalkozó szavazók már eldöntötték, kire fognak szavazni. Viszont a választást (sajnos) továbbra is az a tömeg fogja eldönteni, akik most még csak nem is gondolnak erre, kb. az utolsó 1-2 hétben fogják magukat aktiválni.
Aztán ott az egyéni kerületek, amelyek már amúgy is szarrá vannak gerrymandering-elve, és semmi sem zárja ki, hogy tovább rajzolgassák a határokat, főleg Budapesten.
Nincs ez még elfutva koránt sem, főleg ha bekerül a Mi hazánk is.
Aztán ott az egyéni kerületek, amelyek már amúgy is szarrá vannak gerrymandering-elve, és semmi sem zárja ki, hogy tovább rajzolgassák a határokat, főleg Budapesten.
Nincs ez még elfutva koránt sem, főleg ha bekerül a Mi hazánk is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bar ez az ezres minta szamomra sosem mervado, en ugy latom, hogy egy egyseget csokkent a TISZA. Kerdes, hogy ez tendencia lesz-e vagy sem, mert ugyanakkor a partnelkuli meg kettot nott.swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/10/13/21-kut ... za-fidesz/
53-35
Mindennapi hopiumot add meg nékünk![]()
Az elony nagynak tunik, szoval, ha tendenciaba csap at is, ugy fest hogy van tartalek, de azert nem dolnek hatra a helyukben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://youtu.be/tBuRSBTUqTA?t=276
szijjarto: az en szobam "portre"
es egy ilyen kep utan, egy ilyen nyikhaj retardalt fasz fenyegetozik, mikor rakerdeznek, hogy hogy lehet, hogy az oroszok mindenbe is belelatnak
annyi municio van itt a fityesz ellen, hogy hihetetlen, ebbol is latszik, hogy evtizedek ota a zsebukben van a teljes ellenzek, mert ennyi alacsonyan logo gyumolcsot nem leszedni....
szijjarto: az en szobam "portre"
es egy ilyen kep utan, egy ilyen nyikhaj retardalt fasz fenyegetozik, mikor rakerdeznek, hogy hogy lehet, hogy az oroszok mindenbe is belelatnak
annyi municio van itt a fityesz ellen, hogy hihetetlen, ebbol is latszik, hogy evtizedek ota a zsebukben van a teljes ellenzek, mert ennyi alacsonyan logo gyumolcsot nem leszedni....
thereisonly1ronaldo
Bár alapvetően egyetértek veled a több forrás szükségessége miatt, de itt most pont ugyanaz a Magyar Jelenes videó van hozva, csak egy neked kevésbé tetsző közösségi médiáról kell rákattintani
- hehetheoriginal
az biztos.Érdemes lenne nem a Reddit-en élni és kitekinteni a valóságba.
thereisonly1ronaldo
Érdemes lenne nem a Reddit-en élni és kitekinteni a valóságba. Vagy legalább behozni az eredeti riportot Füssy Angélától a Magyar Jelenen. https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3594700080ferni írta: Az egyik bicskei áldozat kétszer is kegyelmet kért - nem kapott. A pedofilbotrányban elítélt K. Endre megkapta, azóta is önmosdatásán dolgozik.”
Egy komment összeszedte miken ment át az interjúból:
Az is eros resz, hogy a birosag perkoltseget fizettetet vele.
Az is eros resz, hogy a bortonben talalkozott a Vasarhelyi Janossal az ot abuzalo emberrel.
Az is eros resz, hogy o tobbszor kerte, hogy az ot bantalmazo anyjatol vegyék el, harmadjára sikerult
Az is eros resz, hogy Anyja verte őt és az Anyja az osztalyfonokot is erre kerte, hogy verje nyugodtan
Az is eros resz, hogy a fiut egyik rokona is bantalmazta szexualisan
Az is eros resz, hogy a fiut egy szomszedjukban dolgozo munkas is bantalmazta szexualisan
Az is eros resz, hogy….lehetne még folytatni.
Sokaknak ebbol 1 db is feldolgozhatatlan traumat okozna…
És érdekes a riport film utóélete is. Az RTL, ahol a srác először feltűnt, különös körülmények között leszedette a riportot. https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3594700080
Majd jött a csattanó, a srácot kirúgták a munkahelyéről. "Egy állami céghez köthető éttermben dolgozott szakácsként." https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3594700080
Egyébként, ha már felmerült az RTL, úgy néz ki egyre közelebb a magyar RTL a NER-hez. Legalább is Szalay Dániel (Média1) erre jutott. Illetve nekem elég durva volt Ábrahám (tudom, Füssy mellett a másik hazudozó
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Az egyik bicskei áldozat kétszer is kegyelmet kért - nem kapott. A pedofilbotrányban elítélt K. Endre megkapta, azóta is önmosdatásán dolgozik.”
Az is eros resz, hogy a birosag perkoltseget fizettetet vele.
Az is eros resz, hogy a bortonben talalkozott a Vasarhelyi Janossal az ot abuzalo emberrel.
Az is eros resz, hogy o tobbszor kerte, hogy az ot bantalmazo anyjatol vegyék el, harmadjára sikerult
Az is eros resz, hogy Anyja verte őt és az Anyja az osztalyfonokot is erre kerte, hogy verje nyugodtan
Az is eros resz, hogy a fiut egyik rokona is bantalmazta szexualisan
Az is eros resz, hogy a fiut egy szomszedjukban dolgozo munkas is bantalmazta szexualisan
Az is eros resz, hogy….lehetne még folytatni.
Sokaknak ebbol 1 db is feldolgozhatatlan traumat okozna…
- hehetheoriginal
mai önkényes mérvadót nézzétek, Oszkár olyan szintű alázásokba folyamodik, ordítva prüszkölve röhögtem
mindamellett 1/1 full igazuk van, szépen összeszedték, hogy ki is az a varga judit, akit mostanság trend alapján egyre inkabb nyomnak, hogy viktorka helyett inkabb o bukja el a valasztasokat, na es persze hogy ott döfjenek mp-be, ahol a legjobban fáj, hiszen ilyenek ezek a keresztény demokrata értékrendek.
mindamellett 1/1 full igazuk van, szépen összeszedték, hogy ki is az a varga judit, akit mostanság trend alapján egyre inkabb nyomnak, hogy viktorka helyett inkabb o bukja el a valasztasokat, na es persze hogy ott döfjenek mp-be, ahol a legjobban fáj, hiszen ilyenek ezek a keresztény demokrata értékrendek.
thereisonly1ronaldo
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
ezen miért vagy meglepődve ? mindenki ezt csinálja. Ez kb olyan mint amikor kiderült hogy az amerikaiak lehallgatja Merkelt meg Macront, aztán kiderült. Bocsánatot kértek, meg hogy több ilyen nem fordul elő. Két napra rá kiderült hogy Merkelt még mindig lehallgatják. Persze azt mondták hogy ez csak véletlen volt.ferni írta: Direkt36: Szakmaiatlansága miatt bukott le a magyar kormány teljes kémhálózata Brüsszelben
A brüsszeli magyar Állandó Képviseleten dolgozó hírszerzők gyakran faggatóztak az EU-s intézményeknél dolgozó magyaroknál, egyiküket beszervezni is megpróbálták. A lap szerint a tevékenység különösen Várhelyi Olivér jelenlegi EU-biztos nagyköveti időszaka alatt vált agresszívvá.
![]()
Hihetetlen amit ezek művelnek
Amerika szinte az egész világot -a szövetségeseit biztos- lehallgatja. De az oroszok és a Kinaiak is jók ebben.
De hogy mondjak egy kis érdekességet is, az indiai hadseregnél ha jól tudom a TikTok be van tiltva sok már kinai applikácioval együtt, mert elvileg adatokat közöl folyamatosan, és nem szeretnék az indiaik ha több olyan katonai létesitményt és azok szerepét bemérnék a kinaiak.
- hehetheoriginal
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
na pl ez egy kulonbseg.
van az a reteg - par ember max, nem hiszem, hogy a tobbseg
-, aki feleri esszel, hogy ezek a hitelek a kovetkezo generaciokat is tonkrebasszak, ezert inkabb nem veszi fel.
de ki merem jelenteni, hogy a tarsadalom 95%-a konkretan szivbol gyuloli a masikat, ha pl uj autora futja vagy jol megy....
összességében azt kapjuk, amit megérdemlünk.
rákosit, kádárt, gyurcsányt, orbánt.
van az a reteg - par ember max, nem hiszem, hogy a tobbseg
de ki merem jelenteni, hogy a tarsadalom 95%-a konkretan szivbol gyuloli a masikat, ha pl uj autora futja vagy jol megy....
összességében azt kapjuk, amit megérdemlünk.
rákosit, kádárt, gyurcsányt, orbánt.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel pont igy vannak szazezrek i, ezert tartunk ott ahol. Mindenki haborog, de kozben szaladnak a 3%os hitelert, orulnek, hogy 30 millioval tobbert eladjak az ingatlanukat, stb.stb.stb.hogy én is úgy vagyok vele, hogy leszarom a másikat, nekem és a családomnak legyen jó,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
hozzáteszem, hogy én személy szerint nem vagyok túl szolidáris, és annyira szét van csapva a magyar társadalom, hogy én is úgy vagyok vele, hogy leszarom a másikat, nekem és a családomnak legyen jó, az a prio 1. szóval én megvagyok szerencsére, nem vagyok rákényszerítve, hogy tényleg élet-halál harcot vívjak napi szinten, havi szinten, így én nem is fogok elindítani semmit személy szerint. viszont ha látom, hogy túlcsordult végre a pohár a társadalom nagy részénél, és akik tényleg szűkölködnek nem bírják már tovább, és összeállnak igazi tüntetéssé/felkeléssé/polgárháborúvá, akkor ott számíthatnak rám.
mindenki úgyis csak a jót meg a szépet írja magáról, pláne ha hibázik szinte se senki ismeri be - itt a fórum tökéletes tükörképe a teljes társadalomnak -, így legalább néha legyen olyan is, hogy vki beismeri, ha nem tökéletes.
mindenki úgyis csak a jót meg a szépet írja magáról, pláne ha hibázik szinte se senki ismeri be - itt a fórum tökéletes tükörképe a teljes társadalomnak -, így legalább néha legyen olyan is, hogy vki beismeri, ha nem tökéletes.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jajaja, szokasos lemez.
4 ev, majd jobb lesz, majd levaltjak oket legkozelebb.
8 ev...na, majd jovore, amolyan Real Madridosan, de ha akkor sem, majd felgyujtuk az orszagot.
12 ev...here we go again, na majd 2026ban!!!! Akkor mar tenyleg utcara megyek, de addig is bizom benne, hogy valaki elvegzi a piszkos munkat helyettem, akire megint lehet mutogatni, ha megbukna.
Velemenyem szerint, nem csak a jelenlegi vezetest kellene elrettenteni, hanem a kovetkezoknek is megmutatni, hogy mire kepes a nep, ha az orszag vezetese eppen tonkreteszi az orszagot.
4 ev, majd jobb lesz, majd levaltjak oket legkozelebb.
8 ev...na, majd jovore, amolyan Real Madridosan, de ha akkor sem, majd felgyujtuk az orszagot.
12 ev...here we go again, na majd 2026ban!!!! Akkor mar tenyleg utcara megyek, de addig is bizom benne, hogy valaki elvegzi a piszkos munkat helyettem, akire megint lehet mutogatni, ha megbukna.
Velemenyem szerint, nem csak a jelenlegi vezetest kellene elrettenteni, hanem a kovetkezoknek is megmutatni, hogy mire kepes a nep, ha az orszag vezetese eppen tonkreteszi az orszagot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
en annyi türelmet vagyok hajlandó megadni magamnak és a magyar társadalomnak, ami áprilisig hátra van.
ott le kell váltani 2/3-addal a picsába a fideszt, aztán az első 2-3 hónapban sokminden kiderül. kb 1 év múlva pont eljön az ideje borogatni, gyújtogatni és felkoncolni a gecibe az egész politikai elitet a szó átvitt és valós értelmében is, addig kap időt az egész bagázs. utána én benne vagyok bármiben.
remélhetőleg lesznek jó sokan, akik ugyanígy éreznek.
ott le kell váltani 2/3-addal a picsába a fideszt, aztán az első 2-3 hónapban sokminden kiderül. kb 1 év múlva pont eljön az ideje borogatni, gyújtogatni és felkoncolni a gecibe az egész politikai elitet a szó átvitt és valós értelmében is, addig kap időt az egész bagázs. utána én benne vagyok bármiben.
remélhetőleg lesznek jó sokan, akik ugyanígy éreznek.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugyanannak az 40-100 embernek, pont mint redditen, magukat hergelik, aztan jol falhoz vagjak az egeret mergukben.Faust írta:Floodoljak a madridom forumot 444 cikkekkel, az meghozza a kormanyvaltast elobb vagy utobb.Realista24 írta:
Ettol kapok hanyingert, hogy aztan az ilyenek jonnek itt a birkazassal, egysejtuzessel, meg irastudatlansaggal. Aztan ezek mit tesznek az allitolagos intelligenciajukkal, tudasukkal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema