Jah. KösziRealista24 írta:A Porto jelezte vételi szándékát, volt x napunk, hogy mi is éljünk a jogunkkal, ma volt az utolsó.Lemaradtam. Milyen határidő?
De még így is kicsit fura.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 5., péntek 14:42
Jah. KösziRealista24 írta:A Porto jelezte vételi szándékát, volt x napunk, hogy mi is éljünk a jogunkkal, ma volt az utolsó.Lemaradtam. Milyen határidő?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 14:39
A Porto jelezte vételi szándékát, volt x napunk, hogy mi is éljünk a jogunkkal, ma volt az utolsó.Lemaradtam. Milyen határidő?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 5., péntek 14:38
Lemaradtam. Milyen határidő?Realista24 írta:Ma volt a határidő.Sajnos ezzel sztem elvethetjük Verratti leigazolásának esélyét. Tegnap a cáfolás, ma bejelentik Kázmért...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 14:33
Ma volt a határidő.Sajnos ezzel sztem elvethetjük Verratti leigazolásának esélyét. Tegnap a cáfolás, ma bejelentik Kázmért...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 5., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 5., péntek 14:18
egyetérteknmate írta:Az esetben ha jön Verratti, szerintem nem lesz semmi probléma.ziro4vr írta:Nos, ami Casemirot illeti. Ő izé. Ha ők maradnak a cserék Illarraval, én azt mondom baszhatjuk. Nem lesznek itt komolyabb sikerek. Erről írok egy esszét is ha kell, de RMFC általában leírja amit gondolok szóval tele lenne ismétléssel.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. június 5., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 5., péntek 13:04
Amelyik meccset lattam a Portotol ott a jobbak koze tartozott, es gurizet eleget. Bayern elleni elso meccsen jol jatszott, a visszavagon a azok kevesek egyike volt akik meg elfogadhatoan nem tele gatyaval voltak fent.dannen írta:amúgy eddig minden portos véleményt akit olvastam, azt mondta, hogy rosszul játszott végig. szóval honnan veszitek, hogy jó volt a portoban és fejlődött? én nem láttam őt játszani ezért nem tudom mit higyjek, de nem valami bíztató.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 5., péntek 13:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 12:58
Akkor nem. Erre céloztam, igen.nmate írta:Az esetben ha jön Verratti, szerintem nem lesz semmi probléma.ziro4vr írta:Nos, ami Casemirot illeti. Ő izé. Ha ők maradnak a cserék Illarraval, én azt mondom baszhatjuk. Nem lesznek itt komolyabb sikerek. Erről írok egy esszét is ha kell, de RMFC általában leírja amit gondolok szóval tele lenne ismétléssel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 5., péntek 12:56
Az esetben ha jön Verratti, szerintem nem lesz semmi probléma.ziro4vr írta:Nos, ami Casemirot illeti. Ő izé. Ha ők maradnak a cserék Illarraval, én azt mondom baszhatjuk. Nem lesznek itt komolyabb sikerek. Erről írok egy esszét is ha kell, de RMFC általában leírja amit gondolok szóval tele lenne ismétléssel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. június 5., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 12:46
Kroos, Modric, Verratti\Gündogan, Isco, Illarramendi 5-en vannak 2-3 posztra. Most ugye Casemiro becsatlakozik. Mondjuk annyiban látom értelmét, hogy ő neki tényleg a védekezés az erőssége.wZoLee7 írta:De szerinted Gündogan el üldögélne a padon? 1 nagy kp-s igazolásunk lesz, az Verratti legyen, mellé már csak Casemirohoz hasonló alakok jöhetnek szóba.
Nem is azt csináltam, nem tudom minek kell kiforgatni. Lényegében 3 kezdő szintű játékost mondtam a 2 posztra. Azzal a különbséggel, hogy Casemirora és Lucasra kidobott pénzből már mit lehetett volna kihozni. 2 posztra lett volna egy Kroos, Modric, Gündogan, Illarramendi 4-es. Az 5. ember szerepe meg kb. lényegtelen.nmate írta:Pont erre akarok kilyukadni, semmit nem tudsz garantálni.
A vezetőség meg gondolom hozná Gündogant ha elérhető lenne, eljönne ide és megbíznának benne. De ha ezek nincsenek meg, akkor ez van.
Gondolom az elsődleges opció Verratti, csak most sunyizunk, hogy nem érdeklődünk. Modric, Kroos, Verratti 3 kezdő szintű játékos 2 posztra. Ezen kívül lesz egy kiegészítő ember Illarra, akinek az új edző több lehetőséget fog adni. (2013 őszén élt ezekkel egész jól)
+ ugye Casemiro, aki megküzdhet Illarraval a 4. belsőközéppályás posztjáért.
Nem látom hol a probléma, ez nem FIFA hogy feltöltheted a világsztárjaiddal a padot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 5., péntek 12:42
Ugye tudod kik az orvosaink?ziro4vr írta:Hagyjuk már ezeket az orvosi szobás Gündoganos látszat véleményeket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 12:35
Hagyjuk már ezeket az orvosi szobás Gündoganos látszat véleményeket.nmate írta:Mi garantálja, hogy Gündogan nem tölti a 3/4 szezont az orvosi szobában?Kerlon írta:Vehetjük ezt alapul, de mi garantálja, hogy ő elég lesz a spanyol ligában? Aztán tényleg kiadtunk a két játékosért 27 millió eurót, amiből most elég könnyen lehetne venni egy Gündogant például.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 5., péntek 12:32
Ezt melyik játékosnál tudod garantálni?nmate írta:Mi garantálja, hogy Gündogan nem tölti a 3/4 szezont az orvosi szobában?Kerlon írta:Vehetjük ezt alapul, de mi garantálja, hogy ő elég lesz a spanyol ligában? Aztán tényleg kiadtunk a két játékosért 27 millió eurót, amiből most elég könnyen lehetne venni egy Gündogant például.
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. június 5., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 5., péntek 12:27
Mi garantálja, hogy Gündogan nem tölti a 3/4 szezont az orvosi szobában?Kerlon írta:Vehetjük ezt alapul, de mi garantálja, hogy ő elég lesz a spanyol ligában? Aztán tényleg kiadtunk a két játékosért 27 millió eurót, amiből most elég könnyen lehetne venni egy Gündogant például.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem