Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ha lesz tíz, akkor abból már kijön a 10/10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
A képregények korát éljük.
- P. Krisz
Megvan a Supergirl főszereplője is
Kezd már kicsit sok lenni .
Arrow , Shield , Flash , Gotham , Constantine , Daredevil , most a Supergirl és Netflix még 3 Marvel sorozatot fog gyártani .
Kezd már kicsit sok lenni .
Arrow , Shield , Flash , Gotham , Constantine , Daredevil , most a Supergirl és Netflix még 3 Marvel sorozatot fog gyártani .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha már vminek lennie kell, akkor már inkább a kút, mint a gyógyfű. Na de remélem vmi tök mással állnak elő akkor.
Nem is darálok most sorozatot. 24, Homeland, Drót is felfüggesztve most. Csak a heti sorozataimnak az új részeit nézem most csak meg. Hannibált meg letolom éjszakai műszakba úgyse csinálok sok mindent.
Nem is darálok most sorozatot. 24, Homeland, Drót is felfüggesztve most. Csak a heti sorozataimnak az új részeit nézem most csak meg. Hannibált meg letolom éjszakai műszakba úgyse csinálok sok mindent.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mathers ilyen. Nincs ideje semmire, de azért hat sorozatot darál egyszerre filmnézés mellett
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mathers amúgy néha kikészít az elméleteivel...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egész decemberben azon sírt, hogy ne legyen kút, mert az varázs szar és azt nem akarnak az írók, most meg azon sír, hogy nincs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem volt itt semmi probléma. Egyedül mathers problémázott, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem kapott egyből magyarázatot, meg Lazarus gödör kellett, miközben nem tetszett neki, hogy van egy metahuman a képernyőn

Írjál már a nevünkben, ledirigálunk egy részt. :ĐRealista24 írta:Egy élmény olvasni a spoilereket, jobban szórakoztat, mintha nézném a sorozatot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy élmény olvasni a spoilereket, jobban szórakoztat, mintha nézném a sorozatot
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk fura lenne, ha nem lett volna halott miután átszúrják a tüdejét, esik 40 métert és rohad egy napo -5 fokban... Amúgy jó elgondolás ez az alfa-omega szer is. Így még mathers is boldog lehet, hogy nem gyógyfű meg varázslat, ami visszahozta Illarramendit az élők közé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk fura lenne, ha nem lett volna halott miután átszúrják a tüdejét, esik 40 métert és rohad egy napo -5 fokban... Amúgy jó elgondolás ez az alfa-omega szer is. Így még mathers is boldog lehet, hogy nem gyógyfű meg varázslat, ami visszahozta Illarramendit az élők közé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Akkor nem értem mi a problémanmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem senki nem mondta, hogy nem volt halottAnthony írta:Arrow:
Nem figyeltetek. Vagy csak rossz volt a fordítás:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta.Vagy nem tom. Nekem egyértelmű volt, hogy elmurdelt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem senki nem mondta, hogy nem volt halottAnthony írta:Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta. Magyarázatot meg lassan fognak csöpögtetni hozzá. Egyértelmű, hogy a hongkongi múltban játszódó történetben szállítják a megoldást, az az alfabétagamma szer lehet valójában visszahoz a halálból. Szóval szerintem amikor eljutnak oda hogy Hong Kongban megmentik Tatsut, utána tudjuk meg hogy lehet visszajönni a halálból, és addig szépen pörgetik a jelenben is a sztorit: Oliver lábadozik, Diggleék meg próbálják újraszervezni a csapatot. És Oliver gondolom jó darabig nem mutatkozik nehogy Ras be akarja fejezni a munkát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta. Magyarázatot meg lassan fognak csöpögtetni hozzá. Egyértelmű, hogy a hongkongi múltban játszódó történetben szállítják a megoldást, az az alfabétagamma szer lehet valójában visszahoz a halálból. Szóval szerintem amikor eljutnak oda hogy Hong Kongban megmentik Tatsut, utána tudjuk meg hogy lehet visszajönni a halálból, és addig szépen pörgetik a jelenben is a sztorit: Oliver lábadozik, Diggleék meg próbálják újraszervezni a csapatot. És Oliver gondolom jó darabig nem mutatkozik nehogy Ras be akarja fejezni a munkát.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem is ez a 2 sokkolt. el tudom képzelni az írókat, ahogy ülnek a szobában, aztán brainstormingolják a finálé szkriptjét:danianevem írta:American Horror Story s04Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem is kiakasztott.Boky írta:...Már a Dandy-féle gyilkoljunk le mindenkit dolog sem tetszett, de aztán az Elsa álmainak teljesítésével sikerült még egy lapáttal rátenniük. Pedig megvoltam győződve, hogy ő is az Asylumban fog kikötni, az eléggé adta volna magát, de nem, inkább énekeljen még egy kis David Bowiet...
- hé srácok, olyan kis lájtos volt ez az évad, mi lenne ha happy end lenne?
- ne már baszki, ez az american horror story, nem az american happy story.
- jogos, jogos, akkor találjunk ki valami igen véreset amiben mindenki meghal.
- mi lenne, ha dandy utoljára elkattanna, és az aranyrevolverével újratöltés nélkül lemészárolna 10+ freaket?
- adom. akkor már csak jessica seggét nyaljuk ki valami extranyálas tisztelgéssel.
- csináljunk az eddig szánalmas és kiröhögött előadóművész karakteréből háromszoros emmy-díjas és hollywoodi csillagot kapott sztárt.
*ünneplés*, *ölelkezés*, *pezsgőpukkantás*
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
American Horror Story s04
Már a Dandy-féle gyilkoljunk le mindenkit dolog sem tetszett, de aztán az Elsa álmainak teljesítésével sikerült még egy lapáttal rátenniük. Pedig megvoltam győződve, hogy ő is az Asylumban fog kikötni, az eléggé adta volna magát, de nem, inkább énekeljen még egy kis David Bowiet...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem is kiakasztott.Boky írta:...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
american horror story 4. évad vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ekkora fost te atyaég
ilyen gicces zárás maximum még a dexter vége volt
elemezni sincs kedvem, a téma és az évad első fele is jó volt, de ez az utolsó rész valami szörnyű volt...
nagyon remélem h jessica lange tényleg távozik, és nem győzik meg / nem gondolja meg magát, ez a tribute amit kapott elképesztően szánalmas volt. az ő karakterei idegesítettek a legjobban, főleg a 3. és 4. évados. nagyon remélem, h kathy bates marad, és őt teszik valamennyire előtérbe, sokkal jobb színésznő. vagy angela bassettet. de a szóbeszéd az, hogy sara paulson lesz a poszterarc ezután, az sem vészes.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ekkora fost te atyaég
elemezni sincs kedvem, a téma és az évad első fele is jó volt, de ez az utolsó rész valami szörnyű volt...
nagyon remélem h jessica lange tényleg távozik, és nem győzik meg / nem gondolja meg magát, ez a tribute amit kapott elképesztően szánalmas volt. az ő karakterei idegesítettek a legjobban, főleg a 3. és 4. évados. nagyon remélem, h kathy bates marad, és őt teszik valamennyire előtérbe, sokkal jobb színésznő. vagy angela bassettet. de a szóbeszéd az, hogy sara paulson lesz a poszterarc ezután, az sem vészes.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Fasza lesz. Andersont meg tegyék el láb alól a harmadik évadban, dolga lesz az X-aktákbanziro4vr írta:Kegyetlenül várom...soadroli írta:Hannibal - Season 3 First Promo![]()
Gillian Anderson nem rossz bőr így 40-en túl sem
- P. Krisz
Még valami az Arrow csávóhoz , Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az például tetszett ahogy Malcolm leoltotta Theat .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kegyetlenül várom...soadroli írta:Hannibal - Season 3 First Promo
Gillian Anderson nem rossz bőr így 40-en túl sem
Nem illik.
- mathers
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön vissza Slade is. Írók próbálják menteni a menthetőt. Mondjuk nekem mindegy csak az évad második fele legyen jobban összerakva. Eddig ígéretes. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár még mindig tartom, hogy Olivert csak azért "nyírták" ki a fél évadzáróba, mert nem volt semmi ötlet. Ezt meg be kellett dobniuk, hogy valami nagy csattanóval zárják.P. Krisz írta:Na látod ezt nem tudom ... vagy nem láttam vagy nem akartam látni a hibákat . Feliszitit már az eleje óta savazom az nem újdonság . Az előző évadokban is voltak tré részek de mindig volt benne valami ami továbblendített és volt valami koncepciója is és értékelhető gonosz karakter a saját céljaival . Az nem cél hogy Ra'sSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!el akar pusztítani egy egész várost mert a lánya biszex szeretője meghalt .nmate írta:PKrisz:
Ha ezek ennyire zavarnak, minek nézed még? Ezek már az első évadban is jelen voltak.
VAGY az is lehet mazochista vagyok .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ray Palmer szerintem jó karakter. Vagyis majd csak lesz, ha felveszi végre a páncélt.