Ja,az gondolom elég lesz.Pláne hogy Marcelo is az a tipikus védekező tipus.A hátvédek?
Ramost kell felrakni kp-ra,mint szerdán,Illarra vagy Silva vigoban kevés lehet.Ez nem a granada vagy az eibar.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 26., vasárnap 12:34
Ja,az gondolom elég lesz.Pláne hogy Marcelo is az a tipikus védekező tipus.A hátvédek?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 26., vasárnap 12:25
A hátvédek?morientes írta:Nem mondanám hogy nem támadó szellemű csapatMorataMartin írta:Mai kezdőm: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Illara/Isco - Jesé, James, Ronaldo - Chicharito.De ki fog védekezni?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 26., vasárnap 12:22
Nem mondanám hogy nem támadó szellemű csapatMorataMartin írta:Mai kezdőm: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Illara/Isco - Jesé, James, Ronaldo - Chicharito.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. április 26., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. április 24., péntek 18:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 23., csütörtök 12:09
Ja jó volt tegnap az andalúz betyár,külön tetszett hogy nem ült fel a provokációnak.Igaz, hogy nem cenyoba volt Ramos (az lesz a következő lépés), de megmondtam, hogy jó lehet Toni mellett. Persze sokan tolták a bullshitet, mert tavaly Alonsoval az oldalán lebőgött a Bárszá ellen...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 23., csütörtök 8:23
Valld be, hogy a te kezed van a dologban!Kerlon írta:Igaz, hogy nem cenyoba volt Ramos (az lesz a következő lépés), de megmondtam, hogy jó lehet Toni mellett. Persze sokan tolták a bullshitet, mert tavaly Alonsoval az oldalán lebőgött a Bárszá ellen...
Szóval Carlonak jár a pacsi, nem volt egyszerű, de végig meg volt a meccs irányítása és csak rajtunk meg Oblakon múlott, hogy még így is szoros volt...
Aki meg Khedirat akarta berakni a kezdőbe, azt tiltsuk ki.Se utkozni, se tamadni nem tud, igazából semmit se tud.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 8:21
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2015. április 22., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 22., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 22., szerda 19:48
torjack írta:Az jó, hogy Ramos (?) megy középpályára, miközben a Khedira,Illarra,Lucas hármas meg ül a padon. A három muskétásnak ez igen jelzésértékű Carlótól.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 22., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 22., szerda 19:42
wZoLee7 írta:Atya világ mi lesz ebből...Oké hogy Illarra nem a legjobb, de ennál a megoldásnál azért jobb lenne. Már csak azt tudom elképzelni, hogy inkább védekezésben 532 lesz, támadásban meg egy 343...érdekes lesz
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 22., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 22., szerda 19:40
Kerlon írta:tessék a sok szesz meg szarság megjósolta, hogy 3 khv-nk lesz... megmondtam, hogy higgyetek nekem, de ti azt hittétek, hogy tudatmódosítókat iszom...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 22., szerda 19:40
ez meg a másik...ha megindul a meccs úgy szétszakad a pálya, hogy egy őrült nagy rohanás lesz az egészbőlrevolver írta:Szerintem meg Ramos lesz középpályás, de igazából olyan kurva mindegy, a kezdő sípszó után már lényegtelen milyen formáció van a papírra írva.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. április 22., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 22., szerda 19:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 22., szerda 19:36
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 22., szerda 19:35
Ha ma netalántán továbbmennénk ígérem, hogy én leszek a legpozitívabb...adná az ég, hogy így legyenmorientes írta: Ne vedd már magadra,de volt már úgy egyszer az életben,hogy a dolgok pozitív oldalát fogtad meg?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem