Nálunk az út a végén az arab 14€, melóhelyen a szalonban 25€ barbernel 45€. Nagyon fasza, massziroz meg arcpakolast ad meg kutyafasza, tényleg királynak érzed magad, de jó lesz a 25€-s haj is.géza írta:Szabó Imre a mesterfodrász, akinek van két szalonja, a pestiben dolgozik a Váczi Krisztián, aki kifejezetten férfi hajakra és szakállakra specializálódott. Valahol 5500-6000 között mozog az ára, de ha Steve skandináv országból jön, akkor ez ahhoz képest apró, Németországban is 35 euró alatt nem jöttem ki, és az egy random arab barbershop volt, nem egy fancy szalon.babaking írta:
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.

OFF
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Szabó Imre a mesterfodrász, akinek van két szalonja, a pestiben dolgozik a Váczi Krisztián, aki kifejezetten férfi hajakra és szakállakra specializálódott. Valahol 5500-6000 között mozog az ára, de ha Steve skandináv országból jön, akkor ez ahhoz képest apró, Németországban is 35 euró alatt nem jöttem ki, és az egy random arab barbershop volt, nem egy fancy szalon.babaking írta:
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.
Asszony levágja

-
A corvinnal voltam egyszer a biohairnal. Azota nem jarok fodraszhoz en magam vagom a hajam.
nagy kokler volt a srac.

Szerintem az összes biohair rettenet, de sajnos a Barber szakma is hihetetlenül felhígult, kb minden szakadt gatyás annak megy.
Nagyon pacek lett a still Tesómtól herótom van...
Szegeden viszont a Barber Shop Budapest/Szegedben volt egy Barber, aki szerintem Magyarország egyik legjobbja, Berki Józsi, azóta se találtam még hasonlóan jót sem Budapesten, pedig voltam már egy párban.
Nagyon pacek lett a still Tesómtól herótom van...
Szegeden viszont a Barber Shop Budapest/Szegedben volt egy Barber, aki szerintem Magyarország egyik legjobbja, Berki Józsi, azóta se találtam még hasonlóan jót sem Budapesten, pedig voltam már egy párban.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Süti
Nyugati melletti aBorbélynál Holló Eszter, 3690.- (4k)
Én is anno bejártam egész pestet, Örsön a biohairben egyszer voltam, el is döntöttem hogy biohairbe soha többet nem megyek.
Én is anno bejártam egész pestet, Örsön a biohairben egyszer voltam, el is döntöttem hogy biohairbe soha többet nem megyek.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ajánlok egyet én is ha már erre járok: Red Stag Barber, Péter Gabi a Kodály körönd mellett pár utcával. Pedig a XI. is tele van - valószínűleg jókkal - de nem kockáztatok. Drága egyébként szerintem minden normális barber de legalább a pacek rendbe van

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En a 6. keruletben jarok egy srachoz, 8k a hajvagas-szakallvagas-borotvalas csomag. Bekasmegyeren tudok egy zsenialis fickot, aki 6-bol megcsinalja, de sajnos az utazassal egyutt 2.5 ora lenne 
Olyan forgok vannak a hajamban, hogy az mar feler egy borbely teszternek is
Amelyik vagasa utan ket hettel meg nem all ossze-vissza, az atment.

Olyan forgok vannak a hajamban, hogy az mar feler egy borbely teszternek is

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2021. október 9., szombat 9:59-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk az tenyleg eleg huzos, en forintositva 7k fizetek angliaban haj+szakall komboert.
ott mondjuk minden sarkon 2 barber shop van, a rengeteg torok, arab barber miatt nagyobb kulturaja van ennek, belejuk van kodolva ez a szakma.
8 perc egy frizura.
ott mondjuk minden sarkon 2 barber shop van, a rengeteg torok, arab barber miatt nagyobb kulturaja van ennek, belejuk van kodolva ez a szakma.
8 perc egy frizura.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kéthetente vágatom, ingyen...de akkor ezek szerint sokat spórolok
Azért komolyra fordítva, ezek elég beteg árak.

Azért komolyra fordítva, ezek elég beteg árak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
2500-3000 egy sima sorbanállós szalonRealista24 írta: Mennyi most egy vágás Pesten?
4000-6000 egy borbélyszalon.
én 5-6 hetente inkább egy ügyes borbély keze alá ülök be, mint spóroljak 1000 forintot, és utána sapkát hordjak 3 hétig.
nem Örs környéke, de az 5.kerületben a Veres Pálné utca 16 alatt, van a Proper Barber. onnan pedig Dávidot tudom bátran ajánlani. tehetséges nagyonDupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
A sugár és az arkad biohairjében is számtalanszor jártam. Többször vágták jól, mint szarul, de egyik nőnek se jegyeztem meg a nevét.hehetheoriginal írta:Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
Remelem tudtam segiteni![]()
En hajvagasra ennel tobbet nem vagyok hajlando![]()

Legutóbb már valami 3500 körül fizettem egy 15 perces műveletért. Sokallom.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
Remelem tudtam segiteni

En hajvagasra ennel tobbet nem vagyok hajlando
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mennyi most egy vágás Pesten?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.géza írta:Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.Steve írta: Az olyan maradi.![]()
Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.![]()
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.Steve írta: Az olyan maradi.![]()
Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szektor függő, ahol én dolgozok jellemző, hogy a partnerek akik egész héten meetingelnek meg verik a facukat pénteken osztják ki a feladatot amit hétfőre, ha jófejek keddre kérnek megcsinálni.ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()
Péntekre kinek mennyire szokott leesni a munkamorálja?
Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.![]()

De alapvetően a péntek már egy levezetés.
Nem illik.