tippre megtörtént, lehet pont azért lett ilyen.soadroli írta:ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnodtomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..![]()

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. április 4., csütörtök 11:06
tippre megtörtént, lehet pont azért lett ilyen.soadroli írta:ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnodtomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. április 4., csütörtök 11:02
ott kellett volna páros lábbal fejbe rúgnodtomi_b írta: Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. április 4., csütörtök 10:39
Igen, ő volt...'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 4., csütörtök 10:39
Már amikor együtt fociztunk is egy kibírhatatlan, pökhendi pöcs volt..'shutterisland írta: azt csak egy pillanatra lattam es nem is ertettem mi volt, boharember ennyire idiota ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. április 4., csütörtök 10:35
Facebookon már mentek a fotók tegnap az egyik megafosostól, hogy "április 6. és senki nincs kint..."'shutterisland írta: 100+ ezer embert varnak szombaton a deak terre, mikozben orban otthon egy sor mellett nezi majd a fehervar - mezokovesdet.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 4., csütörtök 5:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 4., csütörtök 1:10
Azt tudod hogy a független Nagy Magyarország sem akkor volt amikor a mostani családok éltek/elszakadtak? A régi történelmet hasonlítottam a régihez, te felhoztad a modernkorit és erre mondtam hogy ott is megvan a modernkori trauma is. Tényleg nem értem minek kell random Googlizgatnod témákat amihez semmi közöd, csak hogy hozzá tudj szólni.hehetheoriginal írta:Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
Akkor masrol beszelunk.
Mielott "okoskodok"![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 4., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 16:37
Gyors kereses a lengyel litvan uniora, az 1600-1700-as evekben volt.Halfkey írta: Jajj hehe, nézd már meg az első és második világháborús határait Lengyelországnak mielőtt okoskodsz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. április 3., szerda 16:06
És, ugye oda írtam rögtön, szerkesztés nélkül, hogy ferdítések.kiserik írta:
Nem![]()
![]()
Leírtam "(pl folyamatos hazugságok)", de akkor kifejtem: Csaba azt írta, hogy a videóban folyamatosan hazugságok hangzanak el. Ez szerintem a ló másik oldala. A videó első részében arról beszél az ember, hogy a történelem mely részeit változtatják meg a lengyel történelem oktatásában, ami az ember szerint a lengyel fiatalok nemzeti öntudatának kifejlődését korlátozza. Hangzatos szavak, de Csaba említette is, hogy még nem tudja, hogy mit változtatnak, így erről nem tud állást foglalni, tehát nem jelenthető ki, hogy hazugság.
Utána egy másik emberke arról beszél, hogy 17 éve létezik a lengyel-magyar barátság napja. Ez egy igaz állítás. Aztán felhozza, hogy váll vállt vetve küzdöttünk a törökök és a szovjetek ellen. Erről Csabát kellene megkérdezni, itt lehet csúsztatás, de első blikkre nem tűnik nagy hazugságnak. Majd jön egy kis neoliberalistázás meg globalista kormányokozás, lengyel nyelvű köszöntés és vége. Gyakorlatilag 1 konkrétum van benne, ami ráadásul igaz.
Amint Csabának megvannak a pontos infó, lehet a videó elején lévő állításokat igaznak vagy hazugságnak tekinteni. Addig túlzásnak érzem, hogy "folyamatos hazugságok hangzanak el" benne.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 3., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 15:09
nyilvan nem lehet megkérdezni röpke 400-500 évvel ezelőtti érzésekről az embereket, leszármazottakat, ellentétben nálunk a mai napi sok családban frissen élő mélyen gyökerező igazságtalanságról.A lengyel-litván unió a kontinens egyik nagyhatalma volt, de kinn abszolút nincs meg ez a ‘mindent vissza’ stílusú gondolkodás aminek nálunk megvan a rétege.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 3., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 3., szerda 14:46
Nemh3x0r írta:Megosztanad velunk is, hogy egy kb 300 szavas hsz mely reszeivel van bajod?kiserik írta: Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 3., szerda 14:12
Megosztanad velunk is, hogy egy kb 300 szavas hsz mely reszeivel van bajod?kiserik írta: Köszi Csaba. Kicsit átestél a ló másik oldalára (pl folyamatos hazugságok), de nem baj, ennyi belefér![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem