Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Fargo 8,5/10
Kegyetlenül jó sorozat volt. Martin Freeman-t pedig az utóbbi időben eléggé megkedveltem.
BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban. Nem hoz lázba.
Inkább a mini-sorozatoknak adok esélyt. Szóval jön a Sherlock.
Látom, hogy 12 részes az új 24. Neki lehet úgy állni, hogy nem láttam semmit az eredeti sorozatból?

BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban. Nem hoz lázba.
Inkább a mini-sorozatoknak adok esélyt. Szóval jön a Sherlock.
Látom, hogy 12 részes az új 24. Neki lehet úgy állni, hogy nem láttam semmit az eredeti sorozatból?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem lett rossz?? Jack mindig 10/10!!!!!Jók a rebootok azért. A 24 sem lett olyan rossz.
Amúgy, láttad már?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Jók a rebootok azért. A 24 sem lett olyan rossz. Meg Prison Break se lenne rossz szerintem. A nézettség biztos meg lenne. A rajongók pedig biztos néznék.
Az oké, hogy mindenkinek nem tetszhet minden sorozat meg ötlet. Én pl azt nem tudom elképzelni, hogy helyszínelőkből is van már 1000 féle és mégis nézik. Engem irritál, de akinek az tetszik az biztos rohadtul örül neki. Már lassan az Arrow sorozattal is úgy vagyok. Egy sz@r az egész már, de azért már berendelték a következő évadot pedig sztem le kellett volna zárni már. Mielőtt még gázabb lesz.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kb ennyi, addig se kell azt a pár, eredeti ötleteket kitaláló írót drágán megfizetni, meg az új, esetleg az átlagtól kicsit eltérő elképzeléseket a nézők beszűkült ízlésén keresztülvinni.realistahuni írta: Milyen értelme van ezeknek őszintén, azon kívűl, hogy a fox megszedi magát? Ez a mindenből csináljunk riméket azt tükrözi felém, hogy fogytán van a kreativitás...
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Reboot, remake, megafszom.Visszatér a Prison Break.Legalábbis lehetséges, de még semmi sem biztos. A fox úgy, mint a 24-et ezt is rebootolná. A két főszereplő azt nyilatkozta, hogy benne van a buliban.
De jó lenne. Ezzel a sorozattal kezdődött el minden számomra a sorozatok világába.
Remélem lesz belőle valami.
Milyen értelme van ezeknek őszintén, azon kívűl, hogy a fox megszedi magát? Ez a mindenből csináljunk riméket azt tükrözi felém, hogy fogytán van a kreativitás...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mathers írta:Gotham 1x11: na ez már jobb volt egy fokkal. Ez 4/10. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a vége felé volt jó a "hatalmi" ügyeknél. Én bíztam benne az elején, hogy befog indulni a sorozat és egyre feljebb fog menni. 1-2 jobb rész volt is, de ez a sorozat lefelé megy nem felfelé sajnos. De lesz 2. évad. Szóval még beindulhat.
Nem valószínű, hogy be fog indulni. Egy fél szezon után már be lehet lőni, hogy egy sorozat milyen stílust képvisel.
A Gotham egy sima hetinyomozós sorozat némi átíveléssel. A FOX a számaival meg van elégedve, így változtatni nem fognak. Itt még kapcsolódó filmes univerzum sincs, ami miatt esetleg takaréklángon kellene működnie, mint a Shieldnél. Pedig az alapanyag...lehetett volna (kábelen) a Drót képregényalapú verziója. Na, talán majd a Daredevil.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Azok a részek még rosszak voltak. Amerika Kapitány 2 után kell nézni. 17. rész ha jól emlékszem. Na ott alaposan felpörög. Az előtte levő részeket én se élveztem egyáltalán. Beletekertem mindig aztán eljutottam a 17. részhez és onnantól kezdve imádom.

- h3x0r
=>mathers írta:Agents Of Shield?
A kiemelt resz zavart leginkabb.PosztSzerző: h3x0r Dátum: 11 okt. 2014, 23:33
Agents of Shield
Tavaly elkezdtem nezni a sorozatot, szerettem volna hogy jo legyen, de 4 vagy 5 resz utan is annyira gyenge volt hogy inkabb kaszaltam. Mivel tobben is irtak/irtatok hogy idovel beindul, ezert folytattam, immaron magyarul. A 11. reszig jutottam, a sztori valoban elkezdett beindulni, viszont tobb dolog is van ami nem tetszik:
- a karakterek nem szerethetoek: az elso par reszben Skye volt a kedvencem, azota viszont teljesen visszafejlodott. May titokzatossaga es kemenysege inkabb zavaro mint erdekes, Simmons es Fitz jeleneteirol nem is beszelve. Ward annyira nem erdekel, Coulsont viszont birom
- tul sok a technika: amikor csak meg kell oldani egy problemat, azonnal elovesznek egy kütyüt, pedig lelemenyesek is lehetnenek.
- maga a sorozat tobb akar lenni mint ami. nehany jelenet annyira merev, hogy teljesen cikinek erzem az egeszet.
- volt hogy resz kozben elkezdtem facebookozni, forumot olvasgatni.
Teljesen kozepes sorozat, ennel azert sokkal jobbakat is lehet nezni. Kasza.
- mathers
Azt pedig két részre kell osztani , az első fele egy közepes sorozat volt , míg az Amerika Kapitány 2 utáni részek faszára sikerültek , na meg ugye Chloe Bennet .Agents Of Shield?

Én sem mondhattam volna szebben.

- P. Krisz
Erre sok példát lehetne említeni a közelmúltból is , pl. a Heroest is miattuk alakították át mert nem értették hogy pontosan micsoda Peter képessége .kár lenne, ha egy ilyen minőségi alkotás elveszne az idióta amerikai nézők miatt.
Azt pedig két részre kell osztani , az első fele egy közepes sorozat volt , míg az Amerika Kapitány 2 utáni részek faszára sikerültek , na meg ugye Chloe Bennet .Agents Of Shield?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- mathers
Ha mar kepregenyes sorozatok, nalam az arrow 2 evad utan kasza, a gotham is 10 reszt kapott, a flasht el se kezdtem.
Viszont arpilis 10-en jon a Netflixen a DareDevil, amire mindenkepp kivancsi vagyok.
[/quote]
Agents Of Shield?
Viszont arpilis 10-en jon a Netflixen a DareDevil, amire mindenkepp kivancsi vagyok.

Agents Of Shield?

- h3x0r
ConstantineMarky írta:már csak john szövegei miatt megéri nézni. sokkal magával ragadóbb a történet és a történet is, mint az arrow-flash párosban, a gothamet hagyjuk isremélem a netflix mondjuk felvásárolja a sorozatot és folytatja. kár lenne, ha egy ilyen minőségi alkotás elveszne az idióta amerikai nézők miatt.
En 3 resz utan kaszaltam. A Pilot tetszett, utana viszont szamomra teljesen kozombos lett az egesz sorozat, nem volt rossz mikor neztem, de miutan egy honapig ult a gepen inkabb kaszaltam.
Ha mar kepregenyes sorozatok, nalam az arrow 2 evad utan kasza, a gotham is 10 reszt kapott, a flasht el se kezdtem.

- mathers
Gotham 1x11: na ez már jobb volt egy fokkal. Ez 4/10. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a vége felé volt jó a "hatalmi" ügyeknél. Én bíztam benne az elején, hogy befog indulni a sorozat és egyre feljebb fog menni. 1-2 jobb rész volt is, de ez a sorozat lefelé megy nem felfelé sajnos. De lesz 2. évad. Szóval még beindulhat.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
már csak john szövegei miatt megéri nézni. sokkal magával ragadóbb a történet és a történet is, mint az arrow-flash párosban, a gothamet hagyjuk is
remélem a netflix mondjuk felvásárolja a sorozatot és folytatja. kár lenne, ha egy ilyen minőségi alkotás elveszne az idióta amerikai nézők miatt.

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én is nézem, szerintem is király. De sajnos tényleg kaszát kapott 13 részes lesz az évad aztán vége.csabi* írta:aszittem már, hogy egyedül én nézem innen :ĐMarky írta:ez a constantine hatalmas sorozat... alig bírom kivárni a következő részt és tényleg kaszálni akarják? hát rúgom is fejbe magam.
és ja lehet nem lesz második évad

Mondjuk a csodában még lehet bízni,ha hirtelen javulna a nézettség talán lenne esély a folytatásra.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jaj Istenem... Hát vissza pörgettem vagy 3x a Suits második éved legvégét.

- mathers
Visszatér a Prison Break.
Legalábbis lehetséges, de még semmi sem biztos. A fox úgy, mint a 24-et ezt is rebootolná. A két főszereplő azt nyilatkozta, hogy benne van a buliban.
De jó lenne. Ezzel a sorozattal kezdődött el minden számomra a sorozatok világába.
Remélem lesz belőle valami.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
aszittem már, hogy egyedül én nézem innen :ĐMarky írta:ez a constantine hatalmas sorozat... alig bírom kivárni a következő részt és tényleg kaszálni akarják? hát rúgom is fejbe magam.
és ja lehet nem lesz második évad

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ez a constantine hatalmas sorozat... alig bírom kivárni a következő részt és tényleg kaszálni akarják? hát rúgom is fejbe magam.