Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. január 21., szerda 18:18

R24 , ez megvolt már ?

A Showtime adta, Homeland-féle cucc.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 21., szerda 18:11

Fargo 8,5/10 :) Kegyetlenül jó sorozat volt. Martin Freeman-t pedig az utóbbi időben eléggé megkedveltem.

BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban. Nem hoz lázba.

Inkább a mini-sorozatoknak adok esélyt. Szóval jön a Sherlock.

Látom, hogy 12 részes az új 24. Neki lehet úgy állni, hogy nem láttam semmit az eredeti sorozatból?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 21., szerda 17:08

Jók a rebootok azért. A 24 sem lett olyan rossz.
Nem lett rossz?? Jack mindig 10/10!!!!!
Amúgy, láttad már? :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 17:02

Jók a rebootok azért. A 24 sem lett olyan rossz. Meg Prison Break se lenne rossz szerintem. A nézettség biztos meg lenne. A rajongók pedig biztos néznék. :) Az oké, hogy mindenkinek nem tetszhet minden sorozat meg ötlet. Én pl azt nem tudom elképzelni, hogy helyszínelőkből is van már 1000 féle és mégis nézik. Engem irritál, de akinek az tetszik az biztos rohadtul örül neki. Már lassan az Arrow sorozattal is úgy vagyok. Egy sz@r az egész már, de azért már berendelték a következő évadot pedig sztem le kellett volna zárni már. Mielőtt még gázabb lesz. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 21., szerda 16:54

realistahuni írta: Milyen értelme van ezeknek őszintén, azon kívűl, hogy a fox megszedi magát? Ez a mindenből csináljunk riméket azt tükrözi felém, hogy fogytán van a kreativitás...
Kb ennyi, addig se kell azt a pár, eredeti ötleteket kitaláló írót drágán megfizetni, meg az új, esetleg az átlagtól kicsit eltérő elképzeléseket a nézők beszűkült ízlésén keresztülvinni.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 21., szerda 16:52

Visszatér a Prison Break. :sziv: Legalábbis lehetséges, de még semmi sem biztos. A fox úgy, mint a 24-et ezt is rebootolná. A két főszereplő azt nyilatkozta, hogy benne van a buliban. :D De jó lenne. Ezzel a sorozattal kezdődött el minden számomra a sorozatok világába. :) Remélem lesz belőle valami.
Reboot, remake, megafszom.

Milyen értelme van ezeknek őszintén, azon kívűl, hogy a fox megszedi magát? Ez a mindenből csináljunk riméket azt tükrözi felém, hogy fogytán van a kreativitás...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 21., szerda 16:48

mathers írta:Gotham 1x11: na ez már jobb volt egy fokkal. Ez 4/10. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a vége felé volt jó a "hatalmi" ügyeknél. Én bíztam benne az elején, hogy befog indulni a sorozat és egyre feljebb fog menni. 1-2 jobb rész volt is, de ez a sorozat lefelé megy nem felfelé sajnos. De lesz 2. évad. Szóval még beindulhat. :mrgreen:

Nem valószínű, hogy be fog indulni. Egy fél szezon után már be lehet lőni, hogy egy sorozat milyen stílust képvisel.
A Gotham egy sima hetinyomozós sorozat némi átíveléssel. A FOX a számaival meg van elégedve, így változtatni nem fognak. Itt még kapcsolódó filmes univerzum sincs, ami miatt esetleg takaréklángon kellene működnie, mint a Shieldnél. Pedig az alapanyag...lehetett volna (kábelen) a Drót képregényalapú verziója. Na, talán majd a Daredevil.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 16:24

Azok a részek még rosszak voltak. Amerika Kapitány 2 után kell nézni. 17. rész ha jól emlékszem. Na ott alaposan felpörög. Az előtte levő részeket én se élveztem egyáltalán. Beletekertem mindig aztán eljutottam a 17. részhez és onnantól kezdve imádom. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 21., szerda 16:18

mathers írta:Agents Of Shield? :D
=>
PosztSzerző: h3x0r Dátum: 11 okt. 2014, 23:33

Agents of Shield
Tavaly elkezdtem nezni a sorozatot, szerettem volna hogy jo legyen, de 4 vagy 5 resz utan is annyira gyenge volt hogy inkabb kaszaltam. Mivel tobben is irtak/irtatok hogy idovel beindul, ezert folytattam, immaron magyarul. A 11. reszig jutottam, a sztori valoban elkezdett beindulni, viszont tobb dolog is van ami nem tetszik:
- a karakterek nem szerethetoek: az elso par reszben Skye volt a kedvencem, azota viszont teljesen visszafejlodott. May titokzatossaga es kemenysege inkabb zavaro mint erdekes, Simmons es Fitz jeleneteirol nem is beszelve. Ward annyira nem erdekel, Coulsont viszont birom
- tul sok a technika: amikor csak meg kell oldani egy problemat, azonnal elovesznek egy kütyüt, pedig lelemenyesek is lehetnenek.
- maga a sorozat tobb akar lenni mint ami. nehany jelenet annyira merev, hogy teljesen cikinek erzem az egeszet.
- volt hogy resz kozben elkezdtem facebookozni, forumot olvasgatni.
Teljesen kozepes sorozat, ennel azert sokkal jobbakat is lehet nezni. Kasza.
A kiemelt resz zavart leginkabb.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 16:08

Agents Of Shield? :D
Azt pedig két részre kell osztani , az első fele egy közepes sorozat volt , míg az Amerika Kapitány 2 utáni részek faszára sikerültek , na meg ugye Chloe Bennet . :loveyou:[/quote]

Én sem mondhattam volna szebben. :D A 2. évad is fasza főleg a fél évad záró. Az egyik legszórakoztatóbb sorozat lett. :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 21., szerda 16:07

kár lenne, ha egy ilyen minőségi alkotás elveszne az idióta amerikai nézők miatt.
Erre sok példát lehetne említeni a közelmúltból is , pl. a Heroest is miattuk alakították át mert nem értették hogy pontosan micsoda Peter képessége .
Azt pedig két részre kell osztani , az első fele egy közepes sorozat volt , míg az Amerika Kapitány 2 utáni részek faszára sikerültek , na meg ugye Chloe Bennet . :loveyou:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 15:59

Ha mar kepregenyes sorozatok, nalam az arrow 2 evad utan kasza, a gotham is 10 reszt kapott, a flasht el se kezdtem.
Viszont arpilis 10-en jon a Netflixen a DareDevil, amire mindenkepp kivancsi vagyok. :smile:[/quote]

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 21., szerda 15:58

Marky írta:már csak john szövegei miatt megéri nézni. sokkal magával ragadóbb a történet és a történet is, mint az arrow-flash párosban, a gothamet hagyjuk is :mrgreen: remélem a netflix mondjuk felvásárolja a sorozatot és folytatja. kár lenne, ha egy ilyen minőségi alkotás elveszne az idióta amerikai nézők miatt.
Constantine
En 3 resz utan kaszaltam. A Pilot tetszett, utana viszont szamomra teljesen kozombos lett az egesz sorozat, nem volt rossz mikor neztem, de miutan egy honapig ult a gepen inkabb kaszaltam.

Ha mar kepregenyes sorozatok, nalam az arrow 2 evad utan kasza, a gotham is 10 reszt kapott, a flasht el se kezdtem.
Viszont arpilis 10-en jon a Netflixen a DareDevil, amire mindenkepp kivancsi vagyok. :smile:

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 15:51

Gotham 1x11: na ez már jobb volt egy fokkal. Ez 4/10. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a vége felé volt jó a "hatalmi" ügyeknél. Én bíztam benne az elején, hogy befog indulni a sorozat és egyre feljebb fog menni. 1-2 jobb rész volt is, de ez a sorozat lefelé megy nem felfelé sajnos. De lesz 2. évad. Szóval még beindulhat. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 21., szerda 15:16

már csak john szövegei miatt megéri nézni. sokkal magával ragadóbb a történet és a történet is, mint az arrow-flash párosban, a gothamet hagyjuk is :mrgreen: remélem a netflix mondjuk felvásárolja a sorozatot és folytatja. kár lenne, ha egy ilyen minőségi alkotás elveszne az idióta amerikai nézők miatt.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. január 21., szerda 9:58

csabi* írta:
Marky írta:ez a constantine hatalmas sorozat... alig bírom kivárni a következő részt és tényleg kaszálni akarják? hát rúgom is fejbe magam.
aszittem már, hogy egyedül én nézem innen :Đ

és ja lehet nem lesz második évad :(
Én is nézem, szerintem is király. De sajnos tényleg kaszát kapott 13 részes lesz az évad aztán vége. :/
Mondjuk a csodában még lehet bízni,ha hirtelen javulna a nézettség talán lenne esély a folytatásra.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 21., szerda 9:30

Jaj Istenem... Hát vissza pörgettem vagy 3x a Suits második éved legvégét. :mrgreen: :lol: :lol:

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 20., kedd 21:04

Visszatér a Prison Break. :sziv: Legalábbis lehetséges, de még semmi sem biztos. A fox úgy, mint a 24-et ezt is rebootolná. A két főszereplő azt nyilatkozta, hogy benne van a buliban. :D De jó lenne. Ezzel a sorozattal kezdődött el minden számomra a sorozatok világába. :) Remélem lesz belőle valami.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 20., kedd 20:52

Marky írta:ez a constantine hatalmas sorozat... alig bírom kivárni a következő részt és tényleg kaszálni akarják? hát rúgom is fejbe magam.
aszittem már, hogy egyedül én nézem innen :Đ

és ja lehet nem lesz második évad :(
Kép

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 20., kedd 20:49

ez a constantine hatalmas sorozat... alig bírom kivárni a következő részt és tényleg kaszálni akarják? hát rúgom is fejbe magam.

Vissza: