Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Sorozatok, TV műsorok
h3x0r: hogy te mindent tudsz
magyarul nézem, és vártam, hogy kijöjjön szinkronosan a rész. Meg ugye arra nem vitt rá a lélek, hogy felirattal nézzem, nem volt annyira fontos.

"And my heart will leave you never."
Én még a finálét nem néztem meg, eleinte nagyon kritikus voltam, de annyira nincs ehhez hasonló sorozat hogy már csak emiatt sem fogom kaszálni, akármi is legyen a zárása. Van egy hangulata ami bevonz.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sok mindent elarul a sorozatrol az is, hogy pont 1 honappal ezelott irtal a 8-as reszrol.messideco írta:Halt and catchfire E9
Néha úgy érzed, hogy beindul, aztán mégsem. Az utolsó jelenet klafa volt, a rész pedig elég halovány. Eddig az igazat megvallva csalódás a sorozat.
Az utolso reszt nem neztem meg teljesen, csak beletekertem es latva hogy mik fognak tortenni, inkabb kasza. Maga a sorozat nem volt rossz, de osszessegeben azert csalodas.
Star Trek
Mar egy ideje erdekel ez a vilag, szoval az utobbi hetekben elkezdtem az elso Star Trek sorozatot. Most a tizedik resznel jarok, az elso par resz kicsit fura volt, azert csak egy 50 eves sorozatrol beszelunk, de hamar megkedveltem. (ha jol tudom, par eve felujitottak az osszes reszt, szoval a grafika annyira nem veszes). Nem nagy meglepetes, de Spock a kedvencem, Kirk kapitanyt is birom, a doktor viszont sokszo idegesito, mondjuk ugy, hogy mashogy latjuk a vilagot. Szinte minden reszt ugy kezdem el, hogy csak a sarokban megy, kozbe meg netezek vagy a forumot olvasom, par perc mulva viszont jon egy erdekes kaland, ugyhogy muszaj kinagyitsam

OFF: mathers: tanulj mar meg normalisan idezni.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
[quote="messideco"]Lost 1. évad közepe
Eddig 23 évem eltelt Lost nélkül. Sürgősen elkezdtem pótolni. Mindig meglep, ahogy lent is írtam 
Hatalmas sorozat volt anno. Csak annyi bajom volt vele, hogy 1 évaddal lehetett volna kevesebb. Mert egy nagyon rossz évadot produkált ez a sorozat is sajna.

Hatalmas sorozat volt anno. Csak annyi bajom volt vele, hogy 1 évaddal lehetett volna kevesebb. Mert egy nagyon rossz évadot produkált ez a sorozat is sajna.

-
Lost 1. évad közepe
Eddig 23 évem eltelt Lost nélkül. Sürgősen elkezdtem pótolni. Mindig meglep, ahogy lent is írtam 
Halt and catchfire E9
Néha úgy érzed, hogy beindul, aztán mégsem. Az utolsó jelenet klafa volt, a rész pedig elég halovány. Eddig az igazat megvallva csalódás a sorozat.

Halt and catchfire E9
- András93
Ha nem látja az ember, úgy elég nehéz megérteni, miért szereti más.mathers írta:Viszont megkedveltem annyira, hogy elkezdjem.Pedig sokáig el se akartam kezdeni. Kifejezetten Jack Bauer ellenes voltam. Sose értettem mit komálnak rajta. De már tudom, hogy ő a király.

Egyébként a 24-nek minden évada kvázi reboot.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Viszont megkedveltem annyira, hogy elkezdjem.Realista24 írta:Akkor pláne nem érthettél benne jó pár dolgot.Persze. Előbb láttam, mint az 1. évadot.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor pláne nem érthettél benne jó pár dolgot.Persze. Előbb láttam, mint az 1. évadot.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
én a harmadik évad második részéig jutottam.
addigra már meg is tetszett pedig, de valahogy elfelejtődött. és most se tervezem hogy folytatom.
addigra már meg is tetszett pedig, de valahogy elfelejtődött. és most se tervezem hogy folytatom.
Egyértelmű hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanannyira (nem szimpatikus valamelyik főszereplő, nem tudod beleélni magad, nem vált ki érzelmeket, nem tetszenek alatta a zenék, másra vágysz stb.), de nem véletlenül tartják számon az egyik legjobb sorozatként. Nekem a True Detective is iszonyat bejött, de nem tudom egyikre/másikra se azt mondani hogy jobb mint a másik. Ezeket a ritka értékes sorozatokat élvezni kell, nem pontozni.
- mathers
Persze. Előbb láttam, mint az 1. évadot.Realista24 írta:Nem lett rossz?? Jack mindig 10/10!!!!!Jók a rebootok azért. A 24 sem lett olyan rossz.
Amúgy, láttad már?

Flash 1x10: Kb olyan mint az Arrow. A fél évad záróra összedobtak egy "történetileg" fontos részt, hogy el ne felejtsük nem csak heti ügyek vannak. Aztán csá. Úgy néz ki visszaállnak megint a heti ügyekre. Úgy hogy kasza. Az értelmetlen bohóckodásra nem vagyok kíváncsi. Jah meg még majd valaki szóljon, ha Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megint Scofieldék jönnek. Azt még megnézem. Itt is hülyére vesz mindenkit.

Elkezdtem a Drótot is. Hogy ez eddig nekem hogy maradt ki? Zseniális. 10/10
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanennyi rész után áll nálam is hónapok óta, és a véleményem is hasonló.Remy írta:Tetszett igen. Tényleg fasza volt. Aztán elkezdtem a 2. évadot. Megnéztem 3 részt, és valahogy elment a varázs. Eltelt pár nap, majd pár hét, és végül nem jutottam el odáig, hogy nézzem tovább. Ennyi a story.
Simán lecsorgott azóta már a két Bates Motel is, másfél hét alatt maximum, rengeteg film, az AHS 3. és 4. évad, a két új Banshee rész...nagyon nem visz rá a lélek a folytatásra, de a jövőben mindenképp le fogom darálni, ha majd nem lesz más.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még nem, majd kicsit utánaolvasok. Köszi.
BB meg túlértékelt szerintem továbbra is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tetszett igen. Tényleg fasza volt. Aztán elkezdtem a 2. évadot. Megnéztem 3 részt, és valahogy elment a varázs. Eltelt pár nap, majd pár hét, és végül nem jutottam el odáig, hogy nézzem tovább. Ennyi a story.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Mar nem azert, de Remynek pont hogy tetszett az elso evad, legalabbis ezt irta rola:VanillaSky írta:Ugye nem azt akarod mondani, hogy egy sorozatból - ami 5 évad - várjál minimum kettőt, de aztán majd jó lesz?Legyél türelmes, megéri, hidd el.Akinek xy nem jön be 3-4 rész után az az esetek 99%-ban 25-30 után sem fog. Másrészről sosem értettem, hogy miért nem képes valaki elfogadni azt, hogy egy általa etalonnak tartott sorozat másnak nem jön be?
Szerintem meg nem évadot kellett volna várni a kaszával, hanem pár részt és menni a következőre.
Remy írta:Breaking Bad - első évad
Sokak szerint minden idők legjobb sorozata, bár én ezzel a kijelentéssel még várnék, hiszen csak az első évadot láttam. Azonban vannak olyan jelek, pillanatok, amik azt vetítik előre, hogy itt bizony egy igazi kultsorozatról beszélünk. Ugyanakkor, ha csak az első évadból indulok ki, akkor messze nem lehet kijelenteni azt, hogy ez minden idők legjobb sorozata, sőt… mondjuk azt, hogy egy kiváló sorozat, amit gondosan elkészítettek. Ugyanis hiába a zseniális történet, illetve hiába szerepelnek kiváló színészek a sorozatban, amikor a cselekmény egy berozsdásodott fogaskerékhez hasonlít, amit jól be kell olajozni, hogy utána beinduljon. (Utólag is sok embertől hallom azt, hogy az első évad kicsit döcög, de a 2.-tól kezdve már nem lesz gond a történetvezetéssel, mert beindulnak a dolgok) Viszont eddig csak azt kaptam a Breaking Bad-től, hogy remekül össze van rakva (attól eltekintve, hogy lassan folyik), 1-2 karakteren kívül a castingolás is el lett találva, valamint a hangulatra se lehet panaszkodni.
Apropó castingolás. Bryan Cranston, Aaron Paul, Dean Norris, illetve a kisebb szerepekben lévő fontosabb személyek is jól mozognak a képernyőn, de mégis van hiányérzet. A női karaktereket, gondolok itt a Skyler – Marie kettősre, egyszerűen nem találták el. A játékukkal még talán nincs is baj, de rém idegesítőek, és fele annyira sincsenek kidolgozva, mint a többiek, holott viszonylag sok időt eltöltenek a kamerák előtt. Remélem, ezek majd változnak a későbbiekben…
Viszont, ami mégis megfogott a sorozatban, hogy nem hazudik, amikor elolvasod a magyar címet. Igen, a magyar címet!! Totál szívás. Gondoljunk csak bele. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A főszereplőnk rákos lesz, majd betör a drog-bízniszbe, ahol egy átlagos utcai drogossal társul. Majd mind a magánéletében, mind pedig az új „munkahelyén” akadályokba ütközik. A feleségének hazudnia kell, az első „bevetésén” pedig már ki is kell iktatnia két embert. Plusz, szerencsétlennek még a haja is hullani kezd, hiszen kemoterápiára jár. Hát nem szívás ez? Dehogynem!
Tisztán látszik, hogy a készítők minőségi munkát végeztek, még úgy is, hogy egy percig nem akartak sokat markolni. És talán pont emiatt lett az első évad kissé lassabb, és a hírek szerint gyengébb, mint a többi. Itt inkább ment a biztonsági játék. Felvezették azt, ami majd vár Walterre, és ránk, nézőkre. Továbbá egész jól vezették fel azt, hogyan is néz ki a kristálymet-üzlet. De engem mégis az fogott meg, ahogy Walter fejlődik. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A belső harcai, az, ahogy átgondolja az életét, és ahogy elindul a drog-bíznisz irányába. Egy mezei kémia tanárról van szó, aki metet alkot. Igen, alkot, hiszen egy művész.
Szóval úgy ültem le az első évad elé, hogy bár, csak jókat hallottam a sorozatról, de mégsem voltak nagy elvárásaim. Gondoltam kicsit belenézek, és meglátom, hogy mi lesz belőle. Hát az lett, hogy hamarosan indítom a 2. évadot is, mert egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a szereplőkkel a továbbiakban. Ha pedig tényleg beindulnak a dolgok, és már nem csak fellángolások lesznek, akkor bizony megérte leülni elé, mert maradandó élménnyel gazdagodtam. Meglátjuk. 7,5-8/10
-
Ugye nem azt akarod mondani, hogy egy sorozatból - ami 5 évad - várjál minimum kettőt, de aztán majd jó lesz?Legyél türelmes, megéri, hidd el.

Szerintem meg nem évadot kellett volna várni a kaszával, hanem pár részt és menni a következőre.
-
Az vagyok már lassan 3 éve, még sem vesz rá a léleksoadroli írta:Mennymá'Remy írta: BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban. Nem hoz lázba.Legyél türelmes, megéri, hidd el.

BTW most a Lost-ot tolom. Eléggé addiktív, csak úgy repülnek az órák, az első évad közepén vagyok. Szerencsére nem tudok sok spojlert róla, igyekeztem elkerülni. Majd lassan folytatom Soprano bácsiékat is.

Kérdés: a Homeland jobb, és ha esetleg igen, mennyivel felirattal, mint szinkrosan? Két évadot néztem magyarul, és gondolkozom, hogy várjak-e a magyar premierre. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brody itt már veszettül idegesít, ha közömbös lenne a sorozat, kaszáltam volna az évad közepén valahol. De szerencsére itt belefutottam egy spojlerben a topicban, úgyhogy kitartás

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Pont azon a ponton kaszáltad, ami után tényleg nagyon fasza.BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban.
ziro4vr írta:Kb ennyi, addig se kell azt a pár, eredeti ötleteket kitaláló írót drágán megfizetni, meg az új, esetleg az átlagtól kicsit eltérő elképzeléseket a nézők beszűkült ízlésén keresztülvinni.realistahuni írta: Milyen értelme van ezeknek őszintén, azon kívűl, hogy a fox megszedi magát? Ez a mindenből csináljunk riméket azt tükrözi felém, hogy fogytán van a kreativitás...
Ezen írók mennek kábelre, aztán jó esetben hasonlóan jókkal versenyeznek. Országos csatornákra viszont bőven elég a CSI, NCIS és társaik, a Hannibal példája is bizonyítja. A kábelcsatornáknak ott vannak az előfizetési díjak, úgyhogy lehet kockáztatni egyedi cuccokkal, az országos tévéknek viszont javarészt a tutinak tűnővel kell próbálkozni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mennyből a pokolba 2 sor alatt.Remy írta:Fargo 8,5/10Kegyetlenül jó sorozat volt. Martin Freeman-t pedig az utóbbi időben eléggé megkedveltem.
BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban. Nem hoz lázba.

Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mennymá'Remy írta: BB közben kaszálva. Túl sok rész van vissza, és nem tudott magával rántani a 2. évadban. Nem hoz lázba.