Ennek az árából kocsit lehetne venni.hehetheoriginal írta: el kell kezdenem lottozni
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fehérváron is százával mennek reg nélkül. Ott papír kitolteni aztán csapjak is be.ziro4vr írta: Na ha már ez a téma srácok help, én is szeretnék egy pfizert a két kici kínai után.![]()
Eeszt-n nem tudok foglalni mert elvileg nem vagyok jelenleg jogosult..de hallani, hogyha odamész egy oltópontra, megeshet hogy gyorsan regisztrálnak és kapod..Budán valami best practice hely és idő amikor odasettenkedhetek?
hehe ne válaszolj kössz![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ha már ez a téma srácok help, én is szeretnék egy pfizert a két kici kínai után.
Eeszt-n nem tudok foglalni mert elvileg nem vagyok jelenleg jogosult..de hallani, hogyha odamész egy oltópontra, megeshet hogy gyorsan regisztrálnak és kapod..Budán valami best practice hely és idő amikor odasettenkedhetek?
hehe ne válaszolj kössz
hehe ne válaszolj kössz
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, tegnap délután beverettem a harmadikat. Két oroszra egy Pfizer.
Delelott háborút is vívtak, fejfájás és hányinger néhány órán keresztül.
Azota csak tompasag, bár az inkább a péntek miatt van
Delelott háborút is vívtak, fejfájás és hányinger néhány órán keresztül.
Azota csak tompasag, bár az inkább a péntek miatt van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Szerintem SteveN akar beköltözni abba a tetőtérbe
- h3x0r
Steve egy klima gyarto ceg kepviseloje lett, mert a tetoter nyaron elviselhetetlen anelkul.Steve írta: Egészen biztos, hogy megszavaznám ezt, aztán csababarca meg majd teljesen egyértelműen úgy cselekszik, ahogy mi döntünk.Nyilvánvalóan.
Én a tetőtérre szavazok.![]()
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Egészen biztos, hogy megszavaznám ezt, aztán csababarca meg majd teljesen egyértelműen úgy cselekszik, ahogy mi döntünk.
Nyilvánvalóan.
Én a tetőtérre szavazok.
Én a tetőtérre szavazok.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Nem neked szólt csaba, hanem azoknak akik ezen aggódtak
. Nem praktikus szerintem ekkora alapterületre még egy szintet rárakni, nemtudom elképzelni a helyzetet mikor ez lenne a legjobb megoldás majd, ezért kérdeztem. Kivéve nagyon prémium telekárnál nyilván, de ott meg eleve most építenél inkább emeletest fele akkora alappal.
Norbi NFT ugyanez mint kripto, ezt nagyon fontos megértened. Fundamentálisan szinte nulla oka van emelkedni ezeknek (maximum pont az infláció mértékében), ami pörgeti az a befektetői elvárások. Tulajdonképpen ez ilyen szempontból egy piramisjáték, mindenki arra számít hogy majd többen akarnak venni, így majd még többet ér. Ez belátható ideig egyébként valóban így lesz, nagy piaci vagy technológiai krach kellene ahhoz hogy összeomoljon, de azért nem a legmegnyugtatóbb dolog. Most négy napja van neked, felfelé megy, ilyenkor mindenki jó befektető
. Majd amikor két hónapig minden nap azt látod hogy csökken, ott dől el kit milyen fából faragtak. Én ehhez lelkileg gyenge voltam, bitcoinból kiszálltam nullszaldóra egyelőre, maradtam részvényeknél. Egy idő után nem éri meg a dolog a plusz idegeskedést, de ez személyiség kérdése.
Norbi NFT ugyanez mint kripto, ezt nagyon fontos megértened. Fundamentálisan szinte nulla oka van emelkedni ezeknek (maximum pont az infláció mértékében), ami pörgeti az a befektetői elvárások. Tulajdonképpen ez ilyen szempontból egy piramisjáték, mindenki arra számít hogy majd többen akarnak venni, így majd még többet ér. Ez belátható ideig egyébként valóban így lesz, nagy piaci vagy technológiai krach kellene ahhoz hogy összeomoljon, de azért nem a legmegnyugtatóbb dolog. Most négy napja van neked, felfelé megy, ilyenkor mindenki jó befektető
- Süti
Hát, MOL torony szintű alapozás alatt szerintem magadtól veszed el a későbbi lehetőségeket.csababarca írta:
Igazából már az első emeleti födémen agyalok, a felett is benne van a pakliban hogy beépíteném![]()
![]()
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Norbi90
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
régebben a bányászást olvasgattam szerettem volna, Mickey vel váltottam is privátban egykét üzit de nekem a bányászás maga magas, meg ez a része, revoluton fogtam 100 ezret és vettem bitcoint, ethereumot,polkadotot, teslát, applet, érdekes dolog ez igy nekem laikusnak, 4 nap alatt a nettó vagyonom 109xxx ezerHalfkey írta: Finoman fogalmazva nem tipikus az a vevőréteg aki egy 140 négyzetméteres házat megvenne úgy, hogy ő majd tetőteret akar rá építeni. Nem az ő igényeikkel kell szerintem törődni, ez egy tipikus méret, lesz rá vevő ha kell. Ha egyszer beépítenék, kétgenerációs ház piaci szempontból egyébként sokkal nehezzebben eladható, nem erre van igény manapság. Mondjuk csaba panaszkodásait is helyén kezelem ezentúl, miközben ekkora palotát épit![]()
![]()
Kripto jópofa dolog a pénz egy kicsi részének, de az hogy mit veszel az majdnem mindegy. Lehet fogni ideiglenes különbségeken mint tavaly az Etherrel, de összességében mindegyik a bitcoint követi le úgyis. Ha az bedől mind bedől, amikor meg megy fel húzza a többit. Ez ugye azért van mert a kriptonak nincs semmilyen belső fundamentális értéke, csak és kizárólag az okozza az ingadozást hogy az emberek mit éreznek, mennyit adnának érte. Sokat lehet rajta keresni, de ezzel lehet potenciálisan legtöbbet bukni is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igazából már az első emeleti födémen agyalok, a felett is benne van a pakliban hogy beépítenémRealista24 írta:
Valld be, azért lassan-lassan rábeszél![]()
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valld be, azért lassan-lassan rábeszélcsababarca írta:Mi sehova, pont ez a lényeg.Halfkey írta: Ha nem prémium budapesti telekről van szó, sokkal egyszerűbb mellé építeni amúgy. De tényleg nem tudom hova akartok 140 négyzetméteres házra tetőteret beépíteni meg minek.
Mármint ha rólam volt szó.
Csak a kollèga akarja beépíttetni velünk![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mi sehova, pont ez a lényeg.Halfkey írta: Ha nem prémium budapesti telekről van szó, sokkal egyszerűbb mellé építeni amúgy. De tényleg nem tudom hova akartok 140 négyzetméteres házra tetőteret beépíteni meg minek.
Mármint ha rólam volt szó.
Csak a kollèga akarja beépíttetni velünk
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Ha nem prémium budapesti telekről van szó, sokkal egyszerűbb mellé építeni amúgy. De tényleg nem tudom hova akartok 140 négyzetméteres házra tetőteret beépíteni meg minek.
- Steve
És még felmerült valakiben, hogy nem hehe the original
Azt hiszem ez a kérdés lerendeződött legalabb.
Tetőtér meg jó csababarca! Ezt gondold át újra.Egy lehetőségtől(mmint nem a hehe-féle
) fosztod így meg magatokat.
Azt hiszem ez a kérdés lerendeződött legalabb.
Tetőtér meg jó csababarca! Ezt gondold át újra.Egy lehetőségtől(mmint nem a hehe-féle
- hehetheoriginal
pedig gondolj bele, kb 6 eves korig milyen fajin modon tudnanak a gyerekek pl lopott telefonokat szet es osszerakni, a kis kezeik pont idealisak a tisztitashoz es az apro chipek gyors cserejehez.Amíg én élek nem lesz tetőtér beépítés.
ott megennék a B13-banPárizsba kellene költöznie.
thereisonly1ronaldo
- Steve
hehetheoriginal írta:mert hobbitokat/gyerekeket akar rabszolgamunkaba.Realista24 írta: De miért írsz beepithetosegrol amikor a tető dolese 25% lesz vagy mennyi.
Párizsba kellene költöznie.