Szerintem itt lesz valahol a különbség a véleményekbenpepethespecialone írta:MINDEN területen jobbak vagyunk náluk

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 3., csütörtök 10:24
Szerintem itt lesz valahol a különbség a véleményekbenpepethespecialone írta:MINDEN területen jobbak vagyunk náluk
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. április 3., csütörtök 10:23
Mi ez a kibaszott underdog hozzáállás a fórumon kb. minden második hozzászólótól? Mi vagyunk a Real Madrid! Bent a kupadöntőben! Lehet, hogy mostanában nem úgy jöttek össze a dolgok a Barca ellen, de azért mégse kéne ennyire lesajnálni a csapatunkat. MINDEN területen jobbak vagyunk náluk (igen, még edző terén is). Ne legyünk már ennyire beszarva ettől a felajnározott, szarrásztárolt, összekókányolt, elcsalt, kiskapusozott szar Barcelónától. Ettől a beszari hozzáállástól hiszik el, hogy van bárhol keresnivalójuk. Ettől akkora az arca egy takony Yamalnak. Mert mindenki ezt tolja, hogy a Barca idén triplázni fog.TheBull6 írta:
Azt az oldalát is gondolkodjátok ennek ugye, hogy az milyen "jó" feeling lesz ha azért tripláznak mert mind a három porondon minket picsáznak el a már alattam is említett Casadokkal és stb?? Én azért ezt annyira nem venném be, meg azt amit utána kapnánk mindenhol.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 3., csütörtök 10:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 3., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 3., csütörtök 10:06
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 3., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 3., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: freedfromdesire » 2025. április 3., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 3., csütörtök 7:21
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. április 3., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 3., csütörtök 0:29
Nem létezik nonszensz megállapítás, ha 4/4 zakó lesz a barcától a szezonban. Én Ancelotti mellett vagyok (még mindig), de ez kimagyarázhatatlan lenne.Ahogy mások is írták, ez nonszensz megállapítás. Végülis csak egész szezonban szívunk azzal, hogy lyukas a keret. A Barca kerete meg ementáli lenne, ha nem nyúltak volna az utánpótláshoz.
Ő szórta ki Vinit a Valencia ellen. Csak hogy értse mindenki.A legjobb választás
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 3., csütörtök 0:21
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. április 3., csütörtök 0:07
Ahogy mások is írták, ez nonszensz megállapítás. Végülis csak egész szezonban szívunk azzal, hogy lyukas a keret. A Barca kerete meg ementáli lenne, ha nem nyúltak volna az utánpótláshoz. Ezt az elképesztő trükköt azért el lehetett volna csenni tőlük. Minimum erre a szezonra több mint jó megoldás lett volna jobbhátvédbe Jiménez visszavásárlása gombokért. Ehelyett végig lehetett mozizni, hogy mi történhet akkor, ha egy csapat él a lehetőségeivel, agyon is vert minket kettőből kétszer az alusipkás brigád taknyosokból összetákolt kerettel. És végül ismét eljutott oda a csapat, hogy a szurkolók egy része a Ticonak szurkol, nehogy becsússzon mégegy alázás, eközben a Barcások szerintem lelkesen várják a kupadöntőt ellenünk. Egy ideális világban várni kéne a Barcát a döntőbe, hogy jól megrakjuk őket.flori írta: Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 2., szerda 23:46
Mert a barca a 17 éves ifistakkal annyira nagy keret. Edző vs. Edző jelenleg a legnagyobb különbségBlancoMark írta:Nevekre jo ez a keret, de amugy hatalmas lyukak vannak kulcspoziciokban.flori írta: Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 2., szerda 23:38
Nevekre jo ez a keret, de amugy hatalmas lyukak vannak kulcspoziciokban.flori írta: Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 2., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 2., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 2., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 2., szerda 23:20
Náluk a Barca van otthonBlancoMark írta: Atletico 0 kapura loves hazai palyan 80 perc alatt.![]()
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem