EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

___Samy___

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 2., kedd 8:21

cart írta: Gondolom rá akart menni a rekordra hogy 6 EB-n is gólszerző legyen. Minél kevesebb ideje marad annál idegesebb lesz.
Ha ez lenne a lenyeg, akkor a csoportkorben nem passzolja le a 100-as ziccert.

Minden bizonnyal azert erintette ennyire melyen a kihagyott bunteto, mert nem lesz mar tobb tornaja a portugalokkal, es szeretne gyoztesen befejezni.

Amugy sztem a torna utan bejelenti a visszavonulasat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 2., kedd 8:21

Amugy tegyuk mar hozza hogy a tiziparbajban hogy bebaszta es egy konnycsepp nem volt az arcan.
Inkabb azon kene rohogni.
akkor faszért kellett a kislánykodás fél órával korábban... :coffee:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 2., kedd 8:19

Gondolom rá akart menni a rekordra hogy 6 EB-n is gólszerző legyen. Minél kevesebb ideje marad annál idegesebb lesz.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 2., kedd 8:18

Nekem felfoghatatlan hogy itt barkinek is az bantja a szemet ha egy 39 eves jatekos utolso eb-t komolyan a sziven viseli.

Plusz neki tenyleg mindig duplan kell teljesitenie.

Lehet karrierje vegere meg erzekenyebb lett vagy jobban aterzi a sulyat.
De ezerszer inkabb ö legyen a csapatomban mint aki kihagyja majd hazamegy es masnap posztol a yachtrol hogy maris nyaral.
Az ilyet nem erdekli.

Amugy tegyuk mar hozza hogy a tiziparbajban hogy bebaszta es egy konnycsepp nem volt az arcan.
Inkabb azon kene rohogni.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 2., kedd 8:17

Szerintem a sirassal nincs gond,o ilyen. Ettol nem lesz kevesbe ferfi.

Inkabb azzal foglalkozzanak,hogy legyen egy jo meccse az eb-n,mert az eddig nem sikerult,es a franciak ellen valami oriasi kene tole is ott elol.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 2., kedd 8:15

nem ceronaldo hozzaallasaval van baj, az mindig patika volt.
hanem túltolja, viselkedjen már rendesen, koncentraljon a focira, ne a teatralis balfaszkodasra, menjen el leszivatni a zsákot vmi kupiba, mittudomén, nyugodjon le a picsába.

debrújn faszt se érdekel, valszeg már vmi kiscsónakkal viteti ki magát mykonos mellé lealjasodni
Itt saját maga ellen vívott harcot, vagy azért ahogy fentebb is írtak, érzi a végét a storynak és nehezére esik elengedni,
pont ezért mondom. tekerős cigi nyilvan nem, de pipa pár botoxolt szájtól, ahogy valszeg ő szereti, az megoldja a dolgokat.
thereisonly1ronaldo

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 2., kedd 8:14

ELSiete írta:
hehetheoriginal írta: sztem öreg nagyszemöldökű argentin golddigger asszony nem teszi otthon jól a dolgát.
kéne pár pipakobrahakktua az öreg kecskének, aztán lenyugodna.

nem hiába röhögik ki milliók tegnap meg ma, hogy olyan meccsen bőgi el magát - felnőtt, meglett alfa férfiként -, ahol nem a kiesés, nem a továbbjutás, de még csak a hátrányba kerülés se ezen múlott :lol: :lol: :lol: :lol:
sztem ilyen még a világtörténelemben nem volt, nem hogy legmagasabb szinten egy profi sportágban :lol:

súlyos problémák vannak fejben, vmi pszichológusnak lesz dolga bőven, hogy el tudja engedni a sportot rendesen.
mindamellett gyalázatos volt tegnap, szinte minden passza, megoldása szar volt, hosszú ideje nem láttam játszani, fizikálisan nem tűnik szétesve, még mindig teljesen korrekt, minden probléma a fejében van
Nem tudom milyen oldalakon jársz, de én pont azt látom, hogy elismerik a tegnapi sírását. Ja hogy te olyan oldalakon vagy ahol akkor is röhögtek volna rajta ha tegnap be.bassza a tizit?

Kicsit csak nézzünk már bele h pl tegnap is miket kapott a studioban, hogy beszélt róla többször gunyosan a riporter. És ez csak a magyar média, o ezt telibe kapna évek óta. Persze h ragorcsol és csillogni akar.. Muszáj neki, ahhoz hogy számon tartsak. Míg mások mindent, ő soha semmit nem kapott ingyen.
Igazából egy oroszlánnak nem kellene foglalkoznia a bárányok bègetèsèvel, az eredmények, rekordok őt igazolják, magukért beszélnek azok az eredmények amiket elért, próbálja utána bárki. És nem hiszem, hogy, emiatt görcsös, mert egész pályafutása során ezt kapta, Sír Blatter katonásnak nevezte, aztán a köv meccsen mutatta a fukkot, ez a gyűlölet őt éltette, látszott is rajta, és sokszor mondja is. Itt saját maga ellen vívott harcot, vagy azért ahogy fentebb is írtak, érzi a végét a storynak és nehezére esik elengedni, vagy azért, mert már nem tud olyan lenni mint fiatalabb korában, de hogy is lenne, már az is nagy szó hogy majd 40 évesen még mindig itt van, fizikálisan lehengerlő.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 2., kedd 8:10

Mennyivel szimpibb De Bruyne hozzaallasa, amikor a VB elott nyilatkozta, hogy tul oregek, semmi eselyuk sincs megnyerni. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 2., kedd 8:05

Míg mások mindent, ő soha semmit nem kapott ingyen.
what? :lol:

nem nézem a magyar közvetítést, nem kell köszi :lol:
de lényegtelen, hogy pár nyomorult itt keleten mit beszél róla egy propagandastúdióból.

nem tudom. minden eb-re jut egy sírás, de ez minimum a 3. eset már, vb-vel együtt még többedik.
az első kettőt megértem, az 2 döntőben volt.
de ez a tegnapi sztem kurvagáz volt már. nem estek ki, de még csak hátrányba se kerültek :lol:
csapattársai azzal vannak elfoglalva, hogy őt vigasztalják, egy felnőtt férfiembert, miközben lenne nekik is mit tenni, mást csinálni adott pillanatban... :coffee:
sírjál akkor tesómsz, amikor tényleg összedőlt a világ a gecibe, és kiestetek. de ne a meccs közepén bazmeg :lol: :lol:
mint egy óvodás. :coffee:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 2., kedd 7:57

hehetheoriginal írta: sztem öreg nagyszemöldökű argentin golddigger asszony nem teszi otthon jól a dolgát.

nem hiába röhögik ki milliók tegnap meg ma, hogy olyan meccsen bőgi el magát - felnőtt, meglett alfa férfiként -, ahol nem a kiesés, nem a továbbjutás, de még csak a hátrányba kerülés se ezen múlott :lol: :lol: :lol: :lol:
sztem ilyen még a világtörténelemben nem volt, nem hogy legmagasabb szinten egy profi sportágban :lol:

súlyos problémák vannak fejben, vmi pszichológusnak lesz dolga bőven, hogy el tudja engedni a sportot rendesen.
mindamellett gyalázatos volt tegnap, szinte minden passza, megoldása szar volt, hosszú ideje nem láttam játszani, fizikálisan nem tűnik szétesve, még mindig teljesen korrekt, minden probléma a fejében van
Nem tudom milyen oldalakon jársz, de én pont azt látom, hogy elismerik a tegnapi sírását. Ja hogy te olyan oldalakon vagy ahol akkor is röhögtek volna rajta ha tegnap be.bassza a tizit?

Kicsit csak nézzünk már bele h pl tegnap is miket kapott a studioban, hogy beszélt róla többször gunyosan a riporter. És ez csak a magyar média, o ezt telibe kapna évek óta. Persze h ragorcsol és csillogni akar.. Muszáj neki, ahhoz hogy számon tartsak. Míg mások mindent, ő soha semmit nem kapott ingyen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 2., kedd 7:48

sztem öreg nagyszemöldökű argentin golddigger asszony nem teszi otthon jól a dolgát.

thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 2., kedd 7:37

petiamadridista írta:
BLevi96 írta:
Pont ez az egó, elégedetlenség, maximalizmus, bizonyitás vágy miatt, lett a legjobb. 20 éve így nyomja és mindig fejlődni akart, akik voltak csapattársai bárhol, mindig elmondták hogy, az a munkamorál ami benne van, ők nem tudnák hosszú távon csinálni.
Mintha a Realra és szurkolóirá mondanád hogy, minek idegeskednek a BL-be, hisz már 15x megnyerték úgyse éri utol őket senki, hátra dölhetnének.
Ronaldo és a Real egyforma, lehetsz a legjobb-csúcsra érhetsz bármenyiszer, sose fognak elismerni és mindig a bukásodra várnak.

Nem.
CR7 a Goat debate-et az egója és görcsössége miatt bukta el a sajtóban.

Van egy pont amikor ez egészséges és csodálatos és van amikor már csak rombol.

De kívánom neki nyerje meg az EB-t.
Aztán vonuljon vissza.
A goat debatet mar akkor elbukta, mikor Blatter minden szulo almanak nevezte Messit. Onnantol kezdve nem volt kerdes.

Igazabol Messi is kurva nagy, a valaha volt egyik legjobb. Ugyanakkor amekkora media szopas van korulotte, pont annak az ellenkezoje figyelheto meg a portugalnal. Tulajdonkeppen egyikkel sem ertek egyet, a valosag valahol a ketto kozott van.

Mondom ezt ugy, hogy nekem aztan CR sem all time kedvencem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 2., kedd 6:35

https://x.com/tancredipalmeri/status/18 ... 6044632480

Hulye is meg bekepzelt is.
Nulla önkritika.

Az ilyen karakterek miatt nem jutottak soha sehova…

De ja CR a buzi mert sir es komolyan veszi…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. július 2., kedd 6:30

Anthony írta: Nem tudom hány ember viselné el azt amit kap a meccseken, a médiában.. De nah, létezik sportpszichológus, ennyi sírás egy férfitól nekem is kicsit sok.

A portugálok nehezen de hozták a kötelezőt, most már kieshetnek egy hasonlóan ronda meccsen a franciák ellen.

Ma lesznek szerintem a legjobb meccsek a nyolcaddöntőben: a román - hollandon is szinte biztos mind a két csapat fog gólt lőni, az osztrák - török meccsen is várok egy adok-kapokot.

Osztrák - török konkrétan háború lesz.... Haverok direkt mennek Salzburgba meccset nézni, hogy a meccs után még egy kicsit balhé is legyen :kalapos:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. július 2., kedd 6:28

nmate írta:
Realista24 írta: BBC simán képernyőre tette hogy Misstiano Penaldo…az oszt igen öcsém :lol:
Lesz majd surprised pikachu arc amikor kiesnek Svájc ellen :lol:
Akkor majd lesz football going home :mrgreen:

tudom hogy football coming home :kalapos:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 2., kedd 6:27

Nem tudom hány ember viselné el azt amit kap a meccseken, a médiában.. De nah, létezik sportpszichológus, ennyi sírás egy férfitól nekem is kicsit sok.

A portugálok nehezen de hozták a kötelezőt, most már kieshetnek egy hasonlóan ronda meccsen a franciák ellen.

Ma lesznek szerintem a legjobb meccsek a nyolcaddöntőben: a román - hollandon is szinte biztos mind a két csapat fog gólt lőni, az osztrák - török meccsen is várok egy adok-kapokot.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 2., kedd 6:24

Realista24 írta: BBC simán képernyőre tette hogy Misstiano Penaldo…az oszt igen öcsém :lol:
Lesz majd surprised pikachu arc amikor kiesnek Svájc ellen :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 2., kedd 6:16

BBC simán képernyőre tette hogy Misstiano Penaldo…az oszt igen öcsém :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2024. július 2., kedd 6:15

Azt is el tudom kepzelni, hogy az EB utan visszavonul es emiatt ennyire latvanyosan gorcsos. Alltime kedvencem, de szerintem jot tenne neki lelkileg a visszavonulas.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 2., kedd 6:11

hat ez a felso ag a francia - portugallal es a spanyol - nemettel erdekes lesz.

igy, hogy rabiot helyett kenytelen lesz camavingat tolni (hacsak nem visszabb teszi grizest majd tchouameni es kante melle, es elotte dembele-thuram-mbappe :D ) jobban kellene kinezzenek a franciak, de ronaldonak is be kell most mar menjen valami ennyi helyzetbol.

a spanyolok osszessegeben talan a legmeggyozobbek, de a nemeteknek meg ott a hazai palya meg kroos last dance faktor.

also agon meg lesz egy jo roman-torok , angol-svajc a vegen. :lol:

Vissza: