Hu baszki, az is a portugalok ellen volt, el is felejtettem.Faust írta:Szegeny Csabber, azota is pisis az agynemu, ha Gorogorszaggal almodik.Realista24 írta:
Marokko kb. hozza, amit a görögök az EB gyozelem soran.![]()

VB - 2022
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2022
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ezt akartam írni, mbappe minden bűnéért megbocsátást nyerhet tőlemferni írta: Ha francia argentin donto lesz és nyernek a franciák én mindent megbocsátok MBappénak![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ma fix angol, ha már anarchia, legyen totális anarchia

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tucsi lotyogesen, es pogbaskodasan fog elmenni, megeszik a kp-t az angolok, ok mennek tovabb, itt hallottatok eloszor.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tőlem harrykane is lehet de valaki mentse meg a fotballt most tényleg.ferni írta: Ha francia argentin donto lesz és nyernek a franciák én mindent megbocsátok MBappénak![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szegeny Csabber, azota is pisis az agynemu, ha Gorogorszaggal almodik.Realista24 írta:Marokko kb. hozza, amit a görögök az EB gyozelem soran.Csabi írta: kívánok nektek jó horvát - marokkó döntőt. mindenki megy a saját térfelére, a labdát meg hagyják a 'csába középen, aztán 120 perc után meg 11-eseket rúgnak.
ja igen, ez meg a másik. amikor az osasuna beáll bekkelni és lekontráz 1x, akkor a foci szégyenei és mindenki megy hányni. de mivel nem mi voltunk az ellenfél, ezért marokkó kihasználta az erényeit.![]()

Ha francia argentin donto lesz és nyernek a franciák én mindent megbocsátok MBappénak
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mbappe megmenti a fotballt es megallitja argentinat a dontobenMester77 írta: Csuhás, és Luka. Innentől tiétek a szívem![]()
![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pedig szerintem van.Olyan nincs, hogy a marokkóiak akarták jobban.
vagyis itt mindenki akar, de mindig van feljebb.
lehet latni a testbeszedbol, becsuszasokbol, bevagott jelenetekbol, hogy ki mennyire porog vagy mennyire fanatikus, a palyan levoktol kezdve az edzon at a csere jatekosokig.
marokko eddig az egyik, ha nem a legnagyobb kuzdo, de pl az argentin verolegenyekrol is kilometerekrol latszik, hogy az anyjukat odaadnak messiert.
de mindegy, ez nem merheto, csak eye-test alapjan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2022. december 10., szombat 18:56-kor.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hopp egy Gallas az M4 stúdióban
- Mester77
Csuhás, és Luka. Innentől tiétek a szívem

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
Hosszabbítás ezt a vbt figyelembe véve 15 perc kellett volna legyen. Messit meg nem is értem, hogy nem vették még elő a tegnapi nyilatkozata után. Mármint értem.'shutterisland írta: bar nem lattam minden percet, de nekem ugy tunt, hogy komolyabb hiba nelkul, a vb-n az atlaghoz kepest jobban fujt.
akkor meg mindegy szerintem, hogy tanzaniai vagy argentin.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én is inkább a brazilokat és portugálokat nézném, de mégis mi a jó istent kellene egy marokkónak csinálni 1-0nál? Tessék megmutatni a szint különbséget az ellenfélnek.hehetheoriginal írta:Takarodj mar innenrikko írta: Megérdemelt marokkói továbbjutás.![]()
Mint tegnap a horvatok , mi?
Pofancsapnam az osszes ilyet amelyiknel ez jelenti a futballt
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar nem lattam minden percet, de nekem ugy tunt, hogy komolyabb hiba nelkul, a vb-n az atlaghoz kepest jobban fujt.
Ha a portugálok nem szánalmasan gyengék (értsd úgy ma ők jobban hasonlitottak egy afrikai szinthez mint az ellenfelük), akkor továbbjutnak.
Mindez mit sem vesz el Marokko erényeiből. Ők erőn felül, jól kihasználva a lehetőségeiket, éretten fociznak.
Nem tudom miért nem lehet őket elismerni. Nem mondom hogy jó nézni őket...de nem is annyira rossz mint ma a portugálokat, meg múltkor a spanyolokat.
Amúgy remélem hogy magyar győzelem után is majd megemlítitek, hogy persze persze örülünk, de azért nem érdemeltük meg, mert nem mi voltunk a jobb csapat, meghogyfociztunk. És ha az angolokkomolyanveszik beszoptukvóna.
Mindez mit sem vesz el Marokko erényeiből. Ők erőn felül, jól kihasználva a lehetőségeiket, éretten fociznak.
Nem tudom miért nem lehet őket elismerni. Nem mondom hogy jó nézni őket...de nem is annyira rossz mint ma a portugálokat, meg múltkor a spanyolokat.
Amúgy remélem hogy magyar győzelem után is majd megemlítitek, hogy persze persze örülünk, de azért nem érdemeltük meg, mert nem mi voltunk a jobb csapat, meghogyfociztunk. És ha az angolokkomolyanveszik beszoptukvóna.
- dzsi91
Majd tapsoljál akkor is ha argentina bucira veri a balfasz angolokatCsabi írta: kívánok nektek jó horvát - marokkó döntőt. mindenki megy a saját térfelére, a labdát meg hagyják a 'csába középen, aztán 120 perc után meg 11-eseket rúgnak.
ja igen, ez meg a másik. amikor az osasuna beáll bekkelni és lekontráz 1x, akkor a foci szégyenei és mindenki megy hányni. de mivel nem mi voltunk az ellenfél, ezért marokkó kihasználta az erényeit.fu az azért elég érdekes, hogy most mennyien mondják, hogy megérdemelt marokkói gyözelem volt. Egy atletico madrid esetében, meg mennyire bunker csicska foci.![]()

- dzsi91
Végre valaki aki lát isRealista24 írta: Pepe: "After what happened yesterday and Messi's statements, it is unacceptable for an Argentine referee to blow the whistle in this match! I bet the referee & with his arrogance on the pitch, everything is there for Argentina to be champions!"
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pepe: "After what happened yesterday and Messi's statements, it is unacceptable for an Argentine referee to blow the whistle in this match! I bet the referee & with his arrogance on the pitch, everything is there for Argentina to be champions!"

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igen de Marocco es az atletico koltsegvetesei kozott van egy kis kulonbseg.
Ezert szebb az ő bunkerezésük valamivel. Mert underdogok tenyleg. Az atletico ha akart tudott volna mindig is focizni. Csak nem akarnak
Ezert szebb az ő bunkerezésük valamivel. Mert underdogok tenyleg. Az atletico ha akart tudott volna mindig is focizni. Csak nem akarnak

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem bannek egy Marokko - Horvatorszag dontot.Csabi írta: kívánok nektek jó horvát - marokkó döntőt. mindenki megy a saját térfelére, a labdát meg hagyják a 'csába középen, aztán 120 perc után meg 11-eseket rúgnak.
ja igen, ez meg a másik. amikor az osasuna beáll bekkelni és lekontráz 1x, akkor a foci szégyenei és mindenki megy hányni. de mivel nem mi voltunk az ellenfél, ezért marokkó kihasználta az erényeit.fu az azért elég érdekes, hogy most mennyien mondják, hogy megérdemelt marokkói gyözelem volt. Egy atletico madrid esetében, meg mennyire bunker csicska foci.![]()
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."