Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. június 19., csütörtök 22:33

Realista24 írta:
R.M.C.F írta:Lopez mitől félmegoldás?
Az összhang hiánya miatt. Nincs meg benne az, ami Casillas és a védelem között működik.
Vagy éppen csak nem a kupákban védett, ahol nincs helye a hibáknak és ezért jóval fegyelmezettebb, koncentráltabb az egész csapat.
Casillas mélabús fejétől lenne a védelem jobb? Rég volt az, amikor ő tüzelte fel a védelmet, mostanság inkább fordítva érzem, a védők próbálják őt.

Sztem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 21:20

R.M.C.F írta:Lopez mitől félmegoldás?
Az összhang hiánya miatt. Nincs meg benne az, ami Casillas és a védelem között működik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 19., csütörtök 21:19

Lopez mitől félmegoldás?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 21:00

Viszont Te is nagyon jól tudod, hogy mindegyik kapus képes hibára.
Hogyne tudnám, csak Anis hülyeségét nem bírtam szó nélkül hagyni.

Ahogy írtam, nekünk nem félmegoldás kell. Jelenleg López és Casillas is az.

Viszont most megdőlt az elméletem, mivel a spanyolok utazhatnak haza, jöhet a pihi és Lópezzel együtt kezdheti az előszezont. Így nem egyértelmű, sőt!, hogy ki fog kezdeni augusztus 12-én.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 19., csütörtök 20:57

Realista24 írta:
Anis írta:
Lopeznél az AtMa ellenit hozzák fel páran, de azon kívül nem volt szerintem....
Még, ha nem is volt, de mi van, ha pont a BM ellen bakizik? Belefér, mert keveset hibázott egész évben? Nem.
Diego csak az Atma ellen bakizott? Lehet, el is ment a bajnokság rajta, ha már sarkítunk.
Viszont Te is nagyon jól tudod, hogy mindegyik kapus képes hibára. Neuer, Courtois, De Gea. Mindegyik. E közül a 3 ember közül kell valaki azt aláírom, de ő bennük is ugyanúgy bennevan a hiba egy Barca/Bayern/Chelsea ellen. :)

Sajnos nincs pletyka egyikőjükről sem(Neuer ugye alapból nem érkezne...pedig az ő vezéregyénisége nagyon jó lenne hátra, ő a legagresszívabb, leginkább vezér kapusposzton jelenleg, viszont neki is voltak érdekes kijövetelei ellenünk, sőt. :lol: )
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 20:44

Anis írta:
Lopeznél az AtMa ellenit hozzák fel páran, de azon kívül nem volt szerintem....
Még, ha nem is volt, de mi van, ha pont a BM ellen bakizik? Belefér, mert keveset hibázott egész évben? Nem.
Diego csak az Atma ellen bakizott? Lehet, el is ment a bajnokság rajta, ha már sarkítunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. június 19., csütörtök 20:42

Így bizony, volt Lopeznek is bőven. Volt amikor mintha leszögelték volna a gólvonalra, volt a 3 centiről befejelős történet, azonkívül még beugrik olyan is, hogy Pepe bírkózott egy támadóval, hogy fedezze a labdát Lopeznek, hogy fel tudja venni kézzel, Diego meg kb 20 centiről végigbámulta az egészet, de nem mozdult volna meg. Azért ez is elég amatőr hiba, hogy finoman fogalmazzak. 1 vs 1-nél többször rossz ütemben mozdul ki és könnyen átemelhető, az alsó sarkokra rettentően lassan ér le. Mindezek ellenére jó kapusnak tartom őt is, de nem annyira, mint amennyire nyomják néhányan.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 19., csütörtök 18:51

Anis írta: Lopeznél az AtMa ellenit hozzák fel páran, de azon kívül nem volt szerintem....
Dehogynem, csak nincs számon tartva annyira, nekem pl rögtön beugrik a Levante elleni elég nagy baki, amivel 2:1 re vezettek a 80- perc környékén, valamint Sanzhez góljánál sem volt a helyzet magaslatán....Van neki is hibája bőséggel.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 19., csütörtök 18:50

nmate írta:De Geától csak én nem vagyok elájulva? Vagy rossz meccsein láttam csak a srácot? :D

Jó, magas, higgadt... de nem tom.
En se. Amikor lattam szinte mindig gyenge volt. De annyira mondjak,meg fiatal spanyol.
Majd meglatjuk.

(Meg ami fontos szempont,Fifaban se valami jo szerintem... :D )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 19., csütörtök 18:27

Realista24 írta:Hany gólt kapott Casillas a blben es a kupaban?
Kereken 10et ha jól számolom:
1et a kupadöntőben
4et a Bl csoportkörben(galata ellen Lopez kapta)
És 5öt a Bl kieséses szakaszban (2 Schalke, 2 Dortmund és 1et a döntőben)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 19., csütörtök 17:53

Nemtudom nézni a meccset most, de majd érdemes lesz figyelni Ospina-t. Még őt itt nem említette senki, de elég jónak tartják, asszem az Arsenal is figyeli.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 17:46

Hany gólt kapott Casillas a blben es a kupaban?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 19., csütörtök 17:12

ferni írta:ez megint mi ha szabad megkérdeznem? :mrgreen: azért ennyire nem magas Iker :lol:
néha azért mindenkivel megesik, hogy egy betű helyett egy másikat ír le. most ez történt. km = kb akart lenni.
de ez még sztem a jövő zenéje, mert marad a Lopez- Iker páros még egy évet, de nem bánnám, ha már most leigazolnánk pl Oblakot és jövőre jöhetne :)
ha tényleg akkora tehetség, akkor ez lenne a célszerű megoldás. egy évet még valahogy végigcsinálva ezzel a párossal akik vannak, aztán jövő nyáron cselekedni (egyiket eladni) és 15-16-ban új felállás.
de a jelenlegi lopez még mindig jobb opció a jelenlegi ikernél
+1. Ha 14-15-re nem jön új kapus én úgy oldanám meg hogy Lopez kezdjen bajnokságban, BL-ben. Kupa Ikeré lehet. Aztán remélhetőleg simán veszi majd az akadályokat, bakit bakira szerintem ő aztán nem fog halmozni. minden kapus életében vannak bakik, Lopeznél az AtMa ellenit hozzák fel páran, de azon kívül nem volt szerintem.... Ikernél meg kapásból az elmúlt időből lehet féltucat hibát mondani és akkor nem mentünk vissza az időben amikor még játszott! (2012 ősze vs Valencia)

A Realnak egyből bevethető kapus KELL! Ezért nem a 21 éves szlovén Benficás kéne, hanem a tapasztalt, La Liga tapasztalattal bíró, elképesztően védő Keylor Navas! Én őt hoznám.

Jövő nyáron Iker is mehetne Villa után az USA-ba, vagy Katarba pénzt keresni (Raúl még tanácsot is adna neki).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 19., csütörtök 15:44

Realista24 írta:
ericco írta:Lopezt a kezdőbe rakni minden sorozatban, és meg van oldva a kapuskérédés pár évre. Ha Casillasnak nem tetszik a helyzet, jövőre el kell adni, majd hozni kell egy versenyképes kapust (akár Navast), és játszák le Lopezzel.
Lopez nem rossz, de nincs azon a szinten, mint egy csúcson levő Iker. A Real kapujaba pedig olyan kell, nem felmegoldas.
Erről van szó. A Barca sincs előrébb Bravoval meg Ter Stegennel, mert az egyik már kiforrott és ennyit tud a másik meg még nincs azon a szinten, hogy tökéletes nyugalomban legyen a védelem előtte. Mondjuk Valdezzel se volt. :D

Amúgy szerintem De Gea alkalmas lenne, tavaly ellenünk is remekelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 19., csütörtök 15:31

nem néztem rongyosra a mu meccseit idén, ez tény, de én sem nagyon láttam benne semmi extrát eddig.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 19., csütörtök 15:05

De Geától csak én nem vagyok elájulva? Vagy rossz meccsein láttam csak a srácot? :D

Jó, magas, higgadt... de nem tom.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 19., csütörtök 15:04

Realista24 írta:
ericco írta:Lopezt a kezdőbe rakni minden sorozatban, és meg van oldva a kapuskérédés pár évre. Ha Casillasnak nem tetszik a helyzet, jövőre el kell adni, majd hozni kell egy versenyképes kapust (akár Navast), és játszák le Lopezzel.
Lopez nem rossz, de nincs azon a szinten, mint egy csúcson levő Iker. A Real kapujaba pedig olyan kell, nem felmegoldas.
de a jelenlegi lopez még mindig jobb opció a jelenlegi ikernél
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 19., csütörtök 15:03

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. június 19., csütörtök 15:01

Lopezt a kezdőbe rakni minden sorozatban, és meg van oldva a kapuskérédés pár évre. Ha Casillasnak nem tetszik a helyzet, jövőre el kell adni, majd hozni kell egy versenyképes kapust (akár Navast), és játszák le Lopezzel.
Merci Zizou!

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 19., csütörtök 14:41

De Gea mitől mozdíthatatlan? Jelen pillanatban egy középcsapatban játszik akik Európában nem is képviseltethetik magukat. És ugyanabban a klubban, ahonnan már többször halásztunk el klasszisokat. De Gea meg a Vb előtt lenyilatkozta párszor, hogy gyerekkori példaképe Casillas, már az megtiszteltetés számára, hogy együtt edzhet vele... Simán el tudom képzelni hogy ő is boldogan venné át a helyét.
Mondjuk én még biztos nem cserélném le.

Vissza: