ferni írta:ez megint mi ha szabad megkérdeznem?

azért ennyire nem magas Iker

néha azért mindenkivel megesik, hogy egy betű helyett egy másikat ír le. most ez történt. km = kb akart lenni.
de ez még sztem a jövő zenéje, mert marad a Lopez- Iker páros még egy évet, de nem bánnám, ha már most leigazolnánk pl Oblakot és jövőre jöhetne

ha tényleg akkora tehetség, akkor ez lenne a célszerű megoldás. egy évet még valahogy végigcsinálva ezzel a párossal akik vannak, aztán jövő nyáron cselekedni (egyiket eladni) és 15-16-ban új felállás.
de a jelenlegi lopez még mindig jobb opció a jelenlegi ikernél
+1. Ha 14-15-re nem jön új kapus én úgy oldanám meg hogy Lopez kezdjen bajnokságban, BL-ben. Kupa Ikeré lehet. Aztán remélhetőleg simán veszi majd az akadályokat, bakit bakira szerintem ő aztán nem fog halmozni. minden kapus életében vannak bakik, Lopeznél az AtMa ellenit hozzák fel páran, de azon kívül nem volt szerintem.... Ikernél meg kapásból az elmúlt időből lehet féltucat hibát mondani és akkor nem mentünk vissza az időben amikor még játszott! (2012 ősze vs Valencia)
A Realnak egyből bevethető kapus KELL! Ezért nem a 21 éves szlovén Benficás kéne, hanem a tapasztalt, La Liga tapasztalattal bíró, elképesztően védő Keylor Navas! Én őt hoznám.
Jövő nyáron Iker is mehetne Villa után az USA-ba, vagy Katarba pénzt keresni (Raúl még tanácsot is adna neki).