morientes írta:Ezért bízom abban,hogy ha a tavasz is ilyen lesz neki,sőt ha még rátesz egy lapáttal,akkor VdB mégis kiviszi.Arbeloa bármennyire is egy melós bekk,de támadásban tudjuk hogy egy 0.Juanfran sem arról híres hogy olyan nagyon bejátszaná a jobb oldalt.Carvajalnak még tán védekezésben kellene picit hozzárakni,de azt márr most meg lehet itélni hogy komplexebb mint a másik kettő...ha az öregnek van szeme,ezt látnia kell...
En mondjuk annak orulnek ha minel kevesebb jatekosunk lenne kint a VB-n, meg ha lehet minel elobb essenek ki, peldaul spanyolorszag jolenne ha kiesne hamar es jonnenek vissza europaba keszulni a szezonra.... Mit is mondhatnek. Gonosz vagyok!

Persze Carvajal szempontjabol szuper lenne ha behivnak a keretbe, de a VB utan valoszinuleg elobb utobb ugyis stabil tagja lesz a valogatottnak, es meg fiatal szoval nem kesett le semmirol. A mi szempontunkbol viszont bonusz lenne ha legalabb az egyik jobbhatvedunk teljeserteku felkeszulest vegezne.
R. Carlos írta:Majdnem egyet értek veled. A hiányposztos dolog és, hogy komoly jobbhátvéd ez igaz. Emellett tud támadni is, és nem eszetlen. A hosszútávú karrierrel is egyetértek. Viszont van egy Jesénk, aki legalább ilyen jó. Csak arról nem tehet, hogy a posztján van egy CR, Bale, Di María, Isco vagy épp ha csatár, akkor Benzema. Ezért tartok attól, hogy úgy mint régen Mata, ő is máshol fog befutni. Csak reménykedni tudok, hogy ezt egy vezetőedző is időben észreveszi!
Nalam Jesenek meg sok bizonyitanivaloja van, hogy elhiggyem hogy stabil tagja lehet az elso csapatnak. Carvajal mogott azert van mar egy sikeres evnyi Bundesliga egy viszonylag komoly elsoosztalyu csapatban ahol huzoember tudott lenni, meg a Realban is mar kb egyertelmu elsoszamu opcio es elegge stabil jo teljesitmenyt hoz. Jese hiaba nagyon tehetseges szerintem meg nem tudott igazan meggyozo lenni, de majd az ido eldonti mi lesz vele.
Gascoigne írta:Úgy legyen, de a hurráoptimizmust kicsit korainak gondolom. Ha képes lesz folyamatosan fejlődni, és az igazán nagy ellenfelekkel szemben is megállja majd a helyét a BL-ben, akkor beszélhetünk hosszútávú megoldásról. Addig csak a siralmas felhozatalból kicsit kiemelkedő jobbhátvédet látok, akinek a gyengébb csapatok ellen volt pár bíztató megmozdulása. Hosszú utat kell még bejárnia.
Lepesrol lepesre.

Eddig minden akadalyt sikeresen vett, es szepen fokozatosan haladt az utjan. En vele kapcsolatban nagyon bizakodo vagyok.
Meg annyit hozzatennek, hogy szerintem az a jarhato ut, amin Carvajalt elinditottak. A legtehetsegesebbek eladasa visszavasarlasi opcioval egy top elsoosztalyu bajnoksag kis-kozepcsapataba, aztan ha megugorja a lecet, akkor johet vissza megmerettetni magat a legmagasabb szinten. Nem is nagyon ertem hogy Jese-nel miert nem ezt alkalmaztak mikor vilagos mint a nap, hogy ez a legjobb megoldas. Itt a 10-20 cserekent lejatszott meccset feldughatja a seggebe, az nem fejlodes ahhoz kepest mikor valaki 30+ meccset lejatszhat kezdokent es hetrol hetre szamolnak vele a palyan. Elpazarol egy evet abban a korban amikor rengeteget fejlodhetne.