OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 3., péntek 9:47

'shutterisland írta:
Az a baj shutter, hogy a nap végén az angoloknak Te pont ugyanolyan bevándorló vagy mint a néger vagy az arab.
És nálam ez borzasztó antipatikus, hogy kint élsz, megtűrve egy idegen országban, és szarozod, meg a többi bevándorlót szidod, és kéred számon hogy miért vannak ott.

szerintem ez erdemi kulonbseg, de te biztos jobban tudod hogy mennek ezek a dolgok mert voltal 3x par hetet amerikaban.
Nem kell megsértődni, aztán személyeskedni. 8x 3 hónapot voltam amerikában, maradjunk a tényeknél, köszi. De nem szoktam szarozni, pedig lenne mit.
Magamról nem beszéltem egyáltalán, nekem meg sem fordult a fejemben kiköltözni.
De ha kiköltöznék se szaroznám az országot és mutogatnék vissza hogy bezzeg itt.

Haza lehet jönni a béke szigetére, itt minden rendben van, van kerítés, nem csónakáznak be a migránsok stb.

Egyébként nem kérdőjeleztem meg amit írtál, elhiszem hogy London ilyen, sajnos Budapest is ilyen, Varsó is pl, még ha nem is ezen a szinten.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:43

'shutterisland írta:
Az a baj shutter, hogy a nap végén az angoloknak Te pont ugyanolyan bevándorló vagy mint a néger vagy az arab.
És nálam ez borzasztó antipatikus, hogy kint élsz, megtűrve egy idegen országban, és szarozod, meg a többi bevándorlót szidod, és kéred számon hogy miért vannak ott.
1. legalisan vagyok itt nem csonakkal csempesztek be
2. dolgozok, nem segelyekre palyazok
3. fizetek adot
4. tisztelem az orszag szokasait es beilleszkedek a tarsadalomba
5. nem eroltetem ra a vallasom senkire
6. megtanultam a nyelvuket

szerintem ez erdemi kulonbseg, de te biztos jobban tudod hogy mennek ezek a dolgok mert voltal 3x par hetet amerikaban.
Attol meg bevandorlo vagy a szo 100%os ertelmeben, akarmilyen csomagolast adsz magadnak. Ezt a flegmazast meg ne eroltesd itt.

Raadasul angol sem vagy, es muszlim sem. Szoval mind a ket oldal kesz azonnal felaldozni a "fajtadat", ha arra kerul a sor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 9:40

1. legalisan vagyok itt nem csonakkal csempesztek be
2. dolgozok, nem segelyekre palyazok
3. fizetek adot
4. tisztelem az orszag szokasait es beilleszkedek a tarsadalomba
5. nem eroltetem ra a vallasom senkire
6. megtanultam a nyelvuket

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 3., péntek 9:38

'shutterisland írta: en ahol elek az rendben van (szerintem azert, mert nincs vasutallomas meg keves a council house) de ha pl szigoruan london es magyarorszag kozott kellene valasztani, azzal kuszkodnek.
borzaszto london.
Èn tavaly voltam Londonban. Vannak nagyon szèp helyek. De voltak bizonyos pontok hogy azt hittem nem is Londonban vagyok hanem valami alja arab faluban.

Nem lesz ennek amugy jo vege. Nem sokaig fogjak ezt turni az orszagok.

Lehet Shutter is bevandorlo de a kulonbseg ott van hogy az egyik tud viselkedni egy kereszteny orszagban a masik meg nem.

Viktor is jol megvedte a hatarokat mikor minden futáros pesten valami indiai…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 3., péntek 9:34

csababarca írta: Az a baj shutter, hogy a nap végén az angoloknak Te pont ugyanolyan bevándorló vagy mint a néger vagy az arab.
És nálam ez borzasztó antipatikus, hogy kint élsz, megtűrve egy idegen országban, és szarozod, meg a többi bevándorlót szidod, és kéred számon hogy miért vannak ott. (Most épp nem, de már többször volt ilyen megnyilvánulásod)
Raadasul minden lehetoseg adott, hogy ne kelljen szenvedni a mocskos arabok meg negerek kozott mint joravalo feher ember, haza lehet jonni, es dolgozni meg elni Nyirbatorban, vagy Piliscsaban, elni a mindennapokat kellemes kozbiztonsagban, de ahhoz valahogyan egyik kivandorolt "kritikus" magyarnak sincs kedve.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:33

Babinho írta:
dzsi91 írta:

Még mielőtt beleszaladunk a politizálásba kinek mi a tanács költözés szempontjából ha esetleg hős Viktorunk nem védi már a határt? Hova nem mennek ezek a retkek? Hol élheti le nyugodtan az utsó 20-30 évét az ember ha anyagi helyzete megengedi anélkül, hogy ezekkel az előemberekkel érintkeznie kelljen?

Párszor már feljött a téma itthon. Izland vagy valami hasonlóban gondolkoztunk. :mrgreen:
Ausztráliába mennék
Minden negyeztmeterre jut valami halalos allat, koszi nem :mrgreen:
dzsi91 írta:

csababarca írta: itt a kánaán vár.
Még mielőtt beleszaladunk a politizálásba kinek mi a tanács költözés szempontjából ha esetleg hős Viktorunk nem védi már a határt? Hova nem mennek ezek a retkek? Hol élheti le nyugodtan az utsó 20-30 évét az ember ha anyagi helyzete megengedi anélkül, hogy ezekkel az előemberekkel érintkeznie kelljen?

Párszor már feljött a téma itthon. Izland vagy valami hasonlóban gondolkoztunk. :mrgreen:
Del-Amerika.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 3., péntek 9:32

dzsi91 írta:

Ausztráliába mennék

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:30

'shutterisland írta:
Ez legalabb olyan szakmai alapokon torteno joslas volt, mint fernie szokott lenni
hat azert a statisztikakat ha bongeszi az ember, vagy korulnez nehany nagyvarosban, nem mondanam megalapozatlannak sajnos.

az igaz, hogy megfekezheto, de szerintem csak eroszakkal, fegyverekkel, kvazi haboru aran.
Kivancsi lettem a statisztikakra, muti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 3., péntek 9:30

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 9:29

Ez legalabb olyan szakmai alapokon torteno joslas volt, mint fernie szokott lenni
hat azert a statisztikakat ha bongeszi az ember, vagy korulnez nehany nagyvarosban, nem mondanam megalapozatlannak sajnos.

az igaz, hogy megfekezheto, de szerintem csak eroszakkal, fegyverekkel, kvazi haboru aran.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 3., péntek 9:28

És nálam ez borzasztó antipatikus, hogy kint élsz, megtűrve egy idegen országban, és szarozod, meg a többi bevándorlót szidod, és kéred számon hogy miért vannak ott. (Most épp nem, de már többször volt ilyen megnyilvánulásod)

Nem fogják eltakarítani a fehér fajt, ez nem ilyen egyszerű. Ezzel a patrióta meg a bayershow rémisztget.
Ez nem így működik.
Realista jól írta, lassan a wokera is meglett az immunreakció, az lmbtq-ra is, meg lesz erre is. Nem kell ettől tartani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2025. január 3., péntek 9:30-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:25

'shutterisland írta: en egyszer mondtam, hogy el fogjak tuntetni a feher embert a terkeprol majd de szinte senki nem ertett velem egyet akkor. :D

nyilvan nem egyik naprol a masikra, de ahogy ezek szaporodnak akar csak evtizedes statokat nezve is, borzalmas belegondolni, hogy mi lesz itt pl 2100-ban.
Ez legalabb olyan szakmai alapokon torteno joslas volt, mint fernie szokott lenni :mrgreen:
Maradva a "peldamnal", ha sakkot kapsz, meg nem feltetlenul mattolnak, csak cselekvesre vagy kesztetve.

Nem tartok attol, hogy bekovetkezne, amit irsz, nem veletlen az evezredek ota fennallo dominancia. Csak kerdes, hogy mikor es milyen aron, milyen modon tortenik meg a cselekves.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 9:24

en ahol elek az rendben van (szerintem azert, mert nincs vasutallomas meg keves a council house) de ha pl szigoruan london es magyarorszag kozott kellene valasztani, azzal kuszkodnek.
borzaszto london.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 3., péntek 9:21

'shutterisland írta:
gyonyoruen alakul at az etnikai terkep.

londonban at kellett setaljak egy keruleten ami kb 5-10p-re van metroval a "fancy" varoskozponttol a turistalatvanyossagokkal es felhorkarcolokkal vagy epp 10p setara az excel kiallitokozponttol.

ott az utcan szetdobalva a szemet, kacatok, 100-bol 95 szembejovo arab v neger, a maradek feher de crackhead, minden masodik uzlet v kirakat becsukva, betorve, kicsi gyerekek rohangalnak az uttesten, stb.

szep uj vilag. :mrgreen:
De mégis kint vagy, miért?
Én nem tudnék egy ilyen borzalmas földi pokolban élni, elmondásod alapján rosszabb mint mordor.

Jah, hogy csak egy kerület, és nem ott laksz, értem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2025. január 3., péntek 9:24-kor.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 9:19

en egyszer mondtam, hogy el fogjak tuntetni a feher embert a terkeprol majd de szinte senki nem ertett velem egyet akkor. :D

nyilvan nem egyik naprol a masikra, de ahogy ezek szaporodnak akar csak evtizedes statokat nezve is, borzalmas belegondolni, hogy mi lesz itt pl 2100-ban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 9:10

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Mohammed is the most popular baby boys name in Berlin, Germany, in 2024.

Ha jol tudom 2022 es 2023-ban is ugyanez volt a helyzet.

Muhammad was the top choice for parents naming their baby boys in England and Wales in 2023.
https://x.com/Politprimat/status/1874812268690739343

Meg is ünnepelték keményen. Fejlett nyugat.
Berlinbol hosszu ideje kokemeny videok erkezenk, de mar egyre tobb hasonlo jon Angliabol, szinten nagyobb varosokbol, illetve olasz reszrol is. Ez szep lassan sakk lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 3., péntek 9:07

Realista24 írta: Mohammed is the most popular baby boys name in Berlin, Germany, in 2024.

Muhammad was the top choice for parents naming their baby boys in England and Wales in 2023.
https://x.com/Politprimat/status/1874812268690739343

Meg is ünnepelték keményen. Fejlett nyugat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 3., péntek 8:58

gyonyoruen alakul at az etnikai terkep.

londonban at kellett setaljak egy keruleten ami kb 5-10p-re van metroval a "fancy" varoskozponttol a turistalatvanyossagokkal es felhorkarcolokkal vagy epp 10p setara az excel kiallitokozponttol.

ott az utcan szetdobalva a szemet, kacatok, 100-bol 95 szembejovo arab v neger, a maradek feher de crackhead, minden masodik uzlet v kirakat becsukva, betorve, kicsi gyerekek rohangalnak az uttesten, stb.

szep uj vilag. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 3., péntek 8:30

Mohammed is the most popular baby boys name in Berlin, Germany, in 2024.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 2., csütörtök 22:00

istimester írta:
Nika91127 írta: Szóval, mi a "tuti tipp"?
Tuti tipp, Teletipp! badumtssmemehere.... :kalapos:

Ha nagyobb összeg, kérj egyedi ajánlatot a pénzváltóban/bankodnál.

Brünnben a kínai éjjelnappalival boltoltam le ügyletet :mrgreen:

A lényeg, ne légy szégyenlős.

Vagy add nekem és menj helyette hétvégi ügyeletre, az is szép trip valahol :mrgreen:
Oh, lesz abból bőven idén is. Lehet "katasztrófa turista" ajánlatot kellene hirdetnem "24 ora a sürgősségin" címmel. Lehet a "külsős" is megkérdezné, hogy "ezzel tényleg bejönnek ilyenkor"?...

Vissza: