Veretlenek vagyunk, mi a problema?Sierra írta: Nem akartunk meglépni most se ¯\_(ツ)_/¯

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:56
Veretlenek vagyunk, mi a problema?Sierra írta: Nem akartunk meglépni most se ¯\_(ツ)_/¯
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:54
Ne varozzunk baszki a nézhetetlen produktumunkkaldzsi91 írta: Hősiesen tartjuk magunk mögött a címvédőt. A var leszophat megint
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. szeptember 1., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 26., hétfő 9:07
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. augusztus 25., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 25., vasárnap 20:44
nem a posztján játszik és érzi, hogy az edző nem bízik benne.Yazid írta: jó vinivel nem is szamolok ugy leepult vagy nem tudom mi van vele
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. augusztus 25., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 25., vasárnap 19:48
Akkor mi nem ugyanazt a meccset láttuk. Felálltunk 433ba, Bale végig szinte a vonal mellett helyezkedett, míg Isco, a bal szélsőnk, folyton Karim sarkát taposta a 11es ponton. A kp-t Kroos, Case és James adta, hozzá teszem teljesen jól.numberone1 írta:Szerintem elkepzelheto. Feltoltotte a kp-t csak belso emberekkel, Balet meg feltolta Benzema melle, a szelt meg elkepzelesei szerint a ket szelsohatved oldotta volna meg. Aztan nem jott igazan be az elkepzeles es lekapta Iscot es Jamest.kiserik írta: Azért, ha tegnap Isco helyett Hazard kezd a baloson, vagy Vini, akkor más lehetett volna a helyzet. Isco egyébként nem mutatott rossz játékot, de én nem akarom elhinni, hogy az volt a taktika, hogy támadásban végig középen Kroos helyén, meg Karim sarkán mozogjon, teljesen feladva a bal szélünket. Állandóan tekert be a 11es pontra és mutogatott mindenkinek aki a környéken volt, hogy menjen ki szélre.
En nem bannam, ha az utobbitol megszabadulnank, talan akkor igazolnank egy “igazi” kozepso kp-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 25., vasárnap 19:21
Ezzel csak megerősíted amit én írtam.M@dridista@ írta:De téged csak olvasRealista24 írta:
Vagy csak ritkán írsz.![]()
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2019. augusztus 25., vasárnap 18:37
De téged csak olvasRealista24 írta:Vagy csak ritkán írsz.M@dridista@ írta:![]()
Akkor nem sokat olvasod a fórumot![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. augusztus 25., vasárnap 18:37
Najó ezért tényleg nem kéne átesni a ló túloldalára.realistahuni írta: és látszik, hogy abszolút nem leszünk versenybe a BL-ért és a spanyol bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. augusztus 25., vasárnap 18:16
Kínlódunk a Bernabeuban egy bottom 5 csapattal akiknek pár éve megerőltetés nélkül elraktunk hatot, mire számítottál?Geci még szeptember sincs de már fullba nyomják páran a kretént.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:55
Szerintem elkepzelheto. Feltoltotte a kp-t csak belso emberekkel, Balet meg feltolta Benzema melle, a szelt meg elkepzelesei szerint a ket szelsohatved oldotta volna meg. Aztan nem jott igazan be az elkepzeles es lekapta Iscot es Jamest.kiserik írta: Azért, ha tegnap Isco helyett Hazard kezd a baloson, vagy Vini, akkor más lehetett volna a helyzet. Isco egyébként nem mutatott rossz játékot, de én nem akarom elhinni, hogy az volt a taktika, hogy támadásban végig középen Kroos helyén, meg Karim sarkán mozogjon, teljesen feladva a bal szélünket. Állandóan tekert be a 11es pontra és mutogatott mindenkinek aki a környéken volt, hogy menjen ki szélre.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:48
Nem ertek egyet.Yazid írta: az a baj hogy mindenki, minden ugyanaz. olyan mintha a tavalyi szezon utolso meccse tegnap lett volna. szerintem nem furcsa h sok ember nem olyan derűlátó. érthető valamilyen szinten, egy hazarddal lettünk többen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. augusztus 25., vasárnap 17:19
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem