miro. írta:
Steve írta:
Te makákó. Fejtsd már ki egyszer, hogy mi a bajod Valverdével.
Neki mész a világnak minden hsz-al, de közben az esetek nagy részében megértelek és osztom a gondolataidat, az elszállt Pato-féle gondolatoktól eltekintve..de..de mi a f@sz baj van Valverdével?
Szimpatikus srác, oda teszi magát, gyors, nem ügyetlen, Madridista.Tipikus alap fazon aki ott van és adja a gerincet a Realnak.
Mi a péló baj van pont vele?
Elkepesztoen sokoldalu jatekos. Osszeteszik a csapatok a kezuket,ha talalnak egy ilyet.
Leirtam mar parszor, de nyilvan nem mindenki olvassa nullhuszonnegyben a forumot.
Szoval nem eleg labdabiztos, nem eleg technikás, nem kreativ, ezekbol kovetkezik, hogy nem nagyon lehet ra szamitani, hogy kielezett helyzetben megtartson egy labdat pl, nem tud 1v1ezni. Ezek a negativumok.
Ami pozitiv, hogy kurvasokat es kurvagyorsan tud futni, jol lo messzirol, ha kell, kelloen agressziv védekezésben, aranylag sok labdat szerez, el hal a fasze... öö a csapatert.
De a korlatai miatt nalam egy top madridban nem lehet kezdojatekos, se tamadonak, se kp-ra nem tartom eleg jonak, plane az utobbi evek szinvonala utan.
Nincs vele bajom, nekem itt azokkal van bajom, akik itt mar future capitankent meg aranylabdaskent!

magyaraznak rola, volt ilyen idoszak is, aztan visszapottanyt mindenki a realitas talajara.
Meglatjuk mi lesz ősztől, nyilvan az egesz csapat jateka függ attol az egy db erkezotol, ha jon, akkor kurvanagy onbizalommal es dagado fasszal lehet kimennyi barki ellen a palyara, mindenkinek tobb helye, lehetosege lesz, egymast fogjak huzni felfele a jatekosok.
Ha nem jon, marad ugyanaz a sablon balfasz erolkodos tamadojatek, amiben egy adhoc binicius a legnagyobb elem, ebben az esetben valverdetol se lehet semmi extrara szamitani.
Nalam tucsifaszi annyira kiverte a kezdeti lelkesedesem utan a biztositekot, hogy folytatna a padon a semmittevest, valverde meg harcolhat a kezdocsapatert, de nalam egyikuk se kezdo jelenleg egy jo 433-ban. Tucsifasziban megvan a potencial, a kepessegei magasan valverde felett vannak, de ez pont az a köpedék pogba pozicio, ahol a futasmennyiseggel es akarattal, munkaval elorebb juthatsz.
Nalam beli-toni-cami a kezdo szezon elejen, aztan mehet a varialas a masik 3 emberrel.
Direkt nem tértem ki mi van, ha a tamadotrio jobb szelen, mert egyik tamadonal se jobb, felejtsuk is el szepen ott.